Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

είμαστε Ζωντανοί, είμαστε Παρόντες, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.


Πρωτάκουστα πράγματα!!! Έλληνας Βουλευτής, εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό για να τον αντιπροσωπεύει τολμά και δηλώνει ότι είναι χαρούμενος που είμαστε υπό την κατοχή της Τρόικα. Γιατί δεν πάνε επιτέλους σπίτια τους; Τι θέλει ο Βενιζέλος αφού δεν μπορεί να κυβερνήσει; Δεν έχει λεφτά να φάει και για αυτό παραμένει;...
Ας πάνε όλοι σπίτια τους δεν γουστάρουμε να μας κυβερνάει η Τρόικα, πως το λένε…!!! Τέτοια ξεφτίλα για κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Και δεν μιλάμε για χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Μιλάμε για μία χώρα Ευρωπαϊκή, μέλος της Ε.Ε από την δεκαετία του ’80. Τώρα διαπίστωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ότι είμαστε σε “απόλυτο δημοσιονομικό εκτροχιασμό”, ότι έχουμε ” δυσβάστακτο δημόσιο χρέος και ελλειμματικό προϋπολογισμό”. Με παρθενογένεση εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ. Ποιος κυβερνούσε 30 χρόνια; Ποιος φταίει; Δεν ξέρουν να μας πουν…;;!!! Γιατί τελικά ο λαός έχει δίκιο. Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73. Οι πολιτικοί της χώρας … ‘βίασαν’ τον ελληνικό λαό κλέβοντας όλον τον εθνικό πλούτο. Ξεπούλησαν τα πάντα!! Και τώρα θέλουν να πληρώσουμε εμείς τα κλεμμένα…!! Τέτοια αλητεία, τέτοια ανηθικότητα…! Μας κλέψανε τα λεφτά με το Χρηματιστήριο, με τους Ολυμπιακούς, με την Siemens, με τα εξοπλιστικά προγράμματα, με τα ευρωπαϊκά έργα των ημετέρων… Πλούτισαν όλοι αυτοί οι πουλημένοι. Απέκτησαν σπίτια στην Μύκονο, σκάφη, ακριβά αμάξια, ακριβά χούγια και πολυτελείς συνήθειες. Ας πάει λοιπόν στο περιθώριο αυτός ο πολιτικός κόσμος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σιωπά, υπομένει τον εξευτελισμό της χώρας ωσάν ένας κοινός πολίτης. Ο πρώτος πολίτης της χώρας αντί να βγει μπροστά και να στηρίξει τον λαό, αντί να αντισταθεί στο πρόγραμμα ‘κινεζοποίησης’ της χώρας, απλά υπάρχει… Ας ξαναβγούμε όλοι στους δρόμους, στις πλατείες!! Ο Παπανδρέου είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία υπονόμευσης και ξεπουλήματος της χώρας. Η μεσαία τάξη θα διαλυθεί. Οι πτωχοί θα πεινάσουν ακόμα πιο πολύ. Μόνο οι πλούσιοι θα βγουν κερδισμένοι από το αλισβερίσι με την Τρόικα. Είμαστε ζωντανοί, είμαστε παρόντες, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ...ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...

Ε Λ Λ Η Ν Α Σ....


A.V

Ανώνυμος είπε...

*ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

A.V

Ανώνυμος είπε...

http://zoidosia.blogspot.com/2011/09/h-mhny.html

Ανώνυμος είπε...

NEED NO COMMENT!!!!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Είναι, παρήγορο δείγμα κοινωνικής υγείας η κοινή αποδοκιμασία των αποδεδειγμένα αχρείων σοσιά-ληστών.

Δεν σας χρωστάμε ούτε μια δεκάρα.

Δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να ανεχτούμε τις τιμωρίες και τις υποδείξεις εκείνων που δεν έχουν καμιά σχέση με τη ζωή μας, τα βάσανά μας, τα όνειρά μας.

Μας χρωστάτε όσα μας κρατήσατε από τη δουλειά μας, όσα σας δώσαμε πληρώνοντας συνέχεια, ασταμάτητα για να τα κλέβετε και να κάνετε λογαριασμούς και βίλες.

Με όσους τα φάγατε μαζί να μοιραστείτε τα χρέη και να ξεπουλήσετε τις περιουσίες σας και τις δικές τους, για να βρείτε λεφτά αν δεν έχετε.

Με τους εκβιαστές εσείς έχετε αλισβερίσια, μαζί τα κανονίζετε χρόνια τώρα να κάνετε ξεκαθάρισμα λογαριασμών όπως κάνουν οι μαφιόζοι.

Είναι μεγάλη ντροπή με τη χορτασμένη κοιλάρα σας να κλέβετε από τη σύνταξη που έχει ένα γεροντάκι των 400 ευρώ.

Να κλέβετε από τη ζωή των νέων.

Να κλέβετε από τη ζωή των απλών φτωχών ανθρώπων που παλεύουν για ένα ψευτο μεροκάματο .

Να κλέβετε από την υγεία, από τη παιδεία, από τη πρόνοια του λαού για να γεμίσετε τα άδεια ταμεία που εσείς αδειάσατε.

Να ξεπουλάτε σε τιμή ευκαιρίας, χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς να λογοδοτήσετε σε κανέναν ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.

Δεν μας εγγυάται κανείς πλέον πως δεν θα μας πουλήσετε όλους κοψοχρονιά σαν σκλάβους στις νέες αποικίες.

Οι ζωές μας θα γίνουν ελεύθεροι σκοπευτές πάνω
στην ασυδοσία σας.

Μας θίξατε. Μας προσβάλλατε πολύ άγρια. Μας πίνετε το αίμα.

Τα ψέματα τέλειωσαν.. Δεν υπάρχει υπομονή πλέον.

Μέχρι εδώ. Το μυαλό μας αρχίζει και στρίβει επικίνδυνα.

Δεν υπάρχει αντοχή για άλλη κοροϊδία, για άλλη κλεψιά, για άλλα χαράτσια…

Ανώνυμος είπε...

Ναι!! αν όλοι οι ΕΛΛΗΝεΣ το πρωί που ξυπνάμε κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και λέμε :
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, τότε αυτόματα θα ξέουμε τι να κάνουμε και σύντομα θα καταφέρουμε τα πάντα!!

Ανώνυμος είπε...

8.47 ΣΩΣΤΟΣ !! ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ 9,21 ΝΑΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ......

Ανώνυμος είπε...

λογακια χωρις να γινοντε πραξεις δηλαδη γυναικεια ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ δεν αφηνεισ προδοτεσ να κανουν οτι θελουν

fnous fnous είπε...

Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα.

Έφτασε η ώρα ν' αποκαλυφθεί.

Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα.

Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της ...και δεν πρόλαβαν …

Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην "έρημο" της απαξίας και της αφάνειας και του "θανάτου" και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια …

Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας. Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική "μάστιγα", γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας.

===============================
ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ” 2010
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

fnous fnous είπε...

Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε σ' αυτά τα κουτορνίθια. Ούτε που φαντάζονται σε πόσο ΛΑΘΟΣ χρόνο επέλεξαν να κάνουν τα πιο ΛΑΘΟΣ πράγματα.

Ζούμε τις έσχατες ώρες της ανθρωπότητας και ούτε που φαντάζονται εναντίον ποιου εγκλημάτησαν. Ούτε που φαντάζονται ποιες και πόσες δυνάμεις φροντίζουν για την ασφάλεια και την επιβίωση των Ελλήνων.

Θέμα χρόνου είναι να "εξατμιστούν" από τον Πλανήτη.

============================================
Το “χαμόγελο του Βαρδή”
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ