Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μιλάει ο Γαπ στην βουλή " Μόνος μου πάλεψα"



"Πάω αύριο στον Παπούλια και ξεκινάω διαβουλεύσεις με όλα τα κόμματα για κυβέρνηση συνεργασίας" (Ικανοποιημένα τα ζώα από κάτω!)
"Mιλάμε για μια κυβέρνηση συνεργασίας" (Τα ζώα από κάτω χειροκροτούν συνέχεια... οι κότες μόνο λόγια είναι, τα κάνανε πάνω τους με το δημοψήφισμα)

"Θα προχωρήσουμε σε κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας για να συμφωνήσουμε απο κοινού για την σύνθεση αλλά ακόμα και για τον επικεφαλή της κυβέρνησης" (έρχεται ο χοντρός)
(Λέει την αλήθεια ο ΓΑΠ)
"Aπό τον παππού μου κληρονόμησα μόνο ένα ρολόϊ, από τον πατέρα μου μόνο το όνομά του!!
"Ποτέ μου δεν είδα την πολιτική ως επάγγελμα" (Χαχαχα.... καλό! Έχει κολλήσει κανένα ένσημο ρε χαφιέ?)
"Το τελευταίο που με νοιάζει είναι η καρέκλα!" (άντε πάλι... και γιατί δεν ξεκολλάς ρε mineike?)
"Ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε και να γεφυρώσουμε προσπάθειες"
"Aκούσαμε λέξεις όπως προδότεςB7 συμφωνία μας επιτρέπει διαγραφή χρέους και καταβολή λιγότερων τόκων. Για να χτίσουμε την Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης. Πετύχαμε μια συμφωνία που κάνει την διαδρομή μας πιο εύκολη "

"Εδώ και 24 μήνες έδωσα μάχη άνευ προηγούμενου για να σωθεί η χώρα."
«η συμφωνία μας επιτρέπει διαγραφή χρέους και καταβολή λιγότερων τόκων. Για να χτίσουμε την Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης. Πετύχαμε μια συμφωνία που κάνει την διαδρομή μας πιο εύκολη τα επόμενα χρόνια.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν παραιτείται!Να δούμε τη στάση Καρατζαφέρη αύριο!Ο ΓΑΠ θα ηγηθεί νέας κυβέρνησης με συμμετοχή όσων για τους 180...και η ΝΔ δίπλα....
Απόδοση 1.10

Σιγαλας Μακαριος είπε...

μας κάνει πλάκα... δεν υπάρχει...

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρω ΛΕΞΟΤΑΝΥΛ!

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιος Α. Παπανδρεου...Ενας μεγαλος αντιεξουσιαστης!!!
Τι αλλο θα ακουσουν τα υπεροχα ροζ αυτακια μου!!!!?

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχ..κληρονομησε απο τον πατερα του μονο ενα ρολοι..ακουσα καλα η τρελαθηκα με ολα αυτα???

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΡΑΦΡΩΝ

ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ .....

Ανώνυμος είπε...

... οι από κάτω γιατί χειροκροτούν;

Ανώνυμος είπε...

Θα είπε σίγουρα καμμιά έξυπνη ατάκα.

Ανώνυμος είπε...

ήρθε, μίλησε κι έφυγε; Πού είναι; Δεν κάθεται ν΄ ακούσει την αντιπολίτευση τώρα;

Ανώνυμος είπε...

θελει σκότωμα επι τόπου!!Ο τύπος είναι για το ψυχιατρείο.

Ανώνυμος είπε...

της μανας του το μουνι του παλιομαλακα πια!ελεος να ψοφησει και αυτος και οι ομοιοι του(και δεν εννοω μονο του ΠΑΣΟΚ)!να παθει εμφραγμα τωρα!δεν μπορω να μιλησω κοσμια για αυτο το αποβρασμα και να με συγχωρησουν οι αναγνωστες αυτου του blog.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dQSLlGUDTt8

Ανώνυμος είπε...

153 προδοτες σκαβουν το λακο της ελλαδας μπραβο σε σακοραφα κουρουμπλη και λιανη.η ξευτιλα κατσελη επανενταχθηκε λεει γελια το στημενο του σαμαρα δηθεν δεν ψιφηζω ενω ηξερε θα βγει ο φρεντι κρουκερ σου λεει αμα ψιφησω στις εκλογες δεν βγαινω με τιποτα α ξεχασα ο αρχιπροδοτης θα παει στον αλλον τον προδοτη ξερετε μωρε εκεινον που ηταν ανταρτης 11 χρονων ναι σωστα μαντεψατε ο κλαψοπαπουλιας

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Ru9ir4lKBA4&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ειναι γελοιος και το ακομα πιο γελοιο ειναι οτι υπαρχει κοσμος που τον χειροκροτει. Αλλα ειναι και η καρεκλα του καθενος στη μεση...

Γιωργος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΟΣ (ουτε ο ρεμος τετοιο πραγμα , τα γαρυφαλλα ελειπαν)ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΛΑ ΤΗΣkollynos ΑΣΤΡΑΨΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ,ΜΑΣ ΕΞΥΜΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ,ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ(θα εννοουσε Παγκαλο+Βενιζελο. μεγα φορτιο),ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(δεν αφησε τιποτα ορθιο),ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΠΑΝΔΡΕΟΥ (ενα ρολοι) ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΠΑΝΔΡΕΟΥ (το ονομα του),ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΕΛΛ.ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΟΧΙ, ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΚΟΛΑΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΑΛΑΛΑΓΜΟΣ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΥΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΚ ΣΤΟ ΒΗΜΑ(Βενιζελος)ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΟ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(μιλαμε για δημοκρατικοτατα πραγματα)ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!ΕΔΩ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ!ΦΟΥΣΤΕΣ,ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΡΟΜΠΕΣ,ΚΙΜΟΝΟ ,ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.(αχ ρε Κατσελη σκατα τα κανες)ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΚΥΡΙΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ!