Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ..BEST OF THE BEST ....ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ..


ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ   ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ..αααχχαχαχαχαχαχαχαχα

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοματοσκυλα σας μισω ρε πουστη η μονη σημαια που σηκωνω ειναι η Ελληνικη καφροι λαμογια. Ουτε να σας φτυσω δεν αξιζει γιατι θα παει χαμενο το σαλιο.

Ανώνυμος είπε...

Χα! Χα! Χα! Οι μωροι οι Μεσολογγιτες. Εζησα εκει κατω παλια και τους ξερω. Ειναι τελειως πανηλιθιοι και ψαρομυαλοι... ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΑΝ ΜΟΥΛΑΡΓΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΤΩΡΑ .

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως, ένας ακόμη παπατζής προδότης του Ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΧΧΧΧ.....ΠΟΝΑΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε ο καιάδας όλοι αυτοί οι διανοητικά ανάπηροι δε θα υπήρχαν... Πάρτε τα αρχίδια μου τώρα ζώα...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ!!!ΤΡΟΜΠΕΣ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΗΣΤΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΛΙΟ ΓΟΜΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! Κ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ 'Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Κ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ Κ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ Κ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΙΑΣ! Κ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Κ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ Κ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΗ Κ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΙ ΠΑΗΚΟΣΜΙΟΙΗΤΕΣ ΑΠΟΦΕΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

1.49 ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΤΑ ΖΩΑ!!! ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!! ΦΑΤΑ ΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

λαμογια ΠΑΣΟΚτσηδες παρτε τ'αρχιδια σας τωρα για breakfast...μαθημενοι ειστε κουφαλες στην προδοσια και στην "πουστια"...μονο που τωρα σας χτυπαει την πορτα σας..."παθαινω" να σας βλεπω ζητιανους στην ιδια σας την χωρα...λεφτα υπαρχουν σας ειπε το "λαμογιο"...τρεξτε τωρα να σας τα βαλει στον κωλο σας...

Ανώνυμος είπε...

Μπατσόκ ψηφίσατε, φάτε τώρα σκατά να γίνεται καλά!!! Ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει δεξιά λέγατε τώρα μαλάκες τι λέτε?? 30χρόνια σκατά στην μάπα τρώμε από το Μπατσόκ και τι κατάφερε πραγματικά? Κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας κυριολεκτικά και ουσιαστικά. Τα κεφάλια μέσα τώρα και όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ανεξαρτήτους παράταξης να πολεμήσουμε για την διάσωση της πατρίδας και να διώξουμε τα φασιστόμουυτρα που καταστρέψανε την Ελλάδα!!

Ανώνυμος είπε...

Ερε χαστουκια που πανε χαμενα. Αυτοι οι γελοιοι του βιντεο τι λενε σημερα; Θελω να τους ριξω μπουνιδια να φτυσουν αιμα τα σκατα.