Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Καταζητούνται,Αμοιβή 1000 Ευρώ


Διαβάζουμε στο Προεδρική δημοκρατία ''εις το εξής, ελεγκτικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία αναλαμβάνουν την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών, όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο που εξέδωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος..
Οι ανάδοχοι θα αναλαμβάνουν την υποχρέωση να ερευνούν διεξοδικά τα δεδομένα συγκεκριμένων υποθέσεων οφειλετών του Δημοσίου με χρέη βασικής οφειλής «κατά προτίμηση» άνω των 150.000 ευρώ και να...
υποδεικνύουν πρακτικές και να παράσχουν εξειδικευμένες κατά περίπτωση νομικές συμβουλές με σκοπό την αξιοποίηση των παρεχομένων πληροφοριών''.
Πρώτο συμπέρασμα.Στο φοροσαφάρι περνάν εισπρακτικές εταιρείες.Δεύτερο στο αρχικό στάδιο θα καταζητούν οφειλές άνω των 150.000 ευρώ.Ας μην γελιόμαστε.Αυτό είναι η αρχή.Σε κάποιο χρονικό διάστημα θα κυνηγούν και τον πιο μικρό φουκαρά.
Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει να πληρώσει αυτό που χρωστά,.οι ανάδοχοι θα αναλαμβάνουν να παράσχουν εξειδικευμένες νομικές συμβουλές.Δηλαδή να στείλουν τους εξειδικευμένους μπραβους.
Να το κάνουμε πιο λιανά.Δεν πληρώνουμε τα φοροχαράτσια τους.Θα έρθουν αυτοί οι ανάδοχοι,για να καθαρίσουν.Αυτό σίγουρα το έχουν προγραμματίσει στο μέλλον.




Ο ανάδοχος θα δικαιούται αμοιβής για κάθε μία από τις αναληφθείσες υποθέσεις, ανάλογα με το εάν η υπόθεση περατώνεται η αμοιβή, θα κυμαίνεται από 200 έως 1.000 ευρώ.
Δηλαδή Φαρ Ουέστ.Ανάλογα με πόσους ανθρώπους εξεβίασαν θα πάρουν και τα ανάλογα.Με το κομμάτι.Καταζητείται νεκρός ή ζωντανός.

Αυτό που έχουμε να πούμε είναι οτι το μόνο που έχουμε να δώσουμε στους ανάδοχους,είναι εξειδικευμένες κλωτσιές.
Ιωάννης

2 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Η τελευταια προταση τα λεει ολα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΣΑΦΑΡΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΝΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ.