Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΗΝΙΟΧΟΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!



Αnti-ntp:Nα αναφερουμε οτι ο συγγραφεας του παρακάτω κειμενου ειναι ο Φρειδερικος Νιτσε.
«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι ο,τιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε.... χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή) ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. (…)

Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα»

Από το βιβλίο «Γένεση της Τραγωδίας»

elnews.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2011 ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΗΣΘΕΙΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΕΙΘΕΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ......ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΞΙΕΣ ΔΡΑΣΕ ΕΞΥΠΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΟΔΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΑ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ............

Ανώνυμος είπε...

24 Σεπτεμβρίου 2011 4:57 μ.μ.σιγά ρε φίλε που ο νεοέλληνας θα αφήσει το φραπέ,το τσιγάρο,το ιντερνέτ και την εκκλησία για να προστατεύσει την πατρίδα..."Έχομε τον Γιαχβέ και την Μαριάμ και τον Γεσουά μας,όλα θα πάνε καλά...οι Ρώσσοι ομόθρησκοι να μας βοηθήσουν και θα πάρομε πίσω την Κων/πολη"Θα μας τρελάνεις ρε φίλε;Ωραίο το σχόλιό σου αλλά σε ποιους απευθύνεσαι;Σε αυτούς που δολοφόνησαν την Υπατία;Σε αυτούς που έσφαζαν ανελέητα κάθε εθνικό Έλληνα;Που γκρέμιζαν τους ναούς των Προγόνων μας;Που έκαιγαν τα χειρόγραφα;Σε αυτούς απευθύνεσαι λοιπόν;Σε αυτούς λες πως πρέπει να γίνουν σαν και αυτούς που πριν λίγους αιώνες σκότωναν;Δε νομίζω πως θα υπάρχει αντίκρισμα,αγαπητέ μου...για αρκετά ακόμη χρόνια ακόμη,θα είμεθα δούλοι στον εβραιοχριστιανισμό,στους Σιωνιστές και στα καθάρματα της Ιερουσαλέμ...αυτοί είναι οι εχθροί μας οι πραγματικοί...ούτε ο ΓΑΠ ούτε ο Καραμάν,αλλά οι Εβραίοι Ηγέτες του Κόσμου...εάν δεν αλλάξομε ρώτα,δε μας βλέπω καλά...Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!και εσύ απευθύνεσαι σε γελίους χριστιανούς,λέγοντάς τους πως πρέπει να γίνουν ανδρείοι ωσάν τον Αχιλλέα...(!)(!)(!)

Ανώνυμος είπε...

5.40
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!! ΑΛΛΑ...ΠΡΟΣΕΞΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΥΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΓΕΣΟΥΑ!!! ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!!
ΜΗΝ ΔΙΧΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!! ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ!!! ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!! ΑΡΚΡΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ!!! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 5.40 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ [ΝΕΟΡΩΜΙΟΥΣ] ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΞΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΜΑΧΕΣ ΑΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ [ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ] ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο4.57 ΚΑΙ7.17 ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ,ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.Η ΙΣΧΗΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ....ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!

sotulis είπε...

ΟΥΤΕ Ο ΝΙΤΣΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

7:07...
αδεφε μπραβο για το ενωτικο σου σχολιο...
αυτο ειναι το πιο σημαντικο...
ο ακρογωνιαιος λιθος για ολους "εμας"
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

24 Σεπτεμβρίου 2011 7:07 μ.μ.συμφωνώ με εσέ απολύτως.Το θέμα είναι ένα(προσπάθησα να το τονίσω όσο γίνεται ελάχιστα στο προηγούμενο σχόλιο):πως οι συγκεκριμένοι κύριοι ιουδεοχριστιανοί,είναι πρώτα χριστιανοί,μετά αριστεροί/δεξιοί,μετά Ολυμπιακοί/παναθηναϊκοί και μετά Έλληνες...πώς μετά,σε καιρό πολέμου,θα στείλεις έναν στη μάχη που θεωρεί τον εαυτό του πρώτα χριστιανό και μετά Έλληνα;Εάν το πάμε έτσι,ας στείλομε και Αλβανούς στον Πόλεμο,και Βουλγάρους και και και...δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...πρέπει,όπως έγραψες,να αποκτήσομε ΕΘΝΙΚΗ συνείδηση,και μετά όλα τα άλλα...γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά...για την Πατρίδα μας,την Ελλάδα.Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα,αλλά απαραίτητα.