Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Η είδηση …
Έρχονται σε λίγες ημέρες οι “ Τροικανοί” για έλεγχο των πεπραγμένων της κυβέρνησης και τον Σεπτέμβριο αναμένεται και ο νέος τοποτηρητής των Ευρωπαίων και “ υπερκυβερνήτης” της Ελλάδας, ο Γερμανός κ.Χορστ Ραίχενμπαχ ο οποίος μάλιστα κάνει και δηλώσεις του τύπου “ Ήρθα να αλλάξω τη ζωή των Ελλήνων”!!!


Ο σχολιασμός …

Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κυβέρνηση που ψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να λογοδοτεί στους χαρτογιακάδες των Βρυξελλών!

Βέβαια θα μου πείτε τι φταίει η “Τρόικα” υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι που εκτελούν κατά καιρούς το ωράριο τους στο “Ελλαδιστάν” το οποίο όπως είπε πρόσφατα η Λιάνα Κανέλη από “ Χώρα” το κατάντησαν “Χώρο”.
Ναι φίλες/οι ζούμε πλέον σε ένα “ Χώρο” και όχι σε μια κυρίαρχη “ Χώρα” και την μεγάλη ευθύνη κατά κύριο λόγω την έχουν το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ και μετά οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στην “εμφανή” πλέον κοινοβουλευτικοχουντοδημοκρατία που βιώνουμε εδώ και καιρό!

Ναι φταίνε όλοι τους και ας κάνουν τάχατε πως αντιδρούν “ λεκτικά” για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια!
Ο περιστεροκουτσουλισμένος πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ αφού ψήφισε καλά καλά το 1ο μνημόνιο μετά άρχισε μας λέει διάφορα “ κουλά” που καταλήγουν πάντα στην απώτερη “ καούρα” του να, … συγκυβερνήσει!!!

Οι Συριζαίοι κόπτονται για τους λαθρομετανάστες και τα δικαιώματα τους χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους … εμάς τους γηγενείς “Ιθαγενείς” οι οποίοι έχουμε γίνει πλέον ξένοι στην ίδια μας την χώρα!

Για το Κ.Κ.Ε τι να πω!… αυτές τις μαύρες μέρες και ώρες που περνάμε σίγουρα θα μπορούσε να ηγηθεί του λαού και να έρθει σε μία κατά μέτωπο σύγκρουση με τους εξόφθαλμα ανίκανους και πουλημένους που υποθηκεύουν προς το χειρότερο τις τύχες και το μέλλον όλων μας!!!

Αντ’ αυτού όμως σε κάθε πορεία “παρελαύνει” δείχνοντας μας την οργάνωση και την πειθαρχία των μελών του και εν συνεχεία στις ώρες της πραγματικής αντιπαράθεσης την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας εκτεθειμένους τους υπόλοιπους, στις προβοκάτσιες και στα χημικά των Ματατζήδων!

Πραγματικά όλη αυτή η συμπεριφορά και η πρακτική του Κ.Κ.Ε μοιάζει σαν μια τιμωρία προς όλους αυτούς που δεν το … ψηφίσαν!!!

Έτσι λοιπόν εκτός ελάχιστων περιπτώσεων οι τριακόσιοι εθνοπατέρες έχουν θρονιαστεί στην βο(υ)λευτική καρέκλα τους και τον λαό τον έχουν βάλει να κάθεται στα καρφιά να παρακολουθεί ζαλισμένος τα τεκταινόμενα και το χειρότερο να μη βλέπει στον ορίζοντα φως και προοπτική για κάτι καλύτερο!

Κύριοι αρχηγοί και βουλευτάδες καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από εσάς εδώ και χρόνια εκτελείτε διατεταγμένη υπηρεσία ενώ οι υπόλοιποι φαίνεται ολοκάθαρα ότι είστε άχρηστοι, άτολμοι και ανίκανοι αφού γνωρίζετε την αλήθεια και συναινείτε με την παρουσία, την σιωπή και τον ραγιαδισμό σας στον εξευτελισμό που βιώνουμε σαν λαός κάθε λίγο και λιγάκι από τους εγχώριους προδότες και από τους “ άτριχους” λελέδες και “ μισογύνηδες” της Ευρώπης!

Σκεφτείτε λοιπόν σοβαρά (και στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων) αντί να περικόπτεται το πενιχρό μας εισόδημα μήπως πρέπει να πάρετε την απόφαση να ξεκουμπιστείτε όλοι μαζί αφού έτσι κι αλλιώς δεν κυβερνάτε πλέον εσείς;

Φτάνει!… δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο!… η λύση για εμάς τώρα είναι μία και την περιγράφουν οι στίχοι του αγαπημένου μας ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή,

για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ.

Θέλει νεκροί χιλιάδες, να ‘ναι στους τροχούς,

θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προπεκλογικά η μόνιμη έκκληση των αδρά αμοιβομένων πολιτικών είναι να τους δείξουμε εμπιστοσύνη και συναγωνισμός ως προς το ποιός συγκεντρώνει προϋποθέσεις για να λάβει εμπιστοσύνη.
Πιστεύει κανείς μετά από όσα με τραγικό τρόπο αποκαλύφθηκαν μπροστά μας,ότι αξίζει κανείς από δαύτους να του εμπιστευτούμε την ζωή μας,το μέλλον μας?
Με άλλα λόγια απέδειξε στην πράξη κανείς τους ότι είναι ικανός στον όποιο ρόλο ανέλαβε για να έχει το θράσος να ξαναζητήσει να του ανατεθεί εκ νέου ο ίδιος ρόλος στον οποίο απέτυχε παταγωδώς?

Ανώνυμος είπε...

δασκαλε μεγαλε με τα ωραια αρθρα σου !! συγχαρητηρια !!

Ανώνυμος είπε...

Θα ερθουν οι γερμανοι να αλλαξουν τη ζωη μας? να μας μαθουν να ζουμε δηλαδη.ελατε να σας δειξουμε εμεις πως ειναι η ζωη.ζωα ε ζωα.ολο κι ολο ενα συστημα εχετε που σε λιγο θα καταρευσει κι αυτο.μιλανε και οι γερμανοι που ζουν σα τα προβατα μες το μαντρι ακολουθοντας τυφλα το κ...συστημα τους.