Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεύθερος ο Μάκης Ψωμιάδης


Ελεύθερος ο Μάκης ΨωμιάδηςΤο δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο εγγύηση 20.000 ευρώ

Ελεύθερος θα είναι σε λίγες ώρες ο Μάκης Ψωμιάδης, καθώς το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της παλαιότερης ποινής του σε φυλάκιση 3 ετών και 4 μηνών για χρέη προς το δημόσιο.


Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο εγγύηση 20.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσει μέχρι την επόμενη Τετάρτη. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο δικηγόρος του κ. Χρήστος Στάθης δρομολογεί πλέον και τυπικά τις διαδικασίες για την άρση της κράτησής του στην Ασφάλεια.

Ωστόσο, ο Μ. Ψωμιάδης περιμένει την έκδοση του βουλεύματος του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών που θα επιλύσει τη διαφωνία που ανέκυψε ύστερα από τη χθεσινή απολογία του για τα στημένα παιχνίδια ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο ανακριτής, όπως είναι γνωστό είχε τη γνώμη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με όρους , ενώ η εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

lefteria ston makaro..:)

fnous fnous είπε...

Οι κομματικές ηγεσίες δεν μπορούν να ασκήσουν την ολιγαρχική τους εξουσία έχοντας ως στελέχη ικανούς, άξιους, και έντιμους.


Χρειάζονται ύποπτους, διαπλεκόμενους και ανίκανους.

Ανώνυμος είπε...

παντως ολοι εδω μεσα πεσαμε εξω!!!οταν τον πιασανε η πληστιεστερη προβλεψη που ειδα σε σχολιο εδω μεσα ηταν οτι θα βγει σε ενα-δυο μηνακια....η δικαιοσυνη δεν ειναι μονο τυφλη,φερνει τουμπα ολο το συμπαν!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

pou einai oi aganaktismenoi ? Na analavoun drash !!!

Ανώνυμος είπε...

μακη γαμα τους ολους.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ...
1,05 ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚ...
ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΗΤΑΝ ΦΡΑΓΜΕΝΟ...