Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η επιστροφή του Πούτιν: Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαρτίου - Ανακοίνωση από Δ.Μεντβέντεφ


ImageΔιαλύοντας τις όποιες αμφιβολίες είχαν δημιουργηθεί ως προς το αν θα κατέβαινε εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της Ρωσίας, ο άνθρωπος που αναγέννησε την Ρωσία, ο νυν πρωθυπουργός Βλαδίμηρος Πούτιν αποφάσισε ακ νέου να ηγηθεί του κόμματός του "Ενωμένη Ρωσία" στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου.


Την υποψηφιότητα ανακοίνωσε σήμερα ο νυν πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ βάζοντας τέλος στη φημολογία ότι θα έίναι αντίπαλος του Β.Πούτιν στις εκλογές. Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, καθώς ο Πούτιν έχει διατελέσει πρόεδρος της χώρας ακόμη δύο φορές, πριν ο Μεντβέντεφ λάβει τα ηνία της προεδρίας το 2008.

Από την πλευρά του o Πούτιν, είπε πως πιστεύει ότι πρέπει να τηρηθεί η παράδοση και επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος στις κοινοβουλευτικές εκλογές να είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος της χώρας.

Όπως είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός, οι δύο άνδρες έχουν από καιρό αποφασίσει για τις μεταξύ τους σχέσεις και την πρότασή τους για τη μελλοντική διαμόρφωση του συνδυασμού τους στην ηγεσία της χώρας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την κοινή είσοδο των δύο ηγετών στο χώρο του Συνεδρίου και την κοινή τους πρόταση.

Μιλώντας στο Συνέδριο του κόματός του ο Μεντβέντεφ είπε ότι «Δεν θα δώσουμε τη Ρωσία σε εκείνους, που θέλουν να τη διαλύσουν και δίνουν απραγματοποίητες υποσχέσεις», επιμένοντας ότι το σημαντικό για την τελευταία δεκαετία ήταν ότι η χώρα έμεινε ενιαία, ανορθώθηκε και τώρα μπαίνει σε μια νέα φάση της ανάπτυξής της.

πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BATMAN RETURNS. THE DARK KNIGHT

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΕΓΓΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορεί να πάει κόντρα στις προφητείες........