Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΝ «ΕΠΝΙΞΑΝ» ΤΑ ΧΡΕΗ


Νεαρός οικογενειάρχης βρέθηκε κρεμασμένος σε διαμέρισμα στο κέντρο της Χαλκίδας. Σοκαρισμένοι είναι οι περίοικοι της οδού Νεοπτολαίμου, δίπλα στην πλατεία Αγοράς στο κέντρο της Χαλκίδας. Σήμερα το πρωί, ένας νεαρός άνδρας... έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί όπως όλα δείχνουν αντιμετώπιζε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες...
. Πρόκειται για νεαρό οικογενειάρχη Ασιατικής καταγωγής. Ο αλλοδαπός άντρας κρεμάστηκε στην κουζίνα του διαμερίσματός του την ώρα που η ομοεθνής σύζυγός του έλειπε. Όταν η σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε τον άντρα της κρεμασμένο και έπαθε σοκ. Έβαλε τις φωνές και οι γείτονες έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν την Αστυνομία.
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα αλλα οι βολευτες και η κυβερνηση σφυριζουν αδιάφορα. Τα φραγκα να πεφτουν-και πέφτουν πολλά- και απο δω πανε κι αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Αιντε ελληνάρες, εκφραστείτε ελευθερα, δειξτε την χαρά σας για τον θάνατο ενος αλλόδοξου,ενος ξένου...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ-ΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΚΤΟΝΗΣΟΥΝ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ(ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ) ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

καμμια χαρα για θανατο οιουδηποτε συνανθρωπου.το οτι αγαπαμε την πετριδα μασ δεν μασ κανει μισανθρωπουσ

Ανώνυμος είπε...

κριμα και αυτος συνανθρωπος μας ειναι...ο θεος να
δωσει κουραγιο στην οικογενεια του...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 2:43 θα γουσταρες να ηταν ελληνας ετσι? Ηταν για ολους ενας ανθρωπος που χαθηκε,κριμα