Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Καλά, πιστεύετε στ’ αλήθεια ότι θα φύγει ο Παπανδρέου;


Το μόνο που δεν μπορεί να διανοηθεί είναι ότι θα φύγει οριστικά από την εξουσία και μάλιστα διωγμένος από το ίδιο του το κόμμα. Το είχαμε γράψει ήδη από την Τρίτη ότι ο Παπανδρέου Εκβιάζει την βίαιη ανατροπή του!  Από τότε μάλιστα που γύρισε πολιτικά απαξιωμένος και διεθνώς... ταπεινωμένος από τις Κάννες, όπου δεν όρθωσε το ανάστημα του ελληνικού λαού τον οποίο εκπροσωπεί, απέναντι στους Μέρκελ και Σαρκοζί και τα πράγματα έγιναν αδιέξοδα για τον ίδιο, καταφεύγει συνεχώς στο συναίσθημα των βουλευτών του και αφήνει συνεχώς να εννοηθεί ότι...
δεν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάσει έναν Παπανδρέου, αλλά θα πρέπει να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ώστε ο ίδιος δήθεν να δρομολογήσει περήφανα την έξοδό του. Απίστευτο πολιτικό τέχνασμα.

Μόλις όμως ξεγελάσει τους, μονίμως εκβιαζόμενους και με συναισθηματικές φορτίσεις, βουλευτές του και λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης απόψε, μην τον είδατε. Νόμιμος πλέον πρωθυπουργός, χωρίς να μπορεί κανένας να τον αμφισβητήσει και έχοντας κατορθώσει το πολιτικά αδιανόητο, δηλαδή να βάλει στο κάδρο του μνημονίου τον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία, θα επιδιώξει να κερδίσει όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται, εκβιάζοντας την βίαιη ανατροπή του, κάτι σαν το 65, ώστε να κατηγορηθούν οι αντίπαλοί του για εκτροπή, γεγονός που θα είναι πολύ χρήσιμο πολιτικό χαρτί για το μέλλον της δυναστείας Παπανδρέου.

Μια μόνο ομαλή λύση υπάρχει.
Να αποσύρει απόψε την εμπιστοσύνη της η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, από το πρόσωπό του. Και μάλιστα, όσο πιο μαζική είναι αυτή η αποδοκιμασία, τόσο πιο πολύ θα εξαφανιστεί πολιτικά και δεν θα κινδυνεύσει κάποιος να κατηγορηθεί για αποστάτης. Άλλη τέτοια ευκαιρία δεν θα υπάρξει. Αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους και οι επίδοξοι μνηστήρες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Ο Παπανδρεϊσμός είναι ο βασικότερος κορμός του ΠΑΣΟΚ και κανείς δεν θα μπορεί να σταθεί στο μέλλον στον κεντροαριστερό χώρο, με την ρετσινιά ότι ανέτρεψε βίαια έναν Παπανδρέου.
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μας νοιάζει εμάς ο Παπανδρέου και ο κάθε πικραμένος? Εκλογές θα κάνουμε? Αυτό είναι το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ; ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΣΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΧΥΔΑΙΟ Ή ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!! ΟΡΙΣΤΕ, ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ....ΞΕΡΟΥΝ!!!! ΕΜΕΙΣ.....ΤΟΥΜΠΕΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ,ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.ΤΗΝ28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΑ, ΕΥΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,ΑΝΟΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ,ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ή ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ....
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ.