Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεπροβάλει…Καθώς τα σχέδια για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση προχωρούν προς την ολοκλήρωση, ο εχθρός αρχίζει να αποκαλύπτεται!


Σε μια σειρά από άρθρα  βλεπε εδω έχω κάνει αναφορά σε κάποια μυστικά σχέδια για Παγκόσμια Διακυβέρνηση, τα οποία όμως στο μεταξύ έχουν πάψει να είναι τόσο μυστικά. Καιρός είναι όμως να βάλουμε τα κομμάτια του παζλ στη σειρά ώστε να δούμε ποια θα είναι η τελική εικόνα των πραγμάτων…Τι είναι αυτό δηλαδή που μας...
περιμένει. Στο επόμενο άρθρο θα παρουσιάσω, σε συνοπτική μορφή, το τελικό σχέδιο, το οποίο δεν θα είναι όμως σκηνοθετημένο από τους (συμπαθής κατά τ’ άλλα) Δημοσθένη Λιακόπουλο, και Κώστα Χαρδαβέλα, αλλά θα αποτελεί την ομολογία της ίδιας της ΕΛΙΤ. Το σημείο μηδέν έχει φτάσει και όλα βγαίνουν τώρα στο φως! Παραμείνετε συντονισμένοι!!!
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους βηήκε των Αμερικανοεβραίων και ρίχνουν δορυφόρους τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε στουρνάρι κόψε πια τις παπαριές και επικεντρώσου στο άμεσο πρόβλημα. Εαν ακολουθούσαν το σκεπτικό σου οι αγωνιστές του 1821 δεν θα επαναστατούσαν επειδη θα εβλεπαν οτι καποια απο τα μέλη της φιλικής εταιρείας ήταν αρχιμασώνοι του κερατά, οπότε ..
Κοψτε τίς μαλακίες και επικεντρώσου σε τι συμβαίνει τώρα στην χώρα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ούφο αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα, είναι κρίκος της ίδιας αλυσίδας.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που οι Ελληνες πάντα ομονοούν, όπως από την αρχαιότητα άλλωστε...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουν ότι πρέπει να καταστρέψουν το παλιό σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων και να φέρουν το νέο σύστημα μέσα από το χάος.(order out of chaos).
Πρέπει να το κάνουν αυτό και θα το κάνουν με την κατάρευση των κυβερνήσεων.
Έτσι η κίνηση της νέας εποχής θα μπορέσει να ενώσει όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις μαζί κάτω από τις εσωτερικές διδασκαλίες του Εωσφόρου(Lucifer).
Μιξάροντας αλήθειες και ψέματα με ατζέντες όπως ο Glen Beck,David Icke(NEW AGER), Michael Tsarion Jordon Maxwell, David Wilcock, Gregg Braden
και όχι μόνο..βοηθούν να ξεσκεπαστεί το παλαιό σύστημα και να σπρώξουν το νέο σύστημα μαζί με το κίνημα της αλήθειας(TRUTH MOVEMENT)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
http://www.theosophicalsociety.gr/Greek_Site/Gr_HomeFrames.html

1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.

2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.

3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.

Η Θεοσοφία οραματίζεται την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχήσουν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.