Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Καρφιά Πούτιν για την Ελλάδα


Ο Ρώσος πρωθυπουργός υποστήριξε πως η χώρα μας είναι ανάμεσα σε αυτές που ανταλλάσσουν την εθνική τους κυριαρχία με ελεημοσύνες. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επέκρινε σήμερα έντονα τις χώρες της ΕΕ που ζητούν από τη Γερμανία και τη Γαλλία οικονομική βοήθεια. Την δήλωση αυτή.... μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων...
Ίντερφαξ, στη διάρκεια συνεδρίου στη Μόσχα του μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος της χώρας "Ενωμένη Ρωσία", του οποίου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος. "Μπορείς να βγεις στους δρόμους και να διαμαρτυρηθείς, να παλέψεις με την αστυνομία, όμως, αν η κυβέρνηση δεν έχει καθόλου χρήματα, δεν μπορείς απλώς να κάθεσαι εκεί με απλωμένο το χέρι", σημείωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός. Η Ρωσία εκτιμάει πάρα πολύ την εθνική της κυριαρχία για να ζητήσει από άλλες χώρες οικονομική βοήθεια, τόνισε ενώ κατέληξε πως: "ορισμένα μικρότερα ευρωπαϊκά έθνη το κάνουν, επειδή ελπίζουν σε βοήθεια από τη Γαλλία και τη Γερμανία".
Πηγη 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ !!!

Ανώνυμος είπε...

Α,ΡΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ante re Russia gama tous kolotourkous steiltous apo ekei pou irthan

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες καλη η Ρωσια και ο Πουτιν αλλα εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν τους.

Ολοι την παρτι τους κοιτανε και αν μεινουν τιποτα ψιχουλα ισως να κανουν το ψυχικο.

Καλα τα λεει βεβαια για εμας αλλα μεχρι εκει.

Ανώνυμος είπε...

Εδω ρε δε μπορεσε να προστατεψει το Καραμαλη στην Ελλάδα που πρωτη φορα Ελληνας Πρωθυπουργος πηγε προς ρωσια...τι να κανει και αυτος μεγαλος παπατζης...

ειναι και αυτος μερος του συστηματος, υπαλληλος των πολυεθνικων που κυβερνουν το κοσμο μη γελιεστε...

Ανώνυμος είπε...

Τον είχε προειδοποιήσει τον Καραμανλή οτι αυτό που κάνει θα το πληρώσει μόλις γυρίσει στην Αθήνα μετα την συνάντηση που είχαν και το πλήρωσε.Όλα τα παπαγαλάκια των Αθηνών έπεσαν και τον έφαγαν.

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΗΤΑΙ???

jz είπε...

Είναι γραφτό να εμπλακεί η Ρωσία σε ένα πόλεμο με την Τουρκία και να την συντρίψει. Η Τουρκία θα διαλυθεί εξ ων συνετέθη και ο καιρός έφθασε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ 10.00μ.μ...ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ...ΞΕΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ΑΜΑΓΚΗ ΚΑΚΟ...ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ "ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.47 Μ.Μ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ;;;ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 19 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ FSB ΠΟΥ ONΤΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ...(ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ Κ.Ο.Κ) ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ;;;ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ;;;ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΧΕΣΗ;;;;;;;;;;;ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!ΕΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πρωθυπουργο θελω τον πουτιν και οχι τον αρχιμασονο joefrey.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΒΡΕ ΠΟΥΤΙΝ!!!ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ..ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΠΑΡΑΒΡΑΣΑΝΕ...

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ είπε...

ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ - ΠΟΓΚΡΟΜ!!!!!ΣΤΟ YOUTUBE!!!

GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK...GAMIETE KAI OLH H FYLH TOY SAYROABRAAM...... SKATOSIONISTES.....TA ASTERI TOY DAVID ME KANEI NA KSERNAO..
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΙΚΑΡΟ ΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΜΕΖΑΝΤ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ!!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ....ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ!!!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!!

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 11:13 και ο Αχμαντιμεζάντ Εβραίος είναι!

Ανώνυμος είπε...

γαμω και τον Πούτιν και τον κάθε ΕβραιοΧριστιανό.ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ και ΖΕΥΣ ΕΣΣΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

γεια σου αρχοντα βλαδιμηρε μαζι μας να σαι και ολα θα πανε καλα

Ανώνυμος είπε...

Καρφια πουτιν για τις αδελφες πολιτικοκουνιστρες της κατα αρμεγμενης Γελλαδας επρεπε ναναι ο τιτλος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ ΞΕΚΕΘΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ!!!ΚΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ [ΤΟΥ ΥΠΕΞ]ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ...