Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΚΟΒΟΥΝ ΣΤΗ... ΜΕΣΗ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ



1635659Τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τις θέσεις της κυβέρνησης για τα έργα που είναι σε εξέλιξη για τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους, που θα αφορούν, μεταξύ άλλων, και τον εξορθολογισμό του.....
ύψους των διοδίων.

Όπως προέκυψε κατά τη συνεδρίαση του ΚΤΕ Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπου ο αρμόδιος υπουργός, Δημήτρης Ρέππας, ενημέρωσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το σύνολο των πολιτικών του υπουργείου αλλά και για τις πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένεται να ανακοινωθεί η δραστική μείωση (έως και 50%) της βάσης υπολογισμού των διοδίων ανά χιλιόμετρο, με στόχο τα 3 λεπτά ανά χιλιόμετρο σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα προβλέπονται, μεταξύ άλλων, εκπτωτικές κάρτες για τους συχνούς χρήστες, αλλά και αναλογική χρέωση με βάση τα διανυόμενα χιλιόμετρα.

Επιπλέον, οι ανακοινώσεις θα αφορούν το θέμα της εξασφάλισης της συνέχισης των έργων για τους επόμενους 8 μήνες, δηλαδή της συνέχισης της χρηματοδότησής τους από τις τράπεζες, τη δημιουργία Ανώνυμης Εταιρείας του Δημοσίου που θα έχει ως "προίκα" τα μελλοντικά έσοδα των διοδίων, καθώς επίσης και στον επανασχεδιασμό της πορείας των έργων αυτών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τα κλείσουμε τα διόδια με μαθηματική ακρίβεια.

Unknown είπε...

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΑΠΟΔΙΔΕΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ. ΟΧΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ)!!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΗΣ ΑΚΟΜΑ......

Ανώνυμος είπε...

ποσο μακρησ ρε φιλε ειναι αυτοσ ο αγωνασ, ποσο πρεπει ακομα να μασ γαμησουν ?οι ισπανοι εχουνε βγει ολοι στουσ δρομουσ και δε λενε να μαζευτουν, εμεισ θεατεσ ....