Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Σκόπια: Ο Αλί Αχμέτι ζητάει άμεση επίλυση της ονομασίας



Ο αρχηγός του κυβερνώντος αλβανικού κόμματος στην πΓΔΜ, ‘Δημοκρατική Ένωση για την Ενσωμάτωση’/DUI, Αλί Αχμέτι, δήλωσε ότι «η διαφωνία με την Ελλάδα για το όνομα της χώρας πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν»,  όπως αναφέρει το πρακτορείο ‘Φόκους’, επικαλούμενο σχετική ειδησεογραφία της σκοπιανής εφημερίδας ‘Βέτσερ’.

«Οι ψηφοφόροι μας δεν θα μας συγχωρέσουν αν δεν εκπληρώσουμε την επιθυμία  τους για.... την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ»,  είπε ο Αχμέτι.


« Η λύση είναι ο συμβιβασμός, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την ένταξή μας στους Ευρω-ατλαντικούς θεσμούς», τόνισε ο Αχμέτι.
--
«Спорът за името трябва да бъде решен час по-скоро, заяви Али Ахмети»
Информационна Агенция "Фокус", 13.4.2011

11 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ,....ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ 8¨40

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτούνος , αμέ και στο διάολο όλα τα πληρωμένα τσιράκια των μασσώνων και σιωνιστών,
γράψτε τους στους όρχεις λεβέντες έτσι και αλλοιώς για κλάσιμο είναι όλοι τους!!!!

Unknown είπε...

Και Αλι και Αχμετι και θελει να λεγεται και Μακεδονας!!Με το να τους γραψουμε στους ορχεις μας δεν βγαινει τιποτα!!!!Κατ'αρχην ειναι τοσοι πολλοι που ουτε του Κινγκ Κονγκ δεν φτανουν για να χωρεσουν!!!Κι υστερα απο το πολυ το γραψιμο τοσα χρονια,φτασαμε εδω που φτασαμε!!!Με ολο το σεβασμο 10.37!!!Θελουν θαψιμο κι οχι γραψιμο!

Ανώνυμος είπε...

Οι διόλοι να 'ναι μέσα τος, που μου θέλουνε και Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά δεν είναι, 10:37, λύση να τους γράψουμε επί τας όρχεσίν μας. Πιο λογικό ακούγεται να τους βάλουμε φωτιά και να τσοι κάψουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω ΔΒΑΕ=Δημοκρατία της Βουλγαρο-Αλβανικής Ένωσης...ούτως ή άλλως ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Και το Βαρντάσκα δεν είναι άσχημο......Το κλείσαμε ρε...

Ανώνυμος είπε...

αφου ειναι Μακεδωνικα τα εδαφη που ζουνε γιατι να μην στελναμε τους πραγματικους Μακεδωνες (Ελληνες) να τα επελυθεροσουμε. Να πανε Αλβανια και Βουλγαρια, στις χωρες τους.

Ανώνυμος είπε...

Μακεδονικά είναι μόνο τα Νότια, όπου μένουν 200 χιλιάδες Ελληνες. Οι Σκοπιανοί είναι Βουλγαροβούλγαροι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Αθήνα, 13 Απριλίου 2011
>> Φωτογραφικό υλικό.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ JACEK ZAKOWSKI
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας καλωσορίζω στη χώρα.
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πάντοτε θυμάμαι τις πολωνικές μου ρίζες.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι ευχάριστο.

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Σήμερα με τον Bronislaw Komorowski, τον Πρόεδρο της Πολωνικής Δημοκρατίας, ανακαλύψαμε ότι είμαστε στενοί συγγενείς. Οι γιαγιάδες μας κατάγονταν από την οικογένεια των Mineyko.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και έτσι φανερώθηκε μια άγνωστη έως τώρα ευρωπαϊκή δυναστεία.
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η δυναστεία των Mineyko.

Ανώνυμος είπε...

mas pirane ta brakia parte to xampari den eimaste gia tipota

Ανώνυμος είπε...

Και ολος ο πλανητης αν τους ανανγνωρισει σαν ΄΄μακεδονες΄΄ αν δεν παρουν την αναγνωριση απο τα ''κεντρικα΄΄ δεν εχουν κανει τιποτα , προτεινω να ονομαστουν ''ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ'' , ελπιζω ο προδοτης παπανδρεου να μην εχει ιδη αποφασισει να τους αναγνωρισει σαν μακεδονες γιατι πλεον θα κινδυνευει η ζωη του μετα ...