Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

«50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα ...ι».


Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη Βουλή». Αυτά ήταν, μεταξύ των άλλων, κάποια από τα πολιτικά συνθήματα που ακούστηκαν σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στον αγώνα Ολυμπιακού - ΟΦΗ. Ταυτόχρονα δε είχαν αναρτηθεί και τα ανάλογα πανό, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Εμείς το είπαμε και σε άλλη ανάρτηση, πως από εδώ και πέρα, κάθε μάζωξη κόσμου, πολύ...
γρήγορα θα μετατρέπεται σε πολιτική διαμαρτυρία. Αυτό προς το παρόν, γιατί αργότερα προβλέπουμε....να εξελίσσεται σε κάτι πιο δυναμικό και ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Ας πάρει επιτέλους το μήνυμα η κυβέρνηση και ας κάνει εκλογές για να εκτονωθεί, έστω προσωρινά, η κατάσταση, γιατί για πιο μόνιμα, δεν το βλέπουμε. Για πιο μόνιμα, θα απαιτηθεί μάλλον η πλήρης κατάρρευση του σημερινού υπεύθυνου πολιτικοοικονομικού καθεστώτος. .



Πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AMHN!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε τώρα,να κατέβαιναν οπαδοί όλων των ομάδων ενωμένοι σε διαμαρτυρία.
Ως γεγονός χωρίς προηγούμενο,που θα αποδείκνυε στην πράξη ότι πραγματικά ο λαός ενώθηκε ,έσπασε τις αλυσίδες που τον κρατούν δεμένο σε μαντριά που σκοπό έχουν να τον διχάζουν και να δημιουργούν ανύπαρκτους εχθρούς,ε τότε να δείς τρομάρα που θα έπαιρναν αφού θα αντιλαμβάνονταν ότι το όπλο του διαχασμού είναι άσφαιρο.
Το θέμα είναι να φύγει η λέρα.Μετά έχουμε καιρό να φαγωθούμε μεταξύ μας,αν στο μεταξύ δεν έχουμε βρεί κάτι καλύτερο να κάνουμε από το να συντηρούμε καρτέλ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΣΩΝΙΑ.ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΣΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Ολυμπιακός και η ψυχή των οπαδών μας είναι τεράστια και όχι δεν είμαστε ανεγκέφαλοι..Μην παρασύρεστε από αυτά που θέλει πάντα να προωθεί το σύστημα όταν προβάλλει μεμονωμένα επεισόδια δείχνοντας πόσο πολύ τρέμει την οργή των οπαδών.
Ας είναι αυτή η αρχή.Κανείς δεν μπορεί να βάλει με τους οπαδούς.Είμαστε αντάρτες

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...