Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ! Ο Χατζημαρκάκης αναγνώρισε "Μακεδονική" γλώσσα !!!


Aκούστε τι είπε ο άθλιος ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής σήμερα στα Σκόπια !!!!!!!!!!!! "είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και που μπορώ να πω λίγα λόγια στα Μακεδονικά" Δείτε την ιστορία και το βίντεο:...


MEP Chatzimarkakis addresses press conference in Macedonian

Skopje, 4 November 2011 (MIA) - I am glad to be here and that I am able to say a few words in Macedonian. Lately, there have been signals from Brussels that point to difficulties and I condemn this, because I still believe in the swift accession of your country in the EU. I have only one goal, and that is to help your country join the EU as soon as possible, Member of European Parliament (MEP) Jorgo Chatzimarkakis addressed Friday's press conference in Macedonian language.

"There are many people in Greece who speak Macedonian and there are no problems with the language, which is named Macedonian.  (μα τι λέει ο μαλάκας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) One of the former foreign ministers proposed it is called Macedonian"
το ρεπορτάζ, από το ΑΠΕ-ΜΠΕ: Ο Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος συμπροεδρεύει στην Μεικτή Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που επισκέφθηκε σήμερα τα Σκόπια, δήλωσε ότι η παράλειψη του επιθέτου «μακεδονικός» από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πρόοδο της χώρας είναι λάθος και πρότεινε να συντάξουν μια πρόταση με τους Σκοπιανούς βουλευτές που θα απαιτούν στο μέλλον από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να μην αφήνει απ’ έξω το επίθετο αυτό. Το συμπέρασμα αυτό βγήκε από την ένατη συνεδρίαση της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής –Σκοπίων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία εκτός από τον Χατζημαρκάκη ήταν ο Ρίτσαρντ Χόβιτ, η Τέουτα Αρίφι- αναπληρωτής πρωθυπουργός, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ποπόφσκι και πολλοί βουλευτές της πλειοψηφίας του κοινοβουλίου. Ο Χατζημαρκάκης δήλωσε ότι τα Σκόπια είναι μια χώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση εκτιμά περισσότερο από ορισμένες άλλες χώρες, και στην οποία οι πολίτες έχουν κατηγορηματική θέση στην ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. «Η απουσία του επιθέτου «μακεδονικός» στην έκθεση είναι απαράδεκτη. Η Μεικτή Επιτροπή θα εξετάσει το θέμα και να συζητήσουμε πως μπορούμε να βρούμε μια καλή λύση για αυτό, επειδή προκάλεσε αντιδράσεις εδώ στη χώρα και δεν θέλουμε να διαταραχθεί η εικόνα της στην ΕΕ», δήλωσε ο Χατζημαρκάκης. Αναφορικά με το πρόσφατο περιστατικό των Βρυξελλών με μια ομάδα σκοπιανών δημοσιογράφων, ο Χατζημαρκάκης δήλωσε ότι το θέμα αυτό θα συζητηθεί απόψε. Επεσήμανε ακόμη ότι η έκθεση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τονίζει τις προόδους που έγιναν σε όλους τους τομείς και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα σχέδια των μελλοντικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα όπως αυτά ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό στη σημερινή συνεδρίαση. Ο βουλευτής του SDSM Αντρέι Πέτροφ δήλωσε ότι μεταξύ των βουλευτών των Σκοπίων υπάρχει συναίνεση σχετικά με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημειώνοντας ότι η παράλειψη του επιθέτου ‘μακεδονικός’ τους ενόχλησε όλους. Τόνισε ακόμη ότι τα ζητήματα που αναφέρονται στην έκθεση για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ θα καταλήξουν σε συναίνεση με το κυβερνών κόμμα.
4.11.2011 /
taxalia.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ME TETOIOUS ANOMALOUS DEITHEN ELLINES EXOUMAI KATA DIASTIMATA VRETHEI MPROSTA STIN PRODOSIA .. GIATI AUTA TA MOUNIA DEN EXOUN PATRIDA KAI SIMAIA ALLA EINAI APLOS SKOULIKIA POU SERNONTAI STO XWMA KAI GLIFOUN TA PODIA KATHE MALAKA .... GIATI SAMATI AUTOI POU MAS DIOIKOUN TWRA EINAI KALITEROI; BASTARDOI, POULIMENOI, ALITES, GIOI KAI KORES POUSTIDWN KAI POUTANWN.

Ανώνυμος είπε...

simfono kai epafxano 10:23..ra palio poustides??pou ine o elinas???pou ine ra palio gaydes i psihi tou elina..???pos den tous ehoume katharisi olous???ti perimenoume???vouleftis ison prodotis aftin ti epohi...ohi giaourtia ala patates me xirafia na tous petame..prepi na xesikothoume oloi..aplos mas lipi enas adras...stous 300 enas adras gamo to mouni tis manas tous...!!

Ανώνυμος είπε...

Στο 00:31 "ευρόπ σκατά γιούνια" το είπε ο άνθρωπος στα γιουγκοσλάβικα για να το καταλάβουν... Για να τους προστατέψει γιατί προφανώς είναι κι αυτός Μακεδόνας, απόγονος το Βουκεφάλα!

marycraft είπε...

Σιγά τα αίματα!
Δεν ξέρετε οτι οι χάρτες γράφουν Macedonia εδω και χρονια καθως και η γλωσσα τους αναφερεται ως Makedonski?χρονια... ολακερα...τώρα μας επιασε η υστερία?Αυτο παντως-τιποτα καινουριο,ακομα επι Μητσοτάκη εγιναν τα αίσχη-δεν πρεπει να ειναι προτεραιοτητα γιατι τωρα πανε να ξεπουλησουν ολα τα αλλα+τα ορυκτα+
γινουν σκλαβοι οι Ελληνες.

marycraft είπε...

http://anax.20m.com/forum/macedonia2.html

Όλοι ήταν έτοιμοι εκτός Κλίντον που είχε δεσμευτεί στους Ελληνοαμερικανούς ότι η ονομασία δεν θα περιείχε τον όρο «Μακεδονία».
Λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία Κλίντον στις 26-1-93 μια επιστολή από τους μισθωτούς αντιπρόσωπους της Ελλάδος στις ΗΠΑ, τους «ΜΑΝΑΤΟΣ και ΜΑΝΑΤΟΣ» υπογεγραμμένη από όλους τους επιφανείς Ελληνοαμερικανούς ζητούσαν να στηρίξει ο Αμερικανός πρόεδρος την νέα θέση της ελληνικής κυβέρνησης για το FYROM.
Η υπογραφή ζητήθηκε και δόθηκε τηλεφωνικά, με τα κέντρα παραπληροφόρησης να έχουν στήσει καλά το παιγνίδι.
- Στις 7/4/93 ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος Μιχ. Παπακωνσταντίνου ανακοινώνει στον ΟΗΕ ότι η χώρα μας δέχεται την «συμβιβαστική» πρόταση για «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας»!!!
Η γενική συνέλευση του ΟΗΕ υπερψήφισε την πρόταση και έκτοτε τα χαστούκια έρχονται απανωτά.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ στο Κογκρέσσο ήταν δεικτικός: «ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΥΞΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ».
Ο Κρις Σπύρου είναι αποκαλυπτικός για το τι συζητούσαν οι Δημοκρατικοί που εξεπλάγησαν από την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη ν΄ αλλάξει ρότα και ν΄ αποδεχθεί τη διαδικασία της διαιτησίας και της απόφασης των Βανς και Όουεν.
Όλα αυτά τα χρόνια τα ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ πολιτικών ταγών αυτής της χώρας ήταν στο προσκήνιο γιατί είχαν λερωμένη την φωλιά τους.
Όλα τα πολιτικά κόμματα ξιφουλκούσαν επί χρόνια για την ονομασία των Σκοπίων με τις πολιτικές ηγεσίες ως τρωκτικά να δρουν στο παρασκήνιο.

Η συνεχής υποχωρητικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων οδήγησε στην απαγόρευση χρήσης του ονόματος Μακεδονία από την Ελλάδα, και τα χειρότερα έπονται...

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟ SITE Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ...