Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτη η ανταπόκριση των Ελλήνων προς τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!


Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει τώρα τελευταία στο (ήδη μεγάλο πλέον) πολιτικό κίνημα
"ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"!
Μόλις χτες, προσχώρησαν ήδη τρεις μεγάλες ενώσεις επαγγελματιών, ενώ αναμένεται και η τελική προσχώρηση της ένωσης Φιλελευθέρων Ελλάδας (με 5.000 εγγεγραμμένα μέλη), καθώς και η προσχώρηση πρώην πολιτευτών ανεξάρτητων... κινήσεων, που βρήκαν στη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αυτό που αναζητούσαν χρόνια. Δηλαδή το πραγματικά Πατριωτικό Κίνημα, που αναδύεται μέσα απο τα σπλάχνα του Ελληνικού Λαού.

Το κίνημα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, με ζωή μόλις 5 μηνών στα ελληνικά πολιτικά πράγματα (παρ΄ό,τι υπάρχει στα βιβλία του Πρωτοδικείου ως επίσημος πολιτικός φορέας για πάνω από ένα χρόνο) και παρά την απαξίωση από τα ελληνικά ΜΜΕ και τον ανηλεή υπόγειο πόλεμο που του έχει κηρύξει το βρόμικο πολιτικό κατεστημένο του μεταπολιτευτικού συστήματος, κατόρθωσε με τη σοβαρότητα που διαθέτει, την αυθεντικότητα του λόγου του και τη συνέπεια που το διακρίνει, να πείσει την (νεανική κυρίως) ελληνική κοινή γνώμη οτι ΜΠΟΡΕΙ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Μέρα με τη μέρα, η (απλή στην κατασκευή της λόγω έλλειψης του πακτωλού χρημάτων που διαθέτουν τα κόμματα του παλαιοκομματισμού) ιστοσελίδα της, δέχεται πλέον τριψήφιο νούμερο επισκεπτών τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με κίνδυνο να "πέσει" απο την επισκεψιμότητα, οι οποίοι βομβαρδίζουν με email το site, ενώ τα τηλέφωνα της Γραμματείας "σπάνε" κυριολεκτικά απο τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας το τηλεφωνικό κέντρο.

Η υπεύθυνη της Γραμματείας Τύπου κυρία Φωτεινή Μαραγκού, ακούραστος αφανής ήρωας αυτής της προσπάθειας, με πολλή συγκίνηση μας είπε σε τηλεφωνική επαφή που είχε το μπλόγκ μας μαζί της οτι:
"Ο κόσμος είναι απίστευτα οργισμένος κι εμείς είμαστε τελικά αυτοί που τον ακούνε, απ΄ ό,τι καταλαβαίνω. Δεν ήμουν και πολύ έμπειρη σε κάτι τέτοιο (σ.σ. η κυρία Μαραγκού είναι καθηγήτρια Μαθηματικών εν ενεργεία) με αποτέλεσμα στην αρχή να το αντιμετωπίσω με πολλή αμηχανία και τράκ, αλλά σιγά-σιγά έχω συνηθίσει. Τα τηλεφωνήματα πλέον έχουν ξεπεράσει τα 100 την ημέρα κι αν υποτεθεί οτι η ημέρα έχει 24 ώρες, τότε ο ρυθμός των κλήσεων είναι ένα τηλεφώνημα ανα ...24 λεπτά! Κι όλοι σχεδόν που μας καλούν, έχουν δεί πρώτα τις θέσεις μας στην ιστοσελίδα μας και είτε ζητούν να μάθουν περισσότερα, είτε μας λένε τον...πόνο τους είτε αναζητούν τη φόρμα για να εγγραφούν ως μέλη. Έχουμε ιερό καθήκον αυτή τη στιγμή να μην απογοητευτούν αυτοί οι άνθρωποι, που αναζητούν μια αχτίδα φωτός σε αυτό το κατάμαυρο όνειρο"...

O Hλίας Μαρκόπουλος σε ομιλία του στο
Ιδρυτικό συνέδριο της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ομως, ο πραγματικός ήρωας αυτής της κατάστασης, δεν είναι άλλος απο τον Ηλία Μαρκόπουλο, πρόεδρο της Ιδρυτικής Επιτροπής και πρόεδρο του κινήματος, ο οποίος κυριολεκτικά τρέχει...παντού! Να απαντά σε τηλεφωνήματα φίλων και συνεργατών, να προτείνει λύσεις σε ό,τι προκύψει απο τον καθημερινό...πανικό με εκείνο το ...αφοπλιστικό του χαμόγελο και την απίστευτη ψυχραιμία που τον διακρίνει, να ακούει προτάσεις στελεχών, να επικοινωνεί με το κοινό και να απαντάει σε απορίες που δημιουργούνται ακόμη και να τρέχει σε ....ταξίδια -αστραπή στην ελληνική επαρχία για να παρευρεθεί σε συγκέντρωση μελών ή φίλων του κινήματος. 
Οταν τον ρωτήσαμε πώς τα καταφέρνει και είναι πανταχού παρών με ό,τι υτό συνεπάγεται, η απάντηση που πήραμε ήταν αφοπλιστική:

"Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες καταστάσεις, ή βουτάς στα βαθιά ή κάθεσαι σπίτι σου. Απο τη στιγμή που πήραμε εμείς, καμμιά δεκαριά Ελληνες πατριώτες τη κατάσταση στα χέρια μας, ξέραμε τους όρους του παιχνιδιού απ΄ την αρχή. Ξέραμε οτι θα αντιμετωπίσουμε σε αυτόν τον πόλεμο ό,τι καλύτερο υπάρχει στο σύγχρονο οπλοστάσιο της επικοινωνίας που διαθέτει το παλαιοκομματικό σύστημα στην πατρίδα μας.
Αν δεν είμαστε ικανοί να ...διακτινιζόμαστε καθημερινά απο το ένα μέρος στο άλλο, κάνοντας ταυτόχρονα και άλλα πράγματα, δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον πόλεμο. 
Ο Ελληνας πρέπει να ενημερωθεί σωστά, να καταλάβει οτι σε λίγο τίποτε απο όλα αυτά που απολάμβανε μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα είναι πια δικά του, να αφυπνιστεί, να σηκωθεί απο τον καναπέ του, να φωνάξει! Και άλλος τρόπος δεν υπάρχει, απο τη στιγμή που τα επίσημα ΜΜΕ μας έχουν κλείσει κατάμουτρα τη πόρτα. Να σου πώ κάτι; Αυτό που μετράει τελικά είναι η πίστη σε αυτό που κάνεις. 
Το πόσο το πιστεύεις αυτό που κάνεις. Ο ίδιος ο Χριστός το δήλωσε χιλιάδες χρόνια πρίν και είχε απόλυτο δίκιο: Η πίστη μετακινεί βουνά. Πόσο μάλλον που εμείς έχουμε όλο το δίκιο με το μέρος μας. Κι αυτόν τον πόλεμο πρέπει να τον κερδίσουμε, πάση θυσία. Είναι εθνική ανάγκη. Και μόνο με τη πίστη στον εαυτό μας μπορούμε να το κάνουμε. Και μέχρι στιγμής, ο εαυτός μας δεν μας έχει προδώσει..."

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ω ρε ψεματάκια

Ανώνυμος είπε...

τι σεναριο ειναι αυτο παλι???

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://ellada-russia.gr/

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΒΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ¨"ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΛΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ".ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΡΕ ΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΓΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

MONO POU LEGETE ''NEA ELLADA'' TROEI X

TI NEA RE KARAGIOZIDES? MIA EINAI I ELLADA! PRIN TORA KAI STO MELLON

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσαν αυτα που ελεγε το κομμα, όλες οι θέσεις.
Και ειπα να μαθω αν οντως ειστε διαφορετικοι απο τους αλλους.
Γι αυτο και εστειλα email λεγοντας ότι εχω το γιο μου που τελειωσε το λυκειο και ψαχνει για δουλεια. Βρειτε του μια, δημοσιο ή ιδιωτικο, και θα σας δωσω 1000 ψηφους.

Αν η απαντηση σας ηταν "Ρε σάλτα γαμησου παλιόπουστα, εδω σου λεμε κανουμε νεα προσπαθεια, αν γουσταρεις για το καλο της Ελλαδας θα ερθεις εδω, αν οχι στα τσακιδια. Εμεις δεν ειμαστε σαν τα αλλα τα πολιτικα κομματα, τελεια και παυλα",
τότε θα σας εφερνα οχι 1000, αλλα 10,000 ψηφους.
Λυπαμαι αλλα η απαντηση σας ηταν "Ελάτε από εδώ να συζητήσουμε από κοντά να γνωριστούμε κτλ"

Λυπαμαι που το λέω, αλλά το κόμμα σας δε διαφέρει σε κάτι από τα άλλα κόμματα της Ελλαδας. Ψάχνω εναγωνιως να βρω το κόμμα που διαφέρει, που θα παει, θα το βρω...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε οπωσδήποτε,
Κάλεσμα Συνένωσης Κινημάτων για ανατροπή του Αποτυχημένου Πολιτικού Κατεστημένου.
http://kanena2010.blogspot.com/2011/09/2_23.html (το είχαν ρίξει πριν λίγο το ιστολόγιο)
ή
http://oxafies.blogspot.com/2011/09/2_24.html
Πρόκειται για 22 κινήματα.
Δείτε ποιοι συμμετέχουν, έχει πολύ ενδιαφέρον (πχ Στρ.Αϋφαντής, Ν.Λυγερός, Π.Τραϊανός, Δ.Αντωνίου, Δ.Καζάκης, 300 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,...).
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

10.22 ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΚΟΜΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ. Κ ΚΑΘΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ! ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΨΑΓΜΕΝΟ Κ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ BLOG ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ "πραγματικά Πατριωτικό Κίνημα, που αναδύεται μέσα απο τα σπλάχνα του Ελληνικού Λαού." ΑΛΛΑ Κ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Κ ΑΓΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.(ΠΟΥ ΣΤΟΝ 10.22 ΙΠΕ ΕΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΤΛ).
ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ BLOG ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ E-MAIL "ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ". ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ , ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ.. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΑΣΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΙΜΙΑ ΛΕΞΗ Κ ΜΟΝΟ "Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ Κ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΟ! ΕΤΣΙ Ο ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ , ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ , ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΙΟΣ ΣΤΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ , ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Κ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΝΕ... ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΛΑ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ !

ένας επώνυμος ανώνυμος είπε...

Χρειαζόμαστε έναν, έστω και έναν μόνο Έντιμο Εισαγγελέα, που με τη βοήθεια του Στρατού και του Λαού να αναλάβει την προσωρινή πρωθυπουργία του κράτους,να δημεύσει τη περιουσία όλων των πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους, να τους δικάσει και όσοι αποδειχτούν ένοχοι να τους κρεμάσει για εσχάτη προδοσία.
Επείγει λοιπόν ο σχηματισμός ομάδας έντιμων Αξιωματικών του Στρατού και της Αστυνομίας καθώς και επιτροπή δυναμικών επωνύμων και μη, πολιτών από όλες τις κοινωνικές τάξεις, που να σχηματίσουν την πρώτη ελεύθερη μεταβατική κυβέρνηση των Ελλήνων και με τη βοήθεια του Θεού να προχωρήσουν και σε όλα τα υπόλοιπα βήματα που πρέπει να γίνουν για να γλυτώσουμε την Ελλάδα μας από την εξαθλίωση και την καταστροφή .που ετοιμάσανε για μας οι ορατοί και «αόρατοι» εχθροί μας.
Αν υπάρχουν έντιμοι Εισαγγελείς Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί οφείλουν να κινηθούν ΤΩΡΑ.
Πριν να είναι αργά για όλους.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟ Κ ΚΑΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ".. ΜΕΑΤΞΥ ΑΛΛΩΝ, "Ο λαός αναζητά μια νέα πολιτική δύναμη που θα οδηγήσει τη χώρα με συνέπεια και ευθύνη στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Χρειάζεται μια ειρηνική επανάσταση ", Κ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ " Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι εδώ, ως κίνημα λαού, θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ΕΛΛΑΔΑ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ."
ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΤΣΑΒΑΝΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑ! ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΕ game is over!