Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Είμαστε Έλληνες ρε;


Γράφει ο Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς; Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης,...
προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό… Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξευτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας! Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα μάτια μας πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν, τα αυτιά μας ακούνε μόνο αυτά που τους υπόσχονται… Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα, αυτή η μάστιγα που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου είχε το σθένος, με τις πλάτες των ξένων βέβαια, να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές που δε θα αποτολμούσε ούτε κατά διαφάνεια να εφαρμόσει άλλος πολιτικός. Αυτό το σίχαμα ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει! Αυτό το άδειο τσουβάλι έχει την ψυχή να μας προγκίζει κι εμείς, κότες λειράτες, αναλωνόμαστε σε απεργίες εκτονωτικού χαρακτήρα, πορείες του κώλου, γιαουρτοεκτονώσεις, συζητήσεις «στα λόγια να βρισκόμαστε» και εξατμισμένες πλατειοσυνάξεις αγανακτισμένων στα λόγια… και σφάξε μας Πασά μου να αγιάσουμε! Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους… Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε… Και η άγρια βιασμένη από τους ιθαγενείς κλέφτες πολιτικούς και τους διεθνείς τοκογλύφους…. Η αποτρόπαια σφαγμένη από τη «σοσιαλιστική» μάχαιρα του αρχιμειοδότη, Πατρίδα… ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ… ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ…
Πηγη 

15 σχόλια:

Modestus είπε...

Ρε μεγάλε Χάρρυ καλά τα λες γιατί δεν πιάνεις εσύ πρώτος τα τούβλα και τα μαχαίρια και βάζεις άλλους να κάνουν τι δουλειά για σένα; Πολύ ήρεμο σε βλέπω όποτε βγαίνεις στο γυαλί. Αλλά μήπως έτσι δεν είναι όλοι όσοι το παίζουν ιδεολόγοι και αρχηγοί; Θεωρείες του κώλου για τα πρόβατα να σφαχτούν και μετά να πάμε εμείς να καπηλευτούμε τις θυσίες τους. Άιντε να σε δω ρε μάγκα μπροστάρη με το μαχαίρι και το κουμπούρι και εγώ έρχομαι μαζί σου. Όχι μόνο λόγια.

Θεσσαλονικιός είπε...

Επιτέλους μιλάει και ένας Επώνυμος.
Άντε ρε Βασίλη μου μίλα.
Φίλε Βασίλη ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι έχεις τέτοια δύναμη στο λόγο που μπορείς να τους κάνεις να μην ξέρουν που να κρυφτούν.
Ξεμπρόστιαζε τους κάθε μέρα.
Ότι χάρισμα έχει ο καθένας είναι η στιγμή που πρέπει με όλη του τη ψυχή και τη καρδιά να το χρησιμοποιήσει υπέρ της Ελλάδας και των συνανθρώπων του.
Και ότι μπορεί ας κάνει ο καθένας αδέλφια.
Πόλεμος με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.
Αντεπίθεση ρεεεεε..!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ 12:01, ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΑΖΟΥΜΕ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ, ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ας στειλει τους αμοιδεατες του τους "ΠΑΜΕ.. εκδρομη"
να κανουν αυτα που λεει και να μην καπελωνουν ολες μας
τις εξεργεσεις
τωρα ειμαστε και κοτες λιρατες ε?

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε Χάρρυ δεν τα λες καλά.χαιδεύεις τα αυτιά του κόσμου.η κυβέρνηση δεν είναι παράνομη ξέρεις.κάποια πλειοψηφία λαού την εξέλεξε.σε αυτά τα μόμολα και τους πρασινοφρουρούς να απευθυνθείς και να ξυπνήσεις συνειδήσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ,ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΣΠΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΤΗΣ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΑ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΔΙΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12¨24 η κυβερνηση αυτη μονο απο την πλειοψηφια του λαου δεν εκλεχθηκε και το μαρτυρουν τα ποσοστα των εκλογων.μονο σε ολιγαρχιες γινετε το 30% να κυβερνα το υπολοιπο 70%.αλλα ακομη και αυτη η εκλογη στηρηχθηκε σε ψεματα τυπου ¨λεφτα υπαρχουν¨...

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, κάποτε πρέπει να αντιδράσουμε. Όλοι ενωμένοι, ενάντια σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς με το κεφάλι ψηλά και χωρίς φοβίες!!!! Τώρα είναι η στιγμή συντεταγμένης και καθολικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!
...
Όλοι μαζι να υπερασπιστούμε τη γειτονιά μας τους συνανθρώπους μας τα παιδιά μας ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!
ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Χαρρυ Κλυνν ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝ0ΥΝ ΤΩΡΑ ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ 8.000.000 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ;;;;;;;;
Ο "ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ" ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΑΒΟ;;;;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΕΓΡΑΨΕ...
ΙΔΟΥ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ (1 ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΟΜΙΖΩ) ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ... ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2.29 ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ. ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ;;; ΒΓΗΚΑΜΕ , ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ; ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ , ΑΛΗΤΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!
ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΦΙΛΕ 3.59....

Ανώνυμος είπε...

1η ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΤΙΣ ΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΦΙΛΕ 4.14.
ΦΟΜΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΟΡΦΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ , ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΑΥΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ....