Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Φρίκη. Το προσχέδιο του Λιβυκού συντάγματος των “μαχητών της ελευθερίας”: Στο σκοταδισμό της Σαρία η Λιβύη…


Μέρος πρώτο – Άρθρο Ένα: Το Ισλάμ είναι η επίσημη θρησκεία του κράτους και η κύρια πηγή νομοθεσίας είναι το Ισλαμικό Δίκαιο (Σαρία)

Στον εφιάλτη του ισλαμοφασισμού ρίχνουν οι νεογενίτσαροι του ΝΑΤΟ τον λαό της Λιβύης. Το προσχέδιο του συντάγματος που “διέρρευσαν” οι “απελευθερωτές”, αποκαλύπτει τον εφιάλτη που ετοιμάζουν για τον λαό της Λιβύης οι εισβολείς.

Άλλωστε, ένας λαός στην δίνη του σκοταδισμού και της μισαλλοδοξίας, είναι το όνειρο των παγκόσμιων εξουσιαστών που θέλουν να ρημάξουν τις πηγές πλούτου της χώρας, δίνοντας αντί για μερτικό στους Γηγενείς, την μισανθρωπία της Σαρία.

Η συμμορία της κυρίας Κλίντον για πολλοστή φορά επανέλαβε την μεθόδευση της φρίκης, όπως ακριβώς με το Κοσσυφοπέδιο. Αίμα, ψέμμα και πετρέλαιο.

Ασύστολα ψεύδη, κατά την κλασσική συνταγή. “Βιασμοί, ακρότητες, συγγνώμη λάθος”: Χίλαρυ στον κλασσικό της ρόλο: Ανησυχούμε για τους μαζικούς βιασμούς από το καθεστώς Καντάφι… HRW: Δεν υπήρξε ούτε ένας βιασμός!!

Τώρα όλοι δειλά – δειλά διαπιστώνουν την “εμπλοκή πυρήνων της Αλ Κάιντα” στους “μαχητές”. Όπως ακριβώς έγινε με την γενοκτονία των Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο.

Το είχαμε αποκαλύψει άλλωστε, από τις 2 Μαΐου: Αποκάλυψη: Σκότωσαν τον “πεθαμένο”. Τώρα, οι ισλαμοφασίστες ξαναγίνονται “μαχητές της ελευθερίας”.

(Κλικ στις εικόνες για μεγένθυση, ακολουθεί ολόκληρο το “σύνταγμα” των “ελευθερωτών”)
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εφυγε ο τυρανος και πεσανε σε αλλους τυρανους.

Ανώνυμος είπε...

re ena den katalabaino, oi libioi theloun ti saria kai ftaine oi europaioi kai oi amerikanoi, dld ama epelegan os episimi thriskia tonn boudismo kai dimokratia tha tous to apagoreuane oi usa&europi? re ti isaste esis re, parte kanena ipoglosio.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ... ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΕΡΑΣΤΕΣ" ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ...ΛΑΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ - ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ. ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΩΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ-ΑΡΑΒΙΚΗ "ΑΝΟΙΞΗ" ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ !
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ" ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΑΙΝΟΥΣΑ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ" ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΡΣΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ...ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΤΙΑΣ !

Υ.Γ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ...

http://isxys.blogspot.com/2011/07/blog-post_2190.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΙΡΑΚ/ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ/ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΛΠ

ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ....Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!!!!...ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν φίλοι.Επειδή η νέα τάξη πραγμάτων χρησιμοποιεί την προσφιλή μέθοδο προπετασμάτων καπνού ,καλύπτοντας έτσι τα πραγματικά σχέδια της όσοι γνωρίζετε Αγγλικά επισκεφθείτε το www.joryan.org με αναζήτηση rally for Africa η το ιστολόγιο project δαίμονας (γιατί πρέπει να πεθάνει ο Καντάφι) και θα δείτε τις πραγματικές αιτίες που όλα τα χρεωκοπημένα κράτη μεθόδευσαν την εισβολή .
Για όσους δεν γνωρίζουν επιγραμματικά μεταφέρω τους λόγους εισβολής:
1.Ο καντάφι προετίθετο και ανεκοίνωσε την δημιουργία Αφρικανικού δορυφόρου επικοινωνιών προκειμένου η Αφρική να γλυτώσει τα 500.000.000 $ που εισπράττουν ετησίως ΗΠΑ και ΕΕ για τις τηλεπικοινωνιακές της ανάγκες.(ο δορυφόρος θα εστοίχιζε 400.000.000 $)
2.Στην σύνοδο των κρατών της Αφρικής το 2007 αποφασίστηκε η δημιουργία 3 Αφρικανικών τραπεζών
α)AMF με έδρα το Καμερούν β)CAB με έδρα την Νιγηρία και γ) την bank of investment με έδρα την Λιβύη.Δεν θα εγένοντο δεκτά μέλη από άλλες χώρες πλην Αφρικής και με νόμισμα δεκτό το δηνάριο και τα νομίσματα μόνο των Αφρ,κρατών.
Καταλαβαίνετε το ζόρι του κεφαλαίου έτσι όπως έχει γαντζώσει την λεία του στον υπόλοιπο κόσμο
3)Στην ίδια σύνοδο είχε αποφασιστεί η δημιουργία Ενωσης Αφρικανικών κρατών όπως ΕΕ,ΗΠΑ κλπ πράγμα που δεν επιθυμούσαν οι επιτιθέμενοι.
Το κακό με τον Καντάφι είναι ότι τα τελευταία χρόνια τον έφαγε η καλοπέραση και η μπάφα και γκρέμισε σε μεγάλο βαθμό ότι είχε δημιουργήσει για το καλό του λαού,πράγμα που καλά ξέρουν να εκμεταλεύονται οι νεοεποχίτες,όπως συνέβη με τους δικούς μας ,χρησιμοποίησαν την διαφθορά για να τους παγιδεύσουν και να τους έχουν πειθήνια όργανα τους.