Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Στροφή από ΝΔ: "Ναι" στην δανειακή σύμβαση αν πάμε σε εκλογές!


Anti-ntp:Αυτοξεβρακώνεται μόνος του ο Σαμαράς... Και οι αλλοι απο κάτω θα τον ψηφίσουν...
Η Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά δεσμεύεται ευθέως, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα υπογράψει την δανειακή σύμβαση, υπό τον όρο ότι εντός της ημέρας ή αύριο το αργότερο, θα οριστεί ημέρα εκλογών.

Η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική γιατί σηματοδοτεί στροφή του...
κόμματος από την μέχρι σήμερα αντιμνημονιακή πολιτική. Βέβαια ζητάει εκλογές για να τροποιήσει τα μέτρα σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση.

Κατά τα λοιπά σε ότι αφορά την κυβέρνηση, μεταξύ του υπουργικού συμβουλίου στις 12.00 και της σύγκλησης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει παραιτηθεί η κυβέρνηση. Βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Γ.Παπανδρέου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα και πρέπει να αναμένουμε και τις δκές του κινήσεις.

Ελέγχει ακόμα και σήμερα περί τους 50 βουλευτές άμεσα και σίγουρα θα θέλει να διαπραγματευθεί κάποια πράγματα.
πηγή

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Samaras or GAP No 2 εδω και μηνες ειχε δηλωσει δημοσιως οτι οταν βγει πρωθυπουργος, θα σεβαστει ολες τις υπογραφες του προκατοχου του.
Μονο ετσι θα τον κανουν αρχηγο οι αφεντες του, κι αυτος εχει ηδη κατουρησει τα παντελονια του απο την χαρά του!
Ο ΓΑΠ ηταν ο φονιας της Ελλάδος και ο Σαμαρας ο νεκροθάφτης.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, είτε ψηφίσει κανείς ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ, ψηφίζει ΝΑΙ στο μνημόνιο και την τρόικα. Άρα, άσκοπες οι εκλογές.

Δώστε ρε κερατάδες και οι 300 δικαίωμα στον κόσμο να ψηφίσει για το μέλλον του. Αυτό είναι που φοβούνται. Φοβούνται μη χάσουν τα κεκτημένα τους.

Ανώνυμος είπε...

και που να απευθυνουμε πλεον κομμα στην ελλαδα που να μας καλυπτει δεν υπαρχει, ακεφαλη η ελλαδα δεν μπορει να μεινει τι πρεπει να γινει;

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΔ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Φοβουνται μην χάσουν την καρέκλα παιδια... Ο κόσμος ΔΕΝ τους ενδιαφέρει

Ανώνυμος είπε...

κανεναν ακουτε; θα στηλει ο θεος καποιον κουραγιο ακυρο και στον κολλητο του γαπ τωρα ηρθε η ωρα μας η τωρα η ποτε

Ανώνυμος είπε...

Δε δέχομαι τα ψευτο-διλήμματα του τύπου: τι προτιμάς, να πεθάνεις ή να μη ζήσεις; Τέτοιο είναι το δίλημμα που θέτουν και στο μνημόνιο, και στο ευρώ, αλλά και στην πολιτική ηγεσία της χώρας. Ας μείνει ακέφαλη η Ελλάδα, μέχρι να εξαναγκαστεί το σύστημα να δώσει λύσεις! Γιατί θα πρέπει να καλούμαι ως Έλληνας να επιλέγω πάντα μεταξύ δύο κακών; Αρνούμαι να ψηφίσω στις εκλογές. Μέχρι να αναδειχθεί ένα υγιές σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

δημοψηφισμα ρεεεεεεεεεεεεε παλι θα βρεθουν μαλακεσ και θα μασ φορτωσουν τον σαμαρα αν ειναι δυνατον λυπαμαι για το λαο μας και αυτουσ που μας κυβερνανε με το που ειπαν για δημοψιφισμα ΟΛΑ τα κομματα βγηκανε και το απορριψανε πουλημενοι ολοι

STYLIANOS είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΟΝΩΝΙΑ" ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ "SITE" KAI ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΕ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 13000 ΨΗΦΟΙ.
ΜΗΔΕΝ ΠΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,
ΜΕΛΟΣ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ, ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΧΕΦΡΩΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ
TON ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ,
ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ. ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΜΕΝ ΑΠ ΕΞΩ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ...ΟΙ ΔΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ν.Δ. [ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ] ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ: ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ [ΚΑΛΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗ] ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ Κ.Α. [ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ;] ΔΗΛ. ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΑΙΩΝΙΩΣ.
ΕΤΣΙ ΕΧΘΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ:
ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΨΗΦΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ!!
ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 4.11.11- 12.30 Π.Μ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΘΩΚΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ..............
ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΠΟΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΝΑ ΠΑΡΕΙ 15% [ΔΗΛ. ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ] ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ; ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΧΑΡΥΒΔΗ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΚΙΓΚΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ,
1] ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ.
2] ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΤΡΞΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Σ΄ΕΜΑΣ ΕΛΑΧΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΥΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια νά ρωτήσει κάποιος τον ΣΑΜΑΡΑ, οταν [οταν λέμε]θά γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση το κομμα του, άν θά αλλάξει τό νόμο περί ευθύνης υπουργών καί τον τρόπο ηγεσίας του Α.Π.
Αυτό να δώ και ας πεθάνω, μάλλον θά πεθάνω