Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ:"ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΕΙΧΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ"


Δείτε το βίντεο:




ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ!

Με καρκίνο στο πάγκρεας,πηγαίνει στο Άγιον Όρος,συναντάει απρόσμενα τον γιατρό που πρόκειται να τον εγχειρήσει (!!!) και κατά την επιστροφή του στην Αθήνα,οι γιατροί έκπληκτοι του δηλώνουν ΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!


Εμείς,αναφωνούμε μόνο:

“ Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος”!
πηγή

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ!!!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!ΝΑ ΜΑς ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΙ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΘΙΒΕΤ.ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα σου πω να φύγεις αδερφέ μου 9:21.Ο Θεός θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά του,ακόμα και σε αυτούς που κουβαλούν τις χειρότερες αμαρτίες.
Τώρα όσο αναφορά το συγκεκριμένο θέμα,καιρός είναι όλοι μας να πάψουμε να εθελοτυφλούμε και να πιστέψουμε στον Χριστό,ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως Του ζητούμε.Αυτός είναι σίγουρο ότι ξέρει καλύτερα.

doperman είπε...

φιλε 9:21...αναστατωθηκες στο ακουσμα του ΙΗΣΟΥ...σε κανει να αλλαξεις χωρα ο ΧΡΙΣΤΟΣ και οχι αυτοι οι αθλιοι προδοτες που σε κυβερνανε?
σημ..το σχολιο μου ειναι φυσικα καλοπροαιρετο

Ανώνυμος είπε...

9.21 ΕΔΩ
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΥΚΕΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 100 ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 100 ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΣ "να πάψουμε να εθελοτυφλούμε και να πιστέψουμε στον Χριστό" ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ?ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ (ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΤΛ)ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

9:21...κρίμα το νερό που χαράμισε η φυση για να σε βαπτισει...

Ανώνυμος είπε...

9:21
ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΙΣΕ Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩNΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ,ΒΑΦΤΗΣΙΑ,ΚΗΔΕΙΕΣ,ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΩΣ Τ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ!!!ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Π ΕΓΡΑΨΑ!!ΦΙΛΕ 9:21 ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!Σ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ Η Κ ΑΝ Τ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ Τ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ Κ Σ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ Τ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ!!ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ Τ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ Μ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ, ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Τ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Τ ΚΑΛΟ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΟΥΣ ΑΓΙΩΝ Κ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Π ΕΖΗΣΑΝ ΤΑΠΕΙΝΑ Π ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙ Σ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ!!!ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!Τ ΙΔΙΟ Κ ΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΒΙΑΖΕΙ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙ!!ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ!!!ΠΙΣΤΗ ΜΟΝΟ ΑΔΕΡΦΙΑ Μ Κ ΤΠΤ ΑΛΛΟ!!
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

9.21
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 33.000 ΑΙΡΕΣΕΙΣ Τ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΝ Σ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ Κ ΕΣΥ!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ...Π ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΣ=ΣΩΣΤΟΣ!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΓΤ Κ ΑΥΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Σ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΤ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΝ ΟΡΘΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ Σ ΠΙΑΣΩ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ Π ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Κ ΟΧΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΣΤΑ 21 Π ΖΩ!!!ΑΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΙΝ ΗΜΟΥΝ Κ ΓΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ Μ ΣΕΝΑ Κ Μ ΕΤΥΧΑΝ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Μ Σ ΛΕΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑΑΑ!!!Κ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ Κ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

9.21 ΕΔΩ ΠΑΛΙ
"ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ"
ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΑ Η'ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ?

Ανώνυμος είπε...

αδερφε 9.21...
Δειχνεις κουρασμενος και δυσκολεμενος προσπαθωντας να βρεις απαντησεις στα υπαρξιακα ερωτηματα σου..

Ο Κυριος Ιησους Χριστος να ειναι μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ Μ Κ ΒΕΒΑΙΑ!!!Σ ΞΑΝΑΛΕΩ ΨΑΞΕ ΤΟ!!!ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ Σ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ??Τ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ Μ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Τ ΟΠΛΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ Σ Κ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΝ ΑΛΛΩΝ Σ ΠΕΙΡΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΡΗΣΗ!!ΠΟΛΕΜΑΣ ΠΡΩΤΑ Ν ΣΩΘΕΙ Η ΠΙΣΤΗ Σ Κ ΜΕΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Σ!!!ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΙΚΗΣΕΣ ΤΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΤΟΡΚΟΥΣ??ΘΑ Μ ΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΑ ΜΑΣ Τ ΙΧΩΡ???ΟΧΙ!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ!!!ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ Τ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ?ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ???

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΠΑΝΤΟΥ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ Κ ΕΓΩ!!ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΖΩ ΤΝ ΕΑΥΤΟ Μ!!!ΑΝΟΙΞΑΝ Τ ΜΑΤΙΑ Μ ΟΜΩΣ Κ ΔΟΞΑΖΩ ΤΝ ΘΕΟ!!!ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΧΘΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Τ ΠΙΘΗΚΟΥ!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! "ΠΙΣΤΕΥΕ Κ ΜΗ,ΕΡΕΥΝΑ" ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Hellas-Orthodoxy είπε...

Γιατι κανεις δεν αναφερεται στο γεγονος πως ο Κουρκουλης δεν ειναι κανενας θεουσος;"Τυχαια" ηταν ολα αυτα που του συνεβησαν;

Επειδη συνεχιζουν καποιοι να πιπιλανε την καραμελα των "λεφτων",ας πανε στο Αγιον Ορος να φιλοξενηθουν για 4 μερες χωρις να πληρωσουν μια (κυριολεκτικα).Κι αν ξαναβρουν πουθενα αλλου τετοιο μερος,τα ξαναλεμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ 10:27 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Τ ΠΑΝ!!!ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ Σ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ Τ ΣΠΙΤΙΟΥ Σ,ΑΚΟΜΗ Κ Σ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ,ΑΚΟΜΗ Κ Σ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ,ΠΑΝΤΟΥ!!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ Τ ΘΕΣ Ν Τ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ Τ ΘΕΟ!!!ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΤ ΟΧΙ??ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ Τ ΒΙΒΛΙΟ Τ ΘΕΟΥ ΚΑΤΙ Σ ΠΙΑΝΕΙ Κ ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ ΒΑΡΙΕΣΑΙ Σ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΑΥΡΙΟ....Τ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

9.21 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ EURO 2004 "ME THN BOHΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜ..... ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ". :D
ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΙΧΩΡ,ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι δεν θα πληρωσεις μια στο Αγιο Ορος ειδικα αν ερθει ο ηγουμενος και σου πιασει λιγο το κωλαρακι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9:21
ΑΔΕΡΦΕ ΚΟΙΤΑΞΕ Ν ΔΕΙΣ...ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ...ΑΥΤΑ Π ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ Κ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ Σ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ Μ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ Μ Τ ΜΑΤΙΑ Ν ΤΗΝ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΔΕΝ Σ ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Π ΕΧΕΙ ΠΕΙ Κ ΘΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ..."ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Σ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Σ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ Μ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Η Κ Μ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ Κ ΤΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ Μ ΧΕΡΙΑ" ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΑΓΑΠΗΤΕ!!ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ Σ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ Κ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΩΜΕΝΑ Κ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΙΣΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Σε ό, τι με αφορά, πάντα ήμουν νάρκισσος, αγαπούσα τον εαυτό μου, πούλαγα μούρη και γενικά το έπαιζα ...κέντρο του κόσμου.
Θυμάμαι, όταν ήμουν πολύ μικρός, σε έναν αγώνα μπάσκετ Ελλάδα-Ισραήλ, που έχανε η Ελλάδα, είχα πάρει τον Σταυρό του Ιησού, που είχε κρεμάσει η μάνα μου στο δωμάτιο και τον πέταγα κάτω από τα νεύρα μου!!!
Στη 3η λυκείου είχα πει κάτι ανεκδιήγητο για Τον Ιησού σε μια συζήτηση στο φροντιστήριο, που δε λέγεται.
Ο πατέρας μου με είχε αποκαλέσει για πλάκα την ώρα του φαγητού, μουσουλμάνο...
Θυμάμαι επίσης που είχα τρελό ψώνιο με τον Οδυσσέα και τις ομηρικές περιγραφές, ενώ στα παιχνίδια παρίστανα τον Αίαντα λόγω του τεράστιου σωματότυπου που είχε και της πυγμής του, επίσης τον θαύμαζα.
Στο σχολείο ήμουν τους 3 καλύτερους μαθητές στο τμήμα, και ήμουν όλο υφάκι-καμώματα-μαγκιές...
Στο τέλος την είχα δει ροκάς, μακρύ μαλλί savage και τέτοια...
Ξαφνικά, άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου, στις πανελλήνιες πάτωσα για τα καλά, σαν φοιτητής σκυλοπέρασα λόγω πολλών δυσκολιών και άλλα τέτοια...
Σε κάποια φάση της ζωής μου, ήμουν τόσο απελπισμένος και ξενερωμένος, που είπα να κάνω τη καρδιά μου πέτρα και να προσευχηθώ.
Αυτό που παρακάλεσα Τον Θεό, ήταν πρακτικά αδύνατο να συμβεί καθώς σε κάποιες κρίσιμες εξετάσεις είχα γράψει κάτω του μετρίου και μάλιστα όλα συνηγορούσαν σε αυτό.
Αν έχανα και εκείνες τις εξετάσεις δεν θα είχα πουθενά να πιαστώ -όχι τίποτα που μου εξασφάλισε βιοπορισμό-απλά, ήταν κρίσιμη η περίσταση και έπρεπε κάτι έστω να είχα στο χέρι...
Με τα πολλά με τα λίγα, όταν πήγα το πρωί να μάθω τα αποτελέσματα, είχα μουδιάσει από τη γλώσσα έως τα πόδια από την αγωνία και ζητούσα νοερά τη βοήθεια Του Χριστού...
Ήξερα πως τα είχα θαλασσώσει, μέχρι που αντίκρισα τον διευθυντή με ένα πλατύ χαμόγελο να μου λέει: "τι έκανες εδώ ρε μεγάλε; τους πήρες και τα πορτοφόλια, πιο άριστα δε γινόταν να γράψεις"
Είχα μείνει ξύλο για τη σόμπα!
Δεν περιγράφεται αυτό...
Μετά κακόμαθα και ζητούσα ..ρουσφέτια από Τον Θεό, και ενώ με βοήθησε σε κάποιες περιπτώσεις, από εκεί και έπειτα άρχισα πάλι να τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο...
Ήταν το ιδανικό μάθημα.
Όταν είδα ένα ντοκιμαντέρ στη ΕΤ 3 για τον γέροντα Παΐσιο, συγκλονίστηκα απίστευτα και ξανάπίστεψα, αλλά για τους σωστούς λόγους αυτή τη φορά.
Δεν είμαι καλός χριστιανός, αλλά κατά τη γνώμη μου, με βάση τα όσα έχω βιώσει η λύση είναι μια:
Ταπείνωση!
Είναι η αρχή για να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι, και αν το καλοσκεφτείτε ίσως η έλλειψη ταπείνωσης μας έφτασε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε οικονομικά και κοινωνικά σαν χώρα.
Καλό βράδυ σε όλους

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΑΙΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΘΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ .
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι από τα λίγα άρθρα για την θρησκεία που δεν θα κάτσω να σας κράξω..Βέβαια ότι θυμάται χαίρεται το mykoniato εννοώντας οτι είναι παλαιά είδηση... Ένα νέος

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο λαος ειναι (γωνατιστος),τοτε εμφανιζωνται
χριστοι,παναγιες.Σε μαρμαρα,σε δεντρα κ.λ.π.
Βλεπω πως εμφανιζοται και κουρκουληδες.Θυμαστε το ΡΗΓΓΑΝ με 100 καρκινους,και ηταν μια χαρα.
Εχω το δικαιωμα να πιστευω, η να μη πιστευω.Και οποιος μου αφαιρει αυτο το δικαιωμα.Το λιγοτερο
εναι φασισμος.

Ανώνυμος είπε...

Η αναφορά καί μόνο στό όνομα τού Ιησού Χριστού είναι κάτι πού σάς προξενεί τρόμο Εβραιομάσσωνα !!!!!!!!!!!!!!!
Ο ..........μεσσίας σας πού ετοιμάζετε νά διοικήσει τήν ανθρωπότητα (τρομάρα του) , σάς περιμένει στή στροφή γιά τό άδειασμα !!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EGO APLA THELO NA PO ENA MEGALO MPRAVOOOOOOOO STO PALIKARI "IHSOYS XRISTOS NIKA"..MILAEI EILIKRINA K AUTA POU EIPE EINAI I ALITHEIA..TO XREOS TOU TO EKANE..GNORIZEI THN ALITHEIA K PROSPATHISE NA THN PEI SE OLOUS MAS!!!!....ADELFIA MHN PLANASTHE MIA EINAI I ALITHEIA..I ORTHODOKSIA ..NA EISTE ETOIMOI GIA AUTA POU THA RTHOUN ...NA PROSEUXOMASTE NA MHN MAS EGKATALIPSEI O XRISTOS SE AUTA TA XRONIA GIATI THA EINAI DYSKOLA...POLU DUSKOLA!!!

Ανώνυμος είπε...

η πολυ κοκα βλαπτει

Ανώνυμος είπε...

Αύριο κλαίμε

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Ή ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ?

Για θεόπνευστη, σίγουρα είναι πολύ αντιφατική η Αγία Γραφή!! Μην μου πείτε πόσο αντίχριστος, εχθρός της εκκλησίας, κλπ κλπ κλπ είμαι. Απλώς ανοίξτε την Καινή Διαθήκη σας και εξηγείστε που πώς δικαιολογείται τέτοια χοντρή αντίφαση (στο κατά Ματθαίον, 27:3-4 υπάρχει η πρώτη εκδοχή, στις Πράξεις Αποστόλων 1:18 η δεύτερη).

Άραγε θα τολμήσει κανείς να απαντήσει σ'αυτό που ρωτάω?

Hellas-Orthodoxy είπε...

Τα ιδια ακριβως λενε.Το χωραφι το αγορασαν μετα τον θανατο του οι Φαρισαιοι,οχι ο ιδιος.Μη διαστρεβλωνεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιησούς όταν κατέβηκε στη γη έλεγε πράγματα εξωφρενικά για τους θρησκευόμενους Ιουδαίους της εποχής, που διατάραζε τα κλισέ και τις παγιωμένες αντιλήψεις τους.
Ένα από αυτά ήταν ότι ο νόμος που έδωσε Ο Θεός και ανακοίνωσε ο Μωυσής, δεν είναι μια νεκρή πέτρα...
Τι;;;;;;;
Είπαν οι παρευρισκόμενοι εκεί..
Ναι, αποκρίθηκε ο Ιησούς, ο νόμος είναι ζωντανός και εξελίσσεται, αλλάζει όπως η ανθρώπινη σάρκα, αλλά ο άνθρωπος παραμένει ο ίδιος.
Ίσως το συμπαντικό δημιούργημα είναι μια σκακιέρα, με έναν ατέρμονο συνδυασμό κινήσεων, και νόμους που εξελίσσονται χάριν του παραδείγματος που πρέπει να αναλυθεί κάθε φορά.
Κάποιες παραλείψεις είναι σκόπιμες και εμφατικές, έλεγε κάποιος φιλόσοφος που μελετούσε τη Αγία Γραφή (ο Ράμφος στη ΝΕΤ)

Modestus είπε...

Για αυτούς που δεν πιστεύουν και είναι φυσικά αναφαίρετο δικαίωμα τους, όσο και για αυτούς που πιστεύουν απλά τους παραπέμπω στη φράση στο κατά Λουκά 16ο κεφ. 31 παρ. "είπε δε αυτώ ει Μωϋσέως και των προφητών ουκ ακούουσιν, ουδέ εάν τις εκ νεκρών αναστή πεισθήσονται." Που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση ότι και να κάνεις ακόμα και νεκρούς να αναστήσεις, όποιος δεν θέλει να πιστέψει δεν θα πιστέψει, οπότε μην επιμένετε να βάλετε "μυαλό" σε αυτούς που διάλεξαν τον δρόμο τους.

Ανώνυμος είπε...

Slayer και ξερω ψωμι ρεεεεεεεεεεεεεεεε.....

Αααα να ρωτησω αν Ο Κουρκουλης θεραπευτηκε μολις πηγε στο Αγιο Ορος στην Αμερικη γιατι ηταν 2 χρονια για παραθερισμο?

Επιπλεον εχω παει στο αγιο ορος και μολις βγηκα επαιξα ενα στοιχημα γιατι πηγα κουβα?

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε 14 Απριλίου 2011 9:29 π.μ.

Γιατί απλά είσαι κλαπαρχίδας αγόρι μου,ακόμα να το καταλάβεις???

ΝΙΚΙ ΟΡΦ είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΩ ΠΩ, ΣΚΗΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙΦΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΗΠΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΚΤΛ.ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΛΑΤΕ ΡΕ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΩΜΑΡΙ. ΞΕΡΕΙς ΠΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΧΑΚΑΡΩΣΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΩΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΔΗΝΑΜΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥς ΔΙΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΡΩ ΑΠΟ 5-10 ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΙΠΟΥΣ. ΑΝ Ο ΘΕΟς ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ?? ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΥΜΕΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟς ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΩΣΩ ΓΙΑ ΕΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ???ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα
Με το συμπάθειο, αλλά έχεις τσακωθεί άγρια με την ελληνική γλώσσα 1.36.
Μιλάμε για χάσμα αγεφύρωτο
Where are you from?

Ανώνυμος είπε...

1:44 Αυτό που γράφουμε δεν είναι Ελληνική γλώσσα ζωάδι αλλά νεοελληνική του κώλου. Και γαμώ τα επίπεδα έχω έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Αντε ολοι οι καρκινοπαθεις στο αγιο ορος για θεραπεια...
Ή ειχε καρκινο και οι φιλοι του οι εβραιοι τον θεραπευσαν ή δεν ειχε τιποτα και απλα ελειψε για να φανει μετα απο καιρο και να λεει αυτες τις μαλακιες για να σιγουρευτει οτι οι νεοελληνες τρωνε καλα το χορταρι σαν κοιμομενα προβατα ολκης που ειναι..
Σιγα το περιεργο, αλλοι ειναι αβοηθητοι και ο σελεμπριτι Κουρκουλης θεραπευτηκε και εξαφανιστηκε ο καρκινος απο μονος του!!!...Μωρε μπραβο...

Ανώνυμος είπε...

Επιπλεον εχω παει στο αγιο ορος και μολις βγηκα επαιξα ενα στοιχημα γιατι πηγα κουβα?

χαχαχαχαχχαχαχααα πολυ καλο!

Ανώνυμος είπε...

KAI TA ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΟΥΝ Ο ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.Ο ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΘΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΕΜΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΙΜΗΛΙΑΝΟΣ ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΦΥΡΙ ΚΛΠ ΤΑ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΧΤΙΖΩΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αίαντα μιλάμε έχεις δώσεις ρέστα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Είσαι φανατίκ άτομο ε;
Δε πειράζει, κάνουμε και τη πλάκα μας να περάσει η ώρα...
Άκου πήγαν στο Άγιο Όρος επειδή το έδωσαν οι αρχαίοι πρόγονοι προς τιμή του Διός!
Και μόνο για τη φαντασία σου, είσαι άξιος...
έλα, πες και το πιο ωραίο, ότι ο Ιησούς ήταν ο Δίας αλλά δεν το αποκάλυψαν οι ιουδαίοι.
Αλλά δε μπορεί, όλο και κάποιο απόκρυφο θα βρεθεί στα μπουκστορς...
χαχαχαχαχα
Και πάλι φίλοι, δε τρέχει τίποτις

Ανώνυμος είπε...

8:59 ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΚΑΜΙΑ ΟΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΨΑΞΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αίαντα, είπαμε ..."δε μασάει η κατσίκα ταραμά"
Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ.ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε μπερδεύω.
Αλλά αν είναι έτσι και πάλι, φίλοι

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ...ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα τη φας τη φαπα σου(απο ψηλα ελπιζω και οχι απο το υπογειο)ταγαρι-πολυλογα και θα ερθεις κι εσυ στα ισα σου βλασφημε κολομαγκα οπως ηρθαμε ολοι μας και μαλιστα πουλωντας τρελλα πολυ μεγαλυτερη απο τη δικη σου στο παρελθον...

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεις φιλε?Θα σκασουν οι ελοχιμ?Ή τα νεφελιμ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΤΙΛΙΚΙ!!!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΩΦΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ?...ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ???
Ε ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ!!ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ(ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ!!!ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 12.53, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση η χριστιανική πίστη, μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα και να ξέρεις κάτι ακόμα:
ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ!
Ο Θεός Έχει κάποιο λόγο που κάνει το κάθε τι...
Άλλοτε για παιδαγωγία, άλλοτε για δικαιοσύνη, άλλοτε για δοκιμασία, άλλοτε για βοήθεια...
Μη μένεις σε τόσο επιφανειακά ζητήματα.
Πολλοί χριστιανοί, έχουν ζητήσει θαυματουργικά βοήθεια και δεν έχουν λάβει απάντηση.
Κάτι θα ξέρει Ο Θεός...
Μην ξενίζεσαι που υπάρχουν, οχιές-ύαινες-αρουραίοι-γυπαετοί, κάποιο λόγο έχουν που υπάρχουν στη τροφική αλυσίδα.
Θαύματα δεν γίνονται για εντυπωσιασμό, αλλά υποψιάζομαι για πολύ βαθύτερες αιτίες και πάντα στο πλάνο που έχει καθορίσει ο Ύψιστος.
Να 'σαι καλά...