Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Εμφυλιακού τύπου παραλήρημα Καρατζαφέρη


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η επίθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη στην αριστερά, καθώς μιλώντας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του ΛΑΟΣ, απέδωσε ουσιαστικά την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας στην αριστερά και τους κομμουνιστές. Παραληρώντας, προχώρησε σε εμετικές δηλώσεις, αναφέροντας ότι“αυτοί που κερδίσαμε στα πεδία των μαχών, στη συνέχεια...
κυβέρνησαν τη χώρα”. Μάλιστα τόνισε ότι με την ανοχή των νικητών του εμφυλίου, που κυβερνούσαν τη χώρα, δηλαδή της Δεξιάς και του Κέντρου, επικράτησε κομμουνιστική αντίληψη στη διακυβέρνηση της χωρας. Επανέλαβε μάλιστα τις δηλώσεις Λοβέρδου για “την κομμουνιστική αντίληψη της διακυβέρνησης του κράτους”. Ο κ.Καρατζαφέρης έριξε τις ευθύνες της κρίσης στους συνδικαλιστές και στα προνόμια που απολαμβάνουν, κάνοντας λόγο για εκβιασμό των κυβερνήσεων. “Οι συνδικαλιστες είναι οι φυσικοί ηγέτες” δήλωσε, και συνέχισε λέγοντας ότι“εργατοπατερες με κομμουνιστική αντίληψη πραγμάτων εκβίαζαν κυβερνήσεις και έπαιρναν προνόμια. Προνόμια που τα έδιναν με δάνεια και αυτά πληρώνουμε τώρα”. Τέλος για ακόμη μια φορά έκανε λόγο για ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Η φωτογραφία είναι από εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Παττακό.
Πηγη 

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αρθρογραφε και που διαφωνεις??Ειπε κατι αναληθές?? Και αν ναι πες τον τροπο για να ανεβασω ντοκουμεντα απο τον εμφυλιο εως σημερα για να επιβεβαιωσω τον Καρατζαφέρη...(παρακαλαω τοσο καιρο να μου πειτε πως θα ανεβασω και κανετε μοκο)
Πες τα προεδραρα, ξετιναξε τους ολους...και κυριως τον μεγαλυτερο καρκινο του Εθνους μας...την αριστερα...
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

η προεδραρα βλακα ψηφισε το μημονιο ζωο ε ζωο

Ανώνυμος είπε...

αστο το παραμυθακι. Ο ΛΑ.Ο.Σ ψηφισε μονο το αρθρο 1 του μνημονιου για να παρουμε το δανειο.αλλα και ποιος σου ειπε οτι ειμαι κατα του μνημονιου??? Αν βριζω για κατι το προεδρο μας ειναι γιατι δεν ψηφισε ολο το μνημονιο.ειμαι υπερ με τα μπουνια...καταλαβες δημοσιουπαλληλακο??? και ξερεις γιατι ειμαι υπερ???οχι γιατι τα εχω (οικοδομη δουλευω και προσπαθω και λιγο με τα χωραφια - βαμβακι και τριφυλλι) αλλα γιατι ολοι αυτοι που διαμαρτυρονται για τις απολυσεις ειναι τα γνωστα κομματοσκυλα που μπηκαν με βυσμα. Διαφωνω καθετα με τις περικοπες συνταξεων.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

...σε 1 πραγμα διαφωνω με το μνημονιο οτι μας το επιβαλουν ξενοι. Αυτες τις αποφασεις θα επρεπε να τις παιρνει το Ελληνικο κράτος. Αλλα οσο υπαρχει η ανθελληνικη ψευτοαριστερα ετσι θα γινεται...
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

όσο θα χωριζόμαστε σε αριστερούς και δεξιούς και όσο θα έχουν οι εβραίοι υπαλλήλους σαν τον Καρατζαφυρερ που θα καλλιεργούν εμφυλιακό κλίμα και όλο τον υπόλοιπο κομματοσυρλελέ για να ψηφίζουν μνημόνια και μεσοπρόθεσμα τόσο θα διαιρούν τον λαό σε παρατάξεις και τόσο περισσότερο εξαρτώμενοι θα ήμαστε. Κανένας από όλους αυτούς που είναι στην βουλή σήμερα δεν θέλει ελεύθερους και ανεξάρτητους τους Έλληνες...

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ(ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ) ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 44'? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.
ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ,ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ,ΤΗ ΝΤΠ,ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΤΗΝ ΑΟΖ,ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΚΛΠ ΚΛΠ ΣΕ ΟΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι πλούσιοι "αριστεροί" σπουδάζουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά πανεπιστήμια της δύσης και ταυτόχρονα γεμίζουν κόκκινες αφίσες τα δικά μας
ιδρύματα καταστρέφοντας το μέλλον της ελληνικής νεολαίας.
Οι θεωρίες τους ΔΕΝ έχουν πρακτική εφαρμογή.
Είναι θεωρίες που απέτυχαν όπου εφαρμόστηκαν γιατί ο άνθρωπος ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ έχει πάθη και ένστικτα που δεν τιθασσεύονται με "μανιφέστα"
Ο δυτικός κόσμος είναι δυστυχώς καπιταλιστικός.
Οι "προοδευτικοί" αντί σήμερα να βοηθήσουν να μορφωθούν τα παιδιά και να προκόψουν στην χώρα μας ή και έξω, κάψανε χιλιάδες μυαλά με τον προσυλιτισμό τους σε θεωρίες.
Η Αγγλία (χώρα της Ε.Ε.),έχει γεμίσει με ινδούς επιστήμονες και οι δικοί μας 30χρονοι είναι άνεργοι χωρίς κατάρτιση.
Έχουμε μείνει δεκαετίες πίσω.
Άλλα κράτη φτιάχνουν τραίνα που πάνε με 500 χιλιόμετρα και εμείς δεν παράγουμε ούτε καλαμάκια για τους φραπέδες μας.
Το ΚΚΕ αν ήθελε το καλό της Ελλάδας θα έλεγε χρόνια τώρα στους νέους να στρωθούν να διαβάσουν, να μην τεμπελιάζουν και να γράφουν θεωρίες στα μάρμαρα των πανεπιστημίων, να μάθουν ξένες γλώσσες και να γίνουν επιστήμονες παντού, όπου χρειαστεί στην Γή. Να προσφέρουν στην ανθρωπότητα. Αυτό είναι προοδευτικός διεθνισμός.
Όχι να κάθονται και να υπερασπίζονται τους "προλετάριους", με θεωρίες που ΔΕΝ τους βγάζουν ποτέ από την μιζέρια τους.
Θεωρίες τέλος.
Απαιτείται μελέτη της σύγχρονης πραγματικότητας και δράση ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟ. Όχι άλλη θεωρία.
Φταίει το κεφάλαιο, ναι. Φταίει ο καπιταλισμός, φταίνε τα συμφέροντα, φταίει η εξουσία, αλλά κυρίως ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ...Ο ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΧΙΤΛΕΡ...ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον ΖΕΥΣ στα χωραφια σου παραγεις βαρια ναρκωτικα και εχεις χαζεψει τελειως δεν εξηγειτε αλλιως με της αρλουμπες που γραφης.αποτομα ξεχασες στην κατοχη ποιοι ηταν οι κουκουλοφοροι προδοτες κατα τον ελληνων τωρα γινατε πατριωτες ε?ετσι σε συμφερει να λες πατριωτι εβγαλες την κουκουλα και εισαι ελληναρας.βρε ουστ προδοτες της ελλαδας που πιανεται στο στομα σας την πατριδα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, όπως βλέπετε οι περισσότεροι, ακόμη υπάρχουν πολλοί και μεγάλοι μαλάκες (τόσο δεξιοί όσο και αριστεροί)...Στην προκειμένη περίπτωση για τον Καρατζαφέρη τα σχόλια είναι περιττά. Ο άνθρωπος είναι καιροσκόπος και πάνω απ' όλα κολοτούμπας...

Ανώνυμος είπε...

Γιά όλους εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται ψήφιση μέρους η ολόκληρου μνημονίου σημαίνει ότι ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ την πολιτική και τους όρους που σου υπαγορεύουν 1. ΤΟ ΔΝΤ 2. Η ΕΚΤ ευρωπαική κεντρική τράπεζα του Τρισέ η οποία ανήκει κατά 97% στον εβραικό οικο ΡΟΤΣΙΛΝΤ με τις ευχές και τις οδηγίες της FED της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ που ανήκει σε ιδιώτες κατα πλειοψηφίαν εβραίους με εβραίο πρόεδρο τον ΜΠΕΝΡΑΚΕ κατα συνέπεια όλα τα υπόλοιπα που λέει ο Καρατζαφύρερ είναι εκ του πονηρού για να παρασύρει και να μπερδέψει τον κόσμο

Ανώνυμος είπε...

απαντηση στον 3.12 - Περιμενω να μου πουν πως θα ανεβασω ντοκουμεντα απο τον εμφυλιο εως σημερα για να δουμε τι σημαινει αριστερα. Μερικα απο αυτα τα ντοκουμεντα αφορουν εκτελεσεις αοπλων ελληνων παιδιων, μακεδονικο και θρακικο ζητημα, πλουσιο φωτορεπορταζ απο εκτελεσεις γυναικοπαιδων απο εαμιτες. Συνεργασιες του εαμ - κκε με τους ναζι τους ιταλους και τους βουλγαρους. κκε υπερ των τσαμηδων. κκε υπερ λαθροορκ. κκε καταργηση συνορων. κκε αθεοι - κουμουνισμος και προπαγανδα μεσα στα σχολεια. για να μην μιλησω για τα τελευταια του προοδευτικου του ψαριανου για καταργηση προσευχης κτλ. η κανελλη βαζει την αδερφη της με βυσμα μεσα σε σχολεια με επιδοτησεις , μενει στην εκαλη και μας πεταει μεσα στη βουλη το ψωμι και το γαλα το οποιο στελνει και το παιρνει η σκλαβα απο την ινδονησια με λεφτα δικα μου και δικα σου.κκε υπερ των απολυσεων των εργαζομενων που δουλευουν σε μικρομεσαιες επιχειρησεις (αυτο ειναι χθεσινο) και αλλα παρα πολλα αλλα ακομα περιμενω να μου πουν πως θα τα ανεβασω. Περιμενω ρε ανθελληνες.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟ ΖΕΥΣ..
ΦΑΣΙΣΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΛΑΚΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΕ..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ.ΑΠΟ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

και όπως καταλαβαίνετε από τα σχόλια, ο γνωστός πράκτορας πέτυχε απόλυτα τον στόχο των δηλώσεών του, τον διχασμό του λαού. Αντί να φανατίζεστε μελετήστε την ιστορία γιατί ως ανιστόριτοι θα είστε πάντα θύματα αυτών των λαοπλάνων πρακτόρων. Και για να μην παρεξηγηθώ να ξεκαθαρίσω ότι πράκτορες ξένων δυνάμεων υπήρξαν και υπάρχουν στην Ελλάδα σε όλες τις αποχρώσεις του πολιτικού φάσματος. Αυτό που αρνούνται να δεχτούν οι περισσότεροι είναι το γεγονός ότι οι ξένες δυνάμεις αφού ξεκαθάριζαν πάντα στα πλαίσια μυστικής διπλωματίας τον ρόλο της Ελλάδας, μετά στρατεύαν έμμισθους πράκτορες για να μας κρατούν διαιρημένους.

Ανώνυμος είπε...

3.05 πας καλά μεγάλε?ποιός είπε πρώτος τη λέξη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ? ο Καρατζαφέρης.ποιός πίεζε τα 2 κόμματα να τα βρουν για το καλό της πατρίδας? απλά τώρα είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ ότι δεν θα πειράξουν ΠΟΤΕ τον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ και περνάμε στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.Αν αυτό σημαίνει εμφύλιος, ας έχει...δεν θα πεθάνει ο απλός κόσμος για τους ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ που παρασιτούν στο δημόσιο(αυτή είναι η κομμουνιστικοποίηση που εννοεί,να τρέφομαι απ'το κρατος και να κάθομαι)

Ανώνυμος είπε...

Ο κομμουνισμος ηταν το πιο αθλιο και εγκληματικο καθεστως στην ιστορια της ανθρωποτητας με εκατομμυρια νεκρους. Πιο αθλιο και απο τον ναζισμο. Απορω πως κυκλοφορουν ελευθεροι οι κομμουνιστες και δεν τους συλλαμβανουν. Ειναι για την φυλακη.

Ανώνυμος είπε...

Εαν ο πατριωτης αλλιως λεγεται φασιστας τοτε ναι ειμαι φασιστας. Εγω απλα περιμενω ρε ανθελληνικο σκουληκι που μαλλον τρως απο τα λεφτα του κρατους οπως αναφερει και ο 3,43 να μου πουν πως θα ανεβασω τα αρχεια που μαζευω ολα αυτα τα χρονια αλλα μετα θα ανεβασω και ολα τα αρχεια του ΛΑ.Ο.Σ και του εθνικου στρατου για να καταλαβει ο λαος που διαβαζει εδω μεσα ποιοι ειναι οι φασιστες και οι απογονοι των σοβιετ.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι πάρα πολύ δύσκολο τελικά το ανθρώπινο μυαλό των ανθρώπων να πάει πέρα από τις αντιθέσεις αυτό τόχουν καταλάβει πολύ καλά οι εβραίοι σιωνιστές και το έχουν εφαρμόσει στην πράξη με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Δικό τους εφεύρημα ήταν η δημιουργία της σοβιετικής Ένωσης και δικό τους δημιουργημα είναι και ο καπιταλισμός με την σύγχρονή του μορφή. Χρειάζονται λοιπόν για να σε χαλιναγωγήσουν βρε άνθρωπε δύο πόλους αυτοί οι παγκοσμιοποιητές που σήμερα τους λέμε αγορές ανάμεσα σε αυτούς τους πόλους εκινείτο η ανθρωπότητα για εβδομήντα χρόνια και το πλήρωσε με ένα παγκόσμιο πόλεμο και ένα ψυχρό πόλεμο με αποτέλεσμα εκατομμύρια νεκρούς και αμύθητα κέρδη στις τσέπες των αγορών, σήμερα την σοβιετική ένωση την έχει αντικαταστήσει η τρομοκρατία και πιθανόν αργότερα την τρομοκρατία να την αντικαταστήσουν οι εξωγήινοι η ότι άλλο σκεφτεί το βρώμικο μυαλό τους τώρα τα υπόλοιπα που λέτε είναι για ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους και ο ρόλος τους καθίσταται ύποπτος λόγω επιτηδειότητας η αμορφωσιάς ...

Ανώνυμος είπε...

3.51
Είσαι ένας αξιοθρήνητος βλάξ υποστηρίζοντας αυτό το αρχιφασιστόμουτο τον Καρατζαφύρερ,αυτόν τον κολοτούμπα αυτό τον τσανακογλύφτη των τοκογλύφων.Τόν έπιασε ο φόβος σου λέει μπάς και οι ξυπόλητοι φτιάξουν το νέο ΕΑΜ και πήγε να το πεί στον ανεκδιήγητο πρόεδρο της Μπανανίας.Τον φόβο του νέου ΕΑΜ να έχεις βρωμοσκυλλο Καρατζαφύρερ.Από που βγήκε το ΕΑΜ ρε αλήτη απο την πλουτοκρατία και τον άθλιο Μπουμπούκο η από τους κύναιδους που έχεις στο απόκομμα σου?

Ανώνυμος είπε...

ζευς μια ερωτηση θα σε κανω ξερεις που ηταν εγγεγραμμενος και φανατικος μεχρι κοκκαλο ο βουλευτης σας κ βελοπουλος αλλα εκει δεν ειχε ψωμι και ξαφνικα εγινε πολεμιος μεχρι θανατου οποτε το ιδιο προδοτες ειναι για μενα αυτα τα σκατοκομματα και αν πεις οτι λεω μπουρδες ενα σε λεω τον ξερω απο μικρο παιδι απο κορδελιο θεσσαλονικης οκ

Ανώνυμος είπε...

ρε βλακα ΖΕΥΣ τι ειναι αυτα που λες?!!!το μνημονιο 1 δεν ηξερε οτι πτι ηταν προθαλαμος της εισροης των ξενων βαρβαρων?!!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?? και 2ον εγω που κατεβαινω κατω συνεχεια στους δρομους,η γυναικα μου,αλλοι ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ Γ...ΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΗΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.......ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΖΕΥΣ?????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΥΟU TUBE O KARATZAFERHS ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΙΣ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

1. Να θυμίσω κάτι : "Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ" Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Εξυπακούεται ότι όλοι οι Έλληνες εντός και εκτός της Ελλάδος είναι πατριώτες αυτό είναι κάτι δεδομένο. Δεν χρειάζεται κάποιος άλλος επιθετικός προσδιορισμός στο ΕΛΛΗΝ για να υποδηλώσει το συγκεκριμένο.

2. Στον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο ο μόνος κερδισμένος ήταν οι αμερικανοί υπόδουλοι στους εβραίους οι οποίοι την συγκεκριμένη στιγμή που τα P-51 μαχητικά τους έριχναν τις πρώτες ναπάλμ στον Γράμμο πατούσαν πόδι και ξεκίνησε η υποδούλωση της πατρίδας μας σε αυτούς παίρνοντας το χρίσμα σαν οι νέοι ηγέτες της Ελλάδος από το αγγλικό παλάτι και η οποία κρατάει μέχρι σήμερα, και καλά πριν από εξήντα χρόνια που το επίπεδο του αναλφαβητισμού ήταν 90% ας πούμε ότι δεν πήραμε χαμπάρι το τι συμβαίνει και την πατήσαμε ενδίδοντας στον εμφύλιο παρασυρόμενοι από τον παππού του ΓΑΠ και το ΚΚΕ. Ε σήμερα που ο καθένας μπορεί να ψάξει να ερευνήσει και να μάθει γιατί ξέρει γραφή και ανάγνωση θα είμαστε αδικαιολόγητοι εάν προβούμε σε αυτό που θέλουν οι δυνάστες μας δηλαδή σε ένα νέο εμφύλιο σπαραγμό, τον οποίο τον προετοιμάζουν μεθοδικά με τύπους σαν τον Κατατζαφύρερ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΚΡΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΩΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Την επανασταση του 21 απο ενα σημειο και μετα ξενοι την στηριξαν για δικο τους οφελος και ξεκινησαν τον διχασμο βαζοντας διληματα του τυπου αγγλοφιλοι, ρωσσοφιλοι κτλ. Μας εφεραν νταβατζιλικι ξενο βασιλια. Το μαυρο97 ξενοι μας το επεβαλαν. Στην μικρασιατικη καταστροφη ξενοι μας οδηγησαν οπως και στον εμφυλιο. Απο τοτε και μεχρι σημερα 60 χρονια βρισκομαστε ΑΚΟΜΑ σε μετεμφυλιακο σκηνικο. Γιατι? γιατι το μονο που τους ενδιαφερει για τους δικους τους σκοπους ειναι να ειμαστε διχασμενοι!! Κι εσεις ανεγκεφαλοι παιζετε ακομα και σημερα το παιχνιδι τους και περιμενετε να βρει γιατρεια αυτος ο τοπος? πως? ειστε ΟΛΟΙ σας ενοχοι για την καταντια αυτου του τοπου και ψαχνετε γιατι φευγουν οι νεοι. Να φυγουν λοιπον να μεινετε μονοι σας να βγαλετε τα ματια σας κι αφου ψοφησετε αριστεροι και δεξιοι Ισως μπορεσουμε οι αγνοι κι ακοματιστοι ΕΛΛΗΝΕΣ να φτιαξουμε την χωρα οπως της αρμοζει. Το συμπερασμα τελικα ειναι οτι οσοι ειστε μπολιασμενοι με τις αριστεροδεξιες ιδεολογιες ειστε οι μεγαλυτεροι ανθελληνες και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! Ειδικα το 40 αντι να ειμαστε νικητες και η χωρα να βγει απο το πολεμο κερδισμενη σε ολους τους τομεις πηγε παλι 100 χρονια πισω με ενοχους τους δεξιους και τους αριστερους κι ακομα τσακωνεστε γιαυτα. ΦΤΟΥ σας
Θανος

Ανώνυμος είπε...

KOMMOUNISTES...APOGONOI MPENAROGIA KAI VENTOURA EVRAION SIONISTON...ETHNIKH NTROPH PRODOTES TOU ETHNOUS.EYTYXOS O KOSMOS EXEI KSYPNISEI APO THN ARISTERIZOUSA PROPAGANDA.DIAVASTE OI KOMMOUNISTES STOKOI POIOI IDRYSAN TO KKE KAI POIOI HTAN AYTOI KAI META NA PATE STA GOULAG TOU PATEROULH SAS GIDIA.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΣΟΥΦΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΥΦΙΚΟΥ ΛΑΟΣ
ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλος καρκίνος ο κουμουνισμός.