Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΣΠΙΡΑΛ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.



Anti-ntp:Το blue beam project πάει μια χαρά.....
Νεα σπιραλ παρατηρηθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν πάνω απο την Ρωσία και την Νεα Ζηλανδία ( πάνω απο την περιοχή πού εγινε ο σεισμός στην πολη Κραιστσερτσ.). Το ανοιγμα μαλιστα του σπιραλ πάνω απο την Ευρωπη, συμφωνα με την.....



EMERCOM (Yπηρεσία εκτάκτων αναγκων της Ρωσίας) προκαλεσε την πρωτοφανη αμμοθύελα στην Γερμανία που προκάλεσε το δυστυχημα στον αυτοκινητόδρομο. Επισης πρωτοφανείς θυελλωδεις ανεμους είχαμε και στην κεντρικη Ρουμανία το περασμενο Σαββατο, η ένταση των οποίων δεν προβλέφθηκε απο κανενα μετεορολογικο δελτίο. Απλα προέκυψαν.
Το σπιραλ εμφανιστηκε στις 4 και 5 Απρλίου και φωτογραφηθηκε και απο διαστημικο σταθμό.
Aν σε ολα αυτα προσθεσετε και την εμφάνιση διπλού ήλιου στην Κινα τον περασμένο μηνα, οπως δεχνει το τρίτο βίντεο τότε ισως όλα όσα συμβαινουν να μην είναι απλές συμπτωσεις.




http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_4185.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή και η εμφάνιση αστέρων, εξωγηινων, αγγέλων κλπ μπορεί να είναι και μούφα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ''ΠΥΛΩΝ''!!!!! ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!....ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΣΙΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

watch?v=AcbURc_AKYI

Ανώνυμε 7.05 δες το βιντεάκι να δεις πως τα κάνουν

Ανώνυμος είπε...

Ωχχχ Eνεργοποιήσανε το HAARP σε συνδυασμό με το Blu Beam..ισως αντιποινα γαι την Ιαπωνία....?? Ας μην κανουνε μ@λ@κιες με το Βλαδιμηρο παντως,γιατι θα βγαλει τα πραγματικα ufo απο τις αποθήκες του, και τοτε ποιος τους σώζει!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι σαν την προσελήνωση μου θυμίζει ας γελάσουμε ομαδικά , τα εφεεεεέ είναι φοβερά.

Ανώνυμος είπε...

Πιστευετε σε αυτες τις μαλακιες???? χαχχααχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη σκισει το καλτσον ο Βλαδιμηρος.........................Ολοι τους ειναι τα ιδια σκατα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο να μεταφράσεις ρωσικά και κινέζικα!
Ωστόσο, όπως λένε μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Τα γεγονότα τρέχουν και δεν τα προλαβαίνουμε. Πάντως, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Θα δείξει...

ΜΙΑ ΜΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα επειδή μου αρέσει να κάνω ανάλυση και να υπέρτερη η λογική εξήγηση και όχι η συνωμοτική η φανταστική εξήγηση ενός φαινόμενου αν και μου αρέσει και εμένα το φανταστικό , είμαι γραφίστας και έχω φτιάξει σε μια διαφημιστική εταιρία ένα τέτοιο παρόμοιο σχοινικό με 2 ήλιους και ήταν πολύ πιστικό με τα προγράμματα επεξεργασίας οπτικοακουστικού υλικού και οπτικού υλικού δημιουργείς ότι θες αν είσαι πολύ κάλος γνώστης , βεβαία δεν αποκλείω και την πιθανότητα σε αυτά που προαναφέρατε με το σχέδιο Blu Beam και harp ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ XAZA ενδείξεις υπάρχουν και ίσως τεχνολογία που δεν γνωρίζουμε να την εξηγήσουμε και ο καθένας απλός φαντάζεται … .

Με εκτίμηση

ΕΛΠΙΔΑ