Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!


Δεκάδες χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα έρχονται καθημερινά στα email των Επιτροπών Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Χιλιάδες εργαζόμενοι συμπολίτες μας συμπληρώνουν ένα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ και δηλώνουν την υποστήριξη και τη συστράτευσή τους στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της δημοσκόπησης ξεπεράσαμε σε δύο εικοσιτετράωρα τις 1000 υπογραφές. Καλούμε όλους τους ...εργαζόμενους, κάθε άνθρωπο που βλέπει ότι δεν πάει άλλο, κάθε συλλογικότητα που έχει τους ίδιους στόχους να συστρατευτούμε σε κοινές δράσεις με ένα στόχο: Την ανατροπή της επίθεσης ενάντιά μας που ενορχηστρώνει η σημερινή κυβέρνηση μαζί με την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις αγορές της πλουτοκρατίας. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ. Η οργάνωση του κινήματος είναι υπόθεση όλων μας. Όσοι έχουν τη δυνατότητα και χρόνο να βοηθήσουν μπορούν να στέλνουν ένα email στο denplirono@hotmail.gr με την ένδειξη ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ μαζί με ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Οσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν για την επιτυχία της Συγκέντρωσης την Κυριακη 25/9 μπορούν να κατεβάζουν την προκήρυξη και την αφίσσα, να τυπώνουν όσα αντίτυπα μπορούν και να τα μοιράζουν/κολλούν στη γειτονιά τους.
Συνεχίζουμε να υπογράφουμε ενάντια στα χαράτσια εδώ:

Υπογράφουμε εδώ:  http://www.gopetition.com/petitions/δεν-πληρωνω-το-νεο-2-ετεσ-τελοσ.html

Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ!!!ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΥΤΣΑ ΚΟΡΔΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PC ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑ-ΤΟΙΧΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ!!!
ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΑΝΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝΕ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ,ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τονίστε περισσότερο, να εκτυπώνουμε την αφίσα και να την κολάμε στην γειτονιά μας.

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν internet και δεν ασχολούνται, οπότε δεν ενημερώνονται.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ στο μεγαλο ραντεβου αυριο. Δεν εχουμε τιποτα να μας χωριζει, έχουμε μονο πραγματα που μας ενώνουν. Τρεμουν την αντιδραση ενος ενωμένου και αποφασισμένου λαού. Και πρέπει να ακουστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στις πλατείες,με συνθηματα, αυτο που ολοι θέλουμε. Επιστροφή στη δραχμή, διαγραφή του χρέους και εξοδο απο την ευρωζώνη.Οσοι ειναι επιφυλακτικοι με την δραχμή,ας ψάξουν να ενημερωθούν. Μην εχουμε πια αυταπατες με το ευρω.

Ανώνυμος είπε...

7.59
΄Και εγώ τα ιδια που λες εσύ θα έλεγα και εγώ χωρίς να ξέρω αν είσαι δεξιός αριστερός κεντρώος η οποιασδήποτε αλλης ιδεολογίας εξάλλου τι σημασία τώρα έχουν οι ιδεολογίες οταν έχουμε να κάνουμε με απάνθρωπους καταχτητές.
οι ιδιοι όπως πάντα θα είμαστε εκεί.Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα όμως.Νατανε να μαζευτούμε 1 εκατ λαός και να μη φεύγαμε να μέναμε εκεί και την άλλη μέρα νάχαμε γίνει 2 εκατομ.Αλλού το όνειρο΄και αλλόύ το θαύμα.Τους εξηγείς θα σας πάρουνε το σπίτι που μένετε θα σας κλεψουνε την ζωή και σε κυττάνε σαν να τους έχουν κάνει λοβεκτομή.Και η χουντάρα το γνωρίζει αυτό.Πολύς πόνος πολλά δάκρυα χρειαζονται ακόμη μήπως και γίνει το μπάμ,και όχι χύμα στο κύμα όπως λειτουργάμε σήμερα αναμφίβολα χρειάζεται ένα καινούργιο ΕΑΜ ένα καινουργιο ΕΔΕΣ.Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί.

Ανώνυμος είπε...

ολοι μαζι. κανεις δεν πληρωνη.........
οχι μονο λογια............να μην πληρωσουμε,
ετσι μονο θα τους τσακησουμε.
φωναξαμε στο συνταγμα στις διαδηλωσεις στις πορειες, απαντηση: ξηλο , δακρυγονα , νερο , και συλληψεις.
ηρθε η ωρα για την δικη μας απαντηση τωρα: μολων λαβε. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΗ ΚΑΝΕΙΣ , αυτο γι αυτους σημαινει καταστροφη.