Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Πάνο Καμμένο


Από τον Γιώργο Μ. Κύριε Καμμένε,
σήμερα πιστεύω να σας λύθηκαν πολλές απορίες.
Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε τον λόγο για τον οποίο όλες τις αποκαλύψεις πού έχετε κάνει μέχρι σήμερα το κόμμα σας δεν τις έκανε ποτέ σημαία για να ρίξει την κυβέρνηση...
.
Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε γιατί ενώ η ΝΔ είχε τόσες πολλές ευκαιρίες να ρίξει την κυβέρνηση (Τ3-Τ10, δηλώσεις Στρος Κανν, έγγραφα από την αμερικάνικη πρεσβεία σχετικά με την προδοτική στάση του ΓΑΠ, και τόσες άλλες) τον άφηνε να διαλύει ανενόχλητος την χώρα.
Ο λόγος είναι γιατί το κόμμα σας πιστεύει στην ίδια μνημονιακή πολιτική με αυτήν της κυβερνήσεως, στην ίδια πολιτική υποτελείας, ξεπουλήματος, ευρωλαγνείας, ενδοτισμού και ραγιαδισμού.
Σήμερα κι ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά πέσει αφού μία μεγάλη μερίδα των βουλευτών του δήλωσε ότι δεν πρόκειται να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έρχεται ο Σαμαράς και του δίνει χείρα βοηθείας!!!
Αντί να το αφήσει να διαλυθεί και να πάμε άμεσα σε εκλογές ζητάει κυβέρνηση μεταβατική η οποία θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση της 26ης οκτωβρίου!!!
Ναι της συμβάσεως για την οποία όλη η Ελλάδα βγήκε στους δρόμους την 28η Οκτωβρίου και αποκαθήλωσε την κυβέρνηση όπως και την μαριονέτα αυτής πού είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ζητάει μεταβατική κυβέρνηση για να περάσει η σύμβαση πού ήθελε να φέρει ο ΓΑΠ αλλά δεν τολμούσε να την περάσει από την κοινοβουλευτική του ομάδα!!!
Μα ήταν τόσο φανερό όλο αυτόν τον καιρό ότι ο Σαμαράς ήταν υπέρ του μνημονίου, του μεσοπροθέσμου και γενικά όλης της κυβερνητικής πολιτικής. Τόσο στο μεσοπρόθεσμο όσο και στην τελευταία δανειακή σύμβαση όταν ετέθη ζήτημα 180 βουλευτών το αρνήθηκε! Η υποκρισία και ο αναίσχυντος εμπαιγμός σε όλο τους το μεγαλείο!
Κύριε Καμμένε παραιτηθείτε τώρα από το κόμμα σας, πείτε τα πράγματα έξω από τα δόντια όπως κάνετε πάντα και καλέστε μαζί σας όσους πιστεύουν στην εθνική μας κυριαρχία και δεν θέλουν να πουλήσουν την χώρα τους. Κάντε ένα κίνημα πού θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα μας ξαναδώσει την χαμένη περηφάνεια μας. Πού θα θέσει επιτακτικά το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, πού θα ζητήσει έλεγχο του χρέους, πού θα φέρει στην δικαιοσύνη ΟΛΟΥΣ όσους μας έφεραν ως εδώ, πού θα δώσει έμφαση στην Παιδεία, στην γλώσσα και την Ιστορία μας ώστε οι Έλληνες να μάθουν επιτέλους την Ιστορία τους ώστε να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν δίαρκως τα ίδια λάθη!
Και ο Κορρέα στον Ισημερινό έτσι ξεκίνησε. Παραιτήθηκε και ηγήθηκε του αγώνα για την απελευθέρωση του λαού του από τα δεσμά του ΔΝΤ και από την πλήρη λεηλασία και υποδούλωση της χώρας του. Να είστε σίγουρος ότι η ανταπόκριση πού θα βρείτε θα είναι τεράστια.
Ή τώρα ή ποτέ.
Σε διαφορετική περίπτωση όπως έχετε εξάλλου δηλώσει στο παρελθόν, το Γουδί θα είναι πολύ μικρό για να σας χωρέσει όλους.
Γιώργος Μ.
Πηγη 

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Καμμενε,

αφου εισαι γενναιος στα λογια,
προχωρα και στα εργα,
τοτε θα ειμαστε μαζη σου !
Μονο μην αργεις αλλο, γιατι βιαζομαι ..
εχεις την ευχη του λαου..

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να πω, πως συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σας. Κύριε Καμμένε πραγματικά είστε από τις λίγες φωνές τα τελευταία χρόνια που λέτε τα πράγματα με το όνομα τους και όχι απλά για να κάνετε ανόητη αντιπολίτευση, αλλά κάνετε παρεμβάσεις που βασίζονται σε αδιάσειστα γεγονότα. Είστε από τους λίγους πολιτικούς σήμερα που πραγματικά θα κάτσω να ακούσω, γιατί ξέρω πως ότι πείτε θα είναι εύστοχο και χωρίς πολλές σάλτσες και άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Μαθηματικός είμαι και μ'αρέσει να φτάνω στο δια ταύτα χωρίς πολλά πολλά.. Αποτέλεσμα θέλω να βλέπω.. Και ήρθε η ώρα άνθρωποι σαν κι εσάς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να βγάλουν τη χώρα από το οικονομικό και ψυχολογικό τέλμα που την έχουν φτάσει όλοι αυτοί που κατηγορείται τόσα χρόνια, αλλά κανένας δεν σας δίνει σημασία και απαντήσεις. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.. Όλοι εσείς που αυτή τη στιγμή μπορείτε να το κάνετε από πολιτικής απόψεως.. Και εμείς, ο απλός λαός, θα είμαστε δίπλα σ'αυτήν την προσπάθεια!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ.

Θέλω να επισημάνω το εξής:

Παρακολουθώ τώρα τον Τέρενς Κουίκ στο κόντρα και διαπιστώνω το εξής με έκπληξη!

Δεν τονίζει το γεγονός ότι ο Σαμαράς θα υπερψηφίσει το νέο μνημόνιο, άρα θα ψηφιστεί με περισσότερους από 180 βουλευτές!

Δεν ξεπουλιέται η Ελλάδα τώρα; Αρκεί να πέσει ο ΓΑΠ; Γιατί δεν εξοργίζεται τώρα;

Αν δεν παρερμηνεύω, τι συμβαίνει;;;

Ανώνυμος είπε...

O Koυικ ειναι γρηγορος στους ελιγμους του, οπως το ονομα του.
Μια Ν.Δ. μία Πα.Σο.Κ. αναλογως που βρισκεται το συμφερον του. Αντε απο διπλα και καμμια πιτσιρικα για κρεβατι, και η ζωη συνεχιζεται γλυκαναλατα, σαν τις ειδησεις του Σταρ, ενα πράγμα.

Ανώνυμος είπε...

Πέφτουν οι μάσκες 11:13 μμ αυτό συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Στην τελευταία του συνέντευξη ο Καμμένος είπε ότι αν τολμήσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συνεργαστούν για να ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση (Ίσως να μην περίμενε ότι η συνεργασία θα ερχόταν από το κόμμα του) θα υπάρξει ‘’τέτοια αντιπολίτευση, που μπροστά στο κίνημα που θα δημιουργηθεί το ΕΑΜ θα μοιάζει μικρή τοπική οργάνωση’’. Εύχομαι και ελπίζω να μην αποδειχτεί τόσο αυτός όσο και κάποιοι ελάχιστοι ακόμα από άλλους χώρους που μέχρι τώρα άρθρωναν ένα διαφορετικό λόγο φούσκες.

zaxarv είπε...

Πάνο φύγε πήγαινε στο ΕΠΑΜ με τον Καζάκη.

Ανώνυμος είπε...

ναι , πρέπει να μαζευτείτε όλοι μαζί να δώσετε παρόν....

Ανώνυμος είπε...

Πάνο Καμμένε
είμαι μια γυναίκα ταλαίπωρη και κουρασμένη ψυχικά,όσο δεν περιγράφεται!!
Εχω εξαντληθει σε πολλούς τομείς τα τελευταία 5 χρόνια
από τις ανάλγητες πολιτικές των κομμάτων εξουσίας και βρίσκομαι σε απόγνωση,ακούοντας και το χειρότερο όλων,την εθελόδουλη παράδοση της χώρας μας,που είναι το ύψιστο αγαθο,σε διεθνείς τοκογλύφους!!!
Σε διαβάζω και σε ακούω στο διαδίκτυο και εχω αναρτησει 2 αρθρα στο "ξυπνηστε ρε"ζητώντας σου να αναλάβεις πρωτοβουλία όπως και στον Δημήτρη Καζάκη. Είναι γεγονός ότι συγκεντρώνεις τον θαυμασμό πολλών Ελλήνων για την γενναία στάση σου και την κατάρτηση σου γύρω από τα θέματα διαπλοκής! Η στεντόρεια φωνή σου εγείρει
το αίσθημα της φιλοπατρίας και της απονομής
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και πιστεύω μαζί με πολλούς συμπατριώτες μου, ότι όλοι εσείς οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,που αφουγκράζεστε το πόνο την ανέχεια και τη δυστυχια που μας καλύπτει σαν μαύρο πέπλο
θα κάνετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ για να ζήσουμε ελεύθεροι και ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΙ όπως μας θέλουν κάποιοι,για να ξαναχαμογελάσουμε και
να δούμε την ελπίδα να ανατέλλει και πάλι στην υπέροχη πατρίδα μας!!!

Εναποθέτοντας τις ελπίδες μου στην ανδρεία σου
σε χαιρερτώ με θαυμασμό και αγάπη.

Ελεύθερη ελληνίδα

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΖΑΠΙΝΓΚ ΣΕ ΝΕΤ,MEGA,ΣΚΑΙ,ERT3,ANT1, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ.ΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΛΕΟΝ?ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο 11.07 ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ελευθερη Ελληνιδα ξυπνα και αυτος προδοτης ειναι αλλιψς θα ειχε φυγει την ιδια ωρα
να ειμαστε δικαιοι λεμε οτι χειροτερος προδοτης ειναι ο καρατζαφυρερ,αλλα μετα ακολουθουν ολοι οι αλλοι 299 της βουλης,ποσες δεκαετιες τα λενε ωραια στην βουλη καποιοι αλλα ειδες που καταληξαμε ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..ΕΣΣΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΗΜΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

Πάνο, πήγαινε με τον Καζάκη στο ΕΠΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε μαζί σου Πάνο ! Θα δεις πως και ο λαός θα σε υποστηρίξει με όλη την καρδιά του γιατί πιστεύει σε σένα !

Πάρε το πηδάλιο και τράβα μπροστά !!!

Τώρα είναι η ώρα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Πανο επεσαν οι μασκες τις επομενες ημερες θα δουμε και αλλα που μας εκρυβε επιμελώς το κομμα με το οποιο εκλεχθηκες. Ηρθε ο καιρος να αποφασισεις με ποιους θα πας και ποιούς θα αφήσεις.
Ο δρομος της αρετης ειναι μοναχικος και δυσβατος τωρα αμα θελεις να χτυπας τους τενεκεδες να σε ακουσουμε δικαιωμα σου παντως τωρα ολοι ειναι κατω απο το μικροσκοπιο γιατι κοροιδεψαν τον λαο και αυτο το κοροιδο ο Ελληνας δεν το συγχωρει.
Aν μεινεις να τους κοιτας θα σημαινει οτι εισαι ιδιος

Ρε που τον βρηκαν τον Αντώνη καλα ρε αντωνη δυο φορες σου την εφερε ο συμμαθητής σου ωραιους φιλους εχεις Αντωνη. Μετα εσκουζες στην βουλή για το φιασκο που επαθες αφου σου την εφερε το καλοκαιρι δεν θα σου την εφερνε σημερα;

Ανώνυμος είπε...

12.50 Συγνώμη αλλά τον αδικείς το Σαμαρά. Δεν του την έφερε κανείς. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι, ο ΓΑΠ κάνει τη βρόμικη δουλειά λόγο ‘’ιδεολογικής’’ τοποθέτησης του κόμματός του και ο Σαμαράς φροντίζει να τον σηκώνει όταν πάει να πέσει λόγω της δυσκολίας του εγχειρήματος. Αν θα πέσει ο ΓΑΠ αυτό θα γίνει μόνο από μέσα και μόνο από αστάθμητο παράγοντα.

Ανώνυμος είπε...

Πάνο κάνε κόμμα τώρα και θα τρίβεις τα μάτια σου με τα ποσοστά που θα πάρεις. Όσο ακόμα ο λαός μπορεί να πει τη γνώμη μέσα απο εκλογές...

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω. καμενος με τον καζακη πλεον ειναι οι μονοι αξιοπιστοι ανθρωποι που θα εμπιστευομουν.ολη μερα βλεπω στην τηεοραση μια φαντασμαγωρικη υπερπαραγωγη απο το πολιτικο συστημα.

Τέρενς είπε...

Καλησπερα.
Με αδικήσατε κάποιοι φίλοι στα σχόλια σας.
Βεβαίως και είπα ότι η υπερψήφιση της δανειακης που λέει ο Σαμαρας,προϋποθέτει και υπερψήφιση του Μνημονίου 2.
Και μάλιστα επέμεινα πολύ στη θέση αυτή,για να καταδείξω ότι παίζονται παιγνίδια.Μίλησα και για κωλοτούμπες.
Συνεπώς μπορεί εγω να είμαι ΚΟυίκ,αλλά κάποιος ή κάποιοι ήταν πολύ...κουίκ στην κριτική τους για μενα.
Δεν περιμένω επανόρθωση.Απλά σε αυτό το blog που το παρακολουθούν υψηλού επιπέδου αναγνωστες,αναμένω πιό προσεκτικά συμπεράσματα.Και φυσικά όχι κατινιές στις διατυπώσεις,όπως πιτσιρικες,κρεβάτια κλπ.
Δεν σας πάει,εκτός κι αν κάποιοι έχουν σύνδρομα στέρησης και μόνο τέτοια τους έρχονται στο μυαλό,όταν θέλουν να διατυπώσουν τη θέση τους και τη σκέψη τους.
Πολύ φιλικα
Τέρενς

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κουίκ έχετε ένα δίκιο για το ότι κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα. Παρακολουθούσα το δελτίο και στην αρχή φάνηκε ότι πήγατε να πνίξετε τη συναίνεση Σαμαρά. Στη συνέχεια αυτό άλλαξε αλλά και πάλι με ήπιο τρόπο. Αν κάποιοι θέλουμε να λεγόμαστε Πατριώτες θα πρέπει να πάψουμε να χαϊδεύουμε αυτούς που επιβουλεύονται το μέλλον της χώρας και να τους κρίνουμε με τον πλέον αυστηρό τρόπο ώστε να γίνει σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό από κανέναν και σε κανένα βαθμό, ακόμα κι αν αυτό έχει και προσωπικό κόστος. Και αυτό δεν το λέω για σας. Θεωρώ ότι δεν χαριστήκατε ακόμα κι όταν κάποιοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν την ύπαρξη δανειακής σύμβασης. Το λέω γιατί είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας αν θέλουμε αυτή η χώρα να έχει μέλλον. Εμείς τις δύσκολες στιγμές θα τις ζήσουμε. Πρέπει όμως να παλέψουμε για να αφήσουμε κάτι καλύτερο στα παιδιά μας από αυτό που άφησαν οι δικοί μας γονείς σε εμάς. Και σε αυτό το κάτι η σαπίλα αυτή που μας περιβάλει και ανεχόμαστε τόσα χρόνια δεν έχει καμία θέση.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Πάνο Καμμένε φύγε από τη ΝΔ χτες... Συγκροτείστε κοινό μέτωπο με Καζακη, Τσιπρα, Κανέλη, Βελοπουλο Σακοράφα κλπ Ελ-ληνες πολιτικούς ή μη, επιστημονες, διανοητές, ποιητές, φιλοσόφους και ας ορθώσουμε το ανάστημα μας στη λαίλαπα του ερπετικού σιωνισμού... "Μηδέν Αγαν"

Ανώνυμος είπε...

Κι αν κάποιος εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει το τελευταίο διάστημα ας διαβάσει εδώ. Σε αυτή την περίπτωση το μέγεθος παίζει ρόλο. Το άρθρο είναι μεγάλο ίσως να είναι και κουραστικό αλλά είναι πλήρως διαφωτιστικό. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_7130.html#more

Ανώνυμος είπε...

Προς Τέρενς,

Πόσες φορές έχεις κρύψει (στο συρτάρι σου) ειδήσεις;

Πόσες φορές σε έχουν καθοδήγηση από το "κοντρόλ" στο αυτί σου;

Όσο για τον Πάνο τον Καμμένο είναι καιρός να παρατήσει το κόμμα του να ορθώσει ανάστημα και να κάνει πράξεις αλλιώς θα μείνει και αυτός στην ιστορία ως πουλημένος/ξεπουλημένος.

Ανώνυμος είπε...

Και μια σημείωση που αφορά το παραπάνω άρθρο. Όσα λέει είναι απολύτως σωστά μόνο που γράφτηκε πριν τα ‘’έκτροπα’’ της 28ης Οκτωβρίου. Εκεί η συνταγή τους χάλασε. Κατάλαβαν ότι υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσουν όλο μαζί και ότι ο Σαμαρά δεν θα έπαιρνε εκλογές και γι αυτό συμβαίνουν όλα αυτά τα παράδοξα των τελευταίων ημερών. Διαμόρφωσαν τις συνθήκες που θα τους επέτρεπαν να κάνουν πραξικοπηματικά κυβέρνηση εθνικής εξαπάτησης για να επικυρώσουν τη δανειακή σύμβαση και μετά να οδηγήσουν το λαό σε εκλογές σε πλήρη απόγνωση. Το κακό θα έχει γίνει και μην έχοντας κάτι να περιμένουν θα στραφούν στο Σαμαρά μήπως και τα κάνει λίγο καλύτερα από τον ΓΑΠ. Γι’ αυτό άσχετα με το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες ο λαός θα πρέπει να παλέψει κι αν ακόμα επικυρώσουν την δανειακή σύμβαση δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω. Πρέπει να ανατραπεί το συντομότερο δυνατό η όποια κυβέρνηση προκύψει χωρίς εκλογές και να στηρίξουμε την όποια πρωτοβουλία υπάρξει με σαφή δέσμευση την μη αναγνώριση του χρέους και την άμεση αλλαγή του συντάγματος για να έχουμε πιο άμεση δημοκρατία, έλεγχο της εξουσίας, δυνατότητα ανάκλησης ώστε να διασφαλίσουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της και δεν θα την αναγκάσουν τα συμφέροντα να χάσει το δρόμο της. Η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιταθεί είναι η δύναμη του λαού. Χωρίς αυτή και οι καλύτερες προθέσεις μπορεί πολύ εύκολα να χάσουν το δρόμο τους.

Anestis Zioulis είπε...

Προσυπογράφω!

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες ξυπνηστε!!! το τελικο βημα του σιωνισμου για την ελλαδα ειναι τωρα...απλα η αυτοι οι εμεις!!! Αν ψηφιστει η δανειακη συμβαση με 180 +1 παρακαλω και οχι με 150 + 1, γινεται νομος που δεν μπορει ουτε στο μελλον απο αλλη κυβερνηση να ανερεθει!!! καταλαβενεται? αυτοι θα χουν φυγει μ αροπλανα και ελικοπτερα οταν εμεις θα καταλαβουμε τι μας επαιξαν!!! και δεν θα μπορει αυτο να αλλαξει ποτε! Το πασοκ μπορουσε να ψηφησει με 150 + 1 αλλα στο μελλον αν καποια αλλη κυβερνηση αναλαμβανε θα μπορουσε να αναιρεσει τη συμβαση ως μη συνταγματικη! το συστημα ξερει πολυ καλα τι κανει τωρα, χρησιμοποιωντας αντωνακη και ριχνοντας Γαπ, προκειμενου να αποφορτισει και τον κοσμο,αλλα παραλληλα ετοιμαζει την ταφοπλακα.ετσι και την φαμε τελειωσαμε ολοι κυριοι ! Καμενε εισαι πατριωτης ... τωρα αποδειξε το αλλιως δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες στη νεα χουντα που ο λαος θα ανατιναζει οτι βρισκει μπροστα του...και βαλτε μεσα σε ολα αυτα και τους ευρωμπατσους και το ευρωσυνταγμα που ανηκετε εκει ... ε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να καταλαβεται τι θα γινει...αυτα!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καμμένε,
Έχω χάσει κάθε ελπίδα.
Δώσε μου εσύ μία.
Σε παρακαλώ

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός πλέον θέλει ξεκάθαρες κουβέντες και πράξεις Σε καμιά περίπτωση δεν θα ανεχτούμε δεύτερο εμπαιγμό από κανέναν Η αντίδραση μας θα είναι λυσσαλέα χωρίς οίκτο για τους ψεύτες και δοσίλογους πολιτικούς ,επιχειρηματίες , τραπεζίτες και δημοσιογράφους Βάλτε το καλά στο ξεροκέφαλο σας αυτή την φορά δεν θα μιλήσουν οι πέτρες και οι γιούχες 'Ολοι είσαστε ευάλωτοι και τρωτοί

Ανώνυμος είπε...

Πανο τους ξερεις τους καθαρους. Βρειτε τα !! Χρονος τελος !! Ξεπεραστε το απο ποιο μαντρι προερχοσασταν. Η Πατριδα μας ειναι ΜΙΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Καμμενε πηγαινε στο επαμ με το Καζακη !

Ανώνυμος είπε...

Ολοι τους σιωνιστικες μαριονετες.Οδευουμε ταχυτατα προς την παγκοσμιοποιηση,απο δω και περα θα δουν πολλα τα ματια μας.Ευχομαι σε ολους μας καλη δυναμη.Πιστευω οτι μονο εμεις οι ελληνες μπορουμε να ανατρεψουμε αυτες τις εξελιξεις αρκει να εχουμε πιστη και καθαρο μυαλλο. Μια ερωτηση στον Κ.Τερενς γιατι στο δελτιο εισησεων πισω σας εχετε την αμερικη;γιατι στο σηματακι τον σχολιων σας εχετε παλι την αμερικη;Αυτη η απορια μου μπορει να σας φαινεται αστεια αλλα για μενα δεν ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Πανο και λοιποι ξεκολλατε,,δεν υπαρχει δεξια-αριστερα-κεντρο κλπ,ειναι η μεγαλυτερη πολιτικη πατεντα για τον διχασμο της ανθρωποτητας και για τον απροσανατολισμο της μαζας!! γι αυτο μην κοιτας που ανηκει ο καθενας και συσπειρωσου με οποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νοιαζεται για την Ελλαδα μας!!!4-5 στο στυλ του καμμενου οπως γραφτηκαν παραπανω να φτιαξουν κατι κοινο εχουν προκαλεσει το σοκ και οι αλλοι προδοτες δεν θα μπορουνε να κανουν τιποτα!!!!!