Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Είπαμε απεργία αδέρφια στην Ολυμπία… απέναντι στο κράτος όμως. Όχι στην πατρίδα.http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=57706&format=.jpgΤις θέσεις μας και την έμπρακτη στήριξη στους αγώνες την ξέρετε. Το να κλείνει όμως ΜΟΝΟ ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας για συμπαράσταση στα παιδιά των stage, είναι απαράδεκτο. Ιδιαίτερα όταν αύριο φτάνουν 1600 επιβάτες από την άλλη άκρη της Γης, με σκοπό να δούν τα δικά μας, ιερά χώματα.
Φανταστείτε 1600 άτομα να έρχονται στον ιερό χώρο που ....
εμείς κληρονομήσαμε και φυλάμε, σαν όνειρο ζωής, για να τον επισκεφθούν. Και εμείς να τους το απαγορεύουμε…
Είναι απαράδεκτο παιδιά, από όποια άποψη και να το δούμε. Τυπώστε φυλλάδια με τις θέσεις σας και δώστε τα στους επισκέπτες. Υποδεχτείτε τους με χαμόγελο διασύροντας τους πολιτικάντηδες. Κάντε γνωστό το πρόβλημα σας σε όλον τον πλανήτη. Ξεφτιλίστε το άθλιο κράτος που σας κρατά ομήρους. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Άλλωστε είναι ίδιον αυτού του κράτους να διασύρει την Ελλάδα στον πλανήτη. ΕΜΕΙΣ οφείλουμε να την διαφυλάξουμε. Δώστε μαθήματα ωριμότητας αδέρφια…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το κατάλαβα αυτό.
Νομίζατε ότι τους ενδιαφέρει η πατρίδα???
Αυτοί δεν ήταν που ψήφιζαν για προσωπικούς λόγους τόσα χρόνια?? Τώρα θα αλλάξουν?
Κακά τα ψέματα.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο.
Από αγάπη στην Πατρίδα νομίζετε ότι όλοι αυτοί οι Δ. Υπάλληλοι αποφάσισαν να γίνουν Δ. Υπάλληλοι?

Χα Χα... Καλό αστείο...

Τα ίδια ισχύουν βέβαια και για τους περισσότερους Έλληνες που είναι Ιδιωτικοί...

Οι μόνοι που πασχίζουν και παίρνουν τα ρίσκα είναι αυτοί που έχουν δικές τους δουλειές...

ΜΟΝΟ ο Θεός και ένα θαύμα μπορεί να μας σώσει από την ίδια την βλακεία μας.

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεχτες καταστάσεις. Κάποιοι τους υποκινούν τους ανόητους και βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους. Στην προκειμένη περίπτωση όμως τα μάτια όλων μας. Το ίδιο έκαναν στην Ολυμπιακή. Κάθε καλοκαίρι θυμόταν τα αιτήματά τους!! Έτσι έκλεισαν και όλες τις Ελληνικές βιομηχανίες, ή τις έδιωξαν, με ανόητες απεργίες και τώρα κλαίνε γιατί δεν έχουν δουλειά!! Μη ξεχάσετε βρομοαριστεροί να κλείσετε και φέτος το λιμάνι. Μη τυχόν και η Ελλάδα έχει τουρισμό!! Μη τυχόν και η Ελλάδα παράφει κάτι!! Ηλίθιοι!!!