Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Tσίμπα Γεωργιάδη..Ο Π.Δούκας δικαιώνει το ΒLOG! Από τα 360 δις τα 213 είναι τόκοι. «Χρειάζεται πολιτική λύση»!


Tι έγραφα στις 11 Απριλίου;
Και μην αρχίσεις τα γνωστά, τι έκανε ο Δούκας όταν ήταν Υπουργός, επι του θέματος να σχολιάσεις. Το τοκογλυφικό χρέος είναι γεγονός. Το Διεθνές δίκαιο που δεν σέβεσαι απ' ότι φαίνεται μας δίνει το δικαίμωμα να αρνηθούμε το τοκογλυφικό μέρος του, Αντι να το ....
αναγάγεις σε πρώτο θέμα, συνεχώς μας μιλάς για αποκρατικοποιήσεις και πράσινα άλογα.
“…Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό, αν ήταν οικονομικό η λύση θα είχε βρεθεί πριν μπούμε στο μνημόνιο, πτωχεύσεις και αναδιανομές του πλούτου γίνονται από την εποχή που ζούσαμε στις σπηλιές, από το Κυλώνειον Αγος στον Δράκοντα κι από εκεί τελικά ο Σόλων.
Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι καθαρά πολιτικό, η πολιτική ελίτ και οι εργολάβοι προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά και να κερδίσουν (Real Estate) συνάπτοντας μια ανίερη συμμαχία-μνημόνιο με τα μεγάλα λαμόγια του εξωτερικού. Τραβάνε όλο το ρευστό από την αγορά και τις καταθέσεις μας, μέσω της φορολογίας και θα αγοράσουν μετά γη κι μετοχές για συμβολικά ποσά…”
Ομοίως κι η ολυμπιάδα ανέρτησε τον πίνακα του χρέους στο άρθρο : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τα 360 δις Ευρώ του χρέους, τα 211 προέρχονται από δανεισμό για την πληρωμή τόκων!!
Τι είπε σήμερα ο Π.Δούκας στον REALFM;
“…από τα 360 δισ. ευρώ τα 213 είναι τόκοι. «Χρειάζεται πολιτική λύση» ανέφερε…”
Πιο αναλυτικά διαβάζουμε στην Ιστοσελίδα real.gr
Την πρόταση η Ελλάδα να αποσύρει χρέος ύψους 150 δισ. ευρώ κατέθεσε ο Πέτρος Δούκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών επεσήμανε: «Σε συνεννόηση, έστω και κρυφά με την Ε.Ε., να βγουν οι μηχανισμοί στήριξης και να αγοράσουν τα ελληνικά δάνεια που πωλούνται στην αγορά με έκπτωση 50%. Είναι και θετικό που πωλείται φτηνά. Να αγοράσει η Ε.Ε. 150 δισ. ευρώ στη μισή τιμή. Είναι ευκαιρία. Να τα αγοράσουν και μετά να τα αποσύρουμε».
Όπως είπε ο κ. Δούκας «και 500 χρόνια να δουλεύουμε οι Έλληνες, ο λογαριασμός δεν βγαίνει».
Σύμφωνα με όσα ανέφερε: «Εμείς να κάνουμε αυτά που πρέπει, να έχουμε πλεονάσματα, αλλά πρέπει η Ε.Ε. να καταλάβει ότι ο λογαριασμός δεν βγαίνει».
Όπως υπογράμμισε ο κ. Δούκας το κεντρικό χρέος του κράτους είναι 360 δισ. ευρώ, στα οποία πρέπει να προστεθούν και 40 δισ. ευρώ εγγυήσεις που έχει δώσει το δημόσιο για να δανειστούν επιχειρήσεις και ΔΕΚΟ. «Κατά τη γνώμη μου το άνοιγμα των ασφαλιστικών είναι 250 δισ. ευρώ και επιπλέον 250 δισ. ευρώ το άνοιγμα των ιδιωτών. Άρα οι Έλληνες χρωστούν 900 δισ. ευρώ».
Σύμφωνα με τον κ. Δούκα από τα 360 δισ. ευρώ τα 213 είναι τόκοι. «Χρειάζεται πολιτική λύση» ανέφερε.

16 σχόλια:

Priapos είπε...

Αυτή τη στιγμή μιλάει ο Μαριάς στην ομιλία του Θεοδωράκη στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

http://live24.gr/webtv/kontrachannel/

Ανώνυμος είπε...

εις τον φαλλόν μας πρίαπε

Priapos είπε...

Πάρε και τον δικό μου τον όρθιο και βάλτον όπου σ'αρέσει...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Γεωργιάδης τέλος πάντων;;;Για το βιβλιοπώλη μιλάτε;;;
Ο άνθρωπος ως έμπορος βιβλίων αποφάσισε να ασχοληθεί και με Real Estate.Μην ασχολείστε!
Του δίνετε αξία!Αυτού και όλου του μαγαζιού της Καλλιρρόης....
Και το λέει κάποιος που δυστυχώς με τις ψήφους του βοήθησε τον βιβλιοπώλη να μπει στη Βουλή, άρα δικαιούμαι να ομιλώ....μπουμπούκο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε έλεος ξεκωλήστε με τον Γιωργιάδη....χτυπήστε τους πραγματικούς ενόχους που μας εφθασαν ώς εδω...έλεος πια...

GRArktos είπε...

@12:47 λίγο ή πολύ... λαοπλάνος είναι. γιατί να τον αφήσουμε; όλα στη φόρα παίδες!

Ανώνυμος είπε...

ναι τώρα μέχρι και ο Δούκας της μιζας και της αρπαχτής εγινε εγκριτος !!! Βρε τι λαχταρα εχουν παθει τα αντιμνημονιακα παπαγαλακια !!!
να ρωτησουμε ρε παιδια και τον Κοσκωτα ισως !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ BLOG...?????
Είστε όντως τόσο ερασιτέχνες?...θέλετε να χτυπήσετε τον Αδωνι και τον κάθε Αδωνι (χέστηκα για το πρόσωπο) και :

1)Παίρνετε συνέντευξη και πάτε ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάβαστοι με επιχειρήματα τύπου Νιγηρίας και τον κάνετε να δείχνει επιστήμονας...

2)Προωθείτε μια συνεύντευξη με τον τρελογιατρό που εκτός απο γελοια επιχειρηματα βρίζει και φωνάζει ασύστολα με αποτέλεσμα ο άλλος να φαίνεται ΤΕΡΑΣ ψυχραιμίας....

3) Τώρα μας λέτε οτι ο Π.Δούκας σας δικαίωσε...ΠΟΙΟΣ ?? ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ που είναι με το ένα πόδι στη φυλάκη....που είναι ο βασιλειάς της μίζας....Και κάνετε σημαία τον Π.ΔΟΥΚΑ !!!!!


Πραγματικά όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια στο ιντερνετ ήμουν πολυ χαρούμενος και στηριξα όπως μπορούσα....Τώρα έχω μονο μια συμβουλή για το BLOG...

Απο την συνεύντευξη με τον Αδωνι και μετά ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ με την πάρτη του και πέφτετε συνεχώς σε ατοπήματα, δημοσιογραφικά και ηθικά...Προσοχή αρχίζετε και χάνετε αξιοπιστία και γενικά τον κανονικό σας στόχο...

Πάντα φιλικά
Α.Δ

Ανώνυμος είπε...

ο αδωνις ειναι ενας τηλελαδεμπορας που εξαργυρωσε τη δουλεια του με βουλευτιλικι αφου μας παραμυθιασε....Α.Δ. εισαι το τυπικο κομματοσκυλο που υπερασπιζεσαι την ψηφο σου κι ας σε πλανεψε.....εγω αισθανομαι εντελως αδειος και πλανεμενος γι αυτον και ο επομενος σταυρος, για το λαος, απο μενα θα ειναι του γολγοθα!!!!μεχρι και ο κωσταλας εντυπωσιαστηκε απο τις κωλοτουμπες του αδωνακου....τυφλα να χει ο πλουσενκο(τρομερος στο καλλιτεχνικο πατιναζ)

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Ο ίδιος ο Άδωνις είπε ότι χρειάζεται πολιτική λύση αλλά πρέπει πρώτα να σκεφτείτε ορισμένες προϋποθέσεις.

1) Έχουμε πρωτογενές έλλειμμα. Άρα και χωρίς τους τόκους, μπαίνουμε μέσα και πάλι. Πρέπει να δημιουργήσουμε πλεονάσματα.

2) Έχουμε ομόλογα που πρέπει να πληρωθούν. Το 1/3 του χρέους έχει αγοραστεί σε μορφή ομολόγων από τις Ελληνικές τράπεζες. Άρα κατά το 1/3 οι τράπεζες μας είναι οι δανειστές μας. Αν λοιπόν δεν πληρωθούν τα ομόλογα, τότε πάπαλα οι καταθέσεις μας (και τότε θα υπάρξει στάση πληρομών, δεν θα πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, θα δημευτούν οι καταθέσεις μας...κ.τ.λ.).

3) Πρέπει να καταστούμε αξιόχρεοι. Όταν υπάρξει συνολική ευρωπαϊκή λύση για τα χρέη όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, θα πρέπει να έχουμε καταστεί αξιόχρεοι για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Αν όμως έχουμε πεταχτεί εκτός (δλδ. εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός Ευρώ κ.τ.λ.), τότε δεν ξέρω σε τι θα οφεληθούμε από την όποια πολιτική λύση.

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Ακόμα,

δεν βλέπω που βρίσκεται η τοκογλυφία (όχι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή). Όταν παλιότερα (επί Δραχμής) μας δάνειζαν με επιτόκια 10 και 15% ενώ τώρα μας δανείζουν με 5,2%. Ωστόσο, και εγώ θα πρότεινα επιμήκυνση του χρέους, μείωση των επιτοκίων και ξεκαθάρισμα του πραγματικού χρέους από τα χρήματα που οφείλονται σε υπερκοστολογήσεις, μίζες κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

de mpate na gamithite oloi sas malakes edo o kosmos kegete kai to mouni xtenizete.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ(ΟΜΟΛΟΓΑ JP MORGAN,ΘΥΜΑΣΤΕ?)
Α! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΚΟΛΦ,MAZI ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΩΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ".
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ! (ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ}.

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.