Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πανελλήνιο κάλεσμα μέσω Facebook: Η Ελλάδα ενωμένη δίνει ένα τέλος στην προδοσία!


Διαβάστε το μήνυμα που ταξιδεύει από σήμερα το πρωί με «ταχύτητα φωτός» στο Facebook…

«Πανελλήνιο κάλεσμα για Αποκλεισμό της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη 27/9/2011. Η τελευταία ευκαιρία κάθε Έλληνα έχει ημερομηνία. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη που θα
ψηφιστεί ο φόρος για τα ακίνητα μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. Με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Δώστε τέλος στην προδοσία. Όλη η Ελλάδα ενωμένη. Διαδώστε το μήνυμα με κάθε μέσο. Η ελπίδα είναι στα χέρια κάθε ενός ξεχωριστά».

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχουν οι «αγανακτισμένοι» και οι υπόλοιποι Έλληνες, αλλά μόνο μια Ελλάδα αποφασισμένη να παλέψει με όσες δυνάμεις της απέμειναν για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια της…

πηγη

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρια πατριωτες και πατριωτισες η για να σωθουμε η για υποταγουμε.ΔΙΑΛΕΞΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

οχι αλλη μοιρολατρια η κανουμε κατι τωρα η δεν το κανουμε ποτε! επιτελουσ τελοσ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ blogs και sites και ενημερωστε τουσ πολιτεσ για την μεγαλη συγκεντρωση τησ τριτηα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ "ΜΠΕΤΟΝ" ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;; ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ Ο,ΠΟΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΑΙ. ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΜΑΣ "ΠΗΔΗΞΑΝΕ" ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ενημερώστε ο καθένας όσους μπορεί ,ειδικά άτομα που δεν έχουν επαφή με το διαδίκτυο,απο ΤΩΡΑ
στείλτε email στους γνωστούς σας

Ανώνυμος είπε...

Οσο αφορα τα ματ να τους ριχνεται στο κρανος χρωμα(λαδομπογια-πλαστικο)δεν καθαριζει ευκολα θα βγαλουν το κρανος και θα αναπνευουν τα χημικα τους

Ανώνυμος είπε...

Επίσης καλό θα είναι καταγραφή των κινήσεων των δυνάμεων καταστολής (μην παραξενευτείτε αμα δείτε kforce) με κάμερα κινητού, καθώς και την αντιμετώπιση από αυτούς τυχόν εντεταλμένων ταραξιών ή και κάθε είδους βία σε ανυπεράσπιστους πολίτες.
Η αυτοί ή εμείς.Αυτοί δεν έχουν πατρίδα να υπερασπιστούνε.
Εμείς έχουμε και δεν τους την χαρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε οπωσδήποτε,
Κάλεσμα Συνένωσης Κινημάτων για ανατροπή του Αποτυχημένου Πολιτικού Κατεστημένου.
http://kanena2010.blogspot.com/2011/09/2_23.html

Πρόκειται για 22 κινήματα.
Δείτε ποιοι συμμετέχουν, έχει πολύ ενδιαφέρον (πχ Στρ.Αϋφαντής, Ν.Λυγερός, Π.Τραϊανός, Δ.Αντωνίου, Δ.Καζάκης, 300 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,...).
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ,ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΡΟ.ΠΕΤΡΑ ΣΤΗ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ,αυτοί είναι δωσίλογοι ,εμείς όμως έχουμε πατρίδα
διαδώστε το παντού μαζί με αυτό
http://kanena2010.blogspot.com/2011/09/2_23.html

Ανώνυμος είπε...

η κατάληψη πρεπει να γίνει στης 26/09/2011 γραψτε ωρα κ στειλτε το σε μαιλ να τους αιφνιδιάσουμε μονο σε φίλους κ σε ατομα που γνωρίζεται !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι θα πρεπει να γινει πολλαπλή δράση και οχι μονο στη Βουλή (σπίτια βουλευτών,υπηρεσίες κλπ) ωστε να αναγκαστουν να εχουν δυναμεις σε πολλα σημεία. Οπως και να'χει παντως παμε αποφασισμενοι ακομα και να συγκρουστούμε. Διαδηλώνουμε ειρηνικά αλλά απαντάμε δυναμικά στις προκλησεις.Οι καυγαδες στην βουλη δειχνουν τον πανικό τους.Ναι,ηρθε η ωρα..

Ανώνυμος είπε...

ερεχομασατε απο επαρχια

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Ανώνυμος είπε...

email παντού από σήμερα

και διαδώστε και αυτό

http://kanena2010.blogspot.com/2011/09/2_23.html

Ανώνυμος είπε...

επίσης χρήσιμο εργαλείο, για όποιους μπορούν να διαθέσουν μερικά χρήματα, είναι τα jammers. δε θα πιάνει ούτε κινητό, ούτε ασύρματοι, ούτε τίποτα. κοινώς δε θα έχουν επικοινωνίες.βρίσκονται εύκολα στο Internet, και κάθε jammer μπορεί να καλύψει μέχρι και 20-30 μέτρα εμβέλεια.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλυτερο κοινό που εχουν οι Έλληνες ειναι τα ΔΑΝΕΙΑ απο τις τραπεζές που ειναι πίσω απο όλα αυτά (ΚΡΙΣΗ).
Αν θέλετε να σας ακούσουν,απλή πρόταση κάνω,ξεχάστε τις πλατείες δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός,επιλέγουμε όλοι μα όλοι μαζί 2 μήνες που θα μείνουν απλήρωτες οι δόσεις δανείων..ας δείξουμε για μιά φορά ποιός έχει το πάνω χέρι!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ;;; ΚΑΛΑΑΑΑ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ!! ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΘΡΙΝΑΚΙΑ, ΤΙΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ, ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ, ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΛΠ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ!! ΛΕΤΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΟΥΤΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Παρότι προχθές είδα το ιστολόγιο http://kanena2010.blogspot.com/2011/09/2_23.htmlκαι πραγματικά μου φάνηκε αξιολογώτατο και οι αρχές ενός πραγματικά δημοκρατικού πολιτεύματος που αποτελούσαν την διακήρυξη αρχών του ,ήταν καταπληκτικές ,σε σημερινή αναζήτηση μου είδα ότι έχει αφαιρεθεί η ιστοσελίδα.
Πρόκειται για πανικό της κυβέρνησης βλέποντας τον συνασπισμό των δυνάμεων που της αντιστέκονται ως καθαρή απειλή και σε συνεργασία με την Google, αφαιρέθηκε η ιστοσελίδα ή συμβαίνει κάτι άλλο?

ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ...ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΦΟΡΤΗΓΑ ...ΤΑΞΙ...ΙΔΙΩΤΙΚΑ ...ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΣΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΘΕΛΟΥΝ...

loki είπε...

Παιδια η ουσια ειναι μια.
Αν καταλαβουμε οτι ολοι ειμαστε διαφορετικοι,
(αυτο ειναι υγειεστατο)και καλα κανουμε δηλαδη,
αν καταλαβουμε λεω,πωs τοσεs χιλιαδεs χρονια,
μαs εχουνε χωρισει σε μαυρουs ασπρουs, κοκκινουs
κιτρινουs, Πασοκ Ν.Δ.,ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ,ΟΣΦΠ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,κ.τ.λ.αν το καταλαβουμε αυτο,
τοτε θα καταλαβουμε επεισηs οτι ειμαστε αδερφια.
Και οτι δεν μαs χωριζει τιποτα απολυτωs.
Tοτε θα τουs γαμησουμε τα σπιτια,αυτο που τουs
αξιζει δηλαδη.Ενωμενοι,μια γροθια.Συντονοιστειτε.Εμειs εχουμε την δυναμη.