Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η Ελληνική σημαία της Επανάστασης σηκώθηκε σήμερα (28/10) στο Λυκαβηττό !!



Σήμερα το πρωί (28/10/2011) μέλη και φίλοι του ΕΝ.Α (ένωση αποφασισμένων-αγανακτισμένων Ελλήνων) σήκωσαν τη σημαία της Ελληνικής επανάστασης στο Λυκαβηττό.
Η σημαία αναρτήθηκε στο βράχο του Λυκαβηττού τις πρωινές ώρες και παρέμεινε εκεί μέχρι τη δύση του ηλίου πριν έρθει το άγημα για την κεντρική σημαία.
Η υποστολή της σημαίας έγινε από 4 μέλη και....
φίλους οι οποίοι παρέμειναν μέχρι σχεδόν τη δύση του ηλίου. Μεταξύ των μελών ήταν ο Γιώργος Χατζηαναγνώστου και ο Παπατόλης Θωμάς.

Καθόλη τη δράση ήμουν παρών ο ίδιος (από την ανάρτηση μέχρι την υποστολή) οπότε γνωρίζω ακριβώς ποια ήταν η εξέλιξη.

Ελπίζουμε οι ανακρίβειες που ειπώθηκαν από δημοσιογράφους να προκλήθηκαν από εσφαλμένη ενημέρωση και όχι εκ του πονηρού. Η δράση, η συνεργασία και το πνεύμα ομαδικότητας της ομάδας ΕΝ.Α και των φίλων της ήταν υποδειγματική. Ήταν από τις ομορφότερες δράσεις που έχω συμμετάσχει. 

Σημείωση 1η: Η σημαία ΔΕΝ έμεινε στο βράχο και προφανώς δεν τη φύλαξαν μέλη της Χρυσής Αυγής και Αντιεξουσιαστές όπως λανθασμένα ειπώθηκε. Επίσης δεν την ανάρτησαν μαθητές, bloggers κτλ.

Παπατόλης Θωμάς


πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.ΖΗΤΩ. ΖΗΤΩ. ΖΗΤΩ.ΕΛ ΛΑΣ ΕΛ ΛΑΣ ΕΛ ΛΑΣ

Αλεξάνδρα Μαρία Τράγκα είπε...

Φίλοι και φίλες,

Είμαι η δημοσιογράφος που ανέλαβε το ρεπορτάζ για τη σημαία. Θα ήθελα να δηλώσω ότι τις πληροφορίες δεν τις έλαβα από τον κύριο Παπατόλη (στον οποίο και τηλεφώνησα πάνω από 15 φορές και δεν σήκωσε το τηλέφωνο ούτε μία φορά) αλλά από τον κ. Χατζηαναγνώστου, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε, μου δήλωσε ότι η σημαία φυλασσόταν σε βάρδιες από απλούς πολίτες αλλά και μέλη ομάδων με αντικρουόμενη ιδεολογία. Επειδή μάλιστα το γεγονός αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, τον ρώτησα αν αληθεύει. Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι το ΕΝΑ, επικοινωνεί με όλους τους φορείς και δεν αποκλείει κανέναν, παρά μόνο τα πολιτικά κόμματα.

Μετά τιμής

Αλεξάνδρα Τράγκα
Δημοσιογράφος

ΥΓ. Όταν αναφέρω μέλη ομάδων με αντικρουόμενη ιδεολογία, εννοώ ότι ο κύριος Χατζηαναγνώστου, σαφέστατα κατονόμασε και τους αντιεξουσιαστές και τη Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.
ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ
ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΝΤ.
ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Είμαι πολύ περήφανος που συμμετείχα σε αυτή την εκδήλωση. Καλη λευτεριά.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10.55 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΞΕΡΓΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ) ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΤΖΑΡΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΦΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ?? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12:38 ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ.