Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. όπως αυτές ανακοινώθηκαν από τον κ. Γ. Καρατζαφέρη στην ομιλία του για τα 11 χρόνια από της ιδρύσεως του


01. Απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών. Πέραν των πολλαπλών κοινωνικών προβλημάτων που δημιουργεί... η ανεξέλεγκτη είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα, οι λαθρομετανάστες δημιουργούν τεράστιες βλάβες στην Ελληνική οικονομία. Ο επαναπατρισμός όλων των λαθρομεταναστών, αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό..


02. Έλεγχος στην εξαγωγή συναλλάγματος από λαθρομετανάστες

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Τ.τ.Ε οι λαθρομετανάστες εξάγουν προς τις χώρες τους περί τα 12 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. Τίθενται σαφείς και συγκεκριμένοι όροι για την εξαγωγή συναλλάγματος, ίδιοι με αυτούς που ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες. Μεταξύ άλλων προβλέπεται η υποχρεωτική προσκόμιση της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας.

03. Δημιουργία Υπουργείου Άδηλων Πόρων και Ανάπτυξης

Δημιουργείται άμεσα Υπουργείο Άδηλων Πόρων, στο οποίο θα ενταχθεί το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, τοΥπουργείο Τουρισμού, και βεβαίως ο Απόδημος Ελληνισμός. Θα κάνουμε ένα Υπερυπουργείο, τιμώντας εκείνουςτους πόρους που μπορούν να ζωντανέψουν την Ελλάδα

04. Οριοθέτηση και ανάπτυξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Η οριοθέτηση και ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα. Η ασκούμενη εξωτερική πολιτική, είναι εξαιρετικά βλαπτική και επικίνδυνη σε έναν περίγυρο ο οποίος αντιλαμβάνεται τη χώρα μας ως αδύνατη.

05. Κατάργηση του πόθεν έσχες

Η κατάργηση του πόθεν έσχες για μια πενταετία, θα δώσει ανάσα ζωής στην ήδη καταρρέουσα οικοδομική δραστηριότητα. Για τον ΛΑ.Ο.Σ η οικοδομή ήταν, είναι και πρέπει να ξαναγίνει η «οτομοτρίς» της ελληνικής οικονομίας.

06. Επαναπατρισμός κεφαλαίων

Όποιος έχει καταθέσεις στο εξωτερικό, τις φέρνει στην Ελλάδα χωρίς ουδεμία επιβάρυνση, αρκεί το 75% να κατατεθεί σε λογαριασμό ελληνικής τράπεζας και το 25% για αγορά ελληνικών ομολόγων. Εάν επαναπατρισθούν τα κεφάλαια από την Ελβετία και το Λιχτενστάιν, μπορεί μόνον από αυτή τη διαδικασία να βγάλουμε το μισό χρέος. Τα ανενεργά κεφάλαια του εξωτερικού και τα ανενεργά κεφάλαια που είναι καταχωνιασμένα σε θυρίδες τραπεζών, όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα, αλλά τουναντίον επιτείνουν τα ήδη σοβαρά προβλήματα της οικονομίας.

07. Αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου

Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι κάθετα αντίθετος και δεν θα επιτρέψει επ’ ουδενί να πουληθούν στους ξένους οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι (νερό, μεταλλεύματα, κλπ). Υπάρχουν διαθέσιμα ακίνητα του Δημοσίου προς πώληση. 200 δισ. κληροδοτήματα τα οποία από το 1938 δεν έχει γίνει αποτελεσματική η διαχείρισή τους.

08. Πάγωμα των τιμών

Θα εφαρμόσουμε άμεσα πάγωμα όλων των τιμών για όλα τα προϊόντα και όλα τα φάρμακα για μία 3ετία. Για να μπορεί ο πολίτης να αντισταθμίσει τις συνεχόμενες απώλειες που υφίσταται.

09. Ενιαίο μισθολόγιο.

Ένας ίσος μισθός για όλους τους Δημοσίους υπαλλήλους, με ίδια προσόντα και ίδια χρόνια προϋπηρεσίας. Ενιαίο Ο ενιαίος αυτός μισθός, θα ποικίλλει χρόνο με το χρόνο, αναλόγως της διαμόρφωσης του ΑΕΠ (αύξηση/μείωση).

10. Η αρχή του 7πλασίου για τους μισθούς

Κανένας μισθός στο δημόσιο τομέα, δεν μπορεί να υπερβαίνει το 7πλάσιο του κατώτατου μισθού. Εάν ο κατώτερος μισθός είναι 700€, τότε ο ανώτατος μισθός δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 4.900 € (7Χ7= 4.900€ ).

11. Κίνητρα για επενδύσεις

Πρώτο και σημαντικότερο κίνητρο για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα είναι η μείωση της φορολογίας και η διάρκεια του φορολογικού Νομοσχεδίου. Εν συνεχεία παρέχουμε στον Έλληνα επιχειρηματία: 100% αφορολόγητα όσα κέρδη και αν έχει, αρκεί να επανεπενδύονται στην επιχείρηση και να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Επίσης, προτείνουμε να δίνεται η ελληνική ιθαγένεια σε όποιον ξένο έρχεται και επενδύει για τουλάχιστον μια 10ετία στην Ελλάδα 5 εκατομμύρια ευρώ.

12. Κίνητρα για διατήρηση θέσεων εργασίας

Προτείνουμε αφορολόγητο κύκλο εργασιών μέχρι 100.000 ευρώ. Όποια νέα, ή παλαιά επιχείρηση, που κάνει μέχρι 100.000 ευρώ κύκλο εργασιών, δεν θα φορολογείται, αρκεί να απασχολεί μέχρι τέσσερα (4) άτομα προσωπικό, έξω από την οικογένειά του.

13. Αξιοποίηση και όχι απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων

Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι κάθετα αντίθετος τόσο με την εργασιακή εφεδρεία, όσο και τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Ο ΛΑ.Ο.Σ καταθέτει συγκεκριμένο σχέδιο εξορθολογιστικής ανακατανομής του δημοσιοϋπαλληλικού δυναμικού, μέσω του οποίου η οικονομία της Ελλάδας θα αποκτήσει και ανταγωνιστικότητα και ισχυρή ανάπτυξη, ήδη από τοπρώτο 6μηνο της εφαρμογής του.

14. Ενιαίος ασφαλιστικός φορέας για όλους και κατάργηση των ενσήμων.

Καθιερώνεται ένας ενιαίος ασφαλιστικός φορέας, στον οποίο θα είναι ασφαλισμένοι όλοι οι Έλληνες πολίτες για την Υγεία, την Περίθαλψη και τη Σύνταξη. Καταργούνται τα ένσημα. Ο κάθε πολίτης να μέσω ενός ειδικού τέλους συμμετέχει στην κάλυψη των δαπανών για την υγεία. Παράλληλα, η κατάργηση των ενσήμων- που σήμερα αντιστοιχούν σε κρατήσεις ύψους 1/3 του μισθού- θα δοθούν δίκην αυξήσεων στους εργαζόμενους στον ιδιωτικότομέα.

15. Αλλαγές στη Γ’ βάθμια περίθαλψη και στο σύστημα Υγείας

Τα σύστημα λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων τα οποία κάθε χρόνο επιβαρύνουν με τεράστια ποσά τοΕλληνικό δημόσιο, θα αναμορφωθεί κατά το γερμανικό σύστημα, με βάση το ιδιωτικό μάνατζμεντ. Είναι αδιανόητοσήμερα να κοστίζουν τα νοσοκομεία της Ελλάδος περισσότερο από ότι κοστίζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αγγλία.

16. Κατάργηση των χρηματοδοτήσεων των ΜΚΟ

Όλες οι χρηματοδοτήσεις προς τις Μ.Κ.Ο καταργούνται αυτομάτως. Παράλληλα, θα υπάρξει ενδελεχής έλεγχος που πήγαν τα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού που κατασπαταλήθηκαν μέσω των ΜΚΟ.

17. Ανασύσταση της ΜΟΜΑ

Επανίδρυση της ΜΟΜΑ για την εκτέλεση όλων των μεγάλων έργων υποδομής. Για τον σκοπό αυτό, όποιος Έλληνας καταθέτει αίτηση για εύρεση εργασίας, εντός 24 ωρών θα προσλαμβάνεται με 5ετή σύμβαση στην ΜΟΜΑ.

18. Σύνδεση των επιτοκίων καταθέσεων-χορηγήσεων

Άμεσο κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων.

19. Κατάργηση του Τειρεσία

Η εγγραφή στο σύστημα «Τειρεσίας» θα καταργηθεί και του λοιπού θα εγγράφονται μόνο με δικαστική απόφαση που θα αποδεικνύει τη δολιότητα εκείνου που έχει αθετήσει την οικονομική του συναλλαγή. Με την κατάργηση του «Τειρεσία» θα απελευθερωθεί περίπου το 70% της οικονομίας, πράγμα που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην αγορά.

20. Κατάργηση του ειδικού τέλους για την ΕΡΤ

Σήμερα ο κάθε λογαριασμός της ΔΕΗ επιβαρύνεται με μεγάλα ποσά. Η μείωση θα εξυπηρετήσει πάρα πολύ τα ασθενέστερα βαλάντια.

21. Ελάφρυνση μικρών νοικοκυριών

Μέχρι 100 kw/h κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, θα παρέχεται εντελώς δωρεάν από την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Θα υπάρξει μια λογική κλιμάκωση στις μεγάλες καταναλώσεις.

22. Επιβολή Φορολογίας του διοξειδίου του άνθρακα

Σε όποιο προϊόν εισάγεται, θα επιβάλλεται ο φόρος διοξειδίου του άνθρακος. Ο συγκεκριμένος φόρος δεν αποτελεί ελληνική πατέντα, τουναντίον εφαρμόζεται ήδη στη Γαλλία και έχει τονώσει σημαντικά την εγχώρια αγορά.

23. Δικαίωμα στην Ιδιωτική εκπαίδευση σ’ όλα τα επίπεδα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ πέτυχε να οδηγήσει κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στο να ψηφίσουν τελικώς την άρση του ασύλου στα Α.Ε.Ι, φέρνοντας έτσι την δημοκρατία και την πραγματική ελευθερία μέσα τα Ανώτατα πνευματικά μας ιδρύματα.

Σήμερα, η ελευθερία στην δημιουργία Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, αποτελεί ένα ακόμη ρηξικέλευθο μέτρο, το οποίο εκτός από την άμιλλα στον χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, θα δώσει την δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά που αναγκάζονται σήμερα να ξενιτεύονται να σπουδάσουν στην πατρίδα τους, εξασφαλίζοντας αφενός μεν την παραμονή των «λαμπρών μυαλών» στην Ελλάδα, αφετέρου δε το συνάλλαγμα που αποστέλλεται στοεξωτερικό.

24. Εξοπλισμοί των Ενόπλων Δυνάμεων

Η Ελλάδα έχει δαπανήσει τεράστια ποσά από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης για τους εξοπλισμούς. Ο ΛΑ.Ο.Σ θα εφαρμόσει το σύστημα «κλήρινγκ» δηλαδή το σύστημα προμήθειας οπλικών συστημάτων τα οποία θα εξοφλούνται κατά το 1/3 με αγροτικά προϊόντα που παράγει η ελληνική γη. Επιπλέον, 1/3 σε «travel checks» τα οποία οι προμηθεύτριες κυβερνήσεις, θα χορηγούν στους πολίτες των χωρών τους, ώστε αυτά να επιστρέφουν μέσω του τουρισμού στην Ελλάδα. Έτσι ενισχύεται και η μοναδική βαριά βιομηχανία της χώρας, ο Τουρισμός.

25. Επαναχάραξη της νομισματικής πολιτικής

Επίσημο νόμισμα της χώρας είναι το ευρώ κι οποιαδήποτε σκέψη να φύγουμε από το ευρώ σήμερα είναι εξόχως επικίνδυνη. Όμως στο εσωτερικό της χώρας και για δύο χρόνια, μπορεί να τεθεί σε κυκλοφορία ένα παράλληλο νόμισμα μόνο για την εσωτερική αγορά. Εμείς προτείνουμε την ευρωδραχμή, η οποία θα αντιστοιχεί στο ισόποσο ενός ευρώ για την ελληνική αγορά.
politikianatheorisi.blogspot.com

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μούλος, ο δοσίλογος, ο χοντρομπαλάς-ψηφιστής του μνημονίου παραθέτει απόψεις και λύσεις για της σωτηρία της χώρας. Ο σύγχρονος Έφιάλτης, ο πορτιέρης της κερκόπορτας του ΔΝΤ μας προσφέρει λύσεις σωτηρίας. Χαχαχαχαχαχα!!! Αλλά ξέχασα, ψήφισαν για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις! Σε ποιόν τα πουλάτε αυτά ρε ανδρείκελα του Λάος;;; Ψηφίσατε το μνημόνιο για να πληρωθούν οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι επενδυτές της χώρας! Μουνόπανα είσασταν και σε αρχί-μουνόπανα εξελιχθήκατε! Κόμμα της κωλοτούμπας και της ευρωπαϊκής οσφυκαμψίας! Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα σας καταγράψουν ως συνεργούς στο έγκλημα που διαπράτεται σήμερα εναντίον της πατρίδας!

Ανώνυμος είπε...

ουστ κοπροσκυλο προδοτη χαφιε δοσιλογε.

Ανώνυμος είπε...

24 Σεπτεμβρίου 2011 5:15 μ.μ. διαφωνείς σε κάτι από τα παραπάνω;Ή για να είμαι πιο ακριβής,τα διάβασες πριν γράψεις το ποιηματάκι σου;Μάλλον όχι...έχετε βρει και κτυπάτε για το μνημόνιο...δε λέτε όμως πως εάν δε μπαίναμε στο μνημόνιο,πολύ πιθανόν ΤΩΡΑ να ήμασταν τουρκική επαρχία..."όχι δε θα ήμασταν!!καραγκιόζη,δοσίλογε!!εμείς οι γαμάτοι επαναστάτες θα προστατεύαμε την πατρίδα μας ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ!!!"τράβα ρε γελοίε στο κρεβατάκι σου να ρίξεις καναν υπνάκο και άσε τα εθνικά θέματα σε άλλους...

Ανώνυμος είπε...

24 Σεπτεμβρίου 2011 5:28 μ.μ. ισχύει και για εσέ το παραπάνω σχόλιο...

Ανώνυμος είπε...

λέει κάποια σωστά πράγματα για λαθρο,ΜΚΟ ,αλλά τι να το κάνεις

Μας έδειξε ποιός είναι όταν συνεργάστηκε με το προδοτικό ΠΑΣΟΚ και το ΔΝΤ υπογράφωντας το μνημόνιο.Αυτοαναιρείται διαρκώς μέσα από τις δηλώσεις που ο ίδιος κάνει για τον εαυτό του .Πατριώτης να δηλώνεις ότι ήσουν από τους πρώτους που είπαν στον πρωθυπουργό να πάμε στο ΔΝΤ δεν γίνεται να είσαι, βλέπε τον απόλυτο ξεπεσμό :

http://www.youtube.com/watch?v=ro8jPkb92og

Κρίμα που ο πατριωτικός χώρος δεν έχει έναν γνήσιο ηγέτη,αληθινό πατριωτη για τον λαό και την χώρα στη βουλή και αντί αυτού έναν απατεώνα,κυνηγό ψήφων με βουλευτές από το κολλέγιο Αθηνών (Βορίδης) την εγχώρια σχολή νεοφιλελεύθερης σκέψης.
Και φέρομαι ενάντιά τους γιατί είναι λυπηρό το γεγονός ότι σε αυτήν την χώρα ο υγιής ,ατόφιος πατριωτισμός διώκεται ή αλλοτριώνεται από κάτι τέτοιες προσωπικότητες ο οποίες δίνουν το άλλοθι να ονοματίζονται οι απλοί πατριώτες ακροδεξιοί,καρατζεφερικοί κτλ,
και αυτό είναι από τα χειρότερα στο οποίο συμβάλλει ο ΛΑΟΣ.
Με αυτόν κλείνει και η βουλή και με ένα δήθεν πατριώτη για να ψηφίζειο λαός τον έναν ή τον άλλον και να νομίζει ότι κάνει κάτι,φιάσκο όλα
κανένα κόμμα δεν καλύπτει την ολότητα της κατάστασης

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΘΩΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

το βίντεο αυτό τα λέει όλα,αποτελούν τους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες,ταγματασφαλίτες που είχαν συνεργαστεί με τους ναζί το 40

http://www.youtube.com/watch?v=ro8jPkb92og

Ανώνυμος είπε...

αδέρφια διαδώστε αυτό

http://kanena2010.blogspot.com/2011/09/2_23.html

Ανώνυμος είπε...

>5:30 ρε δε γαμιέσαι κι εσύ, τσιράκι της πανηλίθιας αρμάδας του κωλοτρυπιδάτου Τουρκώνυμου Καρατζαφέρη. Το μνημόνιο το ψήφισαν τα καλόπαιδα του κόμματος τραβεστί που στηρίζεις ώστε να στηριχθούν η τράπεζες και οι τοκογλύφοι. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Αυτό το γνωρίζουν μέχρι και 12χρονα παιδάκια πλεων ρε κεφτέ! Το πουστράκι-πρόεδρος, ο "μετά Χριστόν προφήτης" πο ψήφισες και ψηφίζεις, έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του και είναι χειρότερος προδότης απο τον ΓΑΠ γιατί είναι πατριδοκάπηλος και παρασύρει κάτι τραχανάδες σαν κι εσένα στην λήθη! Τραβά γαμησου λοιπόν και ασε τα περί επαναστατών. Βρωμερέ υποστηρικτή των δοσίλογων...

Ανώνυμος είπε...

ο εξαιρετικός τουρκολόγος ,καθηγητής στο Πάντειο πανεπιστήμιο Ν.Σαρρής,μεγάλες αλήθειες από έναν καθηγητή με ήθος,τρομερές γνώσεις και έναν μεγάλο έλληνα που μεταξύ άλλων πολεμά όλους αυτούς που παραχαράζουν την ελληνική ιστορία (Βερέμης,σκαι,....)
ακούστε τον
http://www.youtube.com/watch?v=n9rb6A5s2LE&feature=related

Ανώνυμος είπε...

που εισαι 5.30 ποσο χαζος εισαι.αλλα μπορει να παιρνεις και μισθο γ αυτα που γραφεις παντως σε λυπαμαι ακομα και τωρα υποστηριζεις τα κομματα που μας πηδανε ειμαι ο 5.28

Ανώνυμος είπε...

αν αφησουμε τα εθνικα θεματα σαν και του λογου σου 5.30 καληνυχτα μαργαριτα και οι αλβανοι θα μας παρουν ουφακλα.

Ανώνυμος είπε...

Kαι αυτό το κοπρόσκυλο ο Κασρατζαφύρερ θα κυβερνήσει με τον Μπουμπούκο και τους πούστηδες που φιλοξενει στο απόκομμα του.Ου να χαθείς φασιστόμουτρο.

Ανώνυμος είπε...

kala auta pu eipe alla dn empnei empistosunh h kolotumpa kai o giwrgos elege lefta uparxun alla...

Ανώνυμος είπε...

Γαμημένε κωλοτούμπα και εσύ σαν τον ΓΑΠ "Λεφτά υπάρχουν".

Νομίζει ο μαλάκας ότι με αυτό τον τρόπο θα πάρει ψηφαλάκια.
Τα αρχίδια μας θα πάρει!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου 5.30 δλδ για να καταλαβω κατα την γνωμη σου καλα εκανε που ψηφισε το μνημονιο ετσι για να μην ειμαστε τουρκικη αποικια.Φιλε πρεπει να εχεις χοντρο προβλημα εγκεφαλου.Τοτε καλα λενε τα σκατοκουμουνια οτι εισται προδοτες και κουκουλοφοροι απο παλια.και θες τα εθνικα θεματα να ασχοληθουν σαν τον καρατζαφερη χεχεχε πλακα εχεις..

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ?ΑΡΑΓΕ ΠΗΡΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ Ο ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουραδαφέρης έχει μετοχές σε μεγάλη ελληνική τράπεζα. Γι'αυτό ψήφισε το μνημόνιο, για να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και κατεπέκτασην και οι μετοχούλες του. Μίλησε για Γουδή πριν μερικές εβδομάδες ο Κωλοτουμπέρης. Που να'ξερε πως θα είναι από τους πρώτους που θα στήσει ο λαός στο απόσπασμα...

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ολα καλα κι ολα ωραια...
τα λογια ειναι ευκολα,
οι πραξεις ειναι αυτες που μετρανε...
και μη γελιεστε...
η ιστορια εγραψε, πως...
ο καρατζαφερης και ο λ.α.ο.ς...
εβαλαν φαρδια πλατια την υπογραφη τους
στο μνημονιο και κατ' επεκταση στην αναιμακτη εισοδο των συγχρονων κατακτητων στη χωρα μας...
τα αποτελεσματα τα βλεπουμε σημερα και θα τα δουμε και στο μελλον...
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ";;;
Τα υπολοιπα ειναι αλλαλογια ν' αγαπιομαστε...
Χαιρετε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://ellada-russia.gr/

Ανώνυμος είπε...

Βρε ορνια του κερατα, αυτος ειναι Ο ΜΟΝΟΣ που τα λεει εξω απ' τα δοντια. Για ολους και για ολα.

Κι εσεις ασχετοι, απαιδευτοι, αργοσχολοι και παρασιτικοι, αντι να σκεφτειτε τι σας προτεινει καθεστε μπροστα στο πληκτρολογιο σας και 'βαρατε' ασυναρτησιες, κι οποιον παρει ο χαρος!

Αφου γευτηκαμε για αρκετα χρονια τις ... δυναστειες των Μητσοτακηδων, Καραμανληδων και Παπανδρεου που, ολοι μαζι, μας εφεραν σ' αυτο το χαλι, τωρα εσεις κατηγορατε τον μονο που δεν εχει ευθυνη γι' αυτην την κατασταση και που ειναι η μονη ελπιδα σωτηριας που μας απομεινε!

Εκτος βεβαια αν, μερικοι απο σας προτιμουν ακομα μια στρατιωτικη δικτατορια τυπου 67' για να παει ο καθε ρουφιανος στον τοπο του και να ξεχωρισει η ηρα απο το σταρι..

Ξυπνατε απο τον ληθαργο που σας εχουν ριξει οι κομματικες τοποθετησεις και τα κουμπαριλικια, ΑΝΟΗΤΟΙ!

Θ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται ο καιρος που θα πεινασετε ζωα και δεν σας λυπαμαι καθολου.Ειστε συνειδητοι δολοφονοι της χωρας μας, η αμορφωσια σας η μαλον η ημιμαθεια σας μας σπρωχνει ολους στον γκρεμο.Ακους εκει οι ηλιθιοι για ολα να τους φταιει ο Καρατζαφερης,αντε πιειτε κανενα φραπε καλυτερα, δειτε και το πωταθλημα που ξεκινησε και μην ασχοληστε με πραγματα που δεν ταιραζουν με την νοημοσυνη σας,ασχετοι ε ασχετοι.χρηστος χαλκις.

Ανώνυμος είπε...

>7:18 Αυτό ψηφισε "Ο ΜΟΝΟΣ που τα λεει εξω απ' τα δοντια"..... «Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από την ασυλία της εθνικής της κυριαρχίας και απο όλες τις πηγές πλούτου της» Καληνύχτα κομματόσκυλο...

Ανώνυμος είπε...

>7:26: ο βαρβάτος έλληναράς με την υπογραφή του, έδωσε το Δικαίωμα στα γεράκια του ΔΝΤ να μπουν στην Ελλάδα. Καληνύχτα και σε εσένα...

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό είναι σε αυτή την κατάσταση η Ελλάδα γιατί υπάρχουν γκαϊλια στον σαν εσας. Αυτήν την καραμέλα με το μνημόνιο ακόμη την γλύφεται. Όπως είπε και κάποιος στην αρχή τουρκική επαρχία θα είμασταν. Ήλπιζε ο άνθρωπος ότι θα χειριζόντουσαν το θέμα σωστά και υπεύθυνα. Αντιθέτος αυτοί οι εθνοπροδότες μας βουλιάζουν εδώ και 40 χρόνια επίτηδες για να μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε από τους θυσαυρούς μας πράτοντας τις εντολές τον γνωστών αγνώστων της γης. ΞΥΠΝΑΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΑ ΓΚΑΪΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!!! Αλλά τη να πω και σεις ροχάλα αυτονών είσται!!!

Ανώνυμος είπε...

τι λε ρε μεγαλε 7.26 σχετικε με τιν πολιτικη και με μεγαλη νοημοσυνη για πες μου αγορι μου ξερεις τι εστι μνημονιο που ψηφισε το αφεντικο σου μηπως δεν το καταλαβες καλα... πιτσιρικο να στο πω πεινααααα πιτσιρικο. να δουλευεις για 400 ευρο το μηνα και να εισαι σκλαβος να ειναι πουλημενη η πατριδα σου και πολλα σκατα οποτε πιτσιρικο κοιτα να λυπασε τον εαυτο σου που ψηφιζη αυτον που ξεπουλαη τα παντα μισο τιμης και ασε εμας...

Ανώνυμος είπε...

«Ήλπιζε ο άνθρωπος ότι θα χειριζόντουσαν το θέμα σωστά και υπεύθυνα». ΧαΧαΧαχΧαχΧαχααχΧαχα!!! Θες και τα λες αυτά ρε μουντρούχο;;; Ο κωλοτούμπας δεν ήταν που έλεγε πως, ο Παπανδρέου είναι άνθρωπος των αμερικανών και ενεργεί για το συμφέρον των ΗΠΑ; Κατα τα αλλά «Ήλπιζε ο άνθρωπος ότι θα χειριζόντουσαν το θέμα σωστά και υπεύθυνα.» είστε για τον πέο ρε λαλάκες!!! Αυτός που έβριζε τον Σημίτη και τον Καραμανλή και τους τελευταίους μήνες μας λέει, "είναι λίγοι αυτοί για την χώρα;;;". Αυτός που έλεγε τον Σημίτη "αρχιερέα της διαπλοκής" και τώρα μας λέει πως "μπορεί να φανεί χρήσιμος"!!! Χαχαχχαχαχ! Αυτός δεν εξυμνεί τον Μητσοτάκη απου σταθεί και οπο βρεθεί;;; Αυτός δε μιλά για ιδιοτικοποιήσεις εξυμνώντας ουσιαστικά την "σχολή του Σικάγο";;; Άιντε βλακόμοτρα, θύματα του καραμαλάκα-λαϊκιστη κωλοτούμπα! Εσείς είστε τα ζώα αν δεν το έχετε καταλάβει! Βόδια κιόλας!!!

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Δεν χρειαζόταν η ψήφος του κωλοτούμπα για να περάσει το μνημόνιο μιας και το ΜΠΑΤΣΟΚ τον πέρασε(παράνομα μιας και χρειαζόντουσαν 180 ψήφοι)με κυβερνητική πλειοψηφία. Αλλά σου λέει: κάτσε να το σιγουρέψουμε το θέμα. Είναι και μαλάκας εκτός απο δοσίλογος...

fnous fnous είπε...

Μεγάλο το "βάθος" του ελληνικού "πάγκου". Μας πήραν οι Τούρκοι τον "Καραγκιόζ" …και δεν φάνηκε το κενό του, γιατί ο "Καρατζαφέρ" κάλυψε άνετα τη θέση του.

…Ζήτω ο "Καρατζαφέρ" !!


…"Πολεμάμε βέβαια την οικογενειοκρατία, αλλά η περίπτωση του γιου του Μπακογιάννη είναι "διαφορετική".

Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία …του ορφανού".


…Τάδε έφη ο Καρατζαφέρ.


Σε όλα έχει μια δικαιολογία ο γνωστός κωλοτούμπας ...αρκεί αυτή η δικαιολογία να βολεύει τον Μητσοτάκη.

Οικογενειοκρατία στην Ελλάδα υπάρχει μόνον όταν δεν αφορά την οικογένεια του Αποστάτη.

Αυτό το "υπογράφει" άλλωστε και ο μέγας —και βέβαια αυτόκλητος— διώκτης της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα.
Ο μέγας Καρατζαφέρ.

Ο αυτοδημιούργητος γαλατάς της Αθήνας και των περιχώρων. Ο αποτιμητής του εθνικού μας κεφαλαίου.

Αυτός, ο οποίος "κεφαλαιοποίησε" όχι μόνον τον Αποστάτη, αλλά και την επίσης "δικαιούχο" τής επιτυχίας Ντόρα.


Μόνον οι υπόλοιποι γόνοι "πετυχαίνουν", χωρίς να το δικαιούνται.

Η Ντόρα, ο Κυριάκος ή ο Μπακογιάννης "πετυχαίνουν" επειδή το "δικαιούνται".

Κάτι σαν νόμιμοι "τόκοι" του μεγάλου "κεφαλαίου", που λέγεται Μητσοτάκης.

------------------------------------------

Ζήτω ο “Καρατζαφέρ”!!

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ… Αλλά σε… καλή τιμή!Βγαίνουν λοιπόν τώρα όλοι αυτοί που ψήφισαν το Μνημόνιο, όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, και επιχειρούν να αποσείσουν τις ευθύνες τους και να εμφανιστούν ενώπιον του ελληνικού λαού ως λευκές περιστερές και… μωρές παρθένες. Ένας εξ’ αυτών, ο «χάρη σ’ εμένα πέρασε το Μνημόνιο» τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης, δίνει καθημερινά συνεντεύξεις στα πρόθυμα ΜΜΕ της διαπλοκής και με το απύθμενο θράσος που τον διακρίνει προσπαθεί να βγει κι από πάνω! Εμφανίζεται ως… αντιστασιακός στο ξεπούλημα της πατρίδας, αλλά στην πραγματικότητα άλλο είναι το πρόβλημά του: ότι τα πουλάμε σε… χαμηλή τιμή. Και βροντοφωνάζει: Ξεπουλήστε τα όλα, αλλά σε πιο… συμφέρουσες τιμές. Ιδού τις είπε τη Δευτέρα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ 1

Ανώνυμος είπε...

Wikileaks > Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την εβραϊκή κοινότητα και “τυχαία” συνάντηση με Ερντογάν
Φρικτά πράγματα αποκαλύπτονται από τη Wikileaks όσον αφορά τον γνωστό κολοτούμπα!! Σε συνάντηση της Τζαβέλα με αμερικάνο αξιωματούχο στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο Καρατζαφέρης ξεβρακώθηκε κανονικά μπροστά τους: Παρακαλούσε, μέσω της Τζαβέλα, για συνάντηση μαζί τους υποσχόμενος πως μετά τις εκλογές, αφού θα έχει υποκλέψει την ψήφο των ηλιθίων, θα έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της αποζημίωσης των εβραίων για το εβραϊκό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης σαν κίνηση καλής θέλησης προς την εβραική κοινότητα… έλεγε στους αμερικάνους ότι έχει δώσει εντολή να πέσουν οι τόνοι από τα στελέχη του… θύμιζε ότι είχε συναντηθεί με λαθρομετανάστες… και τέλος επιζητούσε μια συνάντηση με τον Ερντογάν που όμως θα φαίνονταν “τυχαία” για να μην πονηρευτούν οι ηλίθιοι που τον στηρίζουν…

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑ.Ο.Σ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ πρεπει να κοιταξεις τις βαλβολινες σου..

Ανώνυμος είπε...

24 Σεπτεμβρίου 2011 10:22 μ.μ. άντε και γαμήσου από έναν μανιάτη έλληνα μωρή ματωμένη σερβιέτα. Ξέρεις, από αυτούς που δεν τους πλησιάσαν οι Τουρκόφωνοι... Τσουτσέκια! Τρώτε καλά από τον χοντρό εεε; Αυτός που έλεγε τον ΓΑΠ αμερικανάκι, υπέγραψε μια δανειακή σύμβαση με αμερικανούς που θα την διαχειριζόταν το αμερικανάκι. Φάε σκάτα τώρα μαλάκα...

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη που θα ενοχλήσω φίλτατε.. Αλλά δεν υπέγραψε καμία δανειακή συμβαση.. Κανείς βουλευτής δεν την έχει υπογράψει.. Μόνο ο παπακωσταντίνου και αυτός δεν είναι βουλευτής..

Προτείνω σε όσους θέλουν να μιλήσουν με στοιχεία και με λογική να μην περιμένουν και πολλά.. Έχω παρατηρήσει κάποιο επίπεδο σκέψης σε πολλά σχόλια που δεν ξεπερνά το ύψος του υπονόμου..

Ούτε να περιμένετε να κάτσουν και να διαβάσουν όλες τις προτάσεις πριν κατέβουν ο ένας να πει τον καρατζαφέρη σατανιστή και μασώνο και ο άλλος παιδί του μητσοτάκι..

Ότι σχόλια και αν γράψετε .. Όσο ευπρεπής και αν είναι ο λόγος σας.. Τα μόνο που θα ακούσετε θα είναι τον θόρυβο που κάνει η γνωστή καραμέλα καθώς περνάει απο την μιά πλευρά του στόματος στην άλλη.

Φιλικά

Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΑΤΑ Η ΣΙΡΙΖΟΣΚΑΤΑ .ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΣΟΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΑΣ .ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΗΚΟΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΑΛΑΚΙΟΝ ΝΑ ΒΙΑΖΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΒΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Προεδραρα ξετιναξε τους ολους εξω η αριστερα απο την Ελλαδα. Ο μεγαλυτερος καρκινος της ελλαδας ειναι η αριστερα, και ο δικομματισμος.
Πρεδρε σε παρακαλω θελω να σε δω πρωθυπουργο.
ΕΛΛΑΣ - ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

25 Σεπτεμβρίου 2011 1:26 π.μ. Πάρε τη μαμά σου απο των κώλο φασιστοϊδες Νεάντερτααλ και ασε τον μπαμπά σου να σας παίρνει μάτι. Επίσης μάθε ορθογραφία. Μυγόχεσμα του πουσταρά του κωλοτούμπα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΓΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΒΛΑΚΑ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΒΟΔΙ ΞΥΠΝΑ ΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΠΙΣΤΡΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΖΕΥΣ Πανε ρωτα σε παρακαλω τον βουλευτη σου βελοπουλο γιατι ηταν γραμμενος κνιτης και ξαφνικα εγινε φασιστομουτρο?πες τον απο κορδελιο θεσσαλονικης σε ξερουν καλα αφεντικο...αντε ξυπνα πριν ειναι αργα..

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΑ ΑΥΤΑ ,ΓΕΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ
Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ,ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΟΥΣΤ ΑΚΑΤΟΥΡΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ ΕΛΛΗΝΑ 2.42 ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ-ΣΟΥΦΙΣΤΩΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΩΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗΣ ΣΤΟΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ Ο.Υ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΙ ΜΑΣΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

κατι μου θυμιζει το βρε καταγαμημενοι αναρχιδοι ειναι τα λογια που χρησιμοποιοι ο ΗΡΩΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ εναντιων των προδοτων του λαοσ του πασοκ του σαμαρα κλπ

Ανώνυμος είπε...

2.10 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ζευσ σου γαμιετε ο διασ
τι λεσ ρε πρεζονι τουσ μασονουσ σουφιστεσ εψιλον 666 του λαος τους λες χριστιανους
ψαξε ρε καταγαμημενο πουσταριο στον ασυμπιεστο και στο αντι νεα ταξη που εδειξαν τον μπουμπουκο σε δυο βιντεο να πουλα τα βιβλια του αθεου καλοπουλου με μεγαλη χαρα και τον ειχε καλεσει τον ιδιο τον καλοπουλο ο μπουμπουκος
για να μιλησει και ειπε οτι στα τεσσερα αυτα βιβλια που πουλα ο μπουμπουκος απεδειξε οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΝΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΖΕΥΣ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΔΑΙΜΟΝΟΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΔΙΚΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

1.26 EMEIΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΓΑΜΑΜΕ
ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΨΟΛΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΙ ΑΥΓΗ?
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΝΟΜΙΑΣ ΜΕ FULLFACE ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΖΩ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΗΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΕΓΝΑ ΠΟΤΑΠΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΣ ΕΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!ΤΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ? Ε?Ε?Η ΔΕΞΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΖΗΤΟ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΒΕΒΕΑ.
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ.ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΝΟ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΣΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ...ΛΑΟΣ ΡΕΕΕΕ ΚΑΤΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Κοπρε απο νεαπολη φασιστοσκατο δεν εχεις ιδεα απο κορδελιο βλαξ απο προπαγανδα ειστε πρωτοι.και ξαναρωταω γιατι ο βελοπουλος ηταν γραμμενος στην ΚΝΕ και φανατικος... και ξαφνικα εγινε φασιστας?Μπουφο απο νεαπολη που δεν ξερεις που πανε τα 4 και χαιρεσαι καφρε για το μνημονιο ΕΛΛΗΝΑΡΑ που δεν ξερεις το ελληνικο αλφαβητο τραβα κουτουλα το κεφαλι σου ντενεκε χωρις περιεχομενο.

Ανώνυμος είπε...

axxaxaaaxxaax xontro gelio.zhto oi germanotsoliades,oi tagmatasfalites,oi mayragorites kai h xwrofylakh...
ethnikofrosynh re... xaxaxaxaxax agramatoi

Ανώνυμος είπε...

ειστε προδοτες ρε γαμημενοι του ΛΑΟΣ. ο πουστης ο χοντρος υπεγραψε με την ψηφο του στο μνημονιο την παραδοση της εθνικης μας κυριαρχιας και την εξαθλιωση του λαου μας ωστε να πουληθουμε εξ' ολοκηρου στους δυτικους και στους εβραιους και να ειμαστε αποδυναμωμενοι απεναντι στους τουρκους. Πουτανας γιε Καρατζαφερη...αντε, γαμηθειτε οι μαλακες του Λαοπλανου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΗΗΗΗΗ