Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΘΡΟ – ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ\


Iωάννη κόψε τα μπινελίκια λέμε..


ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑΠΑΛΜ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ. του Χάρρυ Κλυνν Γ. Α. Παπανδρέου:

«Βεβαίως, η Κρήτη είναι σ’ αυτή τη γειτονιά, πολύ κοντά σε πολλές από τις χώρες που έζησαν επαναστάσεις και αλλαγές. … Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Η Κρήτη έχει ιστορικούς δεσμούς με τον Αραβικό κόσμο, με το Μουσουλμανικό κόσμο, και επιθυμεί να...
διατηρήσει αυτούς τους.. δεσμούς και να σφυρηλατήσει νέους. Λόγω των δικτατορικών καθεστώτων, λόγω των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν από τον Ψυχρό Πόλεμο και όχι μόνο, ακόμα και λόγω του Μεσανατολικού, πολλοί από αυτούς τους δεσμούς είχαν σπάσει. Οφείλουμε να τους αποκαταστήσουμε» Καλά είναι να τραβάς τα μαλλιά σου… Αυτό το φύραμα της πολιτικής ψηφίσαμε να μας κυβερνήσει; Αυτό το σίχαμα που αφού τακτοποίησε τα του οίκου του, αλτρουιστικά σκεπτόμενος, ετοιμάζεται να βρει λύση και στα προβλήματα του Αραβικού κόσμου; Για ποια δικτατορικά καθεστώτα μιλάς ρε απόβρασμα της πολιτικής; Μέχρι προ ολίγου έτρεχε πίσω από τους δικτάτορες, τους έγλυφες, τους αποκαλούσες αδελφούς και έπαιρνες και τα αυτόγραφά τους!!!! Ποιον κοροϊδεύεις ρε αληταρά; Για τόσο ηλίθιους μας περνάς ρε πουλημένο τομάρι; (Δείτε το video) Η Κρήτη είναι Ελλάδα ρε ανιστόρητο κουμάσι, εκτός και αν αποφάσισες να την πουλήσεις στα κωλοαφεντικά σου… Τι ιστορικούς δεσμούς μπορεί να έχει μια περιφέρεια της Ελλάδας με τον Αραβικό και Μουσουλμανικό κόσμο; Εκτός και αν θεωρείς την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος… Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό πανύβλακα; Θα σε ξεσκίσουν οι Έλληνες και πρώτοι από όλους οι περήφανοι Κρήτες, με τα ίδια τους τα χέρια… Άει στο διάολο κωλοφάρα…
Πηγη

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ.
ΒΟΡΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εαν θυμάστε ο ΓΑΠ είναι 25% έλληνας, τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει στην πατρίδα μας;

Θεογένης Βασιλικός είπε...

Χάρη πολύ καλά τα λες, αλλά με την θεωρεία δεν σώζεται η Ελλάδα.
Γιατί δεν μπαίνεις στην πράξη, να κάνεις ένα κίνημα, να σε ακολουθήσουμε όλοι και να τους πετάξουμε από την εξουσία; Αυτό είναι που περιμένουμε, έναν αρχηγό.
Πότε επί τέλους θα βγεί ένας αρχηγός;

ΝΙΚΟΣ΄68 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αν ήξερες Βασίλη μου πόσο πολύ σε αγαπάει ο Θεός μας Κύριος Ιησούς Χριστός δεν θα σταματούσες να κλαίς απο τη συγκίνηση....
Για τους Έλληνες γνωρίζεις ήδη την αγάπη που σου έχουν...
Όσο για μένα, λατρεύω το αθυρόστομο Αριστοφανικό
ανατρεπτικό και άγιον στόμα σου.
Να σε έχει Θεός πάντα καλά και να αρχίσεις να γερνάς μετά τα 120...
ένας, εξ' απαλών ονύχων,θαυμαστής σου
σε φιλώ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ!!!! Επιτέλους κάποιος να τα λέει με την πρέπουσα επιστημονική ορολογία που αρμόζει σε ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ αλλόχθονες προδότες σαν τον ΓΑΠ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aφου ξερεται οτι το ατομο δεν ειναι Ελληνας αδικα συγχησεσται το μονο που μας μενει ειναι να παρακαλαμαι τον Θεο να ξεκουμπηστει γρηγορα,οποιος και να ερθει μετα απο αυτον θα ειναι σιγουρα 1000 φορες καλυτερος.

fnous είπε...

Τώρα, που έχασε κάθε προοπτική να γίνει Πρωθυπουργός, έγινε αδικημένη Κρητικιά …"Ξέχασε" πως είναι Αθηναία.

"Ξέχασε" πως είναι μάνα Καρπενησιώτη …

"Ξέχασε" αυτά, τα οποία μέχρι τώρα τη συνέφεραν, γιατί εκεί παιζόταν το παιχνίδι της. Τώρα "θυμάται" άλλα.

Αυτό είναι το κόλπο της βενιζελικής συμμορίας και σ' αυτό βοηθά η νησιωτική φύση της Κρήτης.


Αυτή η ιδιαιτερότητα της Κρήτης τούς επιτρέπει να τη χρησιμοποιούν, για να απειλούν τους υπόλοιπους Έλληνες με δήθεν εθνικούς διχασμούς ή εθνικούς διαμελισμούς …

Το παιχνίδι, που ξεκίνησε ο Βενιζέλος.

Αυτός, ο οποίος "έβαλε" την Κρήτη στην Ελλάδα και άφηνε πάντα ως υπονοούμενο ότι θα μπορούσε να την "ξαναβγάλει".

Το μόνιμο "παιχνίδι" του Βενιζέλου, που, με μέσον την Κρήτη, εκβίαζε την εξουσία της Αθήνας και εξασφάλιζε για τον εαυτό του και την παρέα του την προνομιακή μεταχείριση, η οποία μας οδήγησε στη σημερινή αθλιότητα …

Ο αυθαίρετος "ιδιοκτήτης" της Κρήτης, που, όταν ήθελε, τη χρησιμοποιούσε για τα "παιχνίδια" του …"Κάντε μου τα κέφια, γιατί θα το πω στους Κρητικούς και θα… (…ό,τι τον βόλευε εκείνη τη στιγμή)" …

Ό,τι κάνει σήμερα η εγγονή του.

Αυτό δεν μπορεί να το κάνει κανένας Μακεδόνας με τη Μακεδονία ή Θεσσαλός με τη Θεσσαλία.


Αυτό το παιχνίδι του εκβιασμού πρέπει να τελειώσει και οι αρμόδιοι —για να το τελειώσουν— είναι οι ίδιοι οι Κρητικοί. Αυτοί θα πρέπει να "κόψουν" το παραμύθι της συμμορίας …Της πανελλήνιας συμμορίας, η οποία μονοπωλεί την εξουσία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και κατακλέβει τον ελληνικό λαό …Της συμμορίας, που, προκειμένου να μας εκβιάζει, παίζει "παιχνίδια" με τα εθνικά μας συμφέροντα όχι μόνον στην Κρήτη αλλά και στη Θράκη και τη Μακεδονία.

Μόνον οι Κρητικοί μπορούν να τους απαγορεύσουν να εμπλέκουν την Κρήτη και τους Κρητικούς στα δικά τους ιδιωτικά παιχνίδια.

Μόνον οι Κρητικοί μπορούν να το κάνουν αυτό καθαρά και ντόμπρα …όπως τους ταιριάζει. Πρέπει να το κάνουν, γιατί, για όσο διάστημα επιβιώνει η συμμορία, κινδυνεύουμε όλοι μας απ' αυτούς.
…Κινδυνεύουμε, γιατί αυτή η “εταιρεία” είναι που σήμερα μας έχει "πουλήσει" στους δανειστές μας.
Αυτή είναι που έχει κάνει το "συμβόλαιο του θανάτου" της πατρίδας μας …

--------------------------------------
Η εταιρεία του Κολεγίου Αθηνών.
Βενιζελικη Ανώνυμη Εταιρεία β

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την παπάρα την λέει για να πάρει κανένα ψηφουλάκι από την άλλοτε ''πράσινη΄΄ Κρήτη από κανέναν αφελή. Πόσο ανθέλληνας μπορεί να είναι!!!!! Και εμείς πόσα να αντέξουμε ακόμα?

Διαίρει και βασίλευε.

Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ας τολμήσει να κάνει ένα δημοψήφισμα στην Κρήτη , και θα πάρει την απάντηση του . Και όχι μόνο ...

Δεν μου αρέσουν τα σχόλια που κάνουν ορισμένοι από εδώ . Αισθάνονται αδικημένοι σε σχέση με τους Κρητικούς ... Εκβιάζαμε την κεντρική εξουσία για να πάρουμε παραπάνω από τους υπόλοιπους ...
Αυτά που λέτε εσείς είναι διχαστικά . Σιγά μην ακούμε τι λέει %#$#$%#% πολιτικός .

Πολύ φοβάμαι οτι έχετε φάει και εσείς την προπαγάνδα των δικών σας τοπικών πολιτικών , που σας παίρνουν τα ψηφαλάκια εγκαθιστώντας σας ένα αίσθημα αδικίας . Η ανεργία στην Κρήτη καλπάζει . Επιχειρήσεις κλείνουν όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα .

Χαλαρώστε λίγο . Ποιός σου είπε οτι υπάρχει πολιτικός που εκφράζει τους Κρητικούς και κάνουμε οτι μας λέει αυτός ? Έχουν φάει μαγκούρα και αυτοί εδώ .

Έστω οτι εγώ ως κρητικός , λέω θα χωρίσω να κάνω κουμάντο μόνος μου . Έχω που έχω μια βάση αμερικάνικη (σκέτο δολοφόνο ) , την επόμενη στιγμή θα αποκτήσω και μια γερμανική , θα εγκατασταθούν και μερικές πολυεθνικές να μας κάνουν αποικία τους . Και θα έχουμε λέει και ανάπτυξη ...

Ο μόνος τρόπος να είναι ανεξάρτητη η Κρήτη είναι να είναι ενωμένη με την Ελλάδα . Ο μόνος τρόπος να εκφράστούμε ως κρητικοί είναι ως έλληνες . Δεν έχουμε διαφορετική παράδοση από τους Έλληνες . Είμαστε νησιώτες όπως και η μισή Ελλάδα .

Παρεπιπτόντως , στεναχωρήθηκα που δεν τον φάγαμε λάχανο , τώρα που ήταν στην Κρήτη . Όποιος πιστεύει οτι αυτός ο "άνθρωπος" εκπροσωπεί κάτι από Ελλάδα , πρέπει να του πάρουμε το εκλογικό βιβλιάριο . Πραγματικά , πρέπει να βάλουμε ένα όριο IQ στους ψηφοφόρους .

Εγώ απορώ με το 14% του ΠΑΣΟΚ που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις . Μα ποιοι είναι αυτοί τέλος πάντων ? Όπως επίσης απόρώ και με αυτούς τις νέας δημοκρατίας . Μα είναι δυνατόν . Δεν υπάρχει καθόλου μνήμη ?! Είδατε εσείς στο τρομερό ξεπούλημα που έγινε και γίνεται τους τελευταίους μήνες να ξεσηκώνεται η ΝΔ εκτός από τον Καμμένο ? Περιμένετε δηλαδή να ξεσηκωθεί όταν θα γίνει κυβέρνηση ? ( Εδώ γελάμε)
(Που σιγά μην γίνει δηλαδή , αν νομίζανε οτι θα έβγαινε η ΝΔ θα είχαν κάνει ήδη εκλογές )

Πριν αρχίσετε να γράφετε ότι ΄να ναι , κατεβείτε και λίγο στην Κρήτη να δείτε πως είναι τα πράγματα . Μην γράφετε ότι 'να ναι !

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβατο έξω από το μαντρί το τρώει ο λύκος
Μια γροθιά όλοι. Έλληνες ήμαστε !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΥΘΥΝΗ , ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ
ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ $%$$^^$ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ .

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ?!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!! .Ι.

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Λοιπον αδελφια! το πραγμα ξεκαθαριζει,εδω κολαει η καταργηση των υπουργειων Μακεδονιας Θρακης και Υπουργειο Αιγαιου.
Εδω κολαει και η"" επεκταση "" των Δημοψηφισματων που ζηταει ο ΓΑΠΑΣ-GAPAS με "πειραγμενο " Συνταγμα.
Δεν θυσιαζουμε για το χρημα την πατριδα .Οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΤΣΙ Τα Απατσι ειναι αλεξισφαιρα και δεν πεφτουν με καλασνικωφ
.Η Κυπρος ειναι υπο κατοχη και χρεοκωπημενη. Δικαιωμα στην συλλογικη περιουσια εχουν βασει διεθνων νομων και οι ξενοι κατοικοι εφοσον αποσχισθει και μας παιρνουν το 30% του πλουτου και εδαφους νομιμα
Στο Μαυροβουνιο κυβερνα ο τρομος και η αυθαιρεσια
Οτι μας λενε οι Νεοταξητες για να μας βο"ιδοσκοπισουν δεν θα το κανουμε γιατι δεν ειμαστε ΑγελΕλληνες ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ
Πυρηνας Ηρακλειου του Πατριωτικου Μετωπου Αμεση Δημοκρατια τωρα!www pamet.gr f/b πατριωτικο μετωπο τμημα Ηρακλειου.

Ανώνυμος είπε...

Πέφτουν με αντιαρματικά όμως .
Δεν θα στηθούμε μπροστά τους . Θα βρούμε τρόπο !

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές . Τα κόκκαλα των παππούδων μας είναι στο χώμα αυτό . Δεν θα τα μαγαρίσουμε ούτε με χρήματα ούτε με πετρέλαια .