Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Διόδια Ζευγολατιού, πληρωμή με πεντακοσάευρω !!!



Το σκηνικό συνέβη στα διόδια του Ζευγολατιού!
«Πρωταγωνιστής» οδηγός δίκυκλης μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, ο οποίος αποφάσισε να πληρώσει με... χαρτονόμισμα των 500 ευρώ!



Η ουρά ήταν ατελείωτη, όμως, ο οδηγός... απτόητος! Περίμενε ρέστα! Τι να κάνει η υπάλληλος, «περνούσε» και «ξαναπερνούσε» το χαρτονόμισμα από το μηχάνημα, πλαστό δεν ήταν! Ρέστα δεν είχε, κάλεσε σε... βοήθεια! Ο οδηγός της μηχανής εξακολουθούσε να περιμένει... απτόητος, κάποιοι άρχισαν να «κορνάρουν» αφού η ουρά μεγάλωνε! Μεταξύ των όσων ανέμεναν και Πατρινοί! Μετά από 15 λεπτά... το θέμα λύθηκε! Βρέθηκαν ρέστα, τα οποία έφθασαν... από άλλα ταμεία κι έτσι ο οδηγός εξυπηρετήθηκε! Για σκεφτείτε, όμως, να το έκαναν και άλλοι αυτό! Ιδού λοιπόν η λύση για τα διόδια! Να εμφανίζεστε... με 500ευρα! Τώρα θα μας πείτε κι αυτά... δυσεύρετα είναι πλέον!

πηγη

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν και τα μονολεπτα διλεπτα και πενταλεπτα.μη τους λυπομαστε λεφτα ειναι κι αυτα.τα ξεφορτωνομαστε και τους κανουμε τα νευρα τσαταλια...

Ιωάννης είπε...

Υπάρχει και η λύση δεν πληρώνουμε τους νταβατζήδες..

Ανώνυμος είπε...

Δεν πληρωνουμε κανεναν παιδια!!!
Εγω θα αρχισω να πληρωνω οταν τα λεφτα μου θα πιανουν τοπο!!!
Δεν θα κανω τα λαμογια πλουσιοτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πληρώνουμε.. εαν δεν υπάρχει αστυνομία σπρώχνουμε την μπάρα ή περνάμε με τον μπροστινο αν πάλι υπάρχει ζητάμε πιστωτικό πληρωμής.

Mike είπε...

Ζητάμε όλοι πιστωτικό και τέλος.Όλοι όμως! Με τη δικαιολογία ότι δεν έχουμε μαζί μας μετρητά. Όσοι έχουν πιστωτική ας την αντιπροτείνουν για γέλιο, δεν νομίζω να διαθέτουν μηχάνημα. Να μας τα στείλουν σπίτι και να έχουν να παίρνουν και να στηρίξουν και τα ΕΛΤΑ. Και αν τα πάρουν γράψτε μου. Όσο θα πάρουν και τις έκτακτες εισφορές που θα μας στείλουν.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν το λένε πιστωτικό αλλά είναι ένα έγγραφο αδυναμίας πληρωμής. Αν το ζητήσεις συνήθως δεν σου το δίνουν και τότε πρέπει να γνωρίζεις τι διαδικασία και θέλει πολλές ώρες ( δεν το συνιστώ ) Όταν δεν υπάρχει αστυνομία δεν πληρώνουμε ισχύει ότι και πριν (κοιτάμε καλά αν υπάρχει πάντα) και ένας καλύτερος τρόπος διέλευσης είναι να κόλας πίσω από τον μαλακά που πληρώνει (έτσι γλυτώνεις και από μπάρες που της έχουν σφραγίσει για να μην ανοίγουν) Α ν υπάρχει μπάτσος καλό είναι να πληρώνετε γιατί αν θέλετε να πατέ την δουλεία σας θα χάσετε πολλές ώρες. Βασικά το τραγικό είναι ότι το 90% πληρώνει ακόμα και μετά γκρινιάζει . Εδω δεν μπορείτε να κάνετε τα απλά θέλετε και μια καλύτερη Ελλάδα κατ αλλά ….μπεε μπεε

Ανώνυμος είπε...

πεστα ρε 1.39...οντως ολοι κλεγονται του τυπου 'τοσα εδωσα να παω και τοσα να γυρισω ,αμαν με αυτα τα διοδια!!!'σαν ζωα που ειναι,,,και γω κολλαω απο πισω..αν δεν πληρωσει ουτε ο μπροστα μου κατεβαινει η γυναικα μου και κραταει την μπαρα μεχρι να περασω γιατι οι μουλοι εχουν προσθεσει βαρος στις μπαρες για να μην σηκωνονται καταυτο τον τροπο..5 μηνες εχω να πληρωσω τα λαμογια!!!! να πανε να γ...ουν οι νταβαδες

GRArktos είπε...

βρε παιδιά.... διόδια στο Ζευγολατιό;;;

ωραίος ο τύπος έκανε το χαβαλέ του αλλά όσοι γράφετε (και πράττεται) "δε πληρώνω" ακόμα καλύτεροι!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα, μιλάμε ότι να'ναι ανεβάζετε.
Ήθελα να' ξερα τι σκοπούς εξυπηρετείτε και σεις. Άντε γεια!!!

Anvas είπε...

Όταν δεν έχεις δεν πληρώνεις μόνο. Και ζητάς απόδειξη πιστωτική λόγω αδυναμίας πληρωμής. Τι θα πει δεν πληρώνω; Την πολιτεία και τους νόμους τους υπακούμε όσο άδικοι και αν είναι αδέρφια... Σε Ορθόδοξο μπλογκ δεν γράφουμε? Ας συνέλθουμε λίγο σας παρακαλώ

GRArktos είπε...

πες τα βρε Anvas!!!

απορώ γιατί θέλουμε να ενημερωνόμαστε, μόνο η εφημερίδα της κυβέρνησης μας αρκεί!

Ανώνυμος είπε...

Ορθοδοξία ή θάνατος. Να πληρώνετε τα διόδια μ...ς μη σας πάρει ο διάολος τον πατέρα. Obey, obey, obey αμήν.

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλη φαση , αλλα εμενα μου λειπουν 499 ευρω για να τους δωσω 500ευρω!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΥΛΕΠΤΑ!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΔΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ!!!! ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ!!!
12.45
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διόδια Αφιδνών Σάββατο 13/8.Φτάνω στα διόδια πηγαίνοντας για Χαλκίδα.Δίνω στην υπάλληλο των διοδίων ένα σακουλάκι με το ακριβές αντίτιμο 2,05 ευρώ όλα σε κέρματα του ενός και των δυο λεπτών.Τόλμησε και είπε πως "Πλάκα μου κάνετε κύριε;Δε μπορώ να τα πάρω αυτά".Η απάντηση μου "Δεν έχω άλλα χρήματα πάνω μου.Οπότε ή τα μετράς ή σηκώνεις την μπάρα και φεύγω".Τραβάω χειρόφρενο και σβήνω τη μηχανή.Μετά από κάποια δευτερόλεπτα αμηχανίας ξεκίνησε το μέτρημα το οποίο μάλιστα έγινε και δυο φορές γιατί μπερδεύτηκε.Σημειωτέον πως δεν είχε κίνηση τη συγκεκριμένη ημέρα.Φανταστείτε το σκηνικό αυτό σε στιγμές αιχμής.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει και η λυση της πληρωμης με εξαμηνη επιταγη !

Ανώνυμος είπε...

3:39 ...ΑΦΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ "ΟΣΟ ΑΔΙΚΟΙ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ" ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΙ ΕΚΕΙ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Όπως ακριβώς τα λέει ο 12:39.
Προσωπικά δεν έχω (ακόμη) πρόβλημα να τα πληρώνω, αλλά δεν το κάνω μόνο και μόνο γιατί δεν θέλω να αισθάνομαι ραγιας μετά από 183 χρόνια ελευθέρου Ελληνικού Κράτους.

Ανώνυμος είπε...

εγω μαζευω μονολεπτα και διλεπτα απο το μαγαζι μου και τα δινω εκει να δειτε κλαμα και απειλες να μην ξαναφερω, και εγω γελαω και λεω εχω και αλλα.

Αργοναυτης είπε...

Ρε σεις, τι φταίνε οι ταλαίπωροι υπάλληλοι. Αυτοί μεροκαματιάρηδες είναι. Ούτε για κατούρημα δεν μπορούν να πάνε. Μην τους γ...με με τις λαλακίες μας.

Ανώνυμος είπε...

to thema einai aplo ektos apo malgara kai siraga artemisiou poy einai dimosia, sta ypolipa pernate aera patera, sikonothas tis mpares, etsi oyte toys ypaliloys koyrazeis oute tous perneis ta psila ama toys skaseis 500euro.

Ανώνυμος είπε...

26 Αυγούστου 2011 10:46 π.μ.
Οι λαλακίες φίλε ξεκινάνε από τα αφεντικά τους.
Να αλλάξουν επάγγελμα όλοι όσοι έχουν να κάνουν με εισπράξεις για όφελος των μεγαλολαμογιών.

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΛΟΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Όχι να βλέπουν μόνο την ''καρέκλα'' και τον εαυτούλη τους.
Και αυτοί καρέκλες κρατάνε αλλά μικρότερης κατηγορίας.
Αν πάλι θέλει την θεσούλα του τότε θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες της δουλειάς του.
Στο κάτω κάτω και αυτά (κέρματα και 500ευρα)
χρήματα είναι.
Αν έχουν πρόβλημα τότε τα παράπονα προς τους άνωθεν.
Αυτοί πρέπει να το λύσουν.

Ανώνυμος είπε...

MHN PLHRVNETEEEEEEEEEEEEEE....ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ......ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ....ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΑΛΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΣΑΣ...ΜΕ ΑΣΕΤΟΝ ΣΒΥΝΕΙ!!!!!

Orusthar είπε...

Ρε πατε καλα? ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΨΙΛΑ Η ΤΟ 500ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. Αντε ντε τωρα! Και οι υπαλληλοι οκ την δουλεια τους κανουν. Αλλα ξερουν τι παιζει. Ας μην μας κανουν τους νταιδες οι μαλακες γιατι θα τους παρει ο διαολος!!!

Anvas είπε...

12:39 "O έχων νουν ψηφισάτω " ........... Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.... τα λαμόγια πάντα βρίσκουν επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν την ανομία τους... μην τσιμπάτε...