Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Πάλι με αηδίες θα ασχολούμαστε… η Κρήτη ανεξάρτητο κράτος σε εκπαιδευτικά κινούμενα σχέδια.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας βρουν επιτέλους ποιοί κρύβονται πίσω από αυτή την ιστορία.
Δεν μπρούν να βρουν π.χ. την διαφημστική εταιρία της vodafone για εκείνο το τραγικό σποτάκι?
Η μήπως δεν μπορούν να βρουν το δημιουργό του παραπάνω cartoon?
Ας τους βρουν και ας λογοδοτήσουν.
Εδώ βρήκαν τον περίφημο φανοποιό από τα Χανιά.
Το θέμα όμως είναι αν θέλουν να τους βρουν.

Χ. Κρήτη

Ανώνυμος είπε...

Πουτάνας γιοί θα πεθάνετε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

τελειωσαμεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

OSO KAI AN FONAZETE OSA KAI AN LETE...OLA EINAI KA8ORISMENA NA GINOUNE KAI 8A GINOUNE....EIMASTE KOLOKRATOS ALITES POLITIKH OLOI EISTE GIA FILAKH!!!!ELLAS KRHTH MAKEDONIA OR8ODOKIA!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσωπικά με όσους κρητικούς έχω μιλήσει θέλουν να γίνουν ανεξάρτητο κράτος και αυτό γιατί παρά πόλη απλά το κράτος αρμέγει τη πλούσια Κρήτη και δεν κάνει τίποτα για αυτό το νησί φυσικά και δεν κάνει αφού το σχέδιο είναι προσχεδιασμένο αλλά ποιος θα πείσει τους κρητικούς για κάτι τέτοιο κάνεις γιατί πολλή απλά βαρέθηκαν κουραστήκαν να πληρώνουν να ξανά πληρώνουν και μην ξεχνάτε το 2013 είναι το δημοψήφισμα για το αν οι κριτικοί είναι ευχαριστημένοι από την ένωση τους με την Ελλάδα και αν θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα που ήταν σαν Όρος στην συνθήκη του 1913 όταν εντάθηκε η Κρήτη στην Ελλάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

@4:35
Δεν υπάρχει τέτοιος "όρος" ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Σε όσους έχω απαιτήσει να μου πουν ΠΟΥ αναγράφεται αυτός ο "όρος", ΟΛΟΙ μου απαντούν "...έτσι έχω ακούσει"!!!!
ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που διαδίδει ψεύτικους "όρους" και ΤΙ σκοπούς εξυπηρετεί; Μήπως και ο δημιουργός του παραπάνω βίντεο έχει διαβάσει την συνθήκη και ξέρει τους "όρους" αλλά και τα αποτελέσματα των ..."δημοψηφισμάτων"; Μήπως είναι αγεωγράφητος; Ή μήπως -λέω τώρα- εξυπηρετεί (κι αυτός με τη σειρά του) συγκεκριμένα συμφέροντα; Ξυπνάτε Πατριώτες!!!!

Κώστας, Χανιά