Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Πόσο Νταλάρας είσαι;…


ΑΓΡΙΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ
Σκληρή επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα εξαπέλυσε μέσα από άρθρο του ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος με αφορμή τις δηλώσεις του καλλιτέχνη σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο Γιώργος Καραμέρος έκανε λόγο για…”χρήμα που σκοτώνει την έμπνευση” και πολλά ακόμα στο κείμενο που ακολουθεί:


“Γνωρίζω ανθρώπους που κλαίνε με τα τραγούδια του Νταλάρα και έχουν συνδέσει τις καλύτερες στιγμές τους με τη χροιά της φωνής του. Ποτέ δεν μου άρεσε αλλά αναγνώριζα πάντα την αφοσίωσή του στο σύστημα και τον επαγγελματισμό του. Από παιδάκι τον θυμάμαι να δίνει συναυλίες σε κατάμεστα στάδια και θέατρα, πλουτίζοντας …τις αναμνήσεις μας στο όνομα της Κύπρου, της Παλαιστίνης, του εκσυγχρονισμού, του Μεγάρου, των Ολυμπιακών αγώνων, της Καρέτα Καρέτα, της Πόρσε Καγιέν. Κάπου τον έχασα μαζί με το τέλος της εποχής Σημίτη- Λαμπράκη -Ολυμπιακών Αγώνων. Βλέπετε το χρήμα σκοτώνει την έμπνευση. Είναι νόμος.

Και ξαφνικά βγήκε στο προσκήνιο η σύζυγός του, που από εξαδέλφη Ραγκούση εξελίχθηκε ραγδαία σε υφυπουργό Απασχόλησης μέσω κανό και Πάρου!

Και μετά ήρθαν τα γιαούρτια. Πολύ γιαούρτι και γιούχα για την υφυπουργό όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν. Έτσι στον πρώτο ανασχηματισμό την χάσαμε από την κυβέρνηση. Καταλαβαίνω πως ο Γιώργος Νταλάρας μαθημένος στα πολλά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και έχοντας αναπτύξει μεγάλες υποχρεώσεις χρειάζεται συναυλίες, μεγάλες συναυλίες για μεγάλους σκοπούς! Όμως η Ελλάδα και ο Έλληνας κουράστηκε να τραγουδάει στα νταμάρια και τα στάδια καθώς τώρα χρυσοπληρώνει το σύστημα που εξέφραζε ο κύριος Νταλάρας. Και που είναι τώρα η κονόμα; Στην Τουρκία. Μεγάλα κεφάλαια, χρυσή εποχή με τον Ερντογάν και τους Αμερικανούς και ο φτωχός Ελληνας ας βλέπει Ezel κάθε βράδυ αφού ο Γιάγκος Δράκος ήταν της εποχής Νταλάρα. Η Πάρος και η Σύμη και το υπόλοιπο Αιγαίο γεμάτη Τούρκους νεόπλουτους. Αγώνας οικονομικής ανόδου για τους γείτονες και είναι να μην ακούσει για “αγώνα” ο Νταλάρας. Και να σου:

“Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” στη Χουριέτ,

“Εγω δεν υποστήριζα τον Οτσαλάν” στην Ραντικάλ. Μένει να δηλώσει στις τουρκικές αθλητικές εφημερίδες:

”Από μικρός ήμουν με τη Φενέρ Μπαξέ”.

Κι όλα αυτά για να πετύχει μια συναυλία που διοργανώνει στην Κωνσταντινούπολη.Σαν καρχαρίας που μύρισε αίμα και πλησιάζει να δαγκώσει. Λυπάμαι τόσο πολύ για όλους αυτούς που έφτασαν την χώρα μου στο χείλος του γκρεμού και τώρα κρύβονται στη Γαλλία, τα Δολιανά και την Κωνσταντινούπολη σαν να μην τρέχει τίποτα. Και για μην γράψω τίποτα βαρύτερο και με τρέχει ο Νταλάρας στα δικαστήρια σαν τον Τζίμη Πανούση βάζω να δω λίγο Εζέλ….”.
Πηγη 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όντως ο άδειος τενεκές κάνει τον πολύ θόρυβο.
Και επίσης αποδεικνύεται ότι το χρήμα δεν έχει χρώμα,δεν έχει πατρίδα,δεν έχει θρησκεία.
Αυτή η λίστα των πουλημένων θα βρεί πάτο?

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η λίστα των πουλημένων θα βρεί πάτο? 400 χρονια τουρκοσπορας δεν το πιστευω να βρει.

Ανώνυμος είπε...

Ποσα ταληρα μακακας εισαι επρεπε ναχει τιτλο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έλεγε ο Πανούσης, όταν τραγουδάει ο νταλάρας από το στόμα του βγαίνουν ευρώ!!!!

Ανώνυμος είπε...

προσκυνα για μια παστα τον τουρκο σου ευραρα

Ανώνυμος είπε...

Και να σκεφτεί κανείς τι τραγούδησε πριν 35 χρόνια
[[λίώνουν τα νιάτα μας στην βιοπάλη ]] και τι να πει κανείς το 2011? ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ μόνο για ροχάλες αξίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Πουληθηκαν οι παντες και τα παντα, δεν υπαρχη πια Ελληνικο φιλοτιμο στο ονομα της κονομας, κριμα στα παλληκαρια του 21 που εδωσαν την Ζωη τους για τους Ξεφτιλισμενους ολους αυτους , και Πρωτο απο ολους τον Θλιβερο Προκαθημενο!!! της Ορθοδοξιας, τον Τουρκοσπορο Βαρθολομαιο, που ειπε για τα παλληκαρια του 21, μερικοι ξεβρακωτοι χαλασαν την σχεση μας με του Τουρκους, ακουσον, ακουσον, Χιλιαδες αγνωστοι Νεομαρτυρες, στο ονομα του Χριστου και της Πατριδος σφαχτηκαν απο τα απεναντι Γουρουνια,και αυτος αλλου βρεχει δεν το γνωριζει αυτο, ο δηθεν κατατρεγμενος απο του Γκριζους Λυκους τους φιλους του!!!!
Αρε Ελλαδα που ειναι τα Διαταγανια σου να σφαζης ανελεητα τους Φιλους- εχθρους Σου.
Κλαψτε για την καταντια μας μονο κλαψτε.

Ανώνυμος είπε...

Τομάρι!!Θα φάει πολύ αυγό όμως την επόμενη φορά που θα τραγουδήσει Ελλάδα...!!Δυστυχώς στην επίσημη σελίδα του, η επιλογή communicate απενεργοποιήθηκε!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για τον άνθρωπο που τραγούδησε την "Μικρά Ασία" . Αλλά θα μου πείς εδώ τον αποκλήρωσε ο πατέρας του. Αντε βάλε με το μυαλό σου το ποιόν του

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τους έκανε και μια δήλωση μετανοίας για την υποστήριξή του στην Κύπρο; Θυμάστε το "είμαστε Έλληνες... τώρα μας δώσατε στους Τούρκους... δεν καρτερούμε τίποτα, απ' την Αθήνα τίποτα...";

Κρίμα. Άθλιο υποκείμενο. Και μόνο από σεβασμό σ' αυτά που τραγούδησε έπρεπε να τον βουλώσει. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά πατριώτη.

Σκεφτείτε τον Τούρκο ποδοσφαιριστή τι είπε όταν πήγε στην Ακρόπολη:"Κάποτε αυτά ανήκαν σε μας. Οι Τούρκοι δημιούργησαν πολιτισμό"!

Μερικά γιαούρτια και στον παρωχημένο πλέον Νταλάρα, να βοηθήσουν τη φάτσα του! Τέτοια αγάπη που του είχαν δείξει οι Έλληνες πουθενά δε θα βρει. Τώρα στον αγύριστο ο ηλίθιος! Να μείνει με τα λεφτά και τις βίλες και να τα βάλει εκεί που ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ.ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΥΓΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ

θεολογος1973 είπε...

3.40 κλαιγοντας να προσευχεστε στον Κυριο και την Θεοτοκο να φυλαξει εσας και τις οικογενειες σας απο την λαιλαπα που ερχεται.'πολλοι θα γινουν λυκοι με προβια προβατου,με τις πραξεις τους θα ξεχωρισουν.' Αγρυπνοι και νηφαλιοι να εισαστε και ΄ως τεκνα φωτος περιπατητε΄.Γιατι ο Θεος δε μας εφτιαξε για να δοκιμασουμε την τελικη οργη του,αλλα για να αποκτησουμε τη σωτηρια μεσω του Κυριου μας Ιησου Χριστου,που πεθανε για μας,ωστε οταν ερθει ειτε μας βρει ζωντανους ειτε νεκρους,να ζησουμε μαζι του.Γιαυτο να ενισχυετε και να βοηθατε ο ενας τον αλλο,να εχετε ειρηνη μεταξυ σας,να συμβουλευετε τους αστατους, να παρηγορειτε τους λιγοψυχους,να στηριζετε τους αδυνατους στην πιστη και να δειχνετε μακροθυμια σε ολους.Να προσευχεστε αδιακοπα,να ευχαριστειτε το Θεο για το καθετι.Αυτο ειναι το θελημα του Θεου οπως αποκαλυφθηκε δια του Χριστου.Να απεχετε απο καθε λογης πονηρο.Ειθε ο Θεος που δινει την ειρηνη να σας κανει ολοκληρωτικα δικους του.Κι ας διατηρηθει αμεμπτη ολοκληρη η υπαρξη σας, το πνευμα η ψυχη και το σωμα σας,κατα τον ερχομο του Κυριου μας Ιησου Χριστου.Αυτος που σας καλει κρατα το λογο του και θα τον κανει πραξη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην κάνετε το λάθος και πιστεύετε πως τώρα άλλαξε ο Νταλάρας. Πάντα ξεφτίλας ήταν και το αγαπημένο παιδί του συστήματος. Θυμηθείτε μόνο πως τον αντιμετώπισαν καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος ο Καζαντζίδης, ο Χατζηδάκης ή ο Ζαμπέτας. Απλώς τώρα διαλύθηκε εντελώς το προσωπείο του και αποκαλύφθηκε το αποκρουστικό του πρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε Ελληναρες ολοι σας!Διαβαστε πρωτα ολη τη συνεντευξη και μετα πειτε οτι θελετε!