Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Oταν ένας νόμος είναι αντισυνταγματικός τότε ο νόμος είναι άκυρος


Ο κ. Βενιζέλος πάει να προσπεράσει τα πάντα και με ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ μεθόδους και καθαρά αντιδημοκρατικές προσπαθεί να επιβάλει παράνομους φόρους(να ληστέψει απο τα καθαρά μας κέρδη με απλά λόγια ή ακόμα και απο τις οικονομίες μας) έτσι θέλει λεει... να βγάλει την χώρα απο την κρίση με τον να ληστέψει τον κόσμο για να...
δικαιολογήσει την Πολιτική βλακίας του ΠΑΣΟΚ. Να ρωτήσει κάποιος τον Βενιζέλο θα βάλει όλη την ΕΛΛΑΔΑ στην φυλακή ? Θα μας βάλλει σιγά σιγά λίγους λίγους ? Θα μας πάει ΑΥΤΟΦΟΡΟ όλους μαζί ? Θα φέρει τους ειδικούς φρουρούς να μας πλακώσει ? Τι θα κάνει ακριβώς ο κ. Βενιζέλος ? να καταλάβω ? ANAΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

malon ta xreokopisoume!!! ego pantos ten plirono kai den exo kiolas!!!

Ανώνυμος είπε...

ακομα κι αν εχει καποιος καλυτερα να αποθηκευσει τροφιμα και να βοηθησει και καποιον που δεν θα χει να φαει

Ανώνυμος είπε...

ρε χοντροπετσο λαμογιο αντε σαλτα και γαμισου μαζι με τον γαπ τον ομοφιλιφιλο του κεραταπαντοσ κατα την γνωμη μου εχεισ ενα καφαλη για πατσα πολη καλο

Ανώνυμος είπε...

Το παιδοβουβαλο λογω ογκου και κρυφης καταθλιψης, εχει παραφτηνηνει το επιπεδο επικοινωνιας και λεει ο τι του κατεβει στο κεφαλι για να δικαιολογησει τα δανεικα και αγυριστα που ΕΜΕΙΣ δινουμε στους τραπεζιτες και ΟΧΙ αυτοι σε μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ (ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ)ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ, Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΙΔΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ " ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ......." . ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΛΕΣΜΑ ?? ΤΟΝ ΣΤΑΛΑΚΩΣΕ Ο ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ, ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ , ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.

Ανώνυμος είπε...

τα κεφαλαια ειναι χειροτερα και οχι τα "τυπογραφικα" λαθη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ....Μ Π Ο Υ Χ Ε Σ Α Σ

Ανώνυμος είπε...

Το είχε πει κάποτε ο Χάρρυ Κλύνν,έτσι και του βάλεις ένα μήλο στο στόμα,έτοιμο γουρουνόπουλο για σερβίρισμα είναι ο μπουζουκοκέφαλος!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ .
ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΜΕΝΑ 10Ε ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ 20Ε.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΙΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ!
ΔΥΣΚΟΛΟ , ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ...