Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο νόμος για τις μεταμοσχεύσεις είχε ψηφιστεί και στην Αργεντινή μόλις πήγε το ΔΝΤ! Τυχαίο;



  • Ζωντανά δοχεία ανθρώπινων ανταλλακτικών - Έτσι μας βλέπουν οι Νεοταξικοί έμποροι ελπίδας
Με το γνωστό αναμάσημα περί της ''ψήφου εμπιστοσύνης'' από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται να περάσουν, θα υποχρεώνει (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους, όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και την κατοχή της από το ΔΝΤ!!!.

Αν διαφωνούμε, θα πρέπει να σπεύσουμε από τώρα να το δηλώσουμε. Οι δικτάτορες που ορίζουν τις τύχες του ελληνικού λαού, έχουν φτάσει σε ....

τέτοιο σημείο δήμευσης της ελευθερίας μας που αποφάσισαν να μας στερήσουν ακόμα και αυτό το υπέρτατο και θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας! Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η δήλωση άρνησης είναι μια ''αστεία'' διαδικασία η οποία ελάχιστη ισχύ θα έχει σε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις, όπου κανείς δεν θα την υπολογίζει.

Το ερώτημα είναι ποιός νομιμοποίησε αυτούς τους Εφιάλτες της... ζωής και της πολιτικής να μας αναγκάσουν να συναινέσουμε σε "αυτόματη" θετική χρήση του σωματός μας ,δίχως την έγκρισή μας?
Το σώμα μας το ορίζουμε και το διαθέτουμε μόνοι μας .Ειναι η ύψιστη ιδιοκτησία μας, η οποία προστατεύεται και από τους νόμους του κράτους. Συνεπώς,η δωρεά οργανων - που ειναι θέμα σωματικής αυτοδιάθεσης, δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτική.

Οι διάφορες ηθικοπλαστικές αηδίες που θα αρχίσουν να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να μας δημιουργήσουν ενοχές του τύπου ''μαζί τα φάγαμε και τώρα κοπρίτες δεν δίνετε τα όργανά σας στο κοινωνικό σύνολο'' οι οποίες θα προέρχονται από τα ίδια κερδοσκοπικά κέντρα που φρόντισαν να μας διαλύσουν ως κράτος και ως κοινωνία, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν στο παραμικρό γιατί ο μοναδικός τους στόχος είναι η κάμψη της αντίστασής μας και η ολοκληρωτική παράδοση άνευ όρων.

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), εκπροσωπώντας 20 και πλέον συλλόγους δωρητών οργάνων σε όλη τη χώρα και ως εκ τούτου χιλιάδες δωρητές οργάνων, δημοσιοποίησε άμεσα την εντονότατη αντίθεσή της για το προτεινόμενο νομοσχέδιο για τη δωρεά οργάνων, που πρόσφατα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εκτιμώντας ότι ''ο πρωτοφανής και αδιανόητος καταναγκασμός, προσκρούει στις αρχές της δεοντολογίας, αφαιρώντας κάθε κατοχυρωμένη έκφραση της ελευθερίας της βούλησης και του αυτεξούσιου του σώματος''.

Όταν λοιπόν, οι ίδιοι οι εθελοντές ιστών και οργάνων, αυτοί οι τόσο ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι εκλιπαρούν την πολιτεία να σταματήσει αυτό το απάνθρωπο νομοσχέδιο που θα χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για ανταλλακτικά και θα θέσει σε ενδεχόμενο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πολλών συνανθρώπων μας, ο μέσος Έλληνας τι περισσότερο μπορεί να προσθέσει;

Ζούμε εφιαλτικές στιγμές και πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν κάθε μέρα που ξημερώνει. Εκτός από δούλους και άβουλα ρομποτάκια της νεοταξικής πραγματικότητας, θέλουν να μας καταστήσουν ζωντανά δοχεία ανταλλακτικών, από τα οποία θα ''ψωνίζει'' τα χρειαζούμενα όργανά της η μελλοντική παγκόσμια ελίτ!


http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_6394.html

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

FUCK OFF BLOODY NEFELIM...COME AND TAKE IT BASTARDS REPTOIDS...SICK PARANORMAL ANIMALS...THIS IS TOTAL WARFARE...THE ΕΛ COME BACK SOON...

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ... ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Timokatalogos kreatwn DNT:

1) Nefros - 20.000e
2) Kardia - 55.000e
3) Sikwti - 32.000e (alkoolikou ekptwsi 40%)
4) Mati/a - 45.000e (galazia +15%)
5) Stomaxi - 2.000e (epidi ta fagame mazi xalase)
6) Derma - 1000e/ekatosto

Ola pane iper xreus patridos opote oti exume efxaristisi

Ανώνυμος είπε...

Βαλτε μαυρους να τους γαμανε ανελεητα

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τουσ διώξουμε θα δούμε και θα ακούσουμε φρικτά πράγματα. Τι περιμένουμε;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ @@ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ?????

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ.... Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΘΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ Γ@@@@Ω ,ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Τ`ΑΡ@@@@Α ΜΟΥ.........ΚΑΘΙΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΑ...ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΕΛΛΑΔΑ) ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΑΠΛΌ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΒΟΥΝΟ) ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 70 ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΗΜΟ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΘΕΛΕΙ "Ν ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ...

ΔΙΗΔΑΜΕΙΑ είπε...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΣΤΑΡΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ. ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

καλα τα σχολια και οι ιδεες και τα μπλα μπλα και πολυ σωστα ολα οσα λεμε και λετε. αυτα τα τσακαλια τι θα τα κανουμε μωρε. ως ποτε θα καθομαστε απρακτοι .εγω ειμαι γυναικα πολυτεκνη μαννα πατριωτισα και νιωθω να βγω ν αρχισω να παταω τα θυρωτηλεφωνα των συνανθρωπων μου να βγουμε στους δρομους. αντε βρε που ειναι κανα δυο παλλικαρια να βγουν μπροστα και ολοι μαζι μπορουμε να τα τσακισουμε τα τσακαλια αυτα τα ανθρωπομορφα τερατα της νεας και της παλιας ταξης τους τσαμπα μαγκες που το θαρρος τους σταματαειεκει που αρχιζει ονομος.κοπριτεςδε σας ειπε ποτε κανεις οτι οι νομοι φτιαχτικαν για τους ανθρωπους και οχι οι ανθρωποι για τους νομους.ο χ ι σ τ η ν α ρ π α γ η α ν θ ρ ω π ι ν ω ν ο ρ γ α ν

Ανώνυμος είπε...

Αμα πεθανω εγω στα παπαριαμου τι θα γινει το σωμαμου μετα.Εκει που θα ειμαι χεστηκα τι θα γινει με το σωμαμου

Ανώνυμος είπε...

nai 8:54 mono prosekse min exeis kanena katagmataki kai meta se vlepoume kai girizeis ton kosmo...... ligo dw ligo kei

Ανώνυμος είπε...

ναι καλα ,ειχαν προτιμηση σε ελληνικα οργανα,βλακα,το κυκλωμα ηταν ελληνικο και τιποτα παραπανω......μα μπορει να εισαστε τοσο φαντασμενοι;ξεκολληστε,δεν εισαστε κατι το ιδιαιτερο.αντιθετως μαλιστα εισαστε και πολυ χαλια ανθρωποι οι πιο πολλοι