Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...



  • "...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
  • "...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...
  • "...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."
Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις ....άκουγαν και γελούσαν. Σήμερα, όλα δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!!


Διαβάζοντας τον πολύ καλό "Χασάπη", νιώθει κανείς πως ζούμε τα "γεγονότα", όπως έλεγε και ο γέροντας Παΐσιος. Γεγονότα που θα αναδείξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Γεγονότα, τα οποία θα περάσουν από τη φωτιά και το αμόνι όλους μας, μέχρις ότου φανερωθεί η αλήθεια.
Τι να πιστέψει και τι να μην πιστέψει σήμερα ο Έλληνας από όλα αυτά; Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την πραγματικότητα... βλέποντας μία ανύπαρκτη κυβέρνηση να προσπαθεί μέσα από επικοινωνιακά κόλπα να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Μία παραμονή που μόνο ως βλαπτική μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού με επικοινωνιακές φούσκες το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να γκρεμίζεται και η αξιοπιστία της εν γένει πολιτικής και να "χτίζονται" τεράστια τείχη αποκρύπτοντας την οποιαδήποτε διέξοδο υπάρχει...

http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_8125.html

14 σχόλια:

ΜΥΡΤΑΛΗ είπε...

Οποιοαδηποτε κυβερνηση θα ειχε πεσει με ολο αυτο το ανυπαρκτο κατασκευασμα, που μονο κυβερνηση κρατους δεν ειναι Δεν φευγουν μεχρι να ολοκληρωσουν το ολεθριο κετευθυνομενο προγραμμα τους.-

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος να μου εξηγηση τι συμβαινει και η κρατικη και πληρως ελεγχομενη ΝΕΤ παιζει την μια μερα για την κριση της Αργεντινης και εχθες το βραδυ στο κουτι της πανδωρας για τηντραπεζα της Ελλαδος και για τον Ελληνικο χρυσο?

Ανώνυμος είπε...

kremasma se oloys toys politikoys prodotes tis xoras....

Ανώνυμος είπε...

Γεγονότα που θα αναδείξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο.

ΠΩΣ?

Αντίδωρος είπε...

με τιμα που ονειρευομαι κρεμαλες στο συνταγμα και τη μυρωδια του κρεατος που σαπιζει?

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - ΠΡΟΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΟΜΙΖΩ - ΟΠΩΣ ΟΙ S/S ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ- ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ - ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ - ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να φύγουν οι πολιτικοί της Ελλάδος από την χώρα μας ;ΟΟΟΟΟΧΙ. Να πληρώσουν για όποια υπογραφή τους έφερε την Ελλάδα στο δυσάρεστο αυτό αποτέλεσμα.Το να φύγουν,σημαίνει ότι γλύτωσαν από την οργή του λαού.Να ξεπληρώσουν το κακό με εργασία χωρίς αντίκρυσμα.Γιατί ο λαός πληρώνει για πράγματα που δεν έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με την ΝΕΤ και την τράπεζα της Ελλάδος είναι οντως ΠΕΡΙΕΡΓΟ...
Το έβλεπα και δεν το πίστευα...

Ανώνυμος είπε...

Όταν έρθει η ώρα και ελπίζω να είναι σύντομα.
Χιλιάδες θα πεταχτούμε στους δρόμους και όπως λέει ο γέροντας θα τους πάρουμε με τις πέτρες αν όχι με τίποτα άλλο.

Έστε έτοιμοι αδέρφια!

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν πιστευω μεχρι στιγμης σε γεροντες κτλπ.Αλλα αυτα που εχει πει και τωρα βλεπω να βγαινουν δεν ξερω τι να πω.Μακαρι να ειμαι εγω ο ηλιθιος και ο γεροντας αξιοπιστος σε αυτα που λεει.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα είχαν κάποιο χάρισμα. Κι εγώ είμαι πολύ δύσπιστος, ελπίζω όμως να έχει δίκιο. Εξ άλλου αρχίζει πια να φαίνεται πως όλο αυτό το βρώμικο παγκόσμιο σκηνικό μόνο με έναν πόλεμο θα καθαρίσει. Κι αν αυτός ο πόλεμος φέρει την αναγέννηση της Ελλάδας καλώς να έρθει κι ας είμαι ο πρώτος που θα φύγει για χάρη της!!!

mixail είπε...

Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΗΘΟΥΝ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ

Unknown είπε...

Ουτε χροστος ουτε κανειασ αλλος δεν θα σε λυπηθει και εγω δεν ειμαι για λυπηση, εσυ δεν ξερω. Συν Αθηνα και χειρα κινει ελεγαν καποιοι πολυ καλυτεροι απο εμας. αυτους πιστευω δεν μεμψιμοιρω και δεν παραιτουμαι τελος

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/pages/%CE%9F%CE%A7%CE%99-%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9D%CE%95%CE%91-%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D/118388691575295#!/pages/%CE%9F%CE%A7%CE%99-%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9D%CE%95%CE%91-%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D/118388691575295 ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ