Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ισραήλ προς Ελλάδα: Καθορίστε την ΑΟΖ και αν αντιδράσει η Τουρκία θα είναι αιτία πολέμου για εμάς«Καθορίστε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη σας με την Κύπρο, και οποιαδήποτε απειλή, αντίδραση και πρωτοβουλία της Τουρκίας εναντίον της.... Ελλάδας θα θεωρείται για εμάς Casus Belli». Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο μετέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα Ισραηλινοί αξιωματούχοι σε ανώτατα στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Όπως αναφέρει πολύ καλά πληροφορημένη πηγή στο....
 newscode.gr «Οι Ισραηλινοί είναι έτοιμοι να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει με τολμηρά βήματα».
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του newscode.gr, το Ισραήλ είναι έτοιμο να παράσχει οποιαδήποτε στήριξη στην Ελλάδα, από την στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει στον καθορισμό της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της συμπεριλαμβανομένου και του Καστελόριζου.
Ιδιαίτερα δεν μετά τον χαρακτηρισμό του Ισραήλ στην τουρκική «Κόκκινη Βίβλο» ως «βασική απειλή», το Τελ Αβίβ είναι αποφασισμένο όσο ποτέ να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την στρατιωτική συνεργασία με την Ελλάδα. Εξάλλου, τους τελευταίους μήνες τα δείγματα στο πεδίο της προσέγγισης της Αθήνας με το Ισραήλ στον στρατιωτικό τομέα υπήρξαν θετικά. Η επικοινωνία και οι επαφές ανάμεσα στα ανώτατα κλιμάκια των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας και του Ισραήλ είναι συνεχείς τους τελευταίους μήνες, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί μυστικές συναντήσεις ανάμεσα σε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών στην Αθήνα, με αντικείμενο τόσο την στρατιωτική συνεργασία, όσο και την μελλοντική προμήθεια ισραηλινών εξοπλιστικών προγραμμάτων (εννοείται όταν και αν η Ελλάδα αντιμετωπίσει με επιτυχία την σφοδρή οικονομική κρίση).
Ενιαίος χώρος
Το Ισραήλ επιθυμεί να δημιουργηθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα ένας «ενιαίος», επί της ουσίας, χώρος Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών με την Κύπρο και την Ελλάδα, στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Εξάλλου δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Τελ Αβίβ με δική του πρωτοβουλία έδωσε στη δημοσιότητα χάρτες με βάση τους οποίους αναγνώριζε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας.
Η προοπτική του καθορισμού της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης θα αποτελέσει την βάση για την υλοποίηση του σχεδίου κατασκευής αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από το Ισραήλ στην Ελλάδα, με τη χώρα μας να αναλαμβάνει ρόλο διαμετακομιστικού κέντρου του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη. Ήδη η Ισραηλινή πλευρά από το περασμένο καλοκαίρι έχει υποβάλει αυτή την πρόταση προς την ελληνική. Ταυτόχρονα ο καθορισμός Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης από την πλευρά της Ελλάδας, θα ενισχύσει την προοπτική απόκτησης του απαραίτητου για το Ισραήλ στρατηγικού βάθους στη Μεσόγειο.
Στο Τελ Αβίβ, θεωρούν ότι στην παρούσα συγκυρία οι προϋποθέσεις είναι οι κατάλληλες, ώστε η Ελλάδα να προχωρήσει με τολμηρά βήματα στον καθορισμό των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών, δεδομένου ότι η κατάσταση στην ανατολική μεσόγειο, εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων στον αραβικό κόσμο και ειδικότερα στο βορειο-αφρικανικό χώρο, ευνοεί τις τολμηρές, αλλά και εξαιρετικά μεγάλης στρατηγικής σημασίας αποφάσεις.
Κύπρος
Το Ισραήλ παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις στην βόρειο Κύπρο και τις αντιδράσεις των Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνση του τουρκικού στρατού κατοχής και καθιστούν δηλωτική την επιθυμία τους για αποδέσμευση από την Τουρκία. Σε αυτό το πλαίσιο το ενδιαφέρον τόσο της Αθήνας, όσο και του Τελ Αβίβ προκάλεσε η συνάντηση εκπροσώπων ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών κομμάτων στο ξενοδοχείο «Λήδρα Palace» στη Λευκωσία, με αντικείμενο συζήτησης το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Σε σχετική ανακοίνωση, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι «Τα οφέλη των φυσικών πόρων πρέπει να προκύπτουν για όλους τους Κυπρίους και να μπορούν να συμβάλλουν στην χρηματοδότηση της λύσης του Κυπριακού».
Η ένταση και οι αντιδράσεις που εκδηλώνονται στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο εναντίον της Τουρκίας, μπορεί να επηρεάσουν μελλοντικά και τις εξελίξεις στο θέμα του καθορισμού των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών, δεδομένου ότι επίκειται επιτάχυνση των επαφών στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού. Τον περασμένο Φεβρουάριο η ηγεσία του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους προανήγγειλε την διεξαγωγή ερευνών για κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου και ταυτόχρονα έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε καθορισμό Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με την Τουρκία και όλα αυτά εν μέσω των σφοδρών αντιδράσεων και των διαδηλώσεων εναντίωσης προς την τουρκική παρουσία στο βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
Καλά πληροφορημένοι διπλωματικοί κύκλοι εκτιμούν ότι εκείνη η απόφαση της τουρκοκυπριακή ηγεσίας, σε εκείνη τη συγκυρία αποτελούσε ένα ακόμη δείγμα εκνευρισμού. Σύμφωνα με τους ίδιους διπλωματικούς κύκλους «Οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον τους, να αξιολογήσουν τα υπέρ και τα κατά της τουρκικής κατοχής, η οποία τους οδηγεί σε απομόνωση και σε ένα μέλλον οικονομικής καταστροφής».
http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_1975.html

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ .ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ . ΓΙΤΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΚΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΚΤΗ . ΑΙΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

9.23 simfono apolita

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει αν δεν είσαι σκυμμένος

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω εντάξει μας υποστηρίζουν μέχρι και οι Εβραίοι και καθόμαστε με ανοιχτά τα μπούτια τόσο ξεφτίλες είμαστε;;;;;;;;

Καλόπιστος είπε...

Μάντης κακών δεν θέλω να είμαι,όμως η κατάσταση στο Αιγαίο είναι πολύ ηλεκτρισμένη κι αυτό γιατί η Τουρκία έχει αποφασίσει να αποτάξει την αμερικανική επιρροή και να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις,συμπεριφερόμενη ως υπερδύναμη.Τέτοιες συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες από τους διεθνείς νταβατζήδες αμερικάνους(εβραϊκό λόμπι).Αυτό μπορεί να δημιουργήσει διπλωματικά αδιέξοδα και δεν θα με εξέπληττε μια σύρραξη ή ένας γενικευμένος πόλεμος.
Σε καμία περίπτωση δεν αρνούμαι την ορθότητα της και το δίκαιο που είναι με το μέρος μας στην χάραξη της ΑΟΖ,μια κίνηση που πρέπει αναμφισβήτητα να γίνει.Όμως τα πράγματα είναι τεταμένα και φοβάμαι τα χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

AYTO EINAI MAΓΚΕΣ!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΟΞΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΟΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΟΙΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ !! ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΕΧΡΟΥ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΣΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟ!! THEO

Ανώνυμος είπε...

Δὲν πρέπει να πιστεύουμε σὲ τὶ λένε οἱ Ἑβραῖοι, τὸ πιὸ πιθανὸ εἶναι νὰ μᾶς χρησιμοποιήσουν ὅπως κάνουν μὲ τὴν Ἀμερικανικὴ στρατιωτικὴ μηχανή.Ἔχουν τὸ θεματάκι μὲ τοὺς Τούρκους καὶ μπορεῖ νὰ γίνουμε μέσον ἐξασθενήσεως. Θεωρεῖ κανεὶς πῶς ἔχουμε τὴν ἡγεσία νὰ παίξη σωστά;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΕΞΑΜΙΛΙ, ΙΣΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η Α.Ο.Ζ. Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΙΦΗΤΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Στοιχειο 1

Ο Γαπ ειναι εβραιος και τσιρακι των ΗΠΑ δλδ των εβραιων

Στοιχειο 2

Το Ισραηλ καλει την Ελλαδα να κυρηξει αοζ

Υποθεση

Εστω οτι ο γαπ δεν κυρητει αοζ....

Ερωτηση

Κατι δεν παει καλα στην θεωρια..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Αφού ο ΓΑΠ είναι Εβραίος, γιατί δεν τα βρίσκει με το Ισραήλ;; Μήπως τα στρατόπεδα των Εβραίων είναι περισσότερα από ένα;; Μήπως ο ΓΑΠ δουλεύει για τους Εβραίους, αλλά το άλλο στρατόπεδο;; Μη ξεχνάμε πως και αυτοί είναι χωρισμένοι σε φυλές!! Γιατί και σε μένα δεν κολάει κάτι!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τυράκι, η φάκα ποιά νάναι?

Ανώνυμος είπε...

Μά στά αλήθεια πιστεύουν κάποιοι ότι τά έσπασαν οί Εβραίοι μέ τούς Τούρκους ???
Οί Τούρκοι αυτά πού κάνουν στό Αιγαίο μας Κύριοι δέν θά τά έκαναν γιατί δέν θά μπορούσαν από μόνοι τους !!!!!!!!
Στήν Κύπρο μας τό 74 μέχρι εκεί πού πού τούς είπαν νά πάνε πήγαν !!!!! Ετσι προέβλεπε τό σχέδιο !!!!!!!
Οί Τούρκοι είναι έτσι πού είναι αλλά γιά νά κάνουν αυτά πού κάνουν δέν τά κάνουν από μόνοι τους !!!!!! Τούς έχουν υπό τόν ζυγό τους ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ κρυπτώμενοι πίσω απ αυτούς !!!!!!!! Ποιοί ???? Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορια πλεον ειναι καταγεγραμμενη. Οταν ο Παπαδοπουλος τα εβαλε με τους αμερικανους και δεν αφηνε ουτε τα αεροπλανα τους να περνανε χασαμε τη μιση Κυπρο.

Ετσι για να θυμουνται καποιοι που ελαφρα τη καρδια νομιζουνε οτι μπορουν να τα βαλουνε με το συστημα και ευαγγελιζονται ανοιγματα στη Ρωσια και ανδιαρθρωσεις χρεους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ είπε...

Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΑΙΑΛΗΤΙΔΑ ΖΩΝΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΙΓΑΙΑΛΗΤΙΔΑ ΖΩΝΗ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ Α.Ο.Ζ. ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ...
ερχεται παλλικαροι ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑΣΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ.......ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ .....................

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε αυτό το σάπιο και αποτυχημένο σύστημα...η πλειοψηφία δεν είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή τους...η απλή λογική λέει οτι αν κάτι δεν τραβάει άλλο το γκρεμίζεις και φιάχνεις από την αρχή...με τη δομή που έχει ο κόσμος σήμερα μόνο με πόλεμο μπορεί να γίνει αυτό...αυτοί που θα ζήσουν μετά θα είναι ευτυχισμένοι και λυτρωμένοι..

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ....

Χρήστος Χατζησαββίδης είπε...

Αν έχουν όντως τέτοια πρόθεση,να βγούν επίσημα και να το δηλώσουν,σε άλλη περίπτωση δεν έχει καμία απολύτως αξία,μπούρδες και τίποτα άλλο.

Αυτοί μπορεί να είναι μαθημένοι να λειτουργούν στο σκοτάδι των υπονόμων,εμείς όχι.

Αρκετές φορές την έχουμε πάθει στο παρελθόν απο κράτη που υποτίθεται ότι θα μας στήριζαν.

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι αλήθεια πως ο Παπαδόπουλος τα έβαλε με τις ΗΠΑ. Και το ρωτώ αυτό γιατί έχω την εντύπωση πως η Χούντα ήταν καθαρά "αμερικανική". Άλλωστε είχαν βγει στην δημοσιότητα κάποια φωτογραφία των πρωτεργατών της Χούντας με αμερικανούς πράκτορες της CIA σε κυνήγι. Θεωρώ λοιπόν πως ο Παπαδόπουλος δεν "έχασε", αλλά έδωσε ή ακόμη καλύτερα, πούλησε την Κύπρο στους Τούρκους...

Unknown είπε...

ΦΙΛΕ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 2:23 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ - ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΑΤ-ΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ (Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΟΤΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΤΑΝΚ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ - ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΧΑΖΑΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τους Γεώργιο Παπαδόπουλο και Τάσο Παπαδόπουλο!!

Ανώνυμος είπε...

Μπα. Καμια σχεση. Διαβασε ολη την ιστορια του Μακαριου και της κοντρας του με το Γριβα για να καταλαβεις ποιος εδωσε την Κυπρο.

Ο Παπαδοπουλος εγκριθηκε απο τις ΗΠΑ κατοπιν εορτης.

Ριξτε μια ματια στα νουμερα της ελληνικης οικονομιας την περιοδο 63-73 και θα καταλαβετε. Ψαξτε να βρειτε την ιδοτιμια της δραχμης τοτε με το δολαριο...

Αλλα ο Παπαδοπουλος απλα δεν ηταν τσιρακι των αμερικανων. Αυτος αλλωστε εδιωξε και το βασιλια απο την Ελλαδα.

Ο.τι εργο εγινε στην περιφερεια και ειδικα στη Β.Ελλαδα ηταν απο την εποχη της χουντας. η ελληνικη οικονομια ηταν στην πρωτη πενταδα παγκοσμιως και υπερεπαρκεια εμπορικων προιοντων.
Οι καλυτερες εποχες ηταν συγκεκριμενα 56-61 και 68-72. Το 72 συγκεκριμενα ειχαμε 10% ρυθμο αναπτυξης. Αντιλαμβανεστε για τι μιλαμε;

Σε τελικη αναλυση ριξτε μια ματια στο πως δημιουργηθηκε το πασοκ---->

http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=9366:2010-10-15-17-39-04&catid=1:2010-01-19-17-32-13&Itemid=7

Ανώνυμος είπε...

Οι εβραιοι δεν ηταν (στρατηγικα) συμμαχοι με τους τουρκους,κοινες ασκησεις και εξοπλιστικα,τι κερδισε η τουρκια.Γιατι ντε και καλα να εχουμε νταβατζη,ο ορυκτος πλουτος της ελλαδας ανηκει στους ελληνες που δεν θα παρουν τιποτα εαν οι εβραιοι η οι τουρκοι παρουν μερτικο.Ο ισλαμισμος της τουρκιας, κανει τους κρυπτο/εβραιους στρατηγους και πολιτικους της να ψαχνουν για ευρωπαικο σωσιβιο για το κοσμικο τους κρατος.Ας μην κοροιδευουμε τον ευατον μας οι ελληνες,γρεμισμα και καινουργια θεμελια χρειαζονται οχι νταβατζηδες.

Ανώνυμος είπε...

Δυτηχωσ φιλε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Ναι ειναι δικα μας αλλα αν δεν πληρωσουμε προστασια δεν μπρουμε να δουλεψουμε. Ετσι απλα. ΑΝ το κανουμε θα μασ κανουν ντα και ειναι πιο δυνατοι. Το πολυ πολυ να φαμε κανα πυραυλο και η χωρα να διαμελιστει σε 5 μερη. Μια χαρα ειμαστε τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Μέ τούς Χαζαροεβραίους ποτέ καί καμία σχέση !!!!