Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης απέστειλε και η Τόνια Αντωνίου!


Μετά την Μιλένα Αποστολάκη, πληροφορίες λένε ότι σχετική επιστολή ανεξαρτητοποίησης απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής και η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα Τόνια Αντωνίου, αφήνοντας την ΚΟ του κόμματος με 151 ψήφους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και άλλοι βουλευτές της παράταξης.
Πηγη
Προτιμούν να πάνε σε εκλογές,απο το να εισπράξουν ενα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα απο τον λαό.Να τους πληροφορήσουμε οτι όποιο σχήμα και να προκύψει απο τις εκλογές,αυτά που έχουν στο μυαλό τους να κάνουν στην χώρα (άρση εθνικής κυριαρχίας),και δουλοποίηση των Ελλήνων δεν θα περάσουν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις εκλογές όλοι πρέπει να θυμόμαστε ποιοι μας οδήγησαν μέχρι εδώ και να τους εξαφανίσουν από τον πολιτικό χάρτη μεν και δε.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa τρεμετε;;;;;ειδατε την ειναι οι ελληνες;; ακομα δεν ειδατε τιποτα φοβοσαστε για τα παιδια σας;ολοι στην πυρα ο θεος να σας συγχωρεσει για το αποτελεσμα της πατριδας μας εμπρος αδερφια καιρος να ξαναγραψουμε ιστορια με την βοηθεια του θεου μας

Ανώνυμος είπε...

http://agioritis.pblogs.gr/2010/01/profhteia-toy-geronta-pa-sioy-gia-toys-politikoys.html

Ανώνυμος είπε...

Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ; Τους μωραίνει ο Θεός κι
αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και
με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα
να ρεζιλευτούν. γεροντας παισιος

Ανώνυμος είπε...

πρωτα ψηφισανε μνηοσυνο και μετα παραιτουντε, ολοι ειναι τα ιδια σκατα ανεξαρτητου κοματος καιθρησκειας εβραιολατρες του κερατα