Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

N.Σ.Καν: "Να αναδιαρθρώσετε προς τα κάτω τους μισθούς σας, όχι το χρέος σας!"


Μειώσεις μισθών και όχι αναδιάρθρωση του χρέους της χρειάζεται η Ελλάδα, τονίζει ο επικεφαλής του ΔΝΤ. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του ότι το πρόβλημα της Ελλάδας "δεν έχει καθόλου να κάνει με το χρέος, έχει να κάνει με την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής Οικονομίας. πρέπει να.....


αποκαταστήσουμε την Ανάπτυξη στην Ελλάδα και για να την αποκαταστήσουμε, πρέπει να....
αποκαταστήσουμε την Ανταγωνιστικότητα».Ταυτόχρονα έστειλε όμως και μήνυμα πως δεν είναι το χρέος, αλλά το έλλειμμα ανταγωνιστικότητος και οι μισθοί, το πραγματικό πρόβλημα που πρέπει να επιλύσει η ελληνική οικονομία και κοινωνία.Σε ομιλία του στη Νέα Υόρκη ο Ντομινίκ Στρος Κάν, αφορμή τα δημοσιεύματα, διέψευσε δημοσίως κάθε σκέψη για αναδιάρθρωση χρέους-ελεγχόμενη πτώχευση της Ελλάδας. Τόνισε ότι το ΔΝΤ στηρίζει τις προσπάθειες της χώρας και ότι έπρεπε οι ευρωπαίοι να δεχθούν νωρίτερα να στηρίξουν την Ελλάδα.


Αλλά επέμεινε να μειωθούν οι μισθοί: "Από την εισαγωγή του ευρώ, 12 χρόνια πριν, οι αυξήσεις στους μισθούς στον δημόσιο τομέα ήταν, σε ονομαστικές τιμές, 35% κατά μέσο όρο στην ευρωζώνη. Σε άλλες χώρες λιγότερο, σε άλλες όχι. Στις περισσότερες χώρες ήταν μεταξύ 30%-40%, στη Γερμανία 17% -και γι’ αυτό κέρδισε πολλά σε ανταγωνιστικότητα, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Στην Ελλάδα; 100%! Αυτό είναι πρόβλημα ανταγωνιστικότητας. Πρέπει να το διορθώσετε. Δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Αυτό δεν έχει σχέση με το χρέος».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΜΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΑΝΩ....ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Σ.Κ...ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ Ε

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουμε την Ηχώ της Ιστορίας να απαντήσει στο κάθε @ που δουλεύει για τους Δράκους:
...["Έτσι, στα 1823 ο Καραϊσκάκης λέει απευθυνόμενος στον απεσταλμένο του αρχηγού του τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων Σιλιχτάρ Μπόδα: «Έλα, σκατότουρκε... έλα
Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν' ακούσεις τα κερατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!» (αντιγραφή απο το Ε της Ελευθεροτυπίας ).....

Ανώνυμος είπε...

Εχουν δίκιο και σε αυτό οι τροϊκανοί. όμως το θέμα είναι ότι οι πολιτικοί επέτρεψαν την ανεξέλεγκτη άνοδο του πληθωρισμού και της κερδοσκοπιάς με συνέπεια να αναγκαστούν να αυξήσουν πάλι ανεξέλεγκτα του μισθούς και τις παροχές.
Αυτοί φταίνε που δεν διαχειρίστηκαν την κατάσταση σωστά και πρέπει μαζί με τις μειώσεις μισθών(και φυσικά παράλληλη κατακόρυψη πτώση τιμών των αγαθών-υπηρεσιών), να πληρώσουν και οι πολιτικοί ΟΛΟΙ με δήμευση περιουσιών και φυλάκιση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ Δου Νου Του!!!! ειμαστε οι επιβητορες και εσεις εισαστε οι πουτανες μας!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.....ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΡΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβατε τώρα, οτι όλα τα κάνει το ΔΝΤ, και οχι ο πρωθυπουργός μας?
Ας τον αφήσουμε να κάνει επιτέλους την δουλειά του, όπως πρέπει.
Αλλοι φταίνε, ΟΧΙ αυτός. Αυτός προσπαθεί.

Ανώνυμος είπε...

Τι προσπαθει ρε φιλε???
Αφου ειναι τσιρακι τους, μαριονετα τους.
Οτι του πουνε το κανει.
Μη λεμε οτι ναναι τωρα.
Εβραιος ειναι κ αυτος, μελος της λεσχης Bildeburg.
Μασωνος ειναι, τσιρακι των σιωνιστων-σατανιστων και των τραπεζιτων

Ανώνυμος είπε...

kai esena ama se poiasoune 10 ekkatomiries ellines den mporeis na apofigeis ton viasmo! allagi fylou tha sou kanoume re arxikarioli!

Ανώνυμος είπε...

1΄58 Θέλω να πιστεύω πως αστειεύεσαι και δεν μιλάς σοβαρά. Ποιά προσπάθεια κατέβαλε όταν γύριζε γύρω-γύρω και έλεγε πόσο διεφθαρμένοι είναι οι Έλληνες, πόσο τεμπέληδες και πως η Ελλάδα βουλιάζει;; Το έκανε ώστε να μην μπορούμε να δανειστούμε από πουθενά και να μας πάει στο Δ.Ν.Τ. Αυτά γιατί τα ξεχνάς;; Είναι ατράνταχτες αποδείξεις του δόλου που έκρυβε!! Επιτέλους πότε θα βάλετε μυαλό;; Ακόμα κι αν τα λες αυτά γιατί τρως από το ΠΑΣΟΚ είσαι προδότης του έθνους, να το ξέρεις!! Δεν μπορείς να στηρίζεις προδότες και ξένους πράκτορες για το συμφέρον σου!!

Ανώνυμος είπε...

1:58 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑ ΞΕΡΕΙΣ?
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΧ ΒΡΕ ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ.
SEE YOU SOON IF YOU ARE IN LIFE AFTER WAR.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
"ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ"
AΠO TOΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΕΝΟ Δ.Ν.Τ !!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτος γαμιεται(για το γιωργακη λεω)αρχιδια προσπαθει το ζωο γιατι ειναι ο μεγαλυτερος προδοτης στην ιστορια της Ελλαδας και θα ερθει η μερα που θα πληρωσει ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ αυτος και οσοι συνετελεσαν στο να βρεθει η ΠΑΤΡΙΔΑ μας εδω που βρισκεται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ 300 ΕΥΡΩ.
ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ...
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΘΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ.......ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ¨!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΙ
ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟ....ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!