Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Παρέμβαση αναστολής του απόπλου της «αρμάδας» για τη Γάζα;



Με σχόλια του τύπου «το μόνο πρόβλημα είναι ο ιός που λέγεται Σιωνισμός» ο επικεφαλής της «ανθρωπιστικής» τουρκικής οργάνωσης IHH ανήγγειλε την καθυστέρηση του απόπλου και όχι μόνο...Η άλλη ανακοίνωση που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι τα οικονομικά της ισλαμιστικής «ανθρωπιστικής οργάνωσης» πάνε τόσο καλά, ώστε σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την.... προμήθεια αεροσκάφους, ώστε να ξεκινήσει και πρωτοβουλία αεροπορικής υποστήριξης στη Γάζα.


Στο σημείο αυτό μπορεί κανείς να αντιληφθεί τι μπορεί να συμβεί: Εάν στην περίπτωση του πλοίου «Μαβί Μαρμαρά» είχαμε τη γνωστή εξέλιξη, δεν χρειάζεται πολύ φαντασία για να συνειδητοποιήσει κανείς τι θα επακολουθήσει σε περίπτωση που ο χειριστής αρνηθεί να υπακούσει στις διαταγές των μαχητικών που θα επιχειρούν να το αναχαιτίσουν.
Και δεν είναι απαραίτητο να καταρριφθεί το αεροσκάφος, μπορεί να προκύψει ατύχημα από το στρες του χειριστή ή να συντριβεί το αεροσκάφος ακόμα και χωρίς να δεχθεί πλήγμα από κάποιον πύραυλο... Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι η πρόθεση της οργάνωσης είναι να συνεχιστούν με κάθε τρόπο οι προβοκάτσιες και μόνο η συντονισμένη πολιτική παρέμβαση μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα...
Επιστρέφοντας στο θέμα του απόπλου του «στολίσκου της Γάζας», ο επικεφαλής της οργάνωσης, Μπουλέντ Γιλντιρίμ, δήλωσε ότι αν και ιδανικό θα ήταν να μετέβαινε ο «στολίσκος» στην επέτειο του συμβάντος με το «Μαβί Μαρμαρά», οι ετοιμασίες θα έχουν ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.
Τις ανακοινώσεις τις έκανε σε εκδήλωση για όσους χάθηκαν στο περιστατικό με το πλοίο της οργάνωσης, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου στην πόλη Αλάνια στη Νότια Τουρκία.
Το ερώτημα είναι αν υπήρξε πολιτική παρέμβαση από την πλευρά της τουρκικής κυβέρνησης με σκοπό την αποκλιμάκωση της έντασης που είχε αρχίσει να συσσωρεύεται και έθετε για μία ακόμη φορά σε κίνδυνο την ασφάλεια σε μια περίοδο που τα νεύρα είναι τεταμένα...
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_6300.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα το βουλιαξουν το πλοιο οι ισραηλινοι και θα ησυχασουν οι τουρκοι ουτως η αλλως με το ισραηλ δεν μπορουν να τα βαλουν γιατι θα φανε πολυ ξυλο απο τους ισραηλινους η τουρκια μαγκιες κανει μονο στην ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τι κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ?ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΓΑΠ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΪΤΑΓΑΝΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ὁμιλοῦν καὶ οἱ Τοῦρκοι γιὰ σιωνισμὸ...Ἄντε Ἑβραῖοι κάνετε καὶ κάτι σωστὸ ἐπιτέλους, βάλτε τους στὴν θέση τους!

Ανώνυμος είπε...

Ας τους πετσοκόψουν να τελειώνουμε. Χάρη θα μας κάνουν!!!

Ανώνυμος είπε...

αμα ξινεσαι στην γλιτσα του τσομπανου τι λες να γινει