Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το «ενεργειακό πραξικόπημα» των Η.Π.Α. στην Ελλάδα - Η ενόχληση των Αμερικανών από το θερμό κλίμα μεταξύ του πρώην έλληνα πρωθυπουργού κ. Καραμανλή και του ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν



Στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», στο τεύχος που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 7 Απριλίου 2011, αποκαλύπτονται όλες οι πτυχές...
των αντιδράσεων των Η.Π.Α. για την ενεργειακή «προσέγγιση» της Ελλάδας με τη Ρωσία και την «υποδοχή» από τους αμερικανούς αξιωματούχους του «θερμού κλίματος» που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του πρώην έλληνα πρωθυπουργού κ. Καραμανλή και του ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν. Στο άρθρο των Σπύρου Τρίψα, διευθυντή του περιοδικού, και Βαγγέλη Τριάντη, περιγράφεται με αναφορά σε.... απόρρητα διπλωματικά έγγραφα ο ρόλος του αμερικανού υφυπουργού ενέργειας κυρίου Μπράιζα που ήταν ο αποστολέας τηλεγραφημάτων δυσαρέσκειας προς την ελληνική πλευρά με πολλαπλούς αποδέκτες. 

Ο κ. Μπράιζα και οι αμερικανοί αξιωματούχοι σχολιάζουν τις δηλώσεις του 0πρώην έλληνα πρωθυπουργού και εμφανίζουν την αμερικανική πλευρά ενοχλημένη από τις εξελίξεις στις ελληνορωσικές σχέσεις. Ο χαρακτήρας των τηλεγραφημάτων δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς την αντίληψη των αμερικανών συμμάχων μας για την στάση που θα έπρεπενα κρατά η Ελλάδα απέναντι σε τρίτους που λειτουργούν ανταγωνιστικά προς τα αμερικανικά συμφέροντα. Παρουσιάζεται επίσης η όλη λειτουργία του κ. Μπράιζα στην ευρύτερη περιοχή λόγω των θέσεων που έχει καταλάβει κατά καιρούς.
Το αποκλειστικό άρθρο των «Επικαίρων» επικεντρώνεται ουσιαστικά στις αντιδράσεις που επισείουν εναλλακτικές πολιτικές που έχουν ως γνώμονα το εθνικό συμφέρον και που τελικά δεν συμφέρει «κάποιους» να υιοθετηθούν…

http://greeknation.blogspot.com/2011/04/7-2011.html

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΝΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ωρα ειναι να τονε κανουμε και ηρωα τον αρχιμαλακα!

Ανώνυμος είπε...

Ηρωας δεν ειναι, δειλος ειναι αλλα δεν ειναι προδοτης.Τα μελανοτερα γραμματα της ιστοριας γραφονται στον ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως. Ο καραμανλης μπορει να μην εκανε τον ηρωα, δειλιασε να τα βαλει με το κατεστημενο αλλα δεν ηταν προδοτης. ΓΑΠ εισαι απο τωρα ενα μελανο σημαδι στην ιστορια

Ανώνυμος είπε...

και γιατι να κανει τον ηρωα??? για εναν λαο που με την πρωτη ευκαιρια θα πεσει στις αγκαλες των σειρηνων(ΠΑΣΟΚ) Μηπως δε προσπαθησε ο κ Μητςοτακης να βαλει ταξη η να πει την αληθεια σ αυτον τον λαο, τι καταφερε? να τον λειδωρουν και νατον κοροιδευουν....

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος να μου εξηγηση τι συμβαινει και η κρατικη και πληρως ελεγχομενη ΝΕΤ παιζει την μια μερα για την κριση της Αργεντινης και εχθες το βραδυ στο κουτι της πανδωρας για τηντραπεζα της Ελλαδος και για τον Ελληνικο χρυσο?

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΘΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΑ.


ΕΓΚΛΗΜΑ 1ο.

ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΗΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ-ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΛΟΥΦΑΞΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.

ΕΓΚΛΗΜΑ 2ο.
ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

ΕΓΚΛΗΜΑ 3ο.
ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΕΓΚΛΗΜΑ 4ο.
ΕΒΑΛΕΣ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

ΕΓΚΛΗΜΑ 5ο.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

ΕΓΚΛΗΜΑ 6ο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το 2004 μας πίεζαν να μπούμε στο Δ.Ν.Τ αλλά ο Κ. Καραμανλής αρνήθηκε
Τελικά η προτροπή ορισμένων ευρωπαίων ομολόγων του κ. Αλογοσκούφη στο Εco/Fin να προσφύγει η Ελλάδα από το 2004 στο ΔΝΤ δεν έγινε δεκτή από τον Κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση του.

Ο Καραμανλής δεν υποδούλωσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ . Nαι προτίμησε την ήπια προσαρμογή στην οικονομία. Επιχείρησε να μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές και να «μαζέψει τα ελλείμματα»,προσπάθησε να μειώσει την ανεργία, να αναδιοργανώσει το κράτος, να εφαρμόσει μια εθνική και πατριωτική πολιτική. Aλλά δυστυχώς αφενός προδόθηκε από τους συνεργάτες του και αφετέρου πολεμήθηκε σκληρά από το Μιντιακό σύστημα εξουσίας, τις σκληρές Πασοκικές συντεχνίες, το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ και τα σκοτεινά ξένα συμφέροντα.

πηγη:http://armageddon-news.blogspot.com/2011/04/2004.html

Ανώνυμος είπε...

έπρεπε πάση θυσία και όσο το δυνατόν συντομότερο να παραδοθεί η εξουσία στον επόμενο εκλεκτό των συμμάχων μας, (φήμες αναφέρουν ότι ο Κώστας Καραμανλής δέχτηκε μέχρι και απειλές κατά της ζωής του για να προχωρήσει σε άμεσες εκλογές) με όσα ψέματα και λάσπη και να χρειαζόταν.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_5767.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής προσπάθησε να κάνει κάτι για την Ελλάδα, δυστυχώς όμως δεν είχε τα κότσια να πάει μέχρι τέλους. Μπορούσε να υπογράψει μία βάση των Ρώσων σε κάποιο νησί. μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον στρατό κι ας τον έλεγαν δικτάτορα (έτσι κι αλλιώς την δικτατορία δεν την γλυτώσαμε με τον ΓΑΠ) Μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα, αφού ήξερε πως θα τον φάει το σκοτάδι, δεν είχε όμως τα α@@@@α

Ανώνυμος είπε...

μολισ αφιχθη ο πουτιν μετα απο 2 μερεσ ξεσπασανε 202 πυρκαγιεσ. τυχαιο?

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 5:44

Εισαι παραπληροφορημενος γαιτι αρνουμαι να δεχτω οτι εισαι στρατευμενος.

Εγλημα 1ο
Αυτο λεγεται αλληλεγγυη. Με τον ιδιο τροπο παραγραφτηκαν και τα σκανδαλα της ΝΔ

Εγκλημα 2ο
Ο νμος περι βασικου μετοχου ηταν η μεγαλυτεη παπαρια που εκπονησε νομοθετικα ο τοπος μας. Στην ευρωπη ακομα γελανε. Δημιουργηθηκε το μεγαλυτερο προβλημα απο την πρωτη κοινοτητα οταν ενας ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΣ εθνικος νομος ερχεται σε αντιθεση με το κοινοτικο δικαιο και αλλωστε σηματοδοτούσε την επιβολή του ηθικολογικού λόγου τής τότε αντιπολίτευσης ως πολιτικά κυρίαρχου, αφού αυτή επέβαλε τη συμβολικά και συνειρμικά ισχυρή έννοια της διαπλοκής, της οποίας το περιεχόμενο όριζε η ίδια, ως ερμηνευτικό υπόδειγμα της κριτικής στην κυβέρνηση Σημίτη και ως πολιορκητικό κριό για την ανάδειξη της κυριαρχίας της στην πολιτική σκηνή, περιχαρακώνοντας συγχρόνως και τον ίδιο τον (αμυντικό) λόγο του ΠαΣοΚ στο πεδίο που αυτή είχε πλέον ορίσει.

Εγγλημα 3ο
Επρεπε να μιλισει ο Λυγερος για να μαθουμε ποιο ηταν το σχεδιο. Ποτε κανεις κυβερνητικος εκπροσωπος δεν αναφερθηκε σε σημεια του σχεδιου γιατι απλουστατα κανεις δεν το διαβασε.

Εγλημα 4ο
Αυτη η παπαρια περι βετο ειναι ηταν ενα καλοπουλημενο παραμυθι ( αφου ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπαρχει βετο στο νατο ) και το πληρωνουμε τωρα στη χαγη που μας εσυραν τα σκοπια. Διαβασε την γραμμη υπερασπισης μας και θα καταλαβεις.

Εγλημα 5ο
Δεν πατας σε 2 βαρκες. Η ξεκοβεις με το αμερικα -πραγμα αδυνατον ειδικα τοτε- η καθεσαι στα αυγα σου. Το αποτελεσμα ηταν οτι ουτε αγωγος εγινε ( ο οποιος σε τελικη αναλυση θα εφερνε αεριο απο το αζερμπαιτζαν στο οποιο υπαρχουν μονο αμερικανικες εταιριες) και η χωρα κατακαηκε.

Εγλημα 6ο
Αλλο το ανοιγμα και αλλο το πουλαω μια αποβαθρα.

Θα σου προσθεσω και ενα 7o

Ποτε δεν κυβερνησε πραγματικα αυτος. Ποτε δεν καταφερε να επιλεξει ικανα στελεχη αλλα πλαισιωσε την κυβερνηση απο λιγουριδες που οσα εφαγε το πασοκ σε 10 χρονια αυτοι τα φαγανε σε 5.

Δυστηχως στη ιστορια θα μεινει ως η πιο αποτυχημενη κυβερνηση ( αν και και δεν εχει πληρη ευθηνη) μετα τον γαπ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ 5.44 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ 3.28 ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ....
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανατραπηκε γιατι πολυ απλα δεν ηλεγχε τα ΜΜΕ.
Αυταποδεικτη παραθεση: Οταν ειχε δωσει 20 δισ στησ τραπεζες το μεγκα ειχε κυρηξει πολεμο αλλα για το ξεπουλημα του μνημονιου γαργαρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Ο ΓΑΠ ΣΕ GEORGE PAP ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ