Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ντόρα: «Κωλοτούμπας» ο Καρατζαφέρης



Ντόρα: «Κωλοτούμπας» ο Καρατζαφέρης
Anti-ntp: Ενταξει κολοτούμπας ο Καρατζαφέρης.. Τα μουτρα σου δεν τα βλεπεις;;; Μητσοτακενα;Με το παρακράτος του μπαμπα σου; «Δεν θα είχε νόημα η δημιουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αν ήταν ζηλέψουμε τη δόξα της μηδενιστικής Αριστεράς και τον τυχοδιωκτισμό, τις ατάκες  και τις «κωλοτούμπες» του κ. Καρατζαφέρη, που τη μια μέρα φλερτάρει με τον κ. Σαμαρά και την επόμενη τον αποκαλεί προδότη», τόνισε από τη Λάρισα, όπου πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Δεν αποτελεί καινούργιο για τον τόπο μια ακόμη δύναμη που θα αγωνίζεται να μην αλλάξει τίποτα, πουθενά και ποτέ. Εμείς, έχουμε επιλέξει άλλο δρόμο. Το δρόμο της ανατροπής. Των σαρωτικών αλλαγών. Των μεγάλων ρήξεων», πρόσθεσε.
Στην ομιλία της, η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι υπάρχει διέξοδος από την κρίση και υπογράμμισε ότι η ΔΗΣΥ «δεν έγινε από γινάτι»:
«Εμείς πιστεύουμε  ότι η Ελλάδα έχει λύση. Η Ελλάδα έχει διέξοδο. Και όσες δυνάμεις  με ρεαλισμό και πίστη αγωνίζονται για σωθεί ο τόπος, πρέπει να σταθούν όρθιες. Να αντιδράσουν στο λαϊκισμό και την ανευθυνότητα. Να  συγκρουσθούν με το μηδενισμό, την άρνηση, την απαξίωση.  Να μην συμβιβαστούν με την παραίτηση και το φόβο. Εμείς, η Δημοκρατική Συμμαχία δεν πρόκειται αποδεχθούμε  τη μοίρα  μιας χρεοκοπημένης και κακόμοιρης χώρας. Δεν πρόκειται να συνθηκολογήσουμε με τα προβλήματα της παρακμής και της απαξίωσης. Θα ψάξουμε στις ιδέες, θα αναζητήσουμε τη διεθνή υποστήριξη, θα επιδιώξουμε  τη συνεννόηση, θα απευθυνθούμε στο φιλότιμο για να βρούμε τη δύναμη που απαιτείται προκειμένου να ξανασταθεί η πατρίδα στα πόδια της. Για αυτό άλλωστε φτιάξαμε τη Δημοκρατική Συμμαχία. Όχι από γινάτι, για να μη γίνει ο κ. Σαμαράς πρωθυπουργός όπως μονότονα επαναλαμβάνουν κάποιοι κακόβουλοι.
Δεν προχωρήσαμε τη Δημοκρατική Συμμαχία , από ιδιοτέλεια για να με αποκαλούν εμένα πρόεδρο, όπως απαξιωτικά μας κατηγορούν. Δεν είναι εύκολη δουλειά να φτιάχνουμε ένα νέο κόμμα στην πιο δύσκολη συγκυρία, την ώρα που ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στην πολιτική. Είναι δουλειά κοπιαστική και απαιτεί –ιδίως όταν γίνεται στην μικρές κλειστές κοινωνίες- κουράγιο και πίστη και τόλμη. Αξίζει όμως τον κόπο. Γιατί μόνο όταν περπατήσεις ανάποδα στο ρεύμα, όταν είσαι έτοιμος να ανέβεις και τις ανηφόρες της πολιτικής, μπορεί να φέρεις την πραγματική αλλαγή. Και εμείς δημιουργήσαμε όλοι μαζί  τη Δημοκρατική Συμμαχία γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

18 σχόλια:

iakovos pantelakis είπε...

Pes ta megalh ostoso kai esy me ton kolotoumpa ton Karatzaferh eheis to koino shmeio oti euste mazi me ton Giorgakh ta exapteruga tou DNT kai tou mnhmoniou.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν απολογηθεί για το παρελθόν της και να δόσεις εξηγήσεις τα λόγια της στα αυτιά μου είναι πορδές.

Ανώνυμος είπε...

ANTE TRABA NA PLYNEIS KANA PIATA PALIOPONHRH MHTSOTAKAINA...
ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ...
BILDEBERG, E BILDEBERG...

Modestus είπε...

Χα χα χα εδώ είναι που λένε κοίτα ποιός μιλάει! Που σαν δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ της δίνουν τηλεοπτικό χρόνο και προσοχή που δεν της αξίζει. Κόρη του Μητσοτάκη, άχρηστη υπουργός επί ΝΔ, τρανό παράδειγμα βολέματος λόγω κληρονομικότητας.

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζεις πως ενδιαφέρει κανέναν (Μη Λοβοτομημένο), τί κάμει η έχιδνα που δείχνετε και όλο της το καταραμένο προδοτικό της κακόσυρο σόι, είστε το λιγότερο ύποπτοι. Αυτή και η ράτσα τους μας έφεραν εδώ, γλύφοντας κι έρποντας στις ...στοές και τα λαγούμια τους.
Προδότες πολιτικοί, παπάδες, δάσκαλοι, χωροφύλακες και λοιποί "άρχοντες", θυμηθήτε:
Τον ¨αρχων τον Σοφόν τριών δη μέμνησθε
1ον ότι κατά Νόμον άρχει,
2ον ότι Ανθρώπων άρχει, και
3ον, ότι ΟΥΚ ΑΕΙ άρξει

Περαστικά μας

Unknown είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ,ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΦΩΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αδερφια Ελληνες, μεχρι και στο Καρπερησι το χωριο μου εν ευρεια εννοια, μας φορτωσαν τον γιοο της ως δημαρχο!!!
Κι εμεις οι ραγιαδες πηγαμε και το ξαναψηφισαμε!!!!
Ειμαστε αξιοι της τυχης μας ;
Δηλαδη συνεχιζουμε να ειμαστε οσφιοκαμπτες;;;;
Ενα ουστ στην κορη του Μητσοτακη βεβαια και 1000 ουστ σε εμας τους υπολοιπους, και δη σε εμενα που προσκυναγα , το ζωο , τον Ανδρεα, και το Πασοκ του...

Υ.Γ, Λυπαμαι για μενα...

Ανώνυμος είπε...

καλό κι αυτό!Μερικά άτομα είναι τιμή σου να σε βρίζουν.Σημαίνει ότι κάτι κάνεις σωστά.

Ανώνυμος είπε...

ase mas re ntora..edw i ellada kaigete kai esy mas ekanes komma tou stil Pasok - Backup.

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...!

Ανώνυμος είπε...

για δες ποια μιλαει. οργη στην bilderberg βγαζει? η μηπως της εχει ανατεθει ρολος? παντως η δημιουργια κομματος δινει δυναμη να στεθει η κυβερνηση του εθνοπροδοτη. ο καθενας φτιαγμενος στο ρολο του...

Ανώνυμος είπε...

Άϊ στο διάολο παλιοκαργιόλα, ξεπουλημένη.

elpidab είπε...

πες τα ρε 2:30 !!!

ειπε η ΓΑΪΔΑΡΑ τον πετεινο κεφαλα...

Ανώνυμος είπε...

Προς 3:03

Σωστός..

Ανώνυμος είπε...

Ισως η πιο αποτυχημενη ελληνιδα πολιτικος

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΙΑ ..ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ???
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΜΑΤΙ.
ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΙΣΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΙΡΛΙΝΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ??
ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ??
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΙΣΩ ΑΛΛΑ 50 ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΣΑ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ.
ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ???
Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Ο ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΚΑΦΕΝΟΒΙΕ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..
ΕΦΤΥΣΕΣ ΤΗΝ ΜΗΤΣΤΑΚΑΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ..

Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ