Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο Αγιορείτης Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία: "Στην Ιαπωνία...καταστράφηκε το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη!"



Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του. Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας ....

σόκαρε. Του είπε ο Πατέρας… "Παιδί μου ο σεισμός στη Ιαπωνία δεν έγινε τυχαία. Στην Ιαπωνία βρίσκεται το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη. 

Μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που προκλήθηκε το εργοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημίες και σταμάτησε η λειτουργία του αυτή τη στιγμή."
Του είπε ακόμη πως το θέμα με την Κάρτα του Πολίτη προς το παρόν θα ανασταλεί λόγο των ζημιών που υπέστη το εργοστάσιο και κάνεις δεν πρέπει να αποδεχτεί αυτή τη κάρτα διότι είναι το προχάραγμα και η αποδοχή στον αντίχριστο. Τα παραπάνω λόγια μας τα εκμυστηρεύτηκε ο κύριος που επισκέφτηκε το Άγιο Όρος.
Να θυμίσουμε ότι η Ιαπωνία είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην παραγωγή ολοκληρωμένων (chips) και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_1002.html

74 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό τι αποδεικνύει τώρα ότι ο Θεός τους τιμώρησε;

Ανώνυμος είπε...

Οτι να ναι.Τι αλλη μπαρουφα θα διαβασουμε

Ανώνυμος είπε...

Ποσο αιμοδιψης,ποσο αναισθητος,ποσο στυγερος δολοφονος,ποσο αρρωστος πρεπει να ειναι καποιος για να σκεφτει αυτο το πραγμα .
Υπατια

Ανώνυμος είπε...

TOSO DOLOFONIKO SAS AKOYSTIKE???
POSO ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΥΠΑΤΙΑ !!!
ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ Η ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΝΟΣ ...ΥΜΑΡΤΟΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ !!!
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΣΑΤΑΝΑ ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ....ΒΛΕΠΕΙ !!!!
ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟΙ !!!!
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ...ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Αισχος ,λεει οτι ο θεος δολοφονησε χιλιαδες ανθρωπους για να μην φτιαχτουν τα τσιπακια.
Προκαλει εμμετο η σκεψη μονο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ α ν θ ρ ω π ο ΤΟΥ ΘΕΟΥ ...ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ.......

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι τετοιος ο θεος,τοτε πως πρεπει να ειναι οι ανθρωποι?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΩ ΚΟΣΜΩ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

EXETE TRELATHEI OMADIKOS EDO MESA...OSO DIAVAZO AYTO TO MPLOGK TOSO ANAKALYPTO OTI EISTE TELIOS FANTASIOPLIKTOI...KAI AYTOI POU GRAFOUNE KAI AYTOI POU TA DIAVAZOUNE...TELOS I MALAKIA PAIDES....TOSES PAPARES POU DIAVASA EDO AYTO TO KAIRO DE TIS DIAVASA SE OLOUS TOUS ALLOUS...OI PARANOIA TIS ORTHODOKSIAS KAI TOU LIAKOPOULOU SEW OLO TO MEGALIO...PERIMENETE MALAKES XARAMOFAIDES ELLINES NA SAS SOSOUNE OI ROSSOI...MALAKES E MALAKES

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ! Ο ΡΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΑΚΟΥ MPLOGK...

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός μας λοιπόν τιμώρησε τους γιαπωνέζους για τα τσιπάκια?
Και τότε γιατί ο Θεός των γιαπωνέζων δεν τους προστάτευσε?
Και τέλος, αν θέλει ο γιωργάκης να βρει τσιπάκια, γιατί δεν πάει στην silicon valley?

Ανώνυμος είπε...

Η Μητέρα μου ήταν μια Κυριακή στην Εκκλησία και κουβεντιάζανε με μια άλλη γυναίκα το θέμα των σεισμών στην Ιαπωνία, και γυρνάει και λέει εκείνη η Γυναίκα στην Μητέρα μου το εξής: Καλά να πάθουνε τους τιμώρησε ο Θεός επειδή προσκυνάνε τα είδωλα. Όλο συμπτωματικά διαβάζω σήμερα στο μπλοκ ότι καταστράφηκε το εργοστάσιο στην Ιαπωνία που έφτιαχνε τα τσιπ για την κάρτα των πολιτών για την Ελλάδα, πληροφορία που την εκμυστηρεύτηκε ένας αγιορείτης Πατέρας. Τώρα δηλαδή εμείς πρέπει να χαρούμε και να πούμε ότι τους τιμώρησε ο Θεός; Άλλον τρόπο δεν βρήκε ο παντοδύναμος για να καταστρέψει τα τσιπάκια από να στείλει έναν φονικό σεισμό και να σκοτώσει μαζί με τα τσιπάκια και εκατοντάδες αθώους Ανθρώπους;
Που είναι λοιπόν η Θρησκεία της αγάπης; Να είστε βέβαιοι ότι ένας Άθεος ποτέ δεν θα μιλούσε έτσι για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους του, εκτός αν ήταν μισάνθρωπος. Εδώ όμως τι βλέπουμε υγιείς Ανθρώπους τυφλωμένοι από την πίστη τους να χαίρονται για το πάθημα του συνανθρώπου τους μόνο και μόνο γιατί εκείνος τυχαίνει να έχει μια άλλη θρησκεία, αν είναι δυνατόν.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να πώ πως οι ασκητές κι οι γεροντες στο Αγιον Όρος, επειδή το επισκέφθομαι, δεν λένε ποτέ πράγματα για γεγονότα στο κόσμο ,ούτε δημόσια αλλά ούτε και σε προσκυνητές!!!!!!!!!Κι αν θέλουν να σε προειδοποιήσουν για κάτι στο λένε με φωτισμένο τρόπο!!Ότι κι αν γνωρίζουν!Κανείς δεν γνωρίζει το πότε και το πώς θαρθει το χάραγμα!Οι γραφές κι οι προφητείες των Αγίων είναι ξεκάθαρες σαυτό το θέμα!Μελετήστε την αποκάλυψη του Ιωάννη,Γέροντα Παίσιο(σημεία των καιρών)Οσιου Εφραιμ του Σύρου προφητείες!
Εάν έχουμε πίστη στο ΤΡΙΑΔΙΚΌ ΘΕΟ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν!!!

Ανώνυμος είπε...

11:32 συμφωνώ απόλυτα

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικα πιστευω οτι ειναι απολυτα φανταστικο.Εαν λενε τετοια πραγματα καλογεροι τοτε τους εχουν βαρεσει η μαλακια και οι αλαξοκωλιες κατακεφαλα.

Στο διαβολο διεστραμενοι.

Ανώνυμος είπε...

esy bre karagiozako ti eisai,albanos??
to poylo k dromo an des sas aresei h ellada!oso gia tis paranoies poy grafonte edw mesa exeis thn eleytheria na mhn tis dibaseis!!etoimasoy probato h sfagh erxete!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ δεν είναι ΤΙΜΩΡΟΣ!!!
Απλά επιτρέπει να συμβεί κάποιο κακό στο κόσμο για να βγεί μέσα από αυτό το καλύτερο δυνατό!!!
Καταρχήν κανείς δεν ξέρει αν το τσουνάμι ήταν φυσική καταστροφή ή ανθρώπινος παράγοντας!!!!!
Ας είμαστε πιο προσεκτικοί σ αυτά που λέμε για το Θεό!!!

Ανώνυμος είπε...

11:57 Σταματήστε να τρομοκρατείτε και να φοβίζετε τον κόσμο με τις παρανοϊκές και εσχατολογικές προφητείες σας, μας έχετε πρήξει τα α… με τους ψευδοπροφήτες σας τους φαντασιόπληκτους με τα αρνία και τα θηρία τους. Υποβαθμίζετε την νοημοσύνη των συνανθρώπων σας και το επίπεδο αυτού του μπλόγκ πάτε αλλού να γράφετε τις ψευδοπροφητείες σας, τρομολάγνοι μισαλλόδοξοι Χριστιανοταλιμπάν

Ανώνυμος είπε...

Προς 12,03.Απο τον τροπο που γραφεις μαλλον εσυ εισαι αλβανος ή μαλακας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΚΕΡΣΕΚΟΜΗΣ ΕΦΑ

Ανώνυμος είπε...

οταν μιλησω με τον θεό θα το πιστέψω

Ανώνυμος είπε...

Ο θεος της παλαιας διαθηκης σε ολο του το μεγαλειο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον την κακια και την μικροτητα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΠΑΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΖΟΥΜΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΠΑΤΕ ΝΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΛΥΚΑΝΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΑΜΟΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

12:26 ΦΑΕ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΜΣΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΖΩΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΡΝΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝΒ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ.
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΟΡΝΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.ΣΤΑ ΑΡ@@@@@Α ΜΟΥ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

12:26 Οι Άνθρωποι στην Ιαπωνία πάνε με ζώα; Που το άκουσες πάλι αυτό; Μήπως οι μοναχοί στον Άγιο Όρος πάνε με ζώα λόγω επαυξημένης αγαμίας; Όταν βέβαια δεν πηδιούνται μεταξύ τους….

Modestus είπε...

Πρώτον όσοι γνωρίζουν μερικά πράγματα για Άγιο Όρος και ασχολούνται, ξέρουν πολύ καλά ότι υπάρχουν ζηλωτές (όπως καλή ώρα Εσφιγμένου, Γ.Ο.Χ. κλπ) που δυστυχώς πολλοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν γιατί τηρούν τα περισσότερα της Ορθοδοξίας. Φυσικά η μεγάλη διαφορά είναι ότι κινδυνολογούν και βγάζουν τέτοιες φήμες, όπως πχ θα πέσει φωτιά να μας κάψει και τέτοια. Ο σωστός Χριστιανός δεν τον πιάνει υστερία, δεν καταφέρεται εναντίον των συνανθρώπων του και τους βλέπει με αγάπη. Αυτό μας άφησε ο Χριστός όταν αναλήφθηκε στους ουρανούς, αγαπάτε αλλήλους. Φυσικά δεν είμαστε τέλειοι αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι είσαστε βλάσφημοι.
Άλλοι είσαστε ψυχασθενείς.
Ελάχιστοι ισορροπημένοι άνθρωποι.
Είμαστε σίγουροι αν έγινε το γεγονός;
Όχι.
Είμαστε σίγουροι αν δεν έγινε.
Όχι.
Μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και όχι.
Ο Θεός δεν τιμωρεί τους ανθρώπους αλλά επιτρέπει
να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους, τις
συνέπειες και τα επακόλουθα των αμαρτιών τους, και της απομακρύνσεώς τους από την Ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Α και ναι, και οι σεισμοί και τα τσουνάμι, και οι λιμοί και όλα τα κακά είναι συνέπειες της αμαρτίας μας, που ο Θεός τα επιτρέπει ως παιδαγωγικές και σωφρονιστικές τιμωρίες.
Παλιά οι άνθρωποι έλεγαν ταπεινά "Θεία Δίκη".

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΧΩΘΗΚΑΤΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΡΘΑΤΕ.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ.
Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Θεία δίκη θα ήταν αν ο Γιαχβέ τιμωρούσε τους εγκληματίες και τους αιμοδιψείς πολεμοχαρείς τύπου Μπους, Καντάφι κ.λ.π αλλά δεν το κάνει γιατί άραγε; Ενώ την ίδια στιγμή αφήνει να σκοτώνονται καθημερινά γυναικόπαιδα και αθώοι. Σταματήστε να βλέπετε Λιακόπουλο ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

1:05 ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΡΝΟΙ.ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΣΟΥΠΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΣΑΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε 1¨06 και θα δεις το τέλος των αισχρών δικτατόρων του κόσμου, και Νέρωνες και Διοκλητιανοί και Χίτλερ και όλοι οι σύγχρονοι δικτάτορες θα χουν το τέλος που τους αξίζει.
Οι δε κυβερνώντες αντίχριστοι ήδη ετοιμάζονται να φύγουν από τις ταράτσες με τα ελικοπτεράκια όπως ο Αργεντίνος...
Ο μεγαλύτερος εχθρός του Χριστιανισμού ήταν και είναι ο Σιωνισμός.
Ενώ ο χρηματοδότης των κάθε λογής αιρέσεων μέχρι τους παρανοϊκούς δωδεκαθεϊστές ήταν και είναι ο διεθνής Σιωνισμος. Αυτά τα αποκάλυψαν οι
ίδιοι οι δωδεκαθεϊστές.

Αυτά.
Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί γερά!
Ψηλά το κεφάλι!
"Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος".
Πάλι Έλληνες Χριστιανοί θα ξεβρωμίσουν την Ελλάδα.
"Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΗΡΕΜΙΣΕ .ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Με πολύ μεγάλο θαυμασμό διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι (όχι όλοι) σχολιαστές εδώ είναι θεολόγοι, θεομάχοι, θεοφύλακες κ.ά. Αναρωτιέμαι βέβαια αν το παραπάνω άρθρο είναι προϊόν φαντασίας ή πραγματικότητα. Θα γίνω κι εγώ λοιπόν ένας από αυτούς που μιλάνε με τόσο μεγάλη γλώσσα. Θα απευθυνθώ αρχικά σε αυτούς που μιλάνε για θεό τιμωρό, μισάνθρωπο, τον γαμούν ενίοτε, θεό ανύπαρκτο, απαίσιο κ.λπ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι αμαρτίες μου είναι αρκετές και θα είμαι δίπλα σας στην κόλαση, στο διπλανό "καζάνι" για να βλέπω τα μούτρα σας όταν ο βελζεβούλης θα χώνει σουβλιά στον αθεϊστικό πισινό σας. Τώρα θα απευθυνθώ στους υπόλοιπους: δώστε μου τα e-mail σας να σας στείλω φωτογραφίες...

Μη βρίζετε το Θεό που δεν πιστεύτε και μην πιστεύετε ό,τι σας σερβίρουν. Η αλήθεια είναι μία, δεν αλλάζει ούτε τώρα ούτε ποτέ. Ούτε ο Θεός αλλάζει με τα γούστα του ανθρώπου. Η Ορθοδοξία είναι ζωντανή. Η Ορθοδοξία είναι αλήθεια. Η Ορθοδοξία είναι φανός. Όσοι δεν πιστεύετε απλά γυρίστε από την άλλη, μην πετροβολείτε.
Και κάτι τελευταίο, η ελευθερία της βούλησης είναι δώρο. Όχι κεκτημένο.
Μαρίτσας

Ανώνυμος είπε...

11 Απριλίου 2011 1:17 μ.μ.

Αιρεση ο δωδεκαθεϊσμος? Ενω αν ηξερες 2 πραγματα θα ηξερες οτι δεν αποκαλεστηκε ΠΟΤΕ θρησκεια αρα ειναι αδυνατον να ειναι αιρεση ποσο μαλλον του Χριστιανισμου. Αν δεν ξερεις τι ειναι αιρεση μια αναζητηση θα σου δωσει να καταλαβεις τι εννοω.
Και σε ρωταω πως γινεται να ειναι αιρεση ο δωδεκαθεϊσμος σε μια θρησκειου που ξεκινησει μερικες εκαντοταδες χρονια μετα απο αυτον?


Γενικοτερα για το θεμα: Δεν πιστευω στον Χριαστιανισμο αλλα επισης δεν πιστευω οτι ασκητες του Αγιου Ορους θα ελεγαν κατι τετοιο.Θελω να πιστευω οτι ειναι ανθρωποι με υψηλο πνευματικο επιπεδο( δεν κρινω τα πιστευω τους) και αν ειναι χριαστιανοι δεν θα ελεγαν κατι τετοιο.

Και δεν ειναι καλο και για εσας σε οσους πιστευεται στην ορθοδοξια να το πιστευεται αυτο.
Ο "παναγαθος" θεος σας θυσιασε τοσους ανθρωπους για να μην παρετε ΕΣΕΙΣ καρτα του πολιτη?

Σιγα ρε ? Ποιοι νομιζετε πως ειστε?


Οσο για σενα σχολιαστη 1,13 τι να πω?Αν ερθουν οι τουρκοι ή οποιοσδηποτε λαος και μπει στην χωρα ΜΑΣ και οχι ΣΟΥ εσυ κατσε και ασε τον πλησιον σου να πεθανει στο ονομα της ορθοδοξιας σου οπως εχει γινει παμπολες φορες στο ονομα της εκκλησιας.

Πατρις και ορθοδοξια ειναι διαφορετικα πραγματα.


Κορακας

Ανώνυμος είπε...

telika imaste oli gia ton poutso, bravo bravo se olous mas

Ανώνυμος είπε...

παλαιοημερολογιτες ή μασωνοι ειναι που εγραψαν το αρθρο ποιος γεροντας ητανε που το ειπε? και εσφιγμενου αναφερει καποιες ομαδες παλαιοημερολογητων ειναι χουλιγκανς προωθουν πνευματικη τρομοκρατια. Το αρθρο ειναι ψεματα μονο η ιαπωνια κανει τσιπακια αλλες χωρες δεν κανουν τσιπακια δηλαδη τα πιστευετε αυτα ολα η αμερικη η γερμανια η κινα η αγγλια δεν κανουν τσιπακια?

Ανώνυμος είπε...

KOΛΑΣΗ ΑΝΟΗΤΕ 1:45 ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΖΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΒΛΑΚΑ
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΧΟΜΕΧ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΩΤΡΥΠΙΔΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡ@@@Α ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

"Ο πόλεμος με την Τουρκία θα γίνει φέτος."
Αυτό για την Ιαπωνία είναι αλήθεια επίτηδες το καθυστέρησε η Παναγία για να μας προλάβει ο πόλεμος με την Τουρκία γιατί είμαστε ανάξιοι γι αυτά που ο Θεός μας προορίζει.Η Τουρκία θα νικήσει,η Ελλάδα θα καθαρίσει και θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της ενώ στο τέλος του πολέμου Τούρκοι και Έλληνες θα ζουν σαν αδέρφια.
Οι Τούρκοι θα βαφτιστούν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θα σωθούν,αυτό είναι το θέλημα του Θεού και έτσι θα γίνει κανείς άνθρωπος δε γεννήθηκε καταδικασμένος.Όσοι Έλληνες κινηθούν για να πολεμήσουν και να σκοτώσουν Τούρκο θα χαθούν αυτή η νίκη στους Τούρκους είναι δωσμένη από τον Θεό.Γι αυτό στραφείτε στην εκκλησία αν θέλετε να σωθείτε εσείς και οι οικογενειές σας.
++++ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ++++

Ανώνυμος είπε...

Πιό λογικό μου φαίνεται αυτό που γράφει ο 2:58 παρά τα υπόλοιπα που είπε ο "μοναχός"

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXA TI DEN APOKALYPTEIS TIS PHGES SOU MWRE.....O GERONTAS PAISIOS TA EIPE ETSI AKRIVWS OPWS TA GRAPSES.....XRISTE MOU ELEOS ME TON KATHE GAOU EDW MESA!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

προς 2:58 αν είναι δυνατόν

Ανώνυμος είπε...

3:07
Κάνεις λάθος γιατί οι προφητείες άλλαξαν και ενώ ήδη έπρεπε να είχαμε την Κων/πολη δεν την έχουμε γιατί οι Έλληνες είναι μακριά από τον Θεό γι αυτό και ο Γράψας που θα ήταν υπεύθυνος της άμυνας της Ελλάδος σύμφωνα με τον Παίσιο δεν είναι πλέον στο στράτευμα.
Ο ΘΕΟΣ τα άλλαξε.
Η οργή του έρχεται τους ασεβείς να πλήξει και από τη γη αλύπητα να τους εξαφανίσει.
Ο πόλεμος θα έχει αποτέλεσμα τη νίκη των Τούρκων μετά έχει ο Θεός γι αυτούς που είναι κοντά του.
Αυτά προς ενημέρωση και πληροφόρηση όλων.

Ανώνυμος είπε...

θα σου πω πως μπορει να ερθει πεινα στην Ελλάδα,ως γνωστόν η ΕΛΛΑΔΑ δεν παραγει τιποτε πια οποτε εξαρταται απο το εμπορει και τις εισαγωγες τροφιμων απο αλλες χωρες,επισης οι Τουρκοι εχουν στολο στην Αλβανια για οσους δε ξερουν εκει εχουν στρατιωτικη βαση τους,επομενως σε ενδεχομενη συγκρουση με την Ελλαδα βαζουν τον στολο της αλβανιας να κλεισει τον ανεφοδιασμο τροφιμων που γινεται με πλοια απο αλλες χωρες στο ιονιο και το ιδιο κανει απο το αιγαιο και επειδη εχει καλες σχεσεις με αλβανους και σκοπιανους κοβει και τη χερσαια μεταφορα τροφιμων απο αλλες χωρες ετσι η ΕΛΛΑΔΑ θα μεινει εγκλωβισμενη και θα αρχισει να πειναει.

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε, αγαπητοί.
Τί είπε ο Θεός στον Προφήτη Του; «και κρύβηθι», κρύψου! Αυτό το «κρύβηθι», κρύψου, είναι ένα σπουδαίο σημείο για τον λαό του Θεού στις δύσκολες ημέρες.
Αυτό μας θυμίζει εκείνο που λέει στον προφήτη Ησαΐα. «βάδιζε, λαός μου, λέει εκεί ο Θεός, είσελθε εις τα ταμιεία σου, απόκλεισον την θύραν σου, αποκρύβηθι μικρόν όσον όσον, έως αν παρέλθη η οργή Κυρίου»15. Λαέ μου, περπάτα, μπες μέσα στα εσώτερα δωμάτια του σπιτιού σου, κλείσε την πόρτα σου, κρύψου για λίγο, «όσον όσον», έως ότου περάσει η οργή του Κυρίου.

Πού να πάει να κρυφτεί ο λαός του Θεού;
"ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ"

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος η Αγάπη θα νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΦΙΛΟΙ - ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΑΙΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΕΑΟΛΟΓΙΟ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩ ΤΟ ΕΞΗΣ;ΕΦ' ΟΣΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ Μ' ΑΥΤΟΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ Η ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ;ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΝΟΣ ΘΕΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΑΘΕΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ": ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΩΚΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ,Η ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1962 ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ ΠΩΣ Η ΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ;
ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΙΟΚΛΗΤΙΟΑΝΟΣ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ; Ο ΑΘΕΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,(ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ) ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΓΥΝΑΙΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΩΩ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

o σεισμός ἐγινε γιατί όταν είχα πάει Ιαπωνία είχα χάσει έναν σταυρό χρυσό και το τσουνάμι μου τον ξέβρασε κοντά στη Μαστακούνα

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥ. ΙΣΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ. Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ AYTH ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ Η ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΡΕΥΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΤΛΠ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΕΜΕΙΣ;
ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΘΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΥΛΗΠΤΟ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, Η Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, Η ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΣΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΦΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΟΝ; ΟΧΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ, ΤΟ ΖΕΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ
ΤΙΣ ΠΤΕΡΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΗΤΑΝ 12; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΤΕΣ; ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ, ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΡΚΕΤΑ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .
ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ....
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΘΕΟΜΑΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΧΕΣΘΕ....
ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....
ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΙ....
ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΙΛΙΚΙΑ....
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ....
ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΠΕΙΡΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, "ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ"......

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...




............ΕΥΖΩΝ............

Ανώνυμος είπε...

Η πολύ μαυροδάφνη αυτά κάνει, με ρέγουλα παιδιά τι θα ακούσουμε άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Για πες ρε φιλτατε ΕΥΖΩΝ τι διαβασες εσυ περα απο την Αγια γρφη ???Το "ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ" ηταν το συνθημα του 21!Δεν ηταν παντα ετσι!Ολοι οι αγωνες της ΕΛΛΑΔΑΣ ηταν,ειναι και θα ειναι υπερ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!Σου λεει κατι αυτο?Μπαααα.........

Και για του λογου το αληθες......το μεγεθος του Χριστιανισμου και η διαδωση του ,οφειλετε καθαρα και μονο σε εναν ανθρωπο!Στον Σαουλ ή Σαυλο ή Παυλο!Περα απο τις γραφες,υπαρχει και η ιστορια!

Γεννηθηκα και θα πεθανω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.......
Γεννηθηκα και θα πεθανω ΕΛΛΗΝΑΣ..............

Ανώνυμος είπε...

κοιτάτε μέσα σας ρε δύστυχοι, εκεί είναι κ κόλαση σας....τα μυαλά σας και μια λύρα και του μπογιατζή ό κόπανος...

Ανώνυμος είπε...

εσένα 6.15 το ότι η ελληνική σημαία έχει πάνω τον σταυρό δεν σου λέει τίποτα; τέλος πάντων δεν ήθελα να σχολιάσω..θα πω μόνο ότι είναι ανούσιο να καθόμαστε και να βρίζουμε ο ένας τον άλλον πίσω από το pc.επίσης να κατηγορεί ένας πιστός τον άπιστο και το αντίθετο..ο καθένας πιστεύει ότι θέλει..και για να σου απαντήσω 6.15 ο χριστιανισμός αυτό διδάσκει..Ελευθερία..!μην τρώγεστε.!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου 6:15 o σταυρος που εχει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια ειναι "ισοσκελης" και μου λεει παρα πολλα,ειναι αρχαιοΕλληνικο συμβολο ισχυος,οπως και ενα σορο αλλα που οικοιοποιηθηκαν απο πολους ανα του αιωνας!

Συμφωνω επισης οτι τρωγομαστε πισω απο τα pc και τελικα γιατι?μηπως ειναι καλητερα να βαλουμε τις αντιδικιαις μας στην ακρη,να μαζευτουμε ολοι μαζι και τους παρουμε την Ελλαδα μας πισω???Ας οργανωθουμε επιτελους.........

Και για να σου απαντησω κι εγω,ξερω πολυ καλα τι διδασκε ο Ιησους,οπως επισης ξερω(προφανως θα ξερεις και εσυ)οτι οταν μιλουσε καποια στιγμη στον κοσμο και αντιληφθηκε οτι υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ αναμεσα τους ειπε:

"Ειδου οι ανθρωποι που με καταλαβενουν,ανθρωποι με τους οποιους μπορω να συνενοηθω"!



Γεννηθηκα και θα πεθανω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ......
Γεννηθηκα και θα πεθανω ΕΛΛΗΝΑΣ.........

Ανώνυμος είπε...

Ο σταυρος ηταν και συμβολο του Ορφεα ,ο οποιος και αυτος σταυρωθηκε πολλα χρονια πριν τον χριστο,και αναστηθηκε και αυτος.Ουτε φαντασια δεν εχουν μερικοι.

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ. ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ,ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΛΠ. ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΤΕΙ, ΤΟ 1/3 ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1/3 ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕ. ΤΙ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΛΕΤΕ???? ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ), ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ?????? ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ?????

AUTHOR είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ....ΟΤΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ...ΣΥΝΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ανώνυμος είπε...

Σου είπα 8:45 οι προφητείες έχουν αλλάξει για να σωθούν όσοι θέλουν να σωθούν γι αυτό και τον Γράψα τον βγάλανε,το τι θα γίνει μετά τη νίκη της Τουρκίας....
Όσοι Έλληνες είναι κοντά στην εκκλησία τίποτε δε θα πάθουν ούτε θα κινηθούν για να σκοτώσουν άνθρωπο,η νίκη έχει δοθεί στους Τούρκους από τον ΘΕΟ και παρακαλάτε να μην δοθεί και τίποτε παραπάνω και δε μείνει τίποτε όρθιο.

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ είπε...

EINAI 100% ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ "ΑΣΚΗΤΗ" ;;; ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΣΚΗΤΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΑ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΡΗ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν δε μετανοήσετε εσείς και οι οικογενειές σας εκτός από την ήττα που θα πάθετε από τους Τούρκους,θα σας σκλαβώσουν και τους ζωντανούς που θα απομείνουν θα τους πάρουν στα βάθη της Τουρκίας για σκλάβους,ότι δηλαδή έπαθαν οι Ισραηλινοί από τους Βαβυλώνιους.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ-ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ-ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ-.
Γι αυτό όσοι πολεμήσουν θα πάνε άκλαφτοι-θα καταστραφούν.
Τα περι Τούρκων και έχθρας είναι ανοησίες όλοι οι άνθρωποι είναι αδέρφια και κανείς δε γεννήθηκε καταδικασμένος από τις πράξεις σου δικαιώνεσαι ή καταδικάζεσαι.
Κόλαση είναι η πνευματική κατάσταση που βρίσκεται η ψυχή μεταθάνατον,το ίδιο και ο παράδεισος γι αυτό λένε θα ζυγίσει τις αμαρτίες μας,η ψυχή σου θα νιώθει ανάλαφρη και θα δοξάζει τον ΘΕΟ αιώνια,ή θα νιώθει θλίψη,ντροπή και αισχύνη και θα είναι παρέα με τους δαίμονες και τον Σατανά,τότε θα τρίζουν τα δόντια τους και θα βλέπουν αυτούς που είναι στον παράδεισο και θα λένε τι χάσαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΡΥΦΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, ΤΟΣΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΝΑΡΙΑ [ΣΚΥΛΙΑ ]ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

o ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ !!!
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ 3η ΜΕΡΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ !!!
ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΛΔ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ !!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΡΟΠΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΛΠ!!!
5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600.000.000 ΠΟΥ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ !!ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ !!!!
ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!!
ΚΑΛΗ ΦΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΛΕΦΟ

Ανώνυμος είπε...

προβαταααααα!!!!μπεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά για πόσο μαλάκες μας περνάτε ρε φαντασιόπληκτοι τρομολάγνοι; Όταν δεν βγαίνουν οι ψευδοπροφητείες σας βγαίνετε και λέτε οτι τελευταία στιγμή τις άλλαξε ο Θεός μπας και το ξανασκεφτουμε καλυτερα...βρε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ πάτε αλλού να τα πήτε ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι ρεεεε....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΛΑ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ. ΣΤΟΥΣ ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Κ ΚΑΛΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ=ΕΛΛΑΔΑ=ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ= ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η «Ιερά» Μονή Εσφιγμένου είναι παλαιοημερολογίτικη και αιρετική γιατί είναι στην αίρεση των Γ.Ο.Χ. η οποία έκανε σχίσμα από την μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική εκκλησία. Και ο σεισμός στην Ιαπωνία καθώς και πολλές άλλες «φυσικές» καταστροφές των τελευταίων χρόνων π.χ. σεισμός στην Κίνα 2008 που μόνο φυσικές δεν είναι έγιναν από το H.A.R.P. ένα πείραμα της Αμερικής όπου στέλνουν 1.000.000.000 Watt στην ιονόσφαιρα τα οποία ανακλώνται από την ατμόσφαιρα και προκαλεί τεράστια ταλάντωση στην επιφάνεια της γης. Αυτά τα κάνουν σε μια βάση που έχουν στον Καναδά όπου έχουν στημένες εκατοντάδες γιγαντιαίες κεραίες και χάρη σ'αυτές μπορούν ανά πάσα στιγμή να σημαδέψουν όποιο σημείο της Γης θέλουν και να κάνουν τα ίδια που έκανα και στην Ιαπωνία. Και θα σας παρακαλέσω να μην αρχίσετε να κάνετε σχόλια πως είμαι φαντασιόπληκτος και ότι λέω ανοησίες που τις βγάζω απ' το μυαλό μου. Το έχω μελετήσει το πράγμα και πριν βιαστεί κανείς να μιλήσει να το ψάξει.

Ανώνυμος είπε...

ρε Παιδιά, για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά... Δεν είναι όλοι οι μοναχοι του Αγίου Ορους Αγιοι... Ελάχιστοι είναι οι Αγιοι...όπως ανέκαθεν...Στην συγκεκριμένη μονή , υπάρχουν και πιο συγκρατημένοι μοναχοί που δεν λένε τέτοια πράγματα, αλλα και μερικοί νεαροί σε ηλικία και παίδευση που μπορεί να κάνουν και λάθοι... Τωρα γιατι και πως έγινε ο σεισμός , αφού επιτραπει απο το Θεό κάποιο ρόλο θα είχε στο σχέδιο του...Δεν έχει όφελος ... τώρα αν η σωτηρία του ανθρώπου εξαρτάτε απο την ενημέρωση του.. η απο την εξυπνάδα του... η απο την πονηριά του και κτλ ώστε να μην πάρει την κάρτα... δεν το ξερω... εγω ξέρω οτι "Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι... η ταπείνωση και η αγάπη" ... το σφράγισμα θα είναι μια ξεκάθαρη αποστροφή του ανθρώπου απο τον Θεό και Χριστό... θα θέλει να το πάρει ο άνθρωπος και θα ξέρει την σημαίνει αυτό... ετσι νομίζω

Ανώνυμος είπε...

Έλεος. "Λάθοι"? με οι? "εξαρτάτε"? με "ε"???
Πήγαινε σχολείο ξανά και άσε τις φιλοσοφίες

Οι Χριστιανοί που κατέσφαξαν έθνη, διέλυσαν την Ελλάδα και πούλησαν το μεγαλύτερο ψέμμα του κόσμου, τον "Ιησού" (απίστευτο γέλιο), παρακαλούνται όπως περάσουν έξω από τη χώρα. Διαβάστε και λίγο ιστορία επιτέλους, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ιησούς. Σόρρυ που σας το λέω έτσι στυγνά... αντιγραφή των 32 Ιησούδων από το 4800 πχ είναι.. Όλοι σταυρώθηκαν, είχαν 12 μαθητές, αναστήθηκαν, γεννήθηκαν με άμωμο σύλληψη κλπ..

Η διαστροφή του "άγιου" μαλακοπατέρα της εκκλησίας να μας κάνει τη χάρη. Δεν είδα τον Θεό να προστατεύει τα παιδιά και τις μανάδες του Ιράκ, της Κύπρου, του Βιετνάμ, της Λιβύης.

Άντε σπίτι σας και διαβάστε λίγο ιστορία, μπας και ξυπνήσετε. Γιατί κάνετε κακό στη χώρα, είστε βάρος.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και το HAARP έκανε τους σεισμούς, και στην Κίνα και στην Ιαπωνία και στην Ινδονησία.
Κανένας Θεός δεν ανακατεύεται.
Ας ξυπνήσουμε.