Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

«Όλα στη μέση», η προτεινόμενη λύση.


Ο Κλεισθένης γράφει. Κούρεμα του Ελληνικού χρέους στο 50% (για να ανασάνουμε). Η χρεοκοπία κουτσουρεμένη (αποικιοκρατικού τύπου). Μοίρασμα της κυβέρνησης σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (το πολιτικό κόστος γαρ). Οι μισθοί των δημόσιων υπαλλήλων στο μισό (για να μην απολυθεί κανένας). Οι συντάξεις στο μισό (για να σωθεί η πατρίδα). Τα πετρέλαια του Αιγαίου στο μισό [οι Τούρκοι έχουν ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο (Κ. Σημίτης)]. Η εθνική κυριαρχία στο μισό (επαλήθευση...
της προφήτισσας πρώην προέδρου της βουλής). Φυσικά το φαγητό στο μισό, το σχολείο στο μισό, η υγεία στο μισό και πάει λέγοντας. Η νεολαία στο μισό (λόγω μετανάστευσης). Μήπως και το ευρώ στο μισό; Μήπως και η Θράκη στο μισό; Η Ήπειρος στο μισό; Η Μακεδονία στο μισό; Η λαϊκή αντίδραση στο μισό; Οι βουλευτικές έδρες των κομμάτων εξουσίας στο μισό; Το μόνο που θα παραμείνει σαν ολότητα είναι η ικανοποίηση των Ελλήνων πολιτών που αδυνατούν να γκρεμίσουν το σάπιο οικονομικοπολιτικό σύστημα. Στην μισή υγειά μας.
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα γραφεις κλεισθενη ετσι ακριβως ειναι.εχεις να προτινεις καποια αντιδραση αποτελεσματικη? η απλως γραφεις για να γραφεις?

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ;;; ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!! ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ!!!!