Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ - "ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ"!!!


«Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, είμαι εξαιρετικά ανήσυχος και όλοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων"! Tάδε έφη σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Κωστής Χατζηδάκης. Τρομερή διαπίστωση : "ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά"!!! Το γιατί...
δεν πάνε καλά, δεν τον ενδιαφέρει να μάθει;
Πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νωρίς το κατάλαβε το ξεφτέρι μας.
Μόνο λάθος στην διατύπωση,η σωστή είναι τα σκατώσαμε ομαδικά.
Μάλλον δεν ξέρουν τί τους γίνεται τα ανθρωπάκια της συμφοράς που απλώς βάζουν υπογραφές χωρίς κάν να σκεφτούν ότι την υπογραφή και την ....να προσέχεις πού την βάζεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτους καλα πανε γιατι ζουν στο κοσμο τους.

Ανώνυμος είπε...

εμ αφου τη γλυτωσεσ και εσυ τα πραγματα δεν παν καθολου καλα για την ελλαδα!!! αν ενασ απο δαυτουσ ξεκοιλιαζωταν για παραδειγματισμο τοτε τα πραγματα θα εστρωναν καραλαμογια!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά". Μα είναι τώρα αυτή η φράση λόγος πολιτικού ανδρός; Φυσικά και δεν πάνε καλά τα πράγματα έτσι που αφήσαμε να ξεφτιλίσουμε την πολιτική μας.
"Όλοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων". Άλλη φράση κόλαφος! Σου δείχνει το βαθύ πνευματικό επίπεδο βρε παιδί μου που διαπνέει τους σύγχρονους πολιτικούς μας.
Δυο φράσεις ανούσιες, δυο φράσεις πυροτεχνήματα, που δε σου λένε τίποτα που δεν ξέρεις, όπως δεν σου λένε ούτε τι πρέπει να κάνεις, αλλά ούτε και τι φταίει. Δυο φράσεις που σου δείχνουν ότι όλοι αυτοί τίποτα παραπάνω δεν ξέρουν και τίποτα παραπάνω δεν κάνουν από ότι θα μπορούσες να κάνεις κι εσύ ο ίδιος. Δυο φράσεις, μ' άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... Κι εμείς τους ψηφίζουμε να κυβερνούν τις τύχες μας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ .......

Ανώνυμος είπε...

Για να μην τις ξαναρπαξει αμα βγει εξω για να μιλησει για τις εκλογες,προεκλογικη περιοδος ερχεται και τους ειπε ο αρχηγος βουρ για συνεστιασεις(τωρα ομως επειδη ο φοβος φυλαει τα ερμα κανουν συγκεντρωσεις σε σπιτια κομματοσκυλλων,ουστ ρε λεκε.

Ανώνυμος είπε...

Χαχα οι σφαλιαρες που εφαγε φαινεται οτι ψιλοκουνησαν λιγο τον εγκεφαλο του και πηρε λιγουλακι μπροστα......μηπως πρεπει να τον ταβλιασουνε πιο καλα στο ξυλο, για να ολοκληρωθει η ''φωτιση'' του ? ?
Σοβαρα τωρα, ολοι αυτοι, ΟΛΩΝ των κομματων πρεπει να σφαχτουνε. Βρωμερα, αχρηστα διποδα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν έφαγε το ξύλο τι νόμιζε?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως δεν του άξιζε το ξύλο γιατί δεν ήταν στην κυβέρνηση. Ο κυβερνήτης πρέπει να τρώει το ξύλο.