Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τώρα έμαθες ότι κινδυνεύει η Εθνική κυριαρχία Αντωνάκη μου; Τώρα που ξύπνησε ο λαός;


Και ξαφνικά, μια ανάσα πριν ξεψυχήσει ο… «μακαρίτης» (βλέπε Ελλάδα), ο πολιτικός κόσμος της χώρας «βλέπει» απώλεια εθνικής κυριαρχίας εάν… τα μέτρα που θα συνοδεύουν το «κούρεμα του χρέους» δεν είναι όπως τα περίμενα, αλλά, συμπεριλαμβάνεται και εποπτεία της Γερμανίας, της Ε.Ε. και ό,ποιου άλλου τέλος πάντων έρθει στην Ελλάδα για να την καταλάβει ως χώρα, χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε μία σφαίρα!

Τώρα είδαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απώλεια εθνικής κυριαρχίας!!! Τώρα την είδαν και οι υπουργοί της κυβέρνησης, τώρα την είδε και ο Αντώνης Σαμαράς…! Πριν από αυτό, όλα ήταν μέλι – γάλα. Μια χαρά…
Και καλά οι βουλευτές και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί ήταν απασχολημένοι με πράσινες αναπτύξεις, προσλήψεις χωρίς ΑΣΕΠ και άλλα πολλά γνωστά φαιδρά και… καταπράσινα!!!
Ο Αντωνάκης, τώρα την είδε την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας;
Δεν την είδε όταν υπογράφτηκε η Δανειακή Σύμβαση;
Δεν την είδε όταν υπογράφτηκε το Μνημόνιο 1, το μεσοπρόθεσμο ή το Μνημόνιο 2;
Δεν είδε την απώλεια Εθνικής κυριαρχίας όταν άλλοι αποφάσιζαν για την Υγεία, για την Παιδεία, για την Κοινωνική πολιτική, για την άμυνα και την Ασφάλεια;
Δεν είδε την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας στον Εφαρμοστικό ή στο Μεσοπρόθεσμο;
Δεν είδε την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας όταν η κυβέρνηση επέδειξε μία ιδιόμορφη εμμονή στην μη κήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ;
Τώρα είδε την απώλεια και ο Αντωνάκης;
Μήπως επειδή θα χαθούν απολύτως τα προνόμια των πολιτικών που μέχρι τώρα ξέσκιζαν τις σάρκες της χώρας;
Ο κύριος Σαμαράς ψήφισε (και το τονίζει όπου δη) τους μισούς νόμους του μεσοπρόθεσμου, ενώ ως κόμμα εξουσίας –και όχι του πεζοδρομίου- δεν συμμετείχε στις πάνδημες διαδηλώσεις των Ελλήνων πολιτών κατά της χούντας του ΠΑΣΟΚ που όχι μόνο κατήργησε τα κεκτημένα, αλλά αφαίρεσε ξεδιάντροπα και τα δικαιώματα των πολιτών που προκύπτουν από το Ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!!
Κι επειδή οι Έλληνες έχουν βγει στο πεζοδρόμιο μόνοι τους, χωρίς τον κύριο Σαμαρά που παρίσταται στα αίσχη της Βουλής και συμπαρίσταται ψηφίζοντας νόμους της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου, μήπως κάποιος πρέπει να πει στον Αντωνάκη πως πέρασε ο καιρός που… «μασούσε η κατσίκα ταραμά»; Μήπως κάποιος πρέπει να πει στον Αντωνάκη πως… «ξύπνησαν οι σκλάβοι» και μπορούν πια να δούνε τις συμπαιγνίες και τις πίσω από την κουρτίνα συμφωνίες που γίνονται στην πολιτική ζωή της χώρας;
Κύριε Σαμαρά, ότι και αν κάνετε, ότι και αν πείτε, πλέον, πρέπει να γνωρίζετε πως η σύμπλευσή σας με μία χούντα, σας καθιστά συνυπεύθυνο. Η δε πολιτική του πέσε πίτα να σε φάω, δεν περνάει πλέον.
Το σκεπτικό «άσε να βάζουν φόρους και όταν έρθουμε εμείς στην εξουσία θα αφαιρέσουμε 2-3 χαράτσια για να φανούμε συνεπείς με τα όσα ως αντιπολίτευση λέμε, ενώ θα «αναγκαστούμε» να κάνουμε τα υπόλοιπα επειδή το κράτος πρέπει να είναι συνεπές στις διεθνείς του συμφωνίες»… δεν μπορεί να ισχύει πια…
Σας πήραμε χαμπάρι Αντωνάκη μου. Οι διάδοχες καταστάσεις τελείωσαν. Από δω και πέρα θα γευτείτε όλοι εσείς οι… μη μου άπτου και υπεράνω (των νόμων) όσα με τόση μέριμνα σπείρατε… Αγωνία, φόβος και τρόμος… θα είναι οι σύντροφοι και η επωδός σας. Αυτά επιβάλλατε στον λαό, αυτά θα γευτείτε όλοι σας.
Ανίκανα πολυδιαφημισμένα όντα που τολμάτε να επικαλείστε πως θα μας σώσετε, ενώ μας έχετε σπρώξει στον λάκκο των λεόντων. Μοιράζουν τα κομμάτια της Ελλάδας από την πρώτη ημέρα. Και το κάνουν με σχέδιο… Κι εσείς τώρα είδατε πως απειλείται η Εθνική κυριαρχία; Πολύ αργά Αντώνη μου… πολύ αργά για δάκρυα…
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που κινδυνευει να ΜΗ βγει πρωθυπουργος, αρχιζει τις κορωνες μηπως και τα αφεντικα του αλλαξουν γνωμη για αυτον. Αλλος ενας ναρκισσιστης που ξεπουλαει μια χωρα για μια καρεκλα.

Ανώνυμος είπε...

Μασωνική χειραψία, οέο...
Σας βλέπουνε ρέέέέέέ!!!!!

fnous fnous είπε...

. Έχουν βάλει τον λαό ν' αναζητά τη σωτηρία του ανάμεσα σε προδοτικές ηγεσίες και ετοιμάζονται να τον "κατακρεουργήσουν".

Για να καταλάβει κάποιος την επικινδυνότητα της κατάστασης, αρκεί να πούμε ότι —κατά τη γνώμη μας— ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου.
Γιατί;

Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει.

Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το "τομάρι" του.

Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να "διαφύγει" με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ...

Να μην αφήσει "κενά" πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.


Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έχει τέτοια προβλήματα και ως εκ τούτου είναι αρκετά "φρέσκος" για ν' αναλάβει μια εξίσου προδοτική δράση.

Σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Γιωργάκη, γιατί, προκειμένου ν' αναλάβει την Πρωθυπουργία, μπορεί να βάλει "υποθήκες" εις βάρος του ελληνικού λαού.

Γνωρίζει και ο ίδιος ότι μπορεί να το κάνει και θα δούμε παρακάτω τον λόγο, που είναι σίγουρο ότι το έχει ήδη κάνει.

Αρκεί ν' αποδείξει κάποιος ότι ελέγχεται από τα ίδια παράκεντρα εξουσίας που ελέγχουν και τον Παπανδρέου και είναι βέβαιος ότι μας έχει "πουλήσει" ήδη.

Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνος.

-------------------------------------
Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-

Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com


Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
...Μοιραίοι.
Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
...Μήπως την Προδοσία ακο λουθεί Πραξικόπημα;

fnous fnous είπε...

Ήταν ένας από τους συμμαθητές όλου του κατεστημένου της σημερινής Διαπλοκής, που ξεκινάει από τον άπληστο Λάτση και φτάνει μέχρι τον βλάκα τον Καψή του Μέγκα.

Συμμαθητής, ομοϊδεάτης και "ομοτράπεζος" όχι μόνον του προδότη Πρωθυπουργού του Μνημονίου, αλλά και του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, ως Υπουργός Οικονομικών, υπέγραψε αυτό το Μνημόνιο και την "κατοχή" της πατρίδας μας.

Είναι επίσημο μέλος του Αμερικανικού Οικονομικού Οργανισμού και της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρίας.

Είναι όμως και κάτι άλλο, το οποίο συστηματικά αποκρύπτεται και τον συνδέει ακόμα πιο πολύ τόσο με τον Γιωργάκη όσο και με τους τοκογλύφους δανειστές μας ...

Είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και έχει συμμετάσχει σε μία από τις συναντήσεις της ...

Της Λέσχης εκείνης, που, όπως έχει πει και ο "χιουμορίστας" Παπακωνσταντίνου, αν αποκαλύψεις σε κάποιον τι συζητούνε τα μέλη της, θα πρέπει να τον σκοτώσεις.

Μπορεί, δηλαδή, με τον Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου, τον Πάγκαλο και άλλους να κάθονται σε απέναντι στασίδια στη Βουλή, αλλά είναι "ομοτράπεζοι" στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Μπορεί στα μπαλκόνια να λένε ό,τι επιβάλει η δήθεν ιδεολογία τους, αλλά αυτά, τα οποία κάνουν, είναι ό,τι επιβάλει η Λέσχη και βέβαια ο Ρότσιλντ.

------------------------------------
Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-

Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com


Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
...Μοιραίοι.
Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
...Μήπως την Προδοσία ακο λουθεί Πραξικόπημα;

Ανώνυμος είπε...

ωραιο κειμενο παιδιά.
ειδικά αυτό
"Το σκεπτικό «άσε να βάζουν φόρους και όταν έρθουμε εμείς στην εξουσία θα αφαιρέσουμε 2-3 χαράτσια για να φανούμε συνεπείς με τα όσα ως αντιπολίτευση λέμε, ενώ θα «αναγκαστούμε» να κάνουμε τα υπόλοιπα επειδή το κράτος πρέπει να είναι συνεπές στις διεθνείς του συμφωνίες»… δεν μπορεί να ισχύει πια…"

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ! ! !

fnous fnous είπε...

Το θέατρο της ΠΕΜΠΤΗΣ
Ζωντανή μετάδοση από το Κυνοβούλιο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠAPOYΣIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAPOΛOY ΠAΠOYΛIA, ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 8-2-2005: “Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης,

τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,

τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων

και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.”

Ανώνυμος είπε...

Κυττα ρε τους μασονους που κανουν τις χειραψιες τους χωρις ντροπη!..

.. ετσι εξηγουνται ολα!

fnous fnous είπε...

Το θέατρο της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5-11-2011
Ζωντανή μετάδοση από το Κυνοβούλιο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠAPOYΣIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAPOΛOY ΠAΠOYΛIA, ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 8-2-2005:

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης,

τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,

τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων

και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."