Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

KΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΕΡΧΕΤΑΙ


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ!ΑΜΗΝ!ΑΜΗΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΟΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

4 Νοεμβρίου 2011 11:28 π.μ. εχουν σχεση ολα αυτα....

Ανώνυμος είπε...

11:28 αν ειχες διαβασει ολες τις προφητειες του,δεν θα εγραφες αυτο το σχολιο.
Ο Γεροντας ειχε προβλεψει το σημερινο μας χαλι.
"θα εχετε κυβερνηση αλλα δεν θα εχετε"και αλλου λεει"θας σας επιβαλλουν δυσβασταχτους φορους αλλα δεν θα προλαβουν να τους παρουν"και αλλα,οπου τα σχετικα με την Τουρκια ειναι το επομενο σταδιο απο αυτα που ζουμε σημερα.Και μαλλον συνεπεια της ιστοριας με την Τουρκια θα ειναι και το οτι δεν θα προλαβουν να εισπραξουν τα χαρατσια.Θα δουμε.....

Μεχρι τωρα παντως εχει βγει με ανατριχιαστικη ακριβεια

Ανώνυμος είπε...

11.28 εχεις μαυρα μεσανυχτα κοιμασαι ορθιος να με κατι τετοιους δεν παμε μπροστα να σε δω τι θα λες οταν γινοντε αυτα που λεει ο γεροντας,ασε που τα λεει απο 2-3 δεκατιες πριν πως το ηξερε;επισης αυτος και ο γεροντας εφραιμ μιλαει για πολιτικη ανωμαλια που το ηξερε;δεν βλεπεις αυτο που ξεκινησε ειναι αυτο που προεβλεψαν;αντε θεε μου αμην και ποτε να φυγουν αυτοι να ερθει να κυβερνησει ενας ΕΛΛΗΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη ο γεροντας ιωσηφ και οχι ο εφραιμ

Ανώνυμος είπε...

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_8498.html

Ανώνυμος είπε...

oi ellhnes eitan liontaria kapote kai twra katantisan dila xtristianopoula.pou ta perimenoun ola ouranokatevata...ama to noitiko epipedo einai pithikou ti perimeneis?!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_8498.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

εισαι μεγαλο 12θειστικο γιδι 3:24.και ποιος σου ειπε οτι δεν ειδοποιησε ο πατερ Παισιος για ολα αυτα; τωρα νομιζεις βγηκαν;αν εσυ κοιμασαι δε φταιει ο γεροντας...ζησε εσυ με τους ανυπαρκτους θεος σου...θα τα δεις ολα μπροστα σου.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που μιλάς για Ελληνες λιοντάρια κοίτα πρώτα να γράφεις Ελληνικα και όχι με greeklish... Όσο για τα δειλά Χριστιανόπουλα σου ΛΕΣ μην είσαι τόσο σίγουρος. Οι Χριστιανοί στο διάβα του χρόνου έδειξαν τόσο θάρρος που μαρτυρησαν για την πίστη τους. Ειδικα οι Ελληνες ορθόδοξοι όπως πχ ο Αθανάσιος Διακος αλλά και πολλοί άλλοι που πέθαναν για την Πατρίδα τους και για την πίστη τους την Αγία.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια σχόλια, είναι εσκεμένα. Μην ασχολείστε.

Αρκεί που πιστεύετε όποιοι πιστεύετε.

Αφήστε τους. Διχόνοια και σύγχυση θέλουν να σπείρουν, για τους δικούς τους λόγους. Ακόμη κι αυτοί ξέρουν ότι είναι αλήθεια.

Εμείς και μόνο που τα ξέρουμε και τα πιστεύουμε είμαστε πιο ήρεμοι.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν παιδιά,
καταρχήν είμαι θρήσκος άνθρωπος και πολύ χριστιανός ορθόδοξος, και μακάρι να έχω λάθος και μεγάλη αμαρτία γιαυτό που θα πω.
Άγιος άθρωπος ήτανε ο Παϊσιος αλλά τώρα βλέπουμε αυτό που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο, και τον βαστάει κάτω απο τον Θεό. τα ανθρώπινα πάθη.
-Πρόσφυγας ήταν ο Παίσιος, άρα καταλαβαίνουμε όλοι το ανθρώπινο πάθος και τον καημό κατά των Τούρκων.
-Μεγαλωμένος μέσα σε πολέμους, περιγράφει εκστρατείες και παγκόσμιους πολέμους που κάνουν μπαμ οτι είναι βιώματα μιας άλλης εποχής.
(Είμαστε σοβαροί να πιστεύουμε σήμερα οτι οι Ρώσοι θα κάνανε τέτοια εξστρατεία μέχρι την Ιερουσαλήμ?! προφανώς ο γέροντας δεν πρόλαβε την πτώση της κάποτε πανίσχυρης Ρωσίας...)
-Τα περι Κωνσταντινούπολης, δεν χρειάζεται καν να δώσω επιχείρηματα. ξέρουμε όλοι πως γαλουχείται στους ιερατικούς κύκλους, το "πάλι με χρόνια με καιρούς..." και όλα τα άλλα περι Αγια Σοφιάς.
-Τα εσωτερικά μας προβλήματα και η "πείνα", έχουν ξεφύγει λίγο απο την πρόβλεψη και είναι πολύ παραπάνω απο κάτι μήνες που είπε ο γέροντας...
Και εν τέλει, πάψτε να "λανσάρετε" λόγια που έλεγε ένας άνθρωπος από στόμα σε στόμα και ίσως να ήταν μόνο προσωπικές υποθέσεις.
Μην βάζεται την ταμπέλα προφητεία επηδή τυχαίνει να ήταν άγιος αυτός που τα είπε...

Το ξέρω οτι με όλα τα παραπάνω θα σκυλιάσουν οι "φανατικοί θρήσκιοι" και οι εθνικιστές με παρωπίδες, αλλά τι να κάνουμε,έτσι είναι...
Μακάρι να βγω εγώ λάθος

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ:
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΟΣ ΜΑΣ!
ΕΛΛΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΥΠΕΡ ΠΑΝΩ ΟΛΩΝ!
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΕΛΛΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ 12 ΘΕΩΝ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ
ΤΟΥ ΠΑΡΕΘΟΛΝΤΟΣ! ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ...ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ....
ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ - ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΥΝΗΜΕΝΟΥΣ - ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ! ΕΛΛΑΣ!