Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Στα ΙΚΕΑ σφραγίζουν γονείς και παιδιά με πρόσχημα την ασφάλεια!


Γράφει ο Τρύφωνας.
"Ωραία κόλπα" κάνετε εσείς εκεί στα ΙΚΕΑ, στον παιδότοπο...
Προσπαθείτε να γίνει βίωμα στους πολίτες το σφράγισμα;
Είστε και εσείς εντολοδόχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων; ή σας χρησιμοποιούν για πείραμα;
Για να δούν αν θα αρχίσει να γίνεται καθημερινότητα στη ζωή μας;

Για να δούν αν θα αντιδράσουμε ή όχι;


Ε λοιπόν ότι και να συμβαίνει (είτε είναι εις γνώσιν σας, είτε όχι) εμείς αντιδρούμε.
Και φωνάζουμε κύριοι... Βρείτε άλλο τρόπο να εξασφαλίσετε (ντε και καλά) την ασφάλεια των παιδιών στον παιδότοπό σας. Όχι σφραγίσματα... Όχι τσιπάκια... Δεν είμαστε σκυλιά! Σιγά να μην...
μας περάσετε και κολάρο......

..........................Πήγε λοιπόν κάποιος γνωστός μου πριν μερικές μέρες στα ΙΚΕΑ στον Κηφισό. Έχοντας μαζί και την κόρη του, σε παιδική ηλικία.
Περνώντας από τον παιδότοπο, φυσικό και επόμενο ήταν το παιδί να ζητήσει να μπεί να παίξει. Στην είσοδο λοιπόν, υπήρχε υπάλληλος που αφού ζήτησε και έγραψε τα στοιχεία του γονέα και του παιδιού, μετά σφράγισε και το παιδί και τον γονιό με έναν αριθμό, με τη δικαιολογία της ασφάλειας του παιδιού.

Βέβαια αυτή η διαδικασία δεν είναι υποχρεωτική και είναι επιλογή του γονέα αν θα την κάνει ή όχι.
Το θέμα όμως δεν είναι εκεί.

Το θέμα είναι πως ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ με κάθε τρόπο να γίνει βίωμα και καθημερινότητα στη ζωή μας το σφράγισμα, το τσιπάκι, η κάμερα και ότι άλλο έχει σχέση με την παρακολούθηση.
Ξεκίνησαν από τα πολύ σοβαρά (τρομοκρατία κ.λ.π.) και ήρθαν στα πολύ "εύκολα" και ευνόητα (ασφάλεια ηλικιωμένων και παιδιών, ιατρική παρακολούθηση κ.α.).

Κύριοι του ΙΚΕΑ.
Δεν με νοιάζει αν αυτό γίνεται γιατί είστε και εσείς μέρος της Νέας Παγκόσμιας Δικτατορίας που προσπαθουν να μας επιβάλλουν, ή είστε και εσείς θύματα...

Σημασία έχει το αποτελέσμα.
Και στην περίπτωσή σας το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Βοηθάτε στην ομαλή και αδιαμαρτύρητη επιβολή αυτής της Δικτατορίας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Πηγη 

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ανώνυμος είπε...

αφού τους τα ακουμπάτε ακόμη,καλά σας κάνουν,τα θέλειτο κωλαράκι σας.

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκουν και τα κάνουν ρε παιδιά. Ποιά ήταν η αντίδραση του γονέα? ΚΑΜΙΑ!Οπότε καλά κάνουν. Αφού δεν βρίσκουν εμπόδια γιατί να σταματήσουν? Εγώ θα τους σκυλόβριζα και μετά θα έφευγα και δεν θα ξαναπάταγα το πόδι μου εκεί. Τόσο απλό. Εδώ για μια επιστροφή στο σούπερ μάρκετ μόνο ταυτότητα που δεν μου ζήτησαν και βέβαια μας άκουσαν όλοι εκεί μέσα. Για να μην νομίζουν οτι τα πήρα εγω τα λεφτά μου είπε η υπάλληλος. Και της λέω γιατί αφού μου κόβεις πιστωτικό και μετά θα περάσω απο το ταμείο. Φαντάσου για πόσο ζώα μας περνάνε και καλά μας κάνουν. Εννοείται οτι τα μισά στοιχεία που έδωσα ήταν λάθος!Συλλέγουν στοιχεία απο ΠΑΝΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

oloi oi gyftoi sto ikea pane na paroun tzampa hot dog kai pagoto perimenontas san se sysitio tis katoxis.to systima einai souidiko me prodiagrafes america dyladi gia to poutso...osoi exoun ergastei ekei kseroun...gamo ta ikea kai to skatogero ingvar pou ta exei...

Ανώνυμος είπε...

ε, μην ξαναπάτε στα ΙΚΕΑ, δύσκολο είναι;

Ανώνυμος είπε...

Βρισκουν ενα καρο προσχηματα οπως την ασφαλεια,(αργοτερα φοροδιαφυγη) για να φερουν πιο ομαλα και ανωδυνα την καρτα που ειναι ο προπομπος του χαραγματος.

Ανώνυμος είπε...

Εγω την πατησα οταν συνοδεψα την κορη μου στη συναυλια των ΟΝΕΙΡΑΜΑ.Καποια στιγμη που θελησα να παω στην τουαλετα και κατα την εξοδο απο το συναυλιακο χωρο,χωρις να το καταλαβω βρεθηκα με σφραγιδα στο χερι.θυμωσα τοσο πολυ με τον εαυτο μου,πιαστηκα στον υπνο που λενε.παντως αυτο δεν προκειτε να αφησω να ξανα συμβει.

Ανώνυμος είπε...

aftos pou ta exei den einai Souhdos alla ebreos ths Souhdias

Ανώνυμος είπε...

ολο τσιπακια και μαλακιες ειστε ρε ζηστε την ζωη σας οσο εχετε ακομα λες και θα αλλαξετε τον κοσμο. τωρα το θημηθηκατε? το σχεδιο το εχουν ετοιμασει αυτοι εδω και παααρα πολλα χρονια και τωρα εχουν αραξει και σας κοιτανε καθως πεφτετε απλα πραγματα ξυπνατε και ζηστε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 27 Αυγούστου 2011 7:45 μ.μ.
αμα εσυ θες να ζησεις με ενα κολλάρο στο λαιμό σου, η ενα ζυγό στο σβερκο σου ως υποζύγιο ειναι δικαιωμα σου και δεν σε εμποδιζει κανενας....καποιοι απο μας τους υπολοιπους ομως που δεν ειμαστε και ουτε προκειτε να γινουμε υποζυγια η κατοικιδια, απλως για να "ζουμε" θα αντισταθουμε η θα πεθανουμε προσπαθωντας, γιατι τετοια ζωη δουλου,σκλαβου η ζωου δεν τη γουσταρουμε...γκεγκε? Αντε τωρα να μασησεις σανο στο παγκοσμιο παχνι σου και τετοιες συμβουλες προς "νεοδουλους" κρατατες για τον εαυτο σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ειστε βαθεια νυχτωμενοι εδω μεσα πολυ βαθεια ομως. θελω πολυ να δω ποιοι ειναι αυτοι που ειναι ετοιμοι να πεθανουν για να μην ειναι και καλα δουλοι.τοσα χρονια δουλοι ειμαστε τωρα σας επιασε ο καημος? η μηπως επειδη αδειαζει η τσεπη σας αρχιζει να σας βγαινει το επαναστατικο ετσι ξαφνικα? κι επισης θα ηθελα να δω σε ποια μαχη θα πεθανουν αυτοι που αναφερει ο φιλος πιο πανω. ποια ειναι αυτη η μαχη που θα δωσετε δηλαδη? οχι τιποτα αλλο για να καταλαβω κι εγω γιατι κατι δεν μου κολαει..

Ανώνυμος είπε...

φιλε 2.14 εισαι α8λιος. να προσεχεις εδω μεσα ομως γιατι εμεις επειδη εχουμε καιρο να .... ΓΑΜΑΜΕ ασχημα γι αυτο δεν μας ειδες ακομα στην πλατεια

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μη δέχεστε τέτοια. Και επίσης κόψτε τα ικέα (τα λιδλ των επίπλων), ελαττώστε τα εισαγόμενα, όπου είναι δυνατόν και προτιμήστε τα ελληνικά που είναι και εξαιρετικής ποιότητος (λ.χ νεοσετ και τόσες άλλες εταιρείες). Πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την Πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

βλεπω σε πονεσε 2΄23 η αληθεια αλλα ετσι ειναι η αληθεια ποναει και η συνωμοσιολογια πουλαει. και αυτα του στυλ να προσεχω εδω μεσα κρατα τα για τον εαυτο σου ειμαστε ελευθεροι να λεμε τη γνωμη μας καραγκιοζακο αυτο ειναι δημοκρατια.τωρα αν εσυ πονεσες προβλημα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΩΞΩ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ 2:23 !!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο. Και έγω, πέρσι τέτοια εποχή, είχα αγοράσει μια κάρτα γραφικών από τα MULTIRAMA, στο The Mall. Η κάρτα παραδόξως δούλεψε μόλις 2 ώρες! Αφού το προϊόν καλύπτονταν από εγγύηση, το επέστρεψα πίσω. Για να γίνει πίστωση των χρημάτων σας, μου είπαν, πρέπει να δώσετε ακριβή στοιχεία, ειδάλλως διώκεστε από τον νόμο (εγώ ένας-τότε-15χρονος) και δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων...! Είπα στη ταμεία: υπάρχει κάποιος νόμος, κάποια διάταξη που το αναφέρει αυτό (δηλ. για την πίστωση των χρημάτων μετά απο μια επιστροφή προιόντος στο κατάστημα να καταγράφονται τα στοιχεία ενός πελάτη); Μου είπε πως είναι-τάχα-για την ασφάλεια των αγορών και του ίδιου του καταστήματος. Και εγώ απ' την πλευρά μου της δίαβασα τους όρους της εγγυήσεως και αυτή μου είπε με υφάκι: έχουμε κάθε δικαίωμα να άλλαζουμε τους όρους χώρις προείδοποίηση! Άκουσ' έκει! Αρνήθηκα να δώσω τα στοιχεία μου και ζήτησα τα χρήματα μου πίσω, αφού δεν μου εγγυήθηκε η ποιότητα του προϊόντος. Εν τέλει, πήρα τα λεφτά πίσω και δεν ξαναπάτησα εκει... Αυτό έλειπε, να τα ακουμπάω στον Ρέστη! Δε σφάξανε!
Η ουσια είναι πως θέλουν να καταγράφουν αυτούς που τους παίρνουν τα λεφτά πίσω. Τώρα όσο αφορά το ΙΚΕΑ, χωρίς να θέλω να το παίξω υπεράνω, αλλά εκει δε μαζεύεται κόσμος, που θέλει να αγοράσει φθηνα; Και ποιοι είναι αυτοί; Οι απλοι μεροκαματιάρηδες. Ξέρει ο μεροκαματιάρης τι εστί Νέα Τάξη Πράγμάτων (εδώ καλά-καλά εμείς δεν έχουμε μάθει), τσιπάρισμα, κλπ.; Αφού θα τα βρεί εκει φθηνά, δεν τον νοιάζει, ακόμη και να δώσει τα προσωπικά του στοιχεία. Για το τζάμπα, ο απλός κόσμος θα δώσει τα πάντα... Έτσι θα υποταχθεί... Μέσω του τσάμπα, μέσω του τι είναι πρακτικό, γρήγορο... Αυτά αρέσουν στον κόσμο! Αυτα θα μας πουν!

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΚΕΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ DIXONS. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΣΤ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΣΤ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΙΚΕΑ, ΕΝΑ MEDIA MARKT,ΕΝΑ SATURN, ENA LIDL, ENA PRAKTIKER.ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΜ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ,
ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Η.Α.

Ανώνυμος είπε...

2.24, ο 2.20 είμαι...Μπράβο σου! Το μασωνικό ρητό που ανέφερες, (τα πολλά σε ένα), είναι ταυτόσημο της κάρτας του πολίτη, του φακελώματος!

Ανώνυμος είπε...

Προς 07.45
Καταρχην εισαι παρτακιας και μαλλον κουμουνιστης δηλαδη νεοταξιτης οποτε ειναι λογικο να μην σε ενδιαφερει. Ρε κακομοιρη εσενα δεν σε νοιαζει τα ελληνοπουλα που θα φερεις σε αυτο το κοσμο δεν σε νοιαζουν???? Αν ο Κολοκοτρωνης και τα λοιπα αδελφια σκεφτοντουσαν σαν εσενα τωρα θα μιλαγαμε τουρκικα και θα πιστευαμε στο κορανι. Καραγκιοζη και ανθελληνα...
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

11.15 και 11.51 εμενα δεν με ενωχλει καμια αλη8εια, εχω φροντησει με τις πραξεις μου να τακτοποιησω την συνηδιση μου απο καιρο
Οταν αποδιμουσαμε εξω στην αρχη φευγανε οι ποιο ανησυχοι και δημιουργικοι, αφτοι που δεν εχουν συνωρα "φερνουν τον κοσμο 2-3 φορες γυρω κ αναποδα" μετα φυγαν και αλοι "η πλειοψηφια του πλυθησμου", η σαβουρα ομως εμενε πισω και ετσι φτασαμε σε μια χωρα που το 40% περιππου ειναι αξιολογος και σωστος κοσμος και η πλειοψηφια σαβουρα και τεμπεληδες σαν εσας τους 2. του τυπου ελα μωρε ας κλεψω κ εγω και ο αλλος κλεβει, ελα μωρε εγω 8α αλαξω τον κοσμο, ελα μωρε.... πασοκ και δεν συμαζευεται...
Ετσι χαντακωσατε και τα αδερφια μας που μηνανε πισω, ζητε εις βαρος τους, και τους καταδικασατε να ναι σε μονιμη ανεπροκοπια " εσεις δεν μετρατε για αδερφια κανενας δεν 8α νοιστει να σας γνωρισει η να μα8ει τους βιους και τα εργα σας, που συγκεντρωνονται γυρω απο ενα κομματικο γλυψιμο 1 αμαξι κ 1 κυνιτο, ειστε ηδη φαντασματα μιας κακιας ιστοριας"
Μας ντροπιασατε και μας εξοργισατε , στο πρωτο φυτιλι πολοι 8α σπευσουμε να γυρισουμε και μην πετυχω κανενα σας μπροστα μου

Την δημοκρατια για την επικαλεστεις πρωτα 8α πρεπει να εισα δημοκρατης. και απ οτι βλεπω στα παραπανω σου σχολια εισαι οχαδελφιστης και εχεις δεχτει την μοιρα του ραγια. Γι'αυτο μην εισαι τραβεστι μια δημοκρατης μια δουλος, οπως σε βολευει. Η αν τελικα εισε πουλα τα αλου αυτα σε μενα δεν περνανε. Ειστε και οι 2 πολυ μικροι και τεμπεληδες για να με πειτε καραγκιοζη και δουλο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΥΤΕ ΟΛΟΙ .ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το καταλαβες καλα 2.51 για εσενα 8α γυρισει, οχι για εμας

Ανώνυμος είπε...

προς 2΄35 φιλαρακο δεν ειχα ποτε μου μα ποτε μου καμια πολιτικη θεση απ τοτε που με θυμαμαι. ειμαι 35 ετων και ακομα θυμαμαι με τρομο τα πρασινα σημαιακια καπου στο 80 να ξεσηκωνουν την παραλιακη λες και κερδισε ο παναθηναικος κι οπως τοτε ετσι και τωρα απορω ακομα με αυτα τα αβουλα πλασματα και τον φανατισμο τους προς μια οποιαδηποτε κι αν ειναι αυτη πολιτικη παραταξη. παντα θεωρουσα απο 17 ετων το να εισαι δημοσιος υπαλληλος στην ελλαδα ειναι ντροπη και αισχος και μεταφραζεται ως ζωντανος νεκρος.δεν με ενοιαξε ποτε που μοχθω για να βγαλω μεροκαματο αρκει να μην ειμαι πισω απο ενα γραφειο κι ενα κομμα.καταλαβες τωρα καραγκιοζακο που με βαφτησες κιολας νεοταξιτη και κομμουνιστη? ολες οι παραταξεις σε ολο τον κοσμο εχουν εναν σκοπο τον αντιπερισπαμο.λειτουργουν ολοι μεσα στο ιδιο πλαισιο κι εσεις οι ηλιθιοι διαλεγετε καποια παραταξη η οποια ουσιαστικα δεν εχει καμια διαφορα απο καποια αλλη. γι αυτο σου λεω ζησε την ζωη σου κι ασε τα περι κολοκωτρωνη γιατι μην ξεχνας οτι δεν εχουμε καμια σχεση με τους προγονους μας πλεον.αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι απλως να γινουμε καλυτεροι αν μπορουμε και χωρις τα κομπλεξ του ελληνα και του νεοελληνα.ΞΥΠΝΑ

Ανώνυμος είπε...

5.03 δεν ειμαι ο 2.35 αλλα οταν λες οτι δεν εχουμε καμια σχεση με τους προγωνους μας αυτο ισχυει για εσενα οχι για εμενα,και οχι για πολλους ακομα. ειμαστε μειωψηφια αλλα τα δεδομενα ειναι διαφορετικα τωρα. αυτην την φορα θα απαιτησουμε τι μας ανηκει. καλητερα να τραβηξουμε μια γραμμη και απο την μια να παει ο Τζεφρι και ολη η πλειοψηφια με τα κομματα της να κανουν τις μπιζνες τους, και απο την αλλη οσοι ενδιαφερωμαστε για την Ελλαδα και οχι μονο το τι θα αρπαξει ο κωλος μας. Να δεις που ακομα και οι ομμογενεις θα επιστρεψουν τοτε

ΖΕΥΣ είπε...

O αιώνιος ο μαλάkας ο Έλληνας...Νά γιατί δεν θα πάμε ποτέ μπροστά.Γιατί αιωνίως φαγωνόμαστε μεταξύ μας (φασιστόμουτρο ο ένας,κομμουνισταράς ο άλλος κλπ).Ρε σείς !! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζευς ειναι αδυνατον να μην φαγω8ουμε, ως τωρα το πανω χερι το ειχανε πασοκτζηδες κομμουνιστες, νεοδημοκρατες και τα ψιλα....ακομα τα ιδια στηριζουν "πανω απο 50% 8α ψηφιζε τα κομματα της βουλης" αυτοι δεν εχουν ουτε φιλο ουτε εχ8ρο οποιος τους τα σταξει τον ακολου8ουν δεν πα να ναι και τουρκογυφτος, καμια διαφορα δεν εχουν απο τον Τζεφρυ, αν δεν τελειωσουμε με αυτους δεν μπορουμε να παμε βημα παραπερα, μην επενδυεις στο φιλοτιμο αφιλοτιμων. Πρωτα πρεπει να αρχησουμε απο εδω πριν συνεχισουμε

Ανώνυμος είπε...

Ειδατε παλι για κομματα μιλατε.. οκνυροι και φυγοπονοι εισαστε κι αν δεν σας αρεσει συγνωμη αλλα ειναι η αληθεια.Βεβαια υπαρχουν και λιγοστες εξαιρεσεις αλλα χανονται μεσα στην βλακεια των πολλων..