Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Επιστολές – κόλαφος για την “Σπίθα” από Ληναίο – Καζάκη.




Σαββατοκύριακο μεγάλων εξελίξεων ήταν αυτό που μας πέρασε. Κι ενώ περιμέναμε (και φυσικά συνεχίζουμε να περιμένουμε την ολοκλήρωση των ζυμώσεων και των μετέπειτα εξελίξεων στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ) να “σκάσει η μπόμπα”, αυτή ναι μεν “έσκασε”, αλλά σε άλλο “τόπο”.
Έτσι, σύμφωνα με επιστολές που κατέθεσαν Καζάκης και Ληναίος, δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους από το κίνημα “Σπίθα”, το οποίο -ούτε λίγο ούτε πολύ- καταγγέλουν ως κατασκεύασμα ξένων μυστικών υπηρεσιών…!
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ....
Σ. ΛΗΝΑΙΟΥ
Αγαπητέ Μίκη
Διάβασα σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα, την αναπάντεχη, ολοκληρωτική μεταστροφή της ΣΠΙΘΑΣ και λυπήθηκα πάρα πολύ.
Όπως είναι φυσικό, μου είναι αδύνατο πλέον να συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σου. Δεν μου το επιτρέπει ο χαρακτήρας μου, τον οποίο ξέρεις πολύ καλά.
Όπως ακριβώς έκανα κάθε φορά, στα 50 χρόνια της γνωριμίας μας που αποφάσιζες παρόμοιες, ακατανόητες, μεταστροφές. Θέλοντας πάντα να υπερασπιστώ το μεγάλο έργο σου και τους μεγάλους αγώνες σου που κάποιοι προσπαθούσαν και προσπαθούν, συστηματικά, να αμαυρώσουν.
Παραμένω μαχόμενος στις Ιδέες της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών της 1ης Δεκέμβρη και της 3ης Απρίλη.
Δεν θέλω όμως να έχω καμιά σχέση με την Κίνηση Εξαρτημένων Πολιτών της 11ης του Απρίλη 2011.
Στέφανος Ληναίος
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.ΚΑΖΑΚΗ
Αγαπητέ Μίκη,
Όπως σας έχω εξηγήσει λεπτομερώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ως οργάνωση δεν είχε σχέση τόσο με πρόσωπα, όσο με έναν μηχανισμό παρακράτους, ο οποίος ήθελε να αλώσει την Σπίθα και να την μετατρέψει σε μια νέου τύπου φασιστική οργάνωση. Τα ηνία κρατά συγκεκριμένο «ίδρυμα» πέραν του Ατλαντικού. Το ίδιο που κατασκεύασε την otpor στην Γιουγκοσλαβία και συνέβαλε στις «πορτοκαλί επαναστάσεις» στην Ουκρανία, την Γεωργία και αλλού.
Όμως, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις θεωρώ πλέον ότι το παρακράτος υπερίσχυσε. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να προστατέψω το όνομα, την ιστορία και κυρίως την υστεροφημία σας. Δυστυχώς απέτυχα.
Όπως σας είχα εξηγήσει εξαρχής, προσωπικά έχω αφιερωθεί στην ιδέα του νέου ΕΑΜ. Την παλεύω, με τις λιγοστές δυνάμεις που διαθέτω, πολύ καιρό πριν υπάρξει η Σπίθα. Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο με την ακλόνητη πεποίθηση ότι το νέο ΕΑΜ θα γεννηθεί. Όχι γιατί το θέλω εγώ, αλλά γιατί είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για το λαό και την Ελλάδα. Όταν δημιουργηθεί – μιας και είναι σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα γίνει – προσωπικά θα βρίσκομαι στις γραμμές του, απλός στρατιώτης όπως ήμουν πάντα. Το δυστύχημα είναι ότι θα έχει απέναντί του και τους μελανοχιτώνες του παρακράτους που έχει διαλέξει τη Σπίθα για να τους εκκολάψει.
Αποχωρώ από την Σπίθα και την συμβουλευτικής σας, μιας και ο δρόμος που έχετε επιλέξει δεν έχει καμμιά σχέση με τον δικό μου.
Ευχαριστώ,
Δημήτρης Καζάκης
Και από αυτό το σημείο, ανοίγει πλέον ένας φάκελος που πολλοί και για διάφορους λόγους θα ήθελαν να μην ανοίξει ποτέ: Ξένες μυστικές υπηρεσίες και πολιτικά κινήματα στην Ελλάδα…
Ευχαριστούμε το “Ρεσάλτο” για τις επιστολές

30 σχόλια:

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Εεεεμ καλά τα έλεγε ο Τραϊανού.... http://en-gnosi.blogspot.com/2011/03/blog-post_8689.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΖΑΚΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΙΟΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΦΟΥ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ...ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

thanatos stoys prodotes..............

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7:23 είχα διαβάσει και γω τα σχετικά με τον Θεοδωράκη στα κείμενα του Τραιανού.....Πράγματι τα έλεγε....Τι έγινε όμως, τι αποκαλύφθηκε και αποχωρούν τα δύο αυτά πρόσωπα?

Ανώνυμος είπε...

nai den exei noima to arthro an den kseroume ti egine akrivws kai tous logous...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΟΙΚΤΡΑ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

εσείς όλοι νομίζετε ότι θα αφήσουν οι ξένες δυνάμεις να γεννηθεί ένα αγνό κόμμα που θα σώσει τυο τόπο? ή θα ιδρύσουν αυτοί πρώτοι 4-5 ψευτοκινήματα επαναστατικού τύπου που θα κοπάσουν τη δυναμική τους όταν θα είναι κρίσιμα τα πράγματα. Μόνη μας ελπίδα (πρώτη θα έπρεπε και όχι τελευταία) ο Θεός που τον έχουμε απογοητεύσει αλλά δεν μας εγκαταλείπει ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 1827 ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ... ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ 1944 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΚΟΜΠΙ ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ .
ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕΛΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ και........ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ και ο νοων νοειτο...Καιρος γαρ εγγυς

Ανώνυμος είπε...

Μικη Μικη αιωνιο σκουληκι...

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαριάς (υποψήφιος του πασοκ επί Σημίτη!!!) και ο Καζάκης που έχουν εμφανισθεί ως μεγάλοι κατήγοροι του μνημονίου, προβλήθηκαν λόγω του πολιτικού χώρου που κινούνται ,την αριστερά. Το εαμ που θέλει να ξαναδημιουργήσει ο καζάκης πήρε το ανάθεμα των Ελλήνων για τα εγκλήματα και τις προδοσίες κατά της Ελλάδος και πήγε στον αγύριστο,στα τσακίδια. Ο πρώτος που τα είπε για το μνημόνιο ήταν ένας στρατηγός στο Flash TV κοζάνης. Ψάξτε και θα το βρείτε.Αυτόν ποτέ δεν τον έβγαλαν τα κανάλια αφού δεν είναι του συναφιού τους. Ακόμα και τέτοιες μέρες που αυτοί μας έφεραν, οι μονίμως τιποτένιοι ,τα διαχρονικά λαμόγια, οι αριστεροί επιδιώκουν να εμφανιστούν ως κάτι και να παρασύρουν στην εαμική ανωμαλία τους κόσμο ,κόσμο ζαλισμένο και απογοητευμένο λόγω μνημονίου!πάντα(κατοχή) έτσι το έπαιζαν σε αυτούς που δεν ήξεραν και τους παρέσυραν και έφτιαχναν τάγματα εγκληματιων!!! Άκου τον πούσ.... να θέλει εαμ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΖΩΑ, ποτε θα καταλαβετε οτι δεν υπαρχει Αριστερα και Δεξια. Ο εμφυλιος τελειωσε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.

Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε

Ανώνυμος είπε...

Τόν ξεβράκωσαν τόν προδότη

Ανώνυμος είπε...

Den einai prodotis o mikis einai enas aristeros patriotis ala sovaros aristeros
Oi aloi dyo einai apla aristera mounakia
To pasok afto kataferne panta na dixazei ton kosmo
Ekloges TORA

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον ,ο Μικης ειναι 86 χρονων,οπως καταλαβαινετε ειναι δυσκολο να αντιλαμβανετε τα παντα .Σαν σκεψη η κινηση που εκανε ηταν πολυ καλη,κινητοποιησε ενα μερος του κοσμου που καθοτανε στους καναπεδες και επινε φραπε και εκανε κριτικη,και τους εβγαλε στους δρομους .
Σημασια δεν εχει οτι ο Μικης εκανε μια προταση ,την προταση μπορει να την εκανε και ο φουφουτος,αλλα το τι λεει η προταση αυτη.
Η σπιθα ειχε μια φοβερη ανταποκριση απο τον κοσμο ,μολις το συστημα ειδε αυτο ,φυσικο ηταν να προσπαθουσε να την χειραγωγηση ή να προβοκαρη ή να εχει καποιον ελεγχο πανω της.
Και αρχισε να χωνει μεσα της διαφορους πρακτορισκους απο την ΚΥΠ μεχρι μελη της χρυσης αυγης.Αυτα προς το παρων.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με ΟΛΟΥΣ!!!
και ας μην γίνεται αυτό, όμως θεωρώ ότι οι πιο πολλοί ας το βλέπουν ο καθένας λίγο πιο άσπρο λίγο πιο γκρίζο τελικά αντιλαμβανόμαστε το ρόλο των μεγάλων δυνάμεων και των πρακτόρων που βρίσκονται παντού ανάμεσά μας.

Πιστεύω ότι το ανθρώπινο γένος γενικότερα είναι ικανό να βάλει φωτιά και να κάψει τα πάντα μόνο και μόνο για να μην βγουν οι αριστεροί, οι δεξιοί οι άσπροι οι μαύροι οι μπλε οι πράσινοι και πάντα θα υπάρχουν εγκάθετοι ρουφιάνοι και προδότες. Τελικά η πολιτική έχει μεταλλαχθεί από προσφορά στα κοινά σε κακουργηματική συνωμοσία και παιχνιδι ρόλων.

Κάτω από αυτό το πρίσμα ένα μόνο είναι σίγουρο, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ποτέ όμως δεν θα μας αφήσει το σύστημα να γαληνεψουμε σαν λαός και να ζησουμε για λίγο πραγματικά ελεύθεροι

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο,πιστευω ομως οτι ο κοσμος της σπιθας θα καταφερει να πεταξει απο πανω του τα παρασιτα
και(δεν εννοω Λιναιο -Καζακη).Ενα γνησιο κινημα το χρειαζομαστε ,το χρειαζεται η Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Τον κ. Ληναίο τον γνωρίζω ήταν βασικός αρωγός μέσα από το πασόκ της κατάστασης όπως εξελίσσεται σήμερα, από τους πιο σκληρούς Δεν γνωρίζω για την επιστολή του Μίκη πού άλλαξε το κλίμα στην ΣΠΙΘΑ γνωρίζω όμως ότι ο Μίκης -όπως άλλως- είχε πει "ελπίζω η ΣΠΙΘΑ να γίνει ΦΩΤΙΑ" Βλέπω στα προηγούμενα σχόλια ότι καλά κρατεί το κλίμα της μισαλοδοξίας αν δεν ξεπεράσουμε τα παλια πάθη δεν κάνουμε τίποτα Δεν αμφισβητούμε την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ αυτών που ξεχειλίζουν από οργή και θέλουν να την εκφράσουν Ας ψάξουμε όλοι μαζί τον τρόπο που θα ξεσηκωθούμε ξεπερνώντας ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές Δεν υπάρχει άλλος χρόνος ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Μόνο μέσα από την ΕΞΕΓΕΡΣΗ θα αναδειχθούν νέοι πολιτικοί ΑΝΔΡΕΣ που θα τους εμπιστευθούμε για το μέλλον ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ Ο καθένας μας μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό

Ανώνυμος είπε...

@ 10:15 π.μ. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Ή ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ. Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ.
ΞΥΠΝΑΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ,Ο ΜΙΚΗΣ ΠΗΓΕ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ,Ο ΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ 15,Ο ΜΙΚΗΣ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ.ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ....ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε

Ανώνυμος είπε...

@5:39
υπάρχουν πατριώτες και προδότες . Το κκε και όλοι αυτοί που λέμε αριστερά (κατοχικό εαμ) είτε εν γνώση τους είτε εν αγνοία τους είναι όργανα του σιωνισμού . Αν εσύ δεν το έχεις καταλάβει τότε πήγαινε φάε σανό με όλο το συμπάθειο !!! Και άλλωστε από τα λεγόμενα του Καζάκη φαίνεται οτι αυτό έχουν στο πίσω μέρος των διεστραμμένων τους εγκεφάλων ! απλά χρησιμοποιούν καταγγελτικό λόγο κατά του κατάπτυστου μνημονίου για να παρασύρουν μάζα! Αφού το ΔΝΤ είναι των αφεντικών τους σιωνιστών τι φωνάζουν ? ας ζητήσουν μεταμέλεια,να εργασθούν για το καλό της Ελλάδας και να μην αναφέρουν τα προδοτικά εαμ και λοιπές ακαθαρσίες!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου ,ειμαι ο 9.20 και 10.02 ,φοβαμαι οτι πεφτεις στην ιδια την παγιδα που πεφτουν διαχρονικα οι Ελληνες.Δυστυχως ξεχναμε πολυ ευκολα ή βλεπουμε την εικονα της ιστοριας με παραμορφωτικα γιαλια .Τα βαζεις με το ΕΑΜ και λες οτι ειναι προδοτες, εγω θα σου πω ,ναι, το μεγαλυτερο μερος της ηγεσιας του ηταν.Αλλα μηπως για το ιδιο δεν θα μπορουσαμε να κατηγορησουμε την δεξια? Ξεχνας οτι ηδη η τυχη της Ελλαδας ειχε κριθει. Αρα γιατι συμμετειχαν σε ενα στημενο παιχνιδι? Μονο και μονο για να αποδυναμωθει η ιδια η Ελλαδα απο τα παιδια της .Τι σημασια ειχε δεξια ή αριστερα? Ετσι κι αλλιως δεινανε οπλα και στους 2 για να αλληλοσκοτωνονται...και πεσαμε στην παγιδα τους
για πολλα χρονια φιλε και συνεχιζουμε ακομα.
Και αυτοι τρων και πεινουν στην υγεια των κοροιδων.(οχι των δεξιων ή των αριστερων αλλα των Ελληνων) Διαχωρησε τις πολιτικες ή τακτικες των εκαστοτε ηγετισκων απο τα πραγματικα προβληματα και συμφεροντα του λαου.
Υπατια

Ανώνυμος είπε...

Παίδες η κατάσταση είναι τόσο άσχημη που δεν μπορεί να υπάρξει λύση από κανένα κίνημα. Όλα ελέγχονται και όλες οι υγιείς αντιδράσεις σταματούν από τα όργανα του συστήματος που έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού. Σωστή είναι η σκέψη ότι αν ξεσηκωθούν οι Έλληνες τότε όλα θα αλλάξουν αλλά δεν θα συμβεί αυτό ποτέ διότι το εμποδίζει με αριστοτεχνικό τρόπο και με πολυετή προπαγάνδα το σύστημα της νέας τάξης. Η λύση βρίσκεται μόνον στα χέρια του Θεού. Δυστυχώς ο ανθρώπινος παράγοντας κάτω από τέτοια αλλοίωση και προπαγάνδα δεν έχει πλέον δύναμη. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε τον Θεό. Και οι 300 Σπαρτιάτες ήξεραν ότι θα πέθαιναν και δεν θα αναχαίτιζαν τους βάρβαρους αλλά πολέμησαν και πέθαναν και δοξάστηκαν. Έτσι και εμεις όσο μάταια και δύσκολα φαίνονται όλα πρέπει να αναζητούμε συνεχώς διεξόδους και να αγωνιζόμαστε "υπέρ πίστεως και πατρίδος" αν και γνωρίζουμε ότι μόνον ο Θεός πλέον δύναται να αντιστρέψει αυτή την κατάστασιν. Και θα το κάνει. Υπομονή, επαγρύπνηση και αντίδραση έως τότε σε όλα τα σχέδια της νέας τάξης.
PTOLIETHRON

Ανώνυμος είπε...

Όσοι υποστηρίζεται τον Μίκη γαι δείτε λίγο την άποψη που έχει για τους λαθρομετανάστες.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΔΈΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τι αποψη εχει; Για πες μας

Ανώνυμος είπε...

@Υπατία
>Αλλα μηπως για το ιδιο δεν θα μπορουσαμε να κατηγορησουμε την δεξια?

οχι , η ιστορία των Δεκεμβριανών είναι ξεκάθαρη και η δεξιά δεν ήταν τότε κυβέρνηση. Μην τα βάζουμε όλα στο μύλο για να επωφεληθούν κάτι τυχάρπαστοι αριστεροί κολλημένοι στην μαλακία που τους έχουν ποτίσει στον εγκέφαλο τόσα χρόνια με την πλύση εγκεφάλου. Είναι δυνατόν ο Καζάκης να καταγγέλει το μνημόνιο και να λέει οτι θέλει νέο εαμ? και τον βγάζουν τα μασονοκάναλα σαν το μεγκα διότι είναι αριστερός! Αυτή τη χούντα την βαρεθήκαμε πιά τόσα χρόνια. ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ. Δεν έχει το δικαίωμα ο κάθε κολλημένος αριστερός να καπηλευθεί την αγωνία των Ελλήνων να ξεμπλέξουν από το μνημόνιο και να λέει οτι θα τους κάνει νέο εαμ, γιατί μεταξύ ημών υπάρχουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τα πολλά και απλά αθώα ακολουθούν με οδηγό το συναίσθημα και έτσι γίνονται έρμαια των αριστερών . ΔΕΝ ΘΕΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ! τους είδαμε που έφεραν την χώρα οι προδότες.
Ετεός

Ανώνυμος είπε...

@ αριστερούς και σφαλιαροεισπράκτορες φραγκολεβαντίνους τάχα δεξιούς:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/04/1947.html

Έτσι για να περάσει όμορφα η ώρα τους ! δυστυχώς σε αυτήν την χώρα όλα θα φτιάξουν όταν τα εγκλήματα του κκε θα έχουν αποδοχή από όλους τους Έλληνες !!! Τι σκα... δημοκρατία είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω !

~Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου , ημουν πολλα χρονια αριστερος και μετα για αρκετα χρονια πασοκ,και σε αρκετα υψηλες κομματικες θεσεις,βεβαια αυτο ηταν για παρα πολυ λιγο γιατι "πρεπει νασαι λερα για να κυβερνας γαλερα".Και που δυστηχως ,εγω που ημουνα εκει δεχομενος βασικα τον πατριωτικο και εθνικοαπελευθερωττικο χαρακτηρα που θα μπορουσε να εχει το πασοκ ενα ρολο που απο χρονια εχει χασει.Τωρα την μονη λυση που βλεπω ειναιεξω απο υπαρχον πολιτικο συστημα . Πιστευω οτι κανενα απο τα υπαρχοντα κομματα δεν μπορει να δωσει καμμια λυση, διοτι ειναι μερος του προβληματος.Μονο η αμμεση δημοκρατια ειναι η μονη μορφη καθαρης δημοκρατιας ,και που δεν θα μπορουσε να αμφισβητηθη.
Υπατια

Ανώνυμος είπε...

Γράμμα πολίτη στον Μίκη: "Είπες την μισή αλήθεια στον ΑΝΤ1"!

ψάξτε το

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Φίλε Predator, πολύ απλά. Όπως και έμεις το διαβάσαμε και δεν μπορούσαμε να το χωνέψουμε, προφανώς κάτι θα "είδαν" το οποίο επιβεβαίωνε τα λεγόμενα του Τραϊανού και "τραβήχτηκαν" την τελευταία στιγμή...ευτυχώς. Και μην ξεχνάμε ότι ο Τραϊανού απο το μυαλό του δεν τα έβγαλε.

Εμένα μια προσωπική μου γνώμη η οποία ίσως δεν στέκει, είδαν ότι βουλιάζει το καράβι και τρέξανε τα δυό τους να αρπάξουν τις τελευταίες σωσύβιες λέμβους. Γιατί μου κάθεται πολύ ύποπτο αυτοί οι δύο ότι ήταν τόσο καιρό με τον Μίκη (Μάους) και δεν τα ξέρανε αυτά....μπορεί να είμαι όμως και λάθος. Μόνο ο χρόνος τώρα θα δείξει.